World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
elég, ha leborulok előtted vagy smárolhatunk is? 😄
amúgy kösz a feltöltést.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.09. 18:57:50
The Matrix has you...
"
Hogyan tudom a fáradt legénységet lecserélni 1 adott tankban?"
:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
pedal to the metal...
Turánhoz kell vagy 1050 összsebzés 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Kicsomagolod,és a 2 mappát ráhúzod a wot/mod mappára.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
ez egy külön "mods" mappába való.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
pedal to the metal...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
angelus1991ster.blogspot.hu
Ilyet én is csinálok csak én Chrysler GF-el. <#hehe>#hehe>
De lehet ap a goldja?Van olyan is.
Arról nem beszélve, hogy 1 pixeles kupolát telibe lőtte. Bár volt pár szerencsétlen lövése is.
A BC AFK volt, be kellett volna foglalnia.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
340es goldal nem nehéz<#hehe>#hehe>
Azért az durva, hogy a játékos kb mindent átütött meg eltalált, mintha nem is 25% RNG-t kapott volna ebben a meccsben 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.01.09. 14:50:06
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Feldobtam,ha valakit érdekelne,ez nem vírusos oldal.
MarksOnGunExtended
majd döntsd el melyik tetszik jobban 😉 😄DD
The Matrix has you...
Annak ellenére hogy ha valaki ràkeres,akkor ez lesz az első talàlat,én direkt nem linkeltem be,mert itt azért vannak erösen megkérdöjelezhetö modok is:-/
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.09. 09:41:18
WotInfo-ról tudtok valamit? "502 Bad Gateway" hibaüzenetet ad.
De holnap megnézem.
Mára ennyi volt.
Az utolsó csata igazán jó volt:Rng be adta és nem tudtak kilőni,egy lövés jött be a többi ment a lecsóba,Emil-t kilöni szemből élmény volt,csak mentem rá és lőttem és lőttem és lőttem.Az meg csak állt és nem tudott mit csinálni,az első lövés elvitte a láncát is.

Marks On Gun Extended,az aslainban is benne van.
Megint strv1.<#buck>#buck>
Ez nem volt láma,de ez sem sebzett meg.<#crazya>#crazya>

Gold ammóval egész jól tud sebezni úgy nézem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.08. 22:46:43
Valami hasonló volt asszem.
Na itt van két strv 1,két igazi gold noob,nagy volt a szájuk amíg arra nem mentem,utána menekültek.Mellesleg platoonban voltak.
Süket is6 is full goldal tolta.

Ez az Is6 sem volt túl eszes,gold volt ész nuku.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.08. 22:07:07
Ott hagytak a bázison egy artyval és körbevett az ellenség.
De velem volt az rng és retardált ellenséget kaptam,egyszerre öten lőttek,de hiába túléltem,ők meg nem nagyon,T10 a hátsómba 86-ot lőtt r.ro lőszerrel.<#hehe>#hehe>
Az is6 meg közvetlen közelről sokszor el sem talált,ott voltak körülöttem,kis köcsög wz mögém akart kerülni ezért először őt lőttem agyon,csak utána jpz2-t meg a többit,Jpz2 egy beképzelt marha volt.

Jah az agyatlan is6 közvetlen közelről ennyit lőtt mellé.

Ez igy igaz. Engem viszont nagyon erdekelne a mintavetelezes surusege. Mert szerintem ez a jatek legnagyobb hibaja es ez az, amit oly sokan iranyitott szopatasnak velnek! Ugyanis, ha minden csataban +/-25% lenne, akkor nem lenne olyan meccs, hogy minden lovesem betalal es en vagyok a legnagyobb asz, tovabba nem lenne 2 meccsel kesobb olyan, hogy minden lovesem melle megy, vagy lepattan. Es akkor meg nem is emlitettem az olyan sorozatokat, hogy egy napon keresztul alig talalok el valamit, maskor meg egesz nap siman hozok egy laza lila statot az atlagom helyett... En tudom, hogy ez nem iranyitott, hanem random. De vajon mennyi a balance intervalluma es miert annyi?
pedal to the metal...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Arra vigyázz, hogy az mm a szakaszokat direkt jobban szopatja.
Én full kezdő vagyok, a kérdésem csak annyi, hogy ha haverommal játszok akkor ez is olyan mint a pubg, hogy direkt olyan helyre dob ahol másik is a haverjukkal játszanak? vagy teljesen random?
Van olyan 10es tankom ami lassan 1éve itt van a garàzsban de 1csatàt se mentem vele.Tevepata:-DDD
De a màsik 28al se mostanàban,pedig mind fel van szerelve+legénység:-DD
Max 4-5 perces csaták,mindenki egy felé megy,mind a legszarabb oldalra.
Ráadásul egy rakás idióta csapattárs is akad,az előbb egy homár skorpió cseszegetett indulástól kezdve egyből,másik csatában meg Fv lőtt rám,ott se derült ki mi a jó büdös franc baja van.