World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, inkább beizzitom a DUngeons of Dredmort mert éppen várnom kell amig a platoontársam megnyeri, miután engem éppen oneshotolt egy hummel. És addig vagy belekötök másba, vagy elfoglalom magam 😊
Vagy aki jó játékos,annak feltétlenül,seggfejnek kell lennie?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Lehet csoszi így éri el, hogy foglalkozzatok vele... 😄
pedal to the metal...
03.17. az utolsó replay file dátuma .. mondom wtf, hiszen be van pipálva a felvétel .. nézem a játékban a beállításokat, ki van kapcsolva. csak nálam kapcsolódott ki valamikor ez a szar?
Prém nélkül, 7 sebzés, 3 kill
Gyõzelem
Live Oaks 2013. április 15. 20:47:04
VK 3002 (D😎
Szerzett tapasztalat: 1 004
Szerzett kredit 18 837
Csatában elért Achievement Megszálló
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Meg hát amúgy se tudna akkor mirõl írni, így meg adott a téma.
@Csoszi: Bocs tesó, de tényleg ez jön ki abból amit egész héten mûvelsz. Tényleg nem tudom hogy ez még szánalmas vagy inkább már idegesítõ.
Egyedul mar biztos befigyelt volna a nyeles aszpirin... <#alien>#alien>
Saor Alba
Megtelt az ignore listám, azt írta ki a rendszer. Reménytelen ugye, hogy legyen valami hack, amivel tovább bõvíthetem?
Engem délelõtt leszóltak, hogy mért akarok én még nyerni is egy farm tartállyal...:-)
Malinovkán 1 Crusaider3-as beállt 1 bokorba.
Nem bokor mögé, bokor közepére.
Elmegy mellette az ellenfél T18-a.
Nem is próbálja seggbe rakni. Nem csinál semmit, csak toronnyal nézi, én meg lélegzet visszafojtva figyelek.
Na szóval, T18 elmegy mellette, majd látszódik, hogy észreveszi, mert felé fordul.
Miénk nem reagál semmit.
Megvárta amíg a T18 belelõtt 2-t. Ekkor lõtt 1et, de már mind1 volt.
Asszem jó éjszakát, és kellemes hétvégét, ha addig nem futunk véletlen össze. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
komolyan nem értem hogy csinálták ..
magyar E100 driver
így szorult be, rám lõni nem tudott
IS-3, itt bújt egész csata alatt

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A T110E4 a csata kezedetekor a vízbe hajtott, bár elõtte egyszerre írtuk be, hogy ismét egy fail team.
A másik érdekesség, hogy a JgpzE100-IS8-TigerP hármast egy T62 intézte el, ami külön-külön nem is lett volna nagy szám, de ezek egymás mellett álltak, mert egy szakaszban voltak..
De ez a 3 nap...
Tudom rajtam is sok múlik és legtöbbször én vagyok a hibás hogy magamat húzom faszra, de hogy 1 jó kör nem jár nekem ma az kicsit erõs.
Ja de volt ma 1 jó köröm Pz2vel 5 kill.
Vereség.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ránézem a listára, a fél csapatunk megdöglött a hátulról lövöldözéstõl, míg õk SENKIT nem lõttek ki.. hát ez wtf?!
Vereség Malinovka 2013. április 15. 19:52:50
Jármû 110
Szerzett tapasztalat 750 + kredit: 53 141
Csatában elért Achievement: Õrjárat
sört ide, mert megõrülök.
Hónapokig nem volt különösebb problémám velük, ma már nem tudom hanyadik alakalommal hiúsítják meg az elõre kigondolt tervem.
És lehetetlen helyekrõl lõnek ki.
"Mivel végleg meguntam a játékot, szeretnék megválni az accountomtól. Inkább funoltam vele, de kis melóval lehet belõle csinálni cw-accountot.
Amit tartalmaz:
-6880 lejátszott csata
-50%/48% -s win/lose ratio
-soook-soook medál, kitüntetés 😊
-összesen 25 garázshely
-2.600.000 kredit
-30 arany (modulok pakolgatásához)
-3300 free XP, 195.000 átváltható XP
- rengeteg, rengeteg szeretet 😊
- pár nagyobb tankra vettem modulokat, és a legénységek nagy része 200%-s, ha nem több, barakkban plusz legénység.
Garázsban áll:
- IS-4
- E-75
- Tiger II
- Object 212
- AMX 13/75
- KV-2
- Pz.Kfw. IV
- Churchill I
- Valentine II (premium)
- T1E6 (prütyi premium)
Kifejlesztve, de nincs megvéve:
- IS-7, Jagdpanzer E-100, AMX13/90, VK3002DB, PzIII/IV, meg sok egyéb apróság
-
Elsõsorban ajánlatokat várok, csere is érdekelhet ha megfelelõ dolgot ajánlasz fel érte. Steam/Origin account érdekelhet, de FÕLEG pénz.
Érdeklõdni:"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Én meg kapok 300xp-mert azt csináltam amit kellene.
Nem kérek sokat!
Nem kérek csapatmunkát, semmit.
Csak annyit kérnék, hogy tudják már melyik tankkal hova kellene menniük.
Hogy Kv1s-el ne leghátul campeljenek 1 olyan helyen ahonnan nem tud lõni semmit.
Hogy tdvel, Cliff 1es vonalába álljon már be a marha, és ne med útvonalon induljon el.
Nem tudok normális kört menni, mert vagyok még mindig olyan hiszékeny hogy azt hiszem 1-2 tank legalább oda áll mögém (ahova normálisan is kellene), és nem hagynak egyedül.
Pattonnal 1000 sebzés fölé nem sikerült mennem még ma, mert nem kapok semmi supportot, és 3an jönnek rám mindig.
Tudom, hogy ez az örök sírás, de legyen már annyi esze a baromnak (ha már kihúzta a JagE100at), hogy ne kerülje meg a hegyet.
Õrjöngök már a csata elsõ 20mp-jében, mert látom, hogy a szokásos útvonalakat hagyják nyitva, és mind arra vár leghátul, hogy valaki spotoljon nekik.
Tudom várnom kellene, meg nem elõremenni, de ezért játszok meddel, hogy elõremenjek és próbáljam tartani, amíg megjön a segítség.

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"