World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
az accounton a következõk vannak:
IS-7
M48A1
Batchat 155
IS-4(kifejlesztve)
T9 Lorraine
T9 M103
T9 T30(kifejlesztve)
Prémium tank T34 (12k gold)
Prémium tank Type59 (már nem lesz kapható)
T7 Object212 (kifejlesztve)
~5 millió credit
~90 arany
~prémium: nincs
csaták: 11.000+
kilõve: 14.000+
WR: 56%
PR rating: 1700+
ER: 1600
WN7: 1600+
Figyelembe véve a kiemelkedõ statisztikákat, és azt, hogy a legkeresettebb prémium tank, ami már nem kapható (Type59) az accounton figyel, nem szívesen válok meg tõle, de megfelelõ ajánlat esetén túladok rajta.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Thx WG, I love You! <#boxer>#boxer>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Na de a vérvörös mini Rommelek, na azokból minden másnapra jut egy, aki végiganyázza a csapatot valami miatt. De az igazi kedvencem, mikor két növény összekap valami apróságon, és a sárga csávó az 1000 effijét használja ultimate érvként, hogy ne ugasson neki a 800 effis, mert neki csak 800 van, neki meg már 1000 és az hûdesok.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Félreértés ne essék, nem akarok megbántani meg leszólni senkit se, csak az érdekel hogy más is tapasztal ilyet, vagy csak én fogtam ki azt a pár egyént, aki ilyenre hajlamos.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Más téma! Mikor jön a 8.5-ös peccs skacok? Én sem tudom figyelgetni napi szinten a dolgokat sajnos???
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Vége a meccsnek én sem voltam acélos de aki nagyot alkot egy 2 meccses 80% stock AMX M4-el Tier IX-es csatában annak benyalok😄
Mondom ha én vagyok a noob hogy egy szar TVII tankal toltam 1500 damaget és csináltam 3 killt ezeel a szarral akkor te az E-75-ben 800 damageval és nulla killel mi a faszom vagy....
Itt az egyik:
Az a poén, hogy két kurva jól artyzható pályát kaptak, Highway-t és Sand Rivert és egyiken sem tudtak nyerni, tökre csodálkozom, hogy ilyen rossz artysokkal erõltetnek egy ilyen felállást, szánalom.
- the reason there won't be any free arty given in 0.8.6 is that the devs don't want to increase the amount of arty even further
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Szóval nem érti, miért zavar engem, ha õ úgy játszik, ahogy akar. Konkrétan top hevivel a kezdõkörben állt és lövöldözött, amerre látott.
Azt mondja az úr (mert idõsebb korosztály lehet), hogy ez egy játék és a gyõzni kívánók pszichikai betegségben szenvednek.
"Valami gond lehet az értékrendeddel, ha neked az jó játék ahol a "W-A-S-D"-t kell nyomogni, meg az egérrel vadul klikkelgetni!"
Ezt a mondatot egy az egyben idézem, mert annyira jó, hogy már fáj.
Picit elvette a kedvemet a játéktól...
õket csak az érdekli, hogy dõljön a lé!!!!!
majd ha nem dõl a lé akkor megint lépnek valamit....
lásd anno: tier5-6 tankok creditnerfe
majd utánna t8 prem tankok creditnerfe...
bele sem merek gondolni mi lesz a következõ lépésük 😊
Fent ülnek a dombon 10-en!!!! 4 perc után míg mi ketten harcolunk 8 tank ellen(nem tartott sokáig) intézek egy kérdést a nagy tactikusokhoz.. hogy retardált az egész csapat... erre a válasz hogy nem hanem az MM retardált😄
Nézem ezt egy Comet írta és a legnagyobb tank egy T29 volt... no komment milyen MM várna mégis a faszfej retard babuin?
Namost a WG-re ez hatványozottan igaz.
Elég csak utóbbi pár hónap történéseit megnézni.
Hazudnak reggel, hazudnak este... tiszta Öszöd 😄
Az lesz ám a vigasság, SU-14-ek tömkelege T8-ba.
A darabszám biztos, hogy nem fog változni csatánként.
na ez meg a másik XD
A pénzrõl nincs szó...
Mert ugye egy TierX arty már 6.1 milla kell legyen, és nem 5 artyt kell megvenni tier2-tõl tier8ig, hanem 2-10ig 7et, amiket szépen el is adsz féláron. A modulokról nem is szólva 😊 drágul az élet 😊

Azért nem adják, hogy ne lehessen belõle pénzt csiholni 😄
Ugye, ezüstért goldammo, ezüstért gold comsumables, az egyész játék már a rohadt ezüsstpénzrõl szól, bármit megkaphatsz "ingyen" (soksok ezüstért). Viszont ha ezüst kell, akkor fizesss 😄 prém tank, prém elõfizu, prém muff 😄
Ezért is baxtak ki velünk a lõszeres biznisznél, mert az hogy visszavetette volna a pénzéhséget...
Na látod, mindig elfelejtem, hogy ahhoz kell a legtöbb tudás.
Én balga hogyan is ment ki a fejembõl. xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
artista núb...
😄
Rég ki kellett volna venni az egész artizást úgy ahogy van, meg eddig hála istennek a Tier10et inváziózta a sok arty, igy 6-8ban viszonylag normálisan lehetett játszani.
De ha más nem, emlékszem, volt egy hivatalos szavazás hogy max 2/oldal. Ha annyira érdekelné õket a nem artisok véleménye, azt megcsinálhatták volna.
Pföjjj pföjj 😊