World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is egy ok volt, amiért kiléptem unica-ból. Bemegyek randomba velük szakaszba, akkor folyamatosan ugatnak, parancsokat osztanak, ha valakit kilõnek az noob, ha valaki kilövi õket, akkor õ lucky noob. Persze nem mindenkire érvényes ez, de páran nagyon szeretik ezt csinálni. Én is szoktam mondogatni, ha hülyék vannak a csapatomban, pl a bat 14:35-kor már halott, vagy a scout felvillant 1 tankot és meghal stb, akkor beírom, hogy gj (good job). Ha valaki hátul campel az arty mellett, vagy mögött, akkor annak szintén írok valami hasonlót, de az, hogy az ellenfelet szidjam és szapuljam egy meccsen végig, az kicsit sok. Max ha csalónak, vagy gold noob-nak neveznek akkor megjegyzem, hogy: cry me a river. Ha a csapatom mondjuk meghal 3 perc alatt, akkor szintén szólok, hogy szép munka, ennyi belefér nálam.

Tökéletesen megfogalmaztad mi a különbség kettõtök között.

Na, inkább beizzitom a DUngeons of Dredmort mert éppen várnom kell amig a platoontársam megnyeri, miután engem éppen oneshotolt egy hummel. És addig vagy belekötök másba, vagy elfoglalom magam 😊

Nálunk is egy hetes bant kapott káromkodás miatt az egyik tag. Ezek a lilák nem tudnak viselkedni. 😊

És a kettõ kizárja egymást?
Vagy aki jó játékos,annak feltétlenül,seggfejnek kell lennie?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ugyanmár Lammaer, nekem sincs társam, hogy platoonozzak, mégse sírok itt álló nap/héten. (mondjuk ki akarna platoonozni egy babuinnal?) 😊
Lehet csoszi így éri el, hogy foglalkozzatok vele... 😄

pedal to the metal...

Kérdés hogy az említett egyedek ott voltak e. Szóval még nincs minden tény a birtokunkban 😄

A PANDA hétvégén tarolt ESL-en, szóval a tények azt mutatják, hogy lehet.

Mondjuk isten tudja, vajon lehet e együtt dolgozni ilyenekkel...

Ezek a klánok jó játékosokat keresnek, nem kedveseket. 😊

bazd .. le goldammo noobozott egy szerencsétlen, mire akartam neki küldeni a replayt ..
03.17. az utolsó replay file dátuma .. mondom wtf, hiszen be van pipálva a felvétel .. nézem a játékban a beállításokat, ki van kapcsolva. csak nálam kapcsolódott ki valamikor ez a szar?

Sunsetjoy
Egy szerencsés meccs, amiben meglátható a VK3002DB használata, és egy remek TD segítsége. Voltak hibáim, de Fortuna asszony kegyeibe fogadott.
Prém nélkül, 7 sebzés, 3 kill

Gyõzelem
Live Oaks 2013. április 15. 20:47:04
VK 3002 (D😎
Szerzett tapasztalat: 1 004
Szerzett kredit 18 837
Csatában elért Achievement Megszálló

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az a baj, csoszi ezt nem hajlandó mûvelni. Õ inkább jobban szeret zsinórban szopni, isten ments hogy összeálljon 2-3 emberrel, mert akkor várni kell néha a másikra.

Meg hát amúgy se tudna akkor mirõl írni, így meg adott a téma.

@Csoszi: Bocs tesó, de tényleg ez jön ki abból amit egész héten mûvelsz. Tényleg nem tudom hogy ez még szánalmas vagy inkább már idegesítõ.

Solten
Ilyen jo hetvegem reg ota nem volt, szerencsere haver raert es platoonba csapodva irtottuk a nepet. Tobbnyire tier 5-ben bebifokakat vadaszva, szetkerestuk az agyunkat (de elvittuk a T-54 baratunkat is par korre). Pl a szombati merleg 20-bol 18 gyozelem.
Egyedul mar biztos befigyelt volna a nyeles aszpirin... <#alien>

Saor Alba

Ennyi csapódott le? Ez szomorúúúú....

A nagy Cromwell tankosoktól kérdezem, hogy Rammer és Venti mellé 3-nak mit ajánlanak?
Mostanában T5-ben játszom és figyelem esetleges halálom után a hátul kempelõket. Nagyon sokszor látni, hogy a bokor közepére állnak be és bármilyen hihetetlen de van, hogy csak 50 méteren belül veszik észre õket. Most pl. KV-1S-t láttam így elbújni. Nem tudom, hogy csinálják, mert nekem 100% camoval T49-el is van, hogy kiszúrnak bokor mögött, de vannak érdekességek a spotrendszerben, most már biztos vagyok benne.

Megtelt az ignore listám, azt írta ki a rendszer. Reménytelen ugye, hogy legyen valami hack, amivel tovább bõvíthetem?

Teljesen meg tudlak érteni,de vigyázz:-)
Engem délelõtt leszóltak, hogy mért akarok én még nyerni is egy farm tartállyal...:-)
Ezen sírva röhögtem.
Malinovkán 1 Crusaider3-as beállt 1 bokorba.
Nem bokor mögé, bokor közepére.
Elmegy mellette az ellenfél T18-a.
Nem is próbálja seggbe rakni. Nem csinál semmit, csak toronnyal nézi, én meg lélegzet visszafojtva figyelek.
Na szóval, T18 elmegy mellette, majd látszódik, hogy észreveszi, mert felé fordul.
Miénk nem reagál semmit.
Megvárta amíg a T18 belelõtt 2-t. Ekkor lõtt 1et, de már mind1 volt.

Asszem jó éjszakát, és kellemes hétvégét, ha addig nem futunk véletlen össze. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mondjuk volt egy olyan sanda gyanúm, hogy az a T71 spottolta be mindet, akit elzavartam a lövészárokból .. 😊

na ugye megmondtam .. 😊
komolyan nem értem hogy csinálták ..

sziasztok lehet újabb fura kérdésem sztetek lesz valaha Type 95 HA-Go a wotban? elég népszerû és gyakori harckocsi volt õ hogy bekerüljön?😊
tegnapi gyöngyszemek:

magyar E100 driver

így szorult be, rám lõni nem tudott

IS-3, itt bújt egész csata alatt

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

bedy68
Tényleg balfék volt a csapatotok[/url][/img]

Gördülő kövön nem nő moha

Ilyen meccsekre gondolsz?

A T110E4 a csata kezedetekor a vízbe hajtott, bár elõtte egyszerre írtuk be, hogy ismét egy fail team.
A másik érdekesség, hogy a JgpzE100-IS8-TigerP hármast egy T62 intézte el, ami külön-külön nem is lett volna nagy szám, de ezek egymás mellett álltak, mert egy szakaszban voltak..
Pénteken még olyan jól ment a játék, tényleg élveztem.
De ez a 3 nap...
Tudom rajtam is sok múlik és legtöbbször én vagyok a hibás hogy magamat húzom faszra, de hogy 1 jó kör nem jár nekem ma az kicsit erõs.

Ja de volt ma 1 jó köröm Pz2vel 5 kill.
Vereség.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pales27
A VK nem kockáztat:

hát ez lol .. meguntam hogy zsinórban bukom az összeset, ilyen 1000 körüli defeatekkel, amikor bedobta malinovkát .. mondom basszátok meg, én nem megyek megint hegyet mászni, inkább rush egyenesen a 110-zel .. át is robogok, kilövöm ott egy centurionjukat, spottolom a fél csapatot úgy másfél percig, ráadásként sebzek még úgy 1500-at mire kilõnek.
ránézem a listára, a fél csapatunk megdöglött a hátulról lövöldözéstõl, míg õk SENKIT nem lõttek ki.. hát ez wtf?!

Vereség Malinovka 2013. április 15. 19:52:50
Jármû 110
Szerzett tapasztalat 750 + kredit: 53 141
Csatában elért Achievement: Õrjárat

sört ide, mert megõrülök.

Az nem rossz,annó mikor kivették T34-et kaptam T34-et M103-at,és mivel ki volt fejlesztve T30,így az új T10 is ki volt fejlesztve meg a T30 td is.

És most az artyk is rám szálltak.
Hónapokig nem volt különösebb problémám velük, ma már nem tudom hanyadik alakalommal hiúsítják meg az elõre kigondolt tervem.
És lehetetlen helyekrõl lõnek ki.

TOMSILENT
Szevasztok! Egyik haverom rá unt a játékra és hát nem kell neki az accountja. El szeretné adni, akit érdekel az írjon privátot.

"Mivel végleg meguntam a játékot, szeretnék megválni az accountomtól. Inkább funoltam vele, de kis melóval lehet belõle csinálni cw-accountot.

Amit tartalmaz:
-6880 lejátszott csata
-50%/48% -s win/lose ratio
-soook-soook medál, kitüntetés 😊
-összesen 25 garázshely
-2.600.000 kredit
-30 arany (modulok pakolgatásához)
-3300 free XP, 195.000 átváltható XP
- rengeteg, rengeteg szeretet 😊
- pár nagyobb tankra vettem modulokat, és a legénységek nagy része 200%-s, ha nem több, barakkban plusz legénység.

Garázsban áll:
- IS-4
- E-75
- Tiger II
- Object 212
- AMX 13/75
- KV-2
- Pz.Kfw. IV
- Churchill I
- Valentine II (premium)
- T1E6 (prütyi premium)

Kifejlesztve, de nincs megvéve:
- IS-7, Jagdpanzer E-100, AMX13/90, VK3002DB, PzIII/IV, meg sok egyéb apróság
-

Elsõsorban ajánlatokat várok, csere is érdekelhet ha megfelelõ dolgot ajánlasz fel érte. Steam/Origin account érdekelhet, de FÕLEG pénz.

Érdeklõdni:"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
thewotplayercitromail.hu

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

És így nyerik meg a csatákat a barmok.
Én meg kapok 300xp-mert azt csináltam amit kellene.

Könyörgöm!
Nem kérek sokat!
Nem kérek csapatmunkát, semmit.
Csak annyit kérnék, hogy tudják már melyik tankkal hova kellene menniük.
Hogy Kv1s-el ne leghátul campeljenek 1 olyan helyen ahonnan nem tud lõni semmit.
Hogy tdvel, Cliff 1es vonalába álljon már be a marha, és ne med útvonalon induljon el.
Nem tudok normális kört menni, mert vagyok még mindig olyan hiszékeny hogy azt hiszem 1-2 tank legalább oda áll mögém (ahova normálisan is kellene), és nem hagynak egyedül.
Pattonnal 1000 sebzés fölé nem sikerült mennem még ma, mert nem kapok semmi supportot, és 3an jönnek rám mindig.
Tudom, hogy ez az örök sírás, de legyen már annyi esze a baromnak (ha már kihúzta a JagE100at), hogy ne kerülje meg a hegyet.
Õrjöngök már a csata elsõ 20mp-jében, mert látom, hogy a szokásos útvonalakat hagyják nyitva, és mind arra vár leghátul, hogy valaki spotoljon nekik.
Tudom várnom kellene, meg nem elõremenni, de ezért játszok meddel, hogy elõremenjek és próbáljam tartani, amíg megjön a segítség.

A nyolcas aritdból tízes* lesz, nem tíz 😊
A nyolcas artidból 10 lesz, az újak meg ki lesznek fejlesztve, de nem lesz ingyentank.
Ha nekem most van teszem azt M40/43 vagy T92 akkor 8.6 után ezek elvesznek és megkapom ami jön helyettük?Vagy ez is megmarad meg az is?

Orosz medium ág mennyire "szopos" érdemes arra menni, vagy heavy ág felé mennyek Kv-1s -re ?😄

pointer4
Befizetünk egy szopásra a körúton, és még veszel rá, egy fcm-et XD
T34
Valaki megtudná mondani nekem, hogy hogyan tudom az fps-t a pinget, meg az órát arrébb vinni, mert most jelenleg kitakarja a hitek számát és az összes sebzést. Nem találom a beállítását xvm editorban.

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Volt rá példa, de amikor nooboztak minket, akkor pont hogy mi csináltunk egyedül valamit a csapatunkból 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tök mindegy mit csinálunk, nekünk állandóan be van szólva 😛

deén pétéeses vók

Nagyon helyes, azért én is lenooboznám 😄

Gondolod hogy a 14 T10es tankomból neked is jut? 😄 (már várom hogy mikor szól be valaki, hogy a köcsög HUNS-osok már megint itt csetelnek 😛 )

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

505thZajcev[PT]
Most nem azert de eleg noobok is voltunk 😄

tegnap ugyanazt a T92-t 2x TK-ztam le, 2 külön csatában <#banplz>

az a baj, hogy egyáltalán nem vagyok tisztában h mennyiért mennek az accok 😄

Csinál egy új accot amin lesz egy loltraki és majd azzal jön 😄.

szpec accjával 😄