418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ja kérem,sehol egy V4,így könnyű 

Amúgy grat
Csóri kóbor Grille+ az éppen töltő Skodalámpa
-
Tudom,csak most esett le 
-
Hueh, amikor a 4. skilles legénnyekkel nem, csak a 2. skillesekkel tudod leászozni a tankot... -
Ezt pofázom egy hete. :-D -
Basszus most nézem,hogy ilyen sokat számít a bázis reset?
Beyoloztam és leadtam 2 lövést,persze belehaltam,és közlegény rangról egyből hadnagy feléig ugrott a szint
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #402956 Egyre inkább az az érzésem, hogy randomban a T8 és T10 a legnagyobb cumi, és a T9-es tankokkal talán a legélvezetesebb. A T8-asokkal szinte állandóan T10, a T10-esekkel szinte mindig full T10, ahol prémium lőszer nélkül alig lehet boldogulni. Ezen közben a T9-es tankokkal meg feltűnően sokszor vagyok top tier. -
Tegnap mikor bekapcsoltam a jàtékot màr nyomtam is a csata gombot,elfelejtettem hogy az Fl-re àt kell kapcsolni:-/
Spagetto gold nélkül T10,ok autopilot be,Alt+tab,úgy is kellett egy mailt irnom.:-D
Biztos örültek nekem.:-D -
asolyom #402954 Ez a mai nap egy rémálom! Folyamatos 2-15.....no comment. -
asolyom #402953 Hát ez valami döbbenet! A saját KV-2-öm lő tarkón.
Sejtettem, mert olyan vér piros volt, hogy csak na. Én is bolond voltam, hogy az ilyen idióta elől nem menekültem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.21. 09:08:51 -
Tegnap a végére meglett a 3.ik 30as szint.Utàna is ugyanugy adogatja a dolgokat szintlépéskor?
Volt olyan csata,hogy miután elfoglaltuk a középső szektort,ugy mentünk végig a 3 àgyun,hogy 1 ellenféllel sem talàlkoztunk.:-DD
Pedig csak 4en voltunk.
+A két szélsö àgyut elég tàvolrol is le lehet bontani Td-vel:-D
S1el ugy bontottam le az 1est a margóról,hogy a szerencsétlenek csak forgattàk a tornyukat mögötte.
Gondolom a hétvégi ellenfelek voltak,mert nemm érteték mi van.:-D -
asolyom #402951 Igen, bár a japó szörnyek javítás iszonyú drága, és könnyű mínuszok kört futni velük.
A KV-2 anyagi szempontból kedvezőbb, meg ezen a szinten több a mazsola, akit szét lehet trollkodni, ráadásul ez olyan tank, aminek vajmi kevéssé fáj a +2 tier. :) -
A legtöbb nem HT-vel is ugyanez van, seggbe és oldalba (ha nem tracket találsz el) fullos sebzés megy ám. :-) Esetleg pár amcsi tankot megment az, hogy kicsit növelték az effektiv páncélvédelmet az oldalának a döntésével, de egy jó rollal ugyanúgy átviszed. :-D
Magas Tierben ugyanez a Type 4 és Type 5. -
asolyom #402949 Hm... a KV-2 HE lőszere eléggé káros az Emil I egészségére. Oldalról ment bele 921 sebzés. -
Lényegtelen, mert az FL is dögunalom egy idő útán:( Sajnos azért itt is sikítófrászt lehet kapni a fogalmatlan kretének tengerétől..
Attól függetlenül hogy csal a dmg kell semmi más, de látni ezt s ok agyhalott barmot... -
Én is azzal próbàlkoztam,de mint az àbra is mutatja nem jőtt be.
Igaz resetelni azt lehet vele,meg a Liberte-vel,mert elég nehezen lőnek széjjel szemböl.
A Skorpió rol is.leszedtem a hàlót+a csigaszemet,kapott 1 agresszivoskodó setupot:-D
Bár ez randomban sosem jött be,mindig sikerült kigurulnom egy csinos fókusz elé:-DD
Egyelőre itt müködik,bàr a tüzérségi tűztöl félek,mert nem 1x kukàztam én is öket full hp-ról.
Ja meg a Bc- t és a feka buldogot is hajtom,bàr ezekkel nem vagyok túlságosan sikeres.:-/ -
Huh, én tegnap óta HT-vel kezdek, mert ha esetleg támadóba bedob, akkor több esélyem van egyből capelni, mint a Spagettoval. :-D -
Én tegnap húztam ki a TVP-t, mondjuk még nem vettem meg, mert zsidó vagyok.
Semmiben sem különbözik a T8-as tvp egy STA-1-től pl, a japán ágon, ugyanolyan support med, amivel a végéig tartogatod a HP-dat, aztán vagy nyersz (mert eléggé leharcolták a többiek az ellent), vagy nem. :-) T9-ben ehhez jön a burst dmg, szóval sokban nem fog különbözni a játékstílus, bár én javasolnám, hogy a top ágyút húzd ki rá free-ből, mert úgy az igazi. A mozgékonysága nem lesz az, de hamar meglesz rá a motor is. :-) Onnantól meg már élvezet lesz. T10 gondolom annyiban rosszabb, hogy nehezebb ~1300 HPs ellenfelet találni, mint ~1000 HPsat T9-ben. :-) -
Lehet màr unalmas,de én tuti Fl-ben húznàm a 8as tankjaimat,màr ha lenne olyan.
A poorgetton lassan megvan a 4.ik skilljük a jómunkàsembereknek:-D
Az nem tudom menyi xp- t jelent,de biztos nem keveset.
Ja és nulla idegbajjal:-D -
Sir Charles #402943 Túl vagyok végre a TVP VTU-n. Hát ritka egy rossz grind volt. Ez a tank méltó utóda a T-34-100-nak, nem tudnám megmondani, hogy melyikkel volt kétségbeejtőbb játszani.
Azért alapból bármelyik tanknak van valami erőssége és gyengesége, hát szerintem ennek a tanknak csak gyengesége van.
Ágyú: erősen közepes(még ez a legjobb része a tanknak talán, én a kisebb sebzésűvel használtam, nagyobb pen, nagyobb DPM)
páncél: nincs
mobilitás: közepesen gyenge
camo: szar
látótáv: na ez jó tier 8 ban
Gyakorlatilag ez egy support tank lenne, csakhogy nem elég jó(nem elég németes) az ágyúja ahhoz, hogy igazán pontosan lehessen messzebbről lőni.
Remélem a skoda jobb lesz tier 9 ben, mert ez egy darab sz.r volt.
Lehet, hogy csak én nem találtam meg a közös hangot ezzel a tankkal, de kevés járgánnyal éreztem magam meccsről meccsre ennyire tehetetlennek és feleslegesnek.
Igazából nem értem, hogy miért nem lehetett a cseh vonal autoloder ágyúit erre a két tankra(TVP és T-34-100) is rárakni valamilyen formában, mert így ezek teljesen kilógnak a sorból és szar is velük játszani.
Összességében remélem megéri a szenvedést a Skoda, meg a 10-es TVP. -
nemtudommivan #402942 Ahhoz képest, hogy ez a játék nem tudja képességek alapján válogatni az embereket, nagyon jól megy neki. A 42-45%-os barmok az én oldalamon , szivárvány minden színe a másik oldalon. Vagy fordítva, de sajnos ez a ritkább. Nem vagyok elfogult, mondanám hogy egyformán, de sajnos a su101 30%-os győzelmi aránya 30 csata után nem ezt mutatja. Berakja a noobot 44%-os győzelmi aránnyal top tanknak E75-tel, és nulla sebzéssel meghal 2 perc után. Bravó. Ráadásul az MM sem kegyes ezzel a td-vel. 5-ből 4 csata úgy alakul, hogy 3 tizes, 5 kilences , a többi nyolcas. Na legyél ügyes egy stock szarral, birkákkal körülvéve. Ami a legidegesítőbb, hogy nagy keservesen full golddal (mert ugye 175 t-10 ben csak ijesztgetésre jó ) sebzek 1700-at , elbukjuk, minusz 35,000 , és ráadásul az ellenfél legrosszabbul teljesítő nulla sebzéses idiótája is több xp-t kap mint én. Bocsánat, volt 65 asist. Céltalanul bolyongva csak beleakadt valamibe véletlenül. -
Lokker #402941 Le merem fogadni hogy legkorábban 1 év múlva fogjuk látni ezt a mod-ot totál elbaszva. :( -
pett3rson #402940 erről beszélek :D egyedül...
Tegnap egyébként nem egyszer fordult elő velem az, hogy felborult a pálya és mindenki az egyik oldalon nyomult, letarolták vagy taroltuk, mikor-hogy a bal oldalt és a közepét, aztán kilőttünk 2 tornyot, de harmadik az nem ment. Persze ilyenkor C-ről mindenki eltűnik, na több se kellett a népnek, megindultunk C-ről, F-en át a toronyig és kilőttük a francba a szerzett +6 perccel.
Egyébként valami eszméletlen izgalmas körök voltak, mert kétszer is volt olyan, hogy 1 mp-nél lőttük ki az utolsó tornyot!!
Hiányozni fog ez a mod nekem is, bár vannak ebben is hibák, de összességében sokkal jobb, mint a random, az igaz.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.05.20. 07:29:34 -
Mondjuk itt is vannak randomos pillanatok 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.19. 23:45:11 -
Nekem is ez a terv,csak ezt az Fl-t 2 hét múlva kiveszik 
Utána én sem tudom mihez kezdek majd
A random poklához nem nagyon van kedvem.
-
asolyom #402937 Nem mondod!
Ilyen nekem is volt T8-ban ma, 2,5 perc alatt a csapatból 3-an (sic!!!!!) maradtunk.
-
Pares #402936 Előbb véletlenül rányomtam egy random csatára, olyan sima 3-15-ös vereség lett, hogy csak na. Soha a büdös életbe többen nem játszok random csatában. -
Pares #402935 A legnagyobb baj a frontvonalakkal az az, hogy annyira puhány, gyáva férgekből áll sokszor az egyik csapat, hogy sírhatnékom van. Simán kempelnek a bázis körül, és végignézik, ahogy az ellenség befoglal, vagy ami még jobb, a támadók kempelnek vagy egyáltalán nem a bázisfoglalással foglalkoznak... -
Este kiprobàlom Lt-vel ezt az Fl-t, úgyis antitálentum vagyok velük:-DD
De itt kb mind1 is,+ a feka bulldogba kellene húznom egy normàlis legénységet. -
Csak, hogy kontextusba helyezzük, mennyit is ér a foglalás... Mellesleg ott a védekező arty és a támadók is. :-D
És a vége.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.19. 16:28:35 -
Cserébe 3 combat reserved van, és fossa a rank xp-t csata alatt (mármint az Arty). Főleg, ha a 2 tüzérség mellett engineering-ed van, és 10mp-re blokkolod a capelésüket. :-D -
Pares #402931 Azt vágom, csak pl. artyval capelni elég necces :D Mondjuk igaz, azért a támadás és a védekezés artyval két különböző kategória... egyiknél gyakorlatilag kényelmesen lehet lövöldözni, néha előrébb kell menni, a másiknál meg folyamatos visszavonulás... Egyébként kár, de tipikus, hogy az emberek többségének még nem esett le, hogy a csata a bázisvédésen-támadáson dől el... -
Ööö, az a megfelelője támadásnál, ha saját magad capelsz...?
Védekezésnél kétféleképpen kapsz def pontot: (vagy 3, a 3-at én még nem néztem sosem): Meglősz egy capelőt, és akkor 5mp-ig (maxos engineeringgel 10mp-ig) te kapod helyette a pontokat (ha neki is van engineeringje, akkor akár 20-at is).
Kilövöd az enemyt, akkor az addigi összes cap pontját megkapod.
3. Bemész a körbe, és akkor blokkolod a capelést? nemtom, ekkor kapsz-e pontot.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.19. 14:46:12 -
Pares #402929 Azt értem, hogy védekezésnél ha a cappelőket lövöm, akkor kapom a def pontokat, de támadásnál ennek nincs megfelelője, ha mondjuk artyval vagyok, és azokat lövöm, akik a cappelőket akarják lőni? Mert nem vettem észre, hogy lenne bármi ilyen. -
Valaki elérte már ötödszörre is tier30-at? Nem kúrták el véletlenül (a magyarázatot), és be lehet váltani mindig 1000 bondra? :-D -
Mikor védünk be szoktam irni,hogy:no cap kill all:-DDD
-
Mondjuk az segít, ha az elején beírod, hogy valaki ugyan jöjjön már veled gyorsan capelni... -
pett3rson #402925 Persze, csökkent képességű mikor 12K-t osztol ki..hehe, jó vicc. Tegnap összejött a Tábornok, de ne kérdezd hogyan, viszont a sebzésem az fele ennyi ha volt ( na jó, igaz, spot damage-em is elég sok volt)
amúgy a foglalást akadályozni és onnan kilőni a tankokat adja legjobban az XP-t, ez nyilvánvaló, de tegnap sikerült csak igazán ráéreznem erre. Mondjuk lehet, hogy buffoltak is ezen, korábban mintha nem adta volna ennyire, vagy csak nem éreztem ilyennek,. -
pett3rson #402924 Ilyet szerencsére még nem, de van hogy iszonyat áttolják az egyik oldalt, csak szerencsére ilyenkor megborul a másik és ott meg mi kerülünk előnybe...általában. Egyébként pár napja változtattam a taktikámon, mert hiába vonulok Én be foglalni, ha a többiek szarnak rá és nem azokat lövik akiket kellene. Most már inkább sebzek és ha látom, hogy van pár bátor legény akkor megyek segíteni, egyedül a tököm se erőlködik vele...
Ezt amúgy sosem értettem. Ha Én elindulok, hogy na akkor alkossunk valamit, azt sosem veszik észre vagy nagyon ritkán, ha más bolond indul meg Én azonnal segítek és naná, hogy más is jön...ez hogy van ez? a többiek mit csinálnak olyankor amikor csak Én indulok el? málnát szednek a bokorban?? -
pett3rson #402923 Nekem erről a Fury című film jutott eszembe, Brad Pitt karaktere. Az ilyen csávó volt... -
Hmm, én elején Spagettoval farmolom a cap vagy def pontokat, és simán megvan 3. szint (rank), aztán támadóban ha segitek a 2. sor kitakaritásában, akkor már a Major \ Őrnagy is megvan, onnan meg már csak egy kicsi szokott kelleni (dat magyar) a Generalhoz. Védőben szintén, ott lebzselek, és próbálok farmolni def pontokat, mert annál jobban semmi se hozza a Rank XP-t. :-) Vicces, amikor 10k körüli kombinált-tal (amiből 6-7k sebzés) a 13-14k-s kombinált dmg-es Major előtt vagy. XP-ben is. :-)
Sajnos, mivel nincs normális pen-ű T8 prémem spagetton és S1en kívül, igy marad a WZ-IS5-IS6 kombó a cap pontok körüli csesztetésre Spagetto halála után. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.19. 07:26:50