World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mióta wargaming mittomivel megy fel játszhatatlanul lagos.
Sima WoWp klienst nem találtam.
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
minimum 2 db védkező ai bot kill kell *3 csata= 50 arany
Utánna: 3 földi célpont elpusztítása * 3-szor= 55 db arany
Az első még teljesíthető, de a földi célpontos csöppet agyfasz így tier 2-es szinten.
angelus1991ster.blogspot.hu
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Az MM figyelembe veszi majd a játékos előző csatáinak alakulását is, illetve nem ad majd be kétszer Grand Battles módot egymás után"
Ez jónak tűnik,két 0-15 uàn kapunk majd két 15-0-àt.:-DDDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
ki tudja mit terveznek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.11. 18:32:27
Másik: Su-122-54-el most mi lesz? Törlik? Egy létező tankot törölnek egy tervrajzi Obj "faszomsetudjamennyi" td miatt?
De legalább egy strv1-et láttam.Bár a neve az volt hogy wot master,valójában ritka nagy balfék volt.
Már 430 a látótávolsága a tankomnak,így legalább némi spot jön.

Ha jól értem, akkor nyugodtan gyűjthetem a T10-en az új tankra való xp-t és nem fog elveszni? 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ma voltam egy csatában ahol messze túl teljesítettem az elvárt szintet,nem sebeztem csak 700 valamennyit,de iszonyat sok spotot szedtem össze.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.11. 13:59:22
The Matrix has you...
Màr vàrom a wtfE100 japàn verziójàt:-DDD
Ám Grat!<#violent>#violent>
De ugye Stug+t28+t55= 3x5=15 order
3 küldit kivàltasz az obj-nél,marad 3ordered.
A két maradék àgból az egyiket megcsinàlod,a15öst màsodlagossal,kapsz 1ordert.
3+1=4 azzal meg kivàltod az 5.ik àgat
ja, meg a zárójelben is van egy másik százalékos érték. az mi?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.10. 17:40:32
The Matrix has you...
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ezek még a T55ös küldik,még van 4-5 mert ki akarom váltani a 4 ordert,és akkor a 260hoz csak 1 ágat kell végigcsinálnom.<#hehe>#hehe>
The Matrix has you...
Most jöhetnek a spotolosok<#szomoru1>#szomoru1>
Most nézem, hogy a játékban viszont nem írta jóvá 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.01.10. 13:27:25
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Your Bonus Code Package* for existing players includes:
1 day of Premium Account
1 Personal Reserve
100% Crew XP for 2 hours
1 Large Repair Kit
Most már figyelek a sebzésre,ezért többször csinálok felelőtlen hülyeséget.<#buck>#buck>
Meg micsoda nullás köreim voltak basszus,ilyen 56-412 sebzéses kör,rohadt pechem volt,nem láttam semmit vagy max 1 tankot de az is épp döglődött.<#hehe>#hehe>
Volt egy csatám amiben majdnem 3 kilómétert mászkáltam,de túl sok volt a gyors tank oszt a csata végén egy szutyok kis Steyr-t találtam csak,az a bázison kempelt,őt lelőttem de semmi mást nem láttam,és csupa ilyen jött.Esküszöm ez a mod el van átkozva.
Végül utolsó csatának egy egész vicces csata lett,T10 csata volt,mentem a többiek után,is7 bátran előre rohamozott de megszorították,E50m Emil2 T57 Amx 50 B,vicc hogy amx és T57 menekülőre fogta,E50M-re ráment teljesen hogy ne tudja lőni,de Emil 2 meg meg akarta kerülni és oldalba vagy hátba lőni,de odaértem és nagy bátran eltoltam a büdös picsába emilt.<#idiota>#idiota>
Poén hogy marha nagyot rammoltam rajta és tolás közben úgy át lőttem szemből a tornyát mint a huzat.<#hehe>#hehe>
969 sebzést kapott hogy rammoltam eltoltam és még tornyon lőttem,többiek persze vígan szét szedték mikor toltam el.Hülye amx meg t57 meg csak menekült.<#buck>#buck>

Ja és volt még egy egész jó köröm korábban,megszorítottak a városban.
Wz 111 5A-t valami 1796 hp-ról ammo rackeltem,erre betojtak.<#idiota>#idiota>

-Baszod V-4-et, Nimródot kihagytad gecó.<#gun>#gun>
Hmm. t6-os 44.M Tas prémium....hmmm.... kokain+hernyó+amfetamfetaketamin. kombó ehhez képest lisztpor ( Törcsit idéző megborulós komment)
-a nagyobb pent? minek? VK3002DB-nek? Rhm PzW-nek?
- Cinematik mód meg azért az kéne, mert a csata visszajátszás egy fapados fos.<#duhos2>#duhos2>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.01.09. 20:55:53
TasTasTuránToldiTasTasKevésalöszerNagyobbpentMapeditorCinematikModTasTasTuránToldiTas