World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég erõsen oda van írva hogy NEM lesz ingyen tank, ha valakinek megvan a mostani T8-as, akkor megkapja (pontosabban megmarad) T10-esként, de a T8as artyt nem fogják ingyen osztogatni. Max ki lesz fejlesztve és megveheted.

"- there will be no free tanks in 0.8.6 (eg. if you have a tier 8 artillery, it will get moved to tier 10, but you will not get its new T8 replacement also). Its replacement however will be unlocked."

Ez itt pont ezt jelenti, szóval ne reménykedj 😊

- the reason there won't be any free arty given in 0.8.6 is that the devs don't want to increase the amount of arty even further

pointer4
Jaja, már nem reménykedek olyan csodában, mint anno, hogy mindkettõt megkaptam, meg az összes modul bekerült a raktárba.
De azt nem szeretném, hogy most megint artyzni kelljen, hogy kihúzzam a 6-8-10-es század kategóriához a kellõeket.

Elég lesz a britt arty ág...
team = tema
en a Q&A-ban ugy olvastam h az elkepzeles az h a tier10 spg kifejlesztese ugyanannyi lesz mint a mostani tier8asnak. nekem ugy tunik jelenleg, hogy akinek megvan a 8as az megkapja a 10est, es igy tovabb lefele, ahol valtozik, de a kozteseket nem kapja meg karpotlaskent, viszont ki lesznek fejlesztve.

jelenleg azonban ez meg nagyon keplekeny team. de en ezt tartom a legvaloszinubbnek.
Ha kell még egy 1500 aranyas invite valakinek, dobjon egy privit, es viheti! 😊

off

Vagy a patton hullos lenne a t10? elég visszalépésnek tûnik...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

prémiumfiókot egy évre 24000 aranyért lehetett venni? és hat hónapra meg 14000 ért nem?
A mostani (batchat hullos) lesz t10 és az új patton hullos lesz t9, amit batchat 155 55-nek hívnak, vagy minek.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

pointer4
Áhhá, köszi, még távoli a dolog akkor.
Állítólag a Batchat 155 55 lesz a 10es.
Más info még nem nagyon van errõl (ki mit kap meg, mennyi xp lesz stb.)
pointer4
"- 8.6-ban a Batchat 155 arty T9 be megy fel"

Errõl tud valaki valamit ? Mi lesz tierX akkor, és mennyi meló lesz vele akinek már megvan a top arty ?

Ja jó, azt hiszem találtam magamtól is választ:
"- there will be no free tanks in 0.8.6 (eg. if you have a tier 8 artillery, it will get moved to tier 10, but you will not get its new T8 replacement also). Its replacement however will be unlocked."
Császtok!<#smile> Teszt szerón kipróbáltam az amx 50 (155)fost<#nevetes1> és nagyon gusztustalan egy tank! Ilyen 6-7 ezres sebzéseket ki lehet osztani vele a jómunkásra egy csata alatt simán<#idiota> Mit mondjak nagyon bejövõs egy vas. Gyors, jól fordul, na meg ez a háromlövetû atombomba rajta nagyon adarakja!<#eljen>
IS-3-ra bármi felmegy lánc nélkül, még az equipment is fullra, ha létezik russian bias, akkor az ott csúcsosodik ki. 😊

(Btw olyan deja vu érzésem van, mintha ezt már beírtam volna ide.. 😄 Amúgy miért jó fórumon feltenni egy ilyen kérdést és megvárni egy random választ, mikor beírhatod google-be, hogy "wot wiki is 3" és ott írja? 😊)
Sztem félreérted, nem azokat fikázza akik freee xP nélkül fejlesztették ki az IS3 böcsülettel (én is kihúztam így, még az IS4et is BL9el annó), hanem azok akik elõbb fejlesztik ki a tornyot mint a jobb ágyút, mivel a BL9 az megy a kirovet toronnyal is.

A te fejlesztésed majdnem okés, a motor - és ha jól számolom a lánc is - sztem ráért volna az ágyú után (de helyesen az ágyút elõbb húztad ki mint a tornyot).

Erre tippelnék nagy D szavaiból 😊

Hopp, közben lehet hogy rájöttem: az alap turretekre is felmennek a jobb ágyúk...

Ez most nem teljesen vágom: azt mondod hogy az IS3-ra addig nem érdemes feltenni a fejlesztett tornyot (IS3), amig nincs meg a BL9?

Földi halandóként azt gondolnám, még BL9 nélkül is megéri a jobb torony, hiszen sokkal jobb a páncélvédettsége, ad egy icipici HP buffot és talán a reload is javul (ez utóbbi nem 100%).

Illetve T29 esetén, nem érdemes feltenni a fejlesztett tornyot amig nincs meg a top ágyú? (ez utóbbiról addig gondoltam igy, amig a fülein sebezhetõ volt a torony, de ez a weakspot tudtommal már megszûnt).

Vagy csak szarkasztikus voltál?

mijki
Lehet neked epic fail, de én szerettem a IS3-at az elsõ csatától kezdve és még mindig szeretem. Lánc, motor, BL-9, torony volt a fejlesztési sorrend nálam és nem éreztem rossznak T8-ban egyáltalán.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

de szerencsétlen vagyok.... szenvedek egész nap mindennel, még a fullos tankokkal is, erre stock ferdivel:
Victory!
Siegfried Line 2013. április 15. 14:39:36
Ferdinand
: 6 655 ( x5for the first victory each day) 70 123
Battle Achievements Top Gun, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Basszus kulcs,azt hittem 78k xp kell ahhoz a szutyok D-10T-hez,egy lószart,annyiba kerül,mert azt már T44-en vagy másfél éve kifejlesztettem.<#wilting>
Jó hogy 12 csata után észrevettem.<#falbav>

A kv4-esem meg az alap 167-essel szaladgál éppen, mert az jött be, amíg nincs meg a hosszú 107-es.
Bassz, hogy mennyi ideig nem volt meg az IS3-on a BL-9-es. Valahogy kellett hozzá legalább 44E XP, az meg nem jött csak úgy magától. Úgyhogy addig D10-T volt fenn, vagy a 122-es, felváltva. D10T-nél volt némi credit kereset, a 122-es, nem BL-9-esek mindig romlásba döntöttek.
Már fut a program a memóriában. Ellenkezõ esetben dos command promt alól kellene indítani, oda valszeg fog valamilyen hibáról pofázni, ha indítás után lépne ki.
Nézzél rá a 2 ágyúra és döntsd el melyik a jobb.
T10 csatában Is3-al nem fogok leállni He-vel lövöldözni.Asszem van benne 5 he ammo.

Mondom hogy tök stock,most vettem mikor akciós lett.Még semmi sem lett rajta kifejlesztve,most vettem észre hogy kitudnám fejleszteni a tornyot meg a láncot is,mert duplázókból jött össze xp.De akkor most BL-9 vagy D-10T.

Ja es szerntem sokan hasznalnak stock gun-t HE-vel mert az legalabb sebez 😊

Aki nem BL-9-el kezdi az IS-3at, az hogy is mondjam... inkább nem mondom, mert csak anyázás lenne belõle. Legyen elég annyi, hogy a nagy tornyos, de nem BL-9-es IS-3 az kb akkora epic fail, mint a nagy tornyos, de 76mm-es T29.
Nincs idõm számolgatni,még ma be kell szereznem 600 ezer lóvét,és mindjárt lépnem kell.Szóval csak annyira állok meg a garázsban hogy másik tankot választok és egybõl taposok a gombra.

Természetesen a tornyot és kizárólag a D-10T-vel. Úgy férfias kihívás.
A másik meg elemi elsõ osztály összeadás-kivonás.
Egyébként felmegy minden még a felszerelések is a torony és a lánc legyen a legutolsó amit kifejlesztessz.

Ott a pont.
Akkor amit zarojelben irtal, azert lonek a kollegak kettot mielott kihalnak es az sem talal.
En a tier VI gun-t hasznalom, gyors de tier VI VII heavy-k ellen nem acelos mert egy KV-1S vagy IS mar kihivas (mondjuk en atlagos jatekos vagyok)

Én bevallom õszintén rühellem az M103-at.Megvan de hogy minek azt nem tudom.Fullos mert már a T10 heavy is kivan fejlesztve legalább 1 éve ha nem több.M103-at a T34 helyett kaptam,egybõl fullosan,de nem szeretem.

Kibaszott jó tank ez az Is3,stock és mégis jó.
Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. április 15. 13:58:15
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 5 475 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 40 206
Csak azt nem tudom mit vegyek rá elõször,láncot vagy tornyot,kérdés hogy a torony lánc nélkül felmegy-e?

Sunsetjoy
Én a derp gunt motherfucker gunnak hívom, magyarul. 😊

Plata: ugye? akkor jól éreztem õket, pedig nem mentem velük sokat.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Amúgy a 122es 😊

(fyi: a derp gunok tipikusan a nagy sebzésû, lassan újratöltõ és alapvetõen kis átütésû ágyúk, low tierben többnyire HE-vel üzemelnek)

Amit a lengyelek használnak 😊

T14 jó tank,én megvettem még régen mikor féláras volt.M103 is megvan,de nem jön b,ha olyan kedve van semmi sem lövi át ha olyan kedve van akkor a verébszar is átüti.

KV-1 tankon melyik a derp-gun?

Ja, hát kb van 3-4 sec késés a lámpa villanás és aközött amikor meglátnak. Ez kb pont elegendõ hogy a lámpa akkor villanjon amikor már úgyis rájöttél hogy látnak mert kapod a pofonokat.

De még így is rendkívül hasznos.

Sunsetjoy
Más: próbáltam tegnap tesóm accjával T-14-es prémtankot. Pofás kis dög, nem olyan lomha mint egy prémchurchill, egész pontosnak mondható és nem is lassan lõ. Persze venni nem fogok tier 5 prémtankot...

Kipróbáltam az M103-as stock állapotát. Bekerültem egy rossz helyzetbe vele (nyomorult lag) és távolról megszórtak. Minden oldalról bekaptam az összes lövést, kb. hárman lõttek rám. Most szerencsétlenül jártam, vagy sérülékeny fajta a stock? Mert akkor free xp-zni kell majd (még én nem járok ott).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A többinél rendben van, csak marha késõn jelez :d
Aztán lehet, hogy felvillan, csak olyan szar a tank, hogy mérgembe nem látom :d
eddig 23 % winrate. pedig beáldoztam vagy 36000 szbad tp-t, hogy felmenen a nagyágyú.

Igaz, de ha téged ostromolnak de nem sebzel kb mind1. Jó lenne látni gyakorlatban mit mûvel a WG a botterek érdekében 😊

Teljesen véletlenül nem használsz olyan modot aminek nem a legfrisebb WOThoz való a verziója?

Ha jól emlékszem pl az XVM pont használja azt a fájlt, ami a lámpácska megjelenítéséért felelõs, és ha nem a latest XVM van fenn, akkor elképzelhetõ hogy abból hiányzik az a kódrész.

Sztem frissítsd fel az összes MODot aminek a csatában van szerepe. Én konkrétan jártam igy, igaz, még régebben. De ha más tanknál látod a lámpát, akkor passz.

Garantáltan és tutira csak a perknek kell 100%on lenni hogy mûköjön, a legénység elsõdleges skiilljének százaléka irreleváns.

Sunsetjoy
Szerintem is mûködnie kéne, bár nálam pl. az elsõ skill volt plusz még valami x százalékon. A legények átültek elõzõ tankból így nem volt a fõ képességük 100. És mûködött legjobb emlékeim szerint.

Amúgy ez az AFK prém lose win lemérése kicsit fals, mert pl. ha úgy jön ki a lépés, hogy spottol az álldogáló tankod, akkor már nem lehet pontosan számolni vele. Na persze nagyságrendileg igen.

Akkor ott valami nem stimmel, mert annak mûködnie kéne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tono34
Tapasztalatból mondom, hogy egy 100%-os beszarás jelzõ mûködik nem 100%-os legénységnél.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ha van olyan "kisebb" tankkal megy az ember aminek van vagy 250+ átütése golddal, akkor megéri rátölteni, mert az viszi a homlok páncélt is ha nincs beforgatva.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem a centurionban a 6. érzék 100 % , a legénység 96% és mégse villan fel soha, nem értem. na de sete kipróbálom, ne kakarok hülyeséget beszélni. A sok teától lehet bekólikáztak az angol legények.

A eddigi, lassan 3 éves wot-os pályafutásom alatt azt hiszem, hogy ez a csata kiérdemelte a legszánalmasabb vereség díjat. Hihetetlen hogy valakinek akkora mázlija legyen hogy utolsó tankként, 800-hról képes úgy kigyújtani hogy szinte azonnal leégtem, a bekapcsolt tûzoltó ellenére is. Amivel persze buktam a gyõzelmet (ami 5x kör lett volna), meg a top gunt.

Ahhoz sztem eléggé a szájába kell mászni az ellenfélnek, vagy a randomisten veled kell hogy legyen, mert úgy eltalálni weakspotot hogy a tank kb akkora mint a célkör az inkább szerencse mint tudás 😊

De amúgy ellenfélként az SP elég macerás szokott lenni még egy T8 heavyben is - szembõl muszáj a rakétainditót lõni, mert a testet átütni a spaced armor miatt kb lehetetlen.

Szóval, bár nekem ugyan nincs, de sztem nem olyan rossz cuccc az. Az meg ugya durva lenne, ha olyan páncélzat mellé ami neki van még jó ágyú is járna...