World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most egy dolgot még szeretnék azért megkérdezni. Pont az IS-7 miatt indultam ezen az ágon, de még messze vagyok attól, hogy kifejlesszem. 9.22 után meglesz az obj 257 annyi XP-vel amennyi akkor lesz a T-10-en és akkor mehetek tovább IS-7 felé?
The Matrix has you...
Plata: Fogalmam sincs, gondolom 1-2 hónap még max?
Ha ki van fejlesztve az IS-7, akkor jó, mert az a feltétele, hogy vigye magával a T-10 a rajta lévő XP-t az új ágra. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mennyi időm van megvenni?
Kifejlesztve ki van de jelenleg Is7 van a garázsban.
The Matrix has you...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.13. 23:54:17
The Matrix has you...
Ha T10 garázsban lesz, akkor megkapod a 257-et egyből. Ha még a T9-es 40%-os bónusszal veszed, akkor 300k kreditből csinálsz 3m-t is. (Miután eladod majd a 2db 9-est, miután összeszedtél mindkettőre ~200-250k xp-t).
Ezen kívül még az IS-re érdemes kb 80-100k xp-t összeszedni, és nagyjából ennyi a patch.
263 vált 10-ből 9-be, 430 is, ez megint ingyen 3milla.
430 II-t esetleg még érdemes megvenni, és húzni rá 200-250k xp-t, de nem nagyon láttam semmit a 10-es medjéről.
---
Amit nem tudok, hogy su-122-54el mi lesz, mert nem voltam, amikor a lorr-t kivették. Azzal hogy volt?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Két tierrel kisebb bármivel többet összelövök az összes kib@szott Wojtek_Genius_40lessIQ-nál.
Eddig tartott az arty nerf? Nem elég a stun, visszatekerik lassan az arty sebzést?
The Matrix has you...
Milrem - Estonia Tracked Hybrid Modular Infantry System (THeMIS) UGV Combat Simulation <720p>720p>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.01.13. 19:38:04
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Azt hittem beleàllitom a billzetet a noti monitorjàba:-P
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azt hittem beleàllitom a billzetet a noti monitorjàba:-P
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De ez az Is3 he lőszeres fogadok ugyanaz volt aki engem lőtt kb nulla sebzéssel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.13. 19:17:42
Hogy a faszomba lehet IS-3-mal 3 lövésből (1 találat) 89 HP-t sebezni?
Ja igen.. HE mert az mindig sebez...
Nekem magyar névnek tűnik. Ő nyerte meg a speciális WOT-os PC-ét. Grat neki, biztos jó kis gép 😊
Csá.
The Matrix has you...
Pénzügyek:
Bruttó: 820 686
Javítások: 426 345
Nettó: 394 341
Napi statisztika:
Győzelem/Csaták: 8 (15) (53.3%)
Átlagos szint: 8.1 (9.6)
Alap XP: 13 735 (915)
Összes XP 15 454 (1 030)
Szabad XP: 510
Kilőtt Tank: 16 (1.1)
Halál: 9 (60.0%)
Találat/Lövés: 113 / 126 (89.7%)
Átütés: 68 (60.2%)
Kiosztott sebzés: 25 271 (1 684)
Kapott sebzés: 21 437 (1 429)
Felderítés: 11 (0.7)
Védés: 0 (0.0)
Foglalás: 111 (7.4)
WN8: 2 001.09 (70) EFF: 1 610.69 (79)
Próbáltam volna azt a szutyok t54 ltw-t is húzni,de stock tankként iszonyat rossz t10-ben.Főleg városi pályákon.
De búcsú csatámban volt egy agyhalott magyar akinek köszönhetek egy kamikazet.
Leg közelebb ha meg akar kerülni és hátba akar támadni valakit nézze meg jobban hol áll neki,mert így csak faliszőnyegnek lesz jó.<#idiota>#idiota>
Én ugyanis faliszőnyeget csináltam belőle,felkentem a falra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajna arty is golddal lövöldözött.
Plussz a csapat agyhalott volt teljesen,tojtak rá hogy segítség kéne és vagy 10-en lőnek,meg sem mozdultak,kempeltek egy helyben.
Ha nincs az arty így is szétvertem volna őket,már csak három maradt.De még Kv85 is golddal lőtt,meg az arty is.

4k körüli spotra és lófing sebzésre már 170 ezer körül is kapott.De ha sebzek csak akkor kb lófing lóvé.Vesztes sok spot sebzős csatára sokkal jobban kapok pénzt.

Ha nem mászik be lövés pillanatában 3 killem lett volna,mert nem hiszem hogy 240 hp-s artyt ne lőttem volna le.
Igen, minőséget képvisel mindenképpen, sokat lehet tanulni az ilyenekből. Sajnos azt kell mondjam muszáj leszek visszaülni az "iskolapadba", mert gyatrán megy a játék megint 😞
Annyi hibája volt a dolognak, hogy németül beszélt, nekem az annyira nem erősségem, de a látottak is nyújtottak elég segítséget, hogy kb miről beszélhet.
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Scheff, 2018.01.13. 02:12:59
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Én meg már az 1.5k nak is örülök<#hehe>#hehe>
A hősies védekezésért járó bónuszt akkor kapja meg valaki vereségre hogyha szerez egy olyan medált ami a statisztikánál a háború hőse nevű medálok között van pl: nagy kaliber, acélfal, top gun
Mondjuk azt speciel nem értem, hogy egy felderítőnek miért kell sebzéssel elérnie a gunmarkot? vagy light-oknál jobban pontozza a felderítésből összehozott sebzést?
The Matrix has you...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De most látom volt a csapatomban egy klántárs is,neki se adta ki.<#szomoru1>#szomoru1>
Egész nap ilyen csatáim voltak<#falbav>#falbav>
Az mi, hogy "hősies védekezés" meg "csata fizetségek"? nem emlékszem ilyenekre, bár túl sokat nem bújom ezt a részt.
The Matrix has you...
De legalább jol keresek<#idiota>#idiota>
Vagy ha igen én nem tudok róla.
Pedig használtam pár tárast.
Csak jeleztem, hogy van ilyen lehetőség. És a végén akár 1000 arany is összeharácsolható.
angelus1991ster.blogspot.hu
Legalább tudom, hogy nem kell tier10-ben tryhardolnom.
Vagyis előbb-utóbb behozzák őket, de nagyon valószínű, hogy nem a 9.22-vel.
Elveszni nem fog a farmolt XP, legfeljebb később tudod elkölteni.
Most az IS-3-at érdemes húzni, mert az után "biztos" érkezik az Obj 257. Vagy lehet hogy azt megkapjuk, mert köztes tank az IS-7 előtt?
Már akinek megvan a T-10, és az IS-7?
Kíváncsi leszek erre az uj Ojjekt td-re
A 263 meg állítólag változtatás nélkül megy T9-be,az meg inkább buf,jó lesz majd T7-et pedozni vele<#idiota>#idiota>
9.22 vel bekerül a T10 utáni új 10es tank is? Azért kérdezem, mert gondoltam ha IS el össze szedtem mondjuk 100.000XP-t. Akkor utána elkezdek T10 re farmolni. Vagy akkor azt még ne csináljam?
BattleTag: kabel15#2672