World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gyenge pontokat azért viszi, legalábbis ellenfélként (ha jó a pilóta) az a tapasztalatom, hogy a KT-ba is bele tud csípni. Célozd a parancsnoki kupolát, géppuskaállást, ezek minden tankon gyenge pontok. Tapasztaltabb játékosok megcáfolhatnak, vagy kiegészíthetik.
Azt hiszem MM megdöglött.T2-5 tankok közé rakott be.
Gyõzelem!
Csata: Airfield 2013. április 15. 12:40:13
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 4 445 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 63 980
Csatában elért Achievement: Top Gun

Pénteken vettem meg. Nyilván vannak gyengeségei, de én elvagyok vele, nem bántam meg.
Mûködik,de nekem az a gondom hogy a legénység akit át tennék td-be,3 skillje van,az elsõ kettõ jó td-re is,de a harmadik az hülyeség lenne td-n.Nem nagyon hiszem hogy su85-el elkezdem majd le rammolni KV-kat.Na meg a pillanatkép képességnek sincs semmi értelme TD-n.

Én már komolyan megbántam ezt a Super Pershing tankot, az ágyúja valami félelmetesen rossz, ennél még a T14 is egy áldás ehhez képest...Ez csak gold ammoval jó, de annak meg mi értelme elveszti a credit farm lényegét...Más is megbánta már? Egyedül a páncél ami visszatart abba hogy ne adjam el, de az se valami jó... Amúgy kibékülnék a tankkal ha 40 repesztene, mert így az ellenséget oldalba nyomhatom a kaka ágyújával, de így nevetséges,szenvedés... :/

Rosszul tudod.
Az aktív perkek és a skillek mûködnek akkor is ha nem 100%-os a legénység.

patchaou
A skillek aktívak 80%-os legényeknél is. Legalábbis a majrélámpa mûködik az tuti.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

T5 ruszki td-be menne a legénység.

A picsba a 10 % sok.

Ha TD-be rakod és eldobod a skilleket, összesen így 30%-ot vesztessz.Ha nagy tierû td-be megy, édremes újrarakni a skilleket, mert ott 80%-os legénységgel tolni hosszúideig elég rossz, és még a skillek sem aktívak.

Maala
Vagy akár elõbb resetelheted a skillt, és utána átképzed a legénységet, ekkora a skillek %-ból 100%-os lesz a legénységed is...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

What a wonderful MM..

ha creditért dobod el, akkor 10% -ot vesztel az XP-bõl ami mögötte van, tehát nem a százalékból!

és igen, 1 skill-t magában nem lehet eldobni

Egy skill-t nem tudsz eldobni csak az összest resetelni.
Menj rá a drop gombra és alul szépen kiírja mennyi marad ha megelégszel a 80%-os legénységgel a TD-ben.

Bár elvben ki is matekozható 😊

12700 / 1.85 = 6864 az alapszám, akkor a win és a defeat között majdnem 6K credit van egy T8as prémmel.

Olyan kérdésem lenne,eddig medben fejlõdött legénységemet szeretném át rakni egy td-be,igen ám de 3 skilljük van,az elsõ kettõ még ok a td-ben de a harmadik nem igazán jó oda,hogyha az uccsó skilljüket eldobom és újat rakok helyébe,akkor mennyi százalékot veszítek?Aranyam nincs.

Na hozzál egyet össze gyorsan, talán az könnyebb lesz, fõleg ha te vagy a top tank 😄

Maala
T34-el 12700 az afk win. 😊

A lose-t nem tudom

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Amúgy ha vkinek van kedve AFKzni kettõt egy T8 prémes tankkal (egy gyõzelmit meg egy vereségest) arra kiváncsi lennék.

Ki tudja, akár még változtatni kellene az álláspontomon, és énis beárnék a "farmolókkal sírók" közé.... Nem ez lenne az elsõ hogy tévedtem.

csodálkoznék amúgy hogyha ez az érték tényleg szignifikáns lenne, hiszen ez a join battle reward egyedül az AFKzóknak meg bottereknek jelentene csak elõnyt, akik a joinon kívül mást nem csinálnak.

Kicsit off de nekem volt egyszer egy esetem amikor a feleségem hozott haza egy lemezt hogy a kolléganõjének nem tud játszani vele a kisfia mert nem indul a játék....1darab parancsikon volt kiírva a lemezre.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Maala
Victory: The "Joining a battle" reward is multiplied by 1.85. No bonus to other rewards earned during the battle.

Ejha, plusz 8k helyett 12k. 😊

No, akkor módosíts: ha creditre mész innentõl kezdve azzal ne foglalkozz. XPnél okés, az az 50% sokat számít, de pénznél csak nyomkodd szaporán a bal gombot hogy sok legyen a damage, és ne csatlakozz a WOTos siratóasszonyok népes táborához 😊

Tuti hogy nerfelték type-ot,vagy csak igazi hülyékkel találkoztam,de t34-el úgy elvertem egy type platoont hogy csak pislogtam,találatuk volt bõven,sebzés semmi.De poén az hogy prém tankos csóringer ugatott nekem hogy gold lõszeres prém buzi vagyok.Kilõttem Kv5-öt meg még 5 kis pajtását úgy hogy csak a tornyomat láthatták,kis domb takarásából.Nem tudom mi van de mostanában Kv5 ammo rack egyre sûrûbb.Ezt is ammo rackeltem full hp-ról erre piszkosul elkezdett ugatni.

Ezért írtam hogy "szinte" teljesen irreleváns.

Az említett joining battle szorzó különbsége gyõzelem és vereség esetén pontosan 0.35 (1.5 helyett 1.85), és nyilván az az alap érték nem oszt nem szoroz. Jó szórakozást ha valaki ezért eret vág 😊

Tudom hogy ez csak az én mániám, de valahogy mégiscsak jobban szeretek nyerni....<#zavart1>
És amikor a vérvörös babuin lehozza a bal szárnyat, ezzel nagyban hozzájárulva a gyõzelemhez... <#eplus2>

Gondoltam, ha már event, kipróbálom a KV1-derp-gold kombót a lányom accountján. Elég mókás így...

pedal to the metal...

Rosszul tudod, mert vereségre kevesebb kreditet kapsz. Csatába lépéskor van valami alap szorzó, amit csak akkor kapsz meg ha nyer a csapat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tono34
Nekem jobban esik farm közben is nyerni 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Na akkor tanult kollégám legalább megvilágította az elmémet, hogy miért olyan foschalom a wallet warrior-ok winrate-je. 😄
Szarik bele csak farmol.
Na akkor nem is veszek prémpörsit nehogy én is ebbe a kasztba kerüljek xD

Tono34
Ha win frissítés volt esetleg nézd meg, hogy DOT4 nem volt-e közte, ha igen próbáld meg eltávolítani.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ja, lemaradt egy pár szmájli. 😊

Kifejtem:

Ahogy tanult kollégám rávilágított, amikor kreditet farmolsz, szinte teljesen irreleváns hogy nyersz vagy vesztesz e, ugyanis a creditre nincs gyõzelmi 50%.
Vagyis felesleges a fejed a falbaverni, ha leadtad a sebzést szarj bele hogy nyersz vagy sem.

Úgyhogy necsak bocsánatot kérj hogy lopod az értékes idõmet, de köszönd is meg hogy megóvlak a további lelki sérülésektõl amit egy tankos online játékban a vereség feldolgozása okozhat.

(amúgy semmi személyes, de rossz nézni ezt az állando síránkozást ezügyben a fórumon).

Egy screen shot-ot tudnál készíteni.
Esetleg töröld a játékot és tedd fel újra.
Vagy valamelyik mod miatt lehet bár azoknál fel szokott álni a játék és utánna fagy ki.
Esetleg egy rendszer visszaálítás is mgoldás lehet és manuálisan frissíteni....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Én kérek elnézést, hogy írni bátorkodtam....
Madarat tolláról, Patchaout ismerõsérõl 😊

patchaou
Direkt nem barátot/havert, hanem ismerõst írtam 😛

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem, mert ha nyer akkor nem tud sírni.

Madarat tolláról, embert barátjáról... 😊

Maala
Nem mindegy, hogy farmtankkal nyersz, vagy veszítesz?

Tegnap még nem volt semmi baj vele, de kikapcsoláskor leszedte a frissítéseket és azóta nem megy.Bigmano azt értem "láthatatlan szar" alatt hogy megjelenik az a kis ujj ikon és ha kattintok behozza a WOT hivatalos weblapot.
patchaou
Egy másik ismerõsöm mindig azt szajkózta, hogy neki majd "irodai gépe" lesz, mert hogy azok az igazi brutálisak...

patchaou
Személyesen is ismerek ilyet 😊 Valami szuperinfós hirdetés útján vett egy P4-est, (tavaj nyáron) és nem értette miért nem futnak játékai.

Ekkora gyökerek igen. Sokan azt hiszik, hogy a 10 ezer forintos gép elég játszani, hiszen csak játékra kell.
Sunsetjoy
Nos már csak az kéne, hogy visszajöjjön ide, és válaszoljon a kérdésekre. Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdõt... 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Te nem a földön élsz? 😄

Ha tényleg ekkora gyökér vki, akkor bemegyek veled training roomba és agyonlõhetsz 😊

Nem lényeges a gép? Mi van, ha egy P3-ason próbálja S3 4MB kártyával? Láttam már olyant, aki ilyen géppel akar crysis-t játszani, szóval nagyon is fontos a gép. Amúgy szerintem directx probléma lehet, fel kéne tenni a legújabbat.
Menjél dolgozni vagy suliba, esetleg ki a kertbe mert fasza az idõ... 😊

Nálam is volt ilyen probléma. Megoldása (nálam) ctrl+del és futó alkalmazásoknál állisd le a wot-ot, és ugy próbáld. Nálam vagy 2x ez okozta ezt a jelenséget, hogy a háttérben futott már és hiába inditottam.

WoT: uvilmos

Nem és nem... Nem tudok egy normális kört menni ma sem, legalábbis ahol még gyõzök is...
[/url][/img]