World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mellesleg amellett, hogy gyakorta hangoztatod, hogy te csak hobbi szinten, kikapcsolódásként ûzöd ezt a játékot, nekem elég no life dolognak tûnik, hogy a játékban ért sérelmeid miatt anyázol egy egész nemzetet. Na de fejezzük is be, a további méginkább személyeskedés lenne.
Szerintem meg nem lehet kategorizálni így egy népet. Náluk is sok az ostoba, lusta ember, akárcsak nálunk. Pl. most együtt kell dolgoznom néhánnyal (projektmanager-ek), egyáltalán nem vagyok elájulva tõlük. Nagy mellény, kevés ész. Viszont ugyanott dolgozik több olyan kolléga, akiket szaktudásban utolérni több élet is kevés. Ismét: akárcsak nálunk. Vagy a lengyeleknél, a cseheknél, a franciáknál. Azaz bárhol.
Nem hát. Mindig is a primitívek voltak többségben a világban.
hát wot-ban tuti húzhatjuk le õket a WC-n 😄
ha már meglátom hogy valamelyik társam nevében PL van vagy ott a lengyel zászló a tank oldalán akkor <#wow1>

de tuti, hogy ezzel nem vagyok egyedül!
Nem azért zárta be a bajszos a lengyeleket mert lengyelek, hanem mert zsidók, balosok és homoerotikát kedvelõk voltak. Nem a lengyelségük miatt.

+ félreértések elkerülése végett amúgy bírom a lengyeleket😊)
mijki
A VK2801-et érdemes-e kifejleszteni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

+ félreértések elkerülése végett amúgy bírom õket😊)
Hagyd csak, szarok WoT-ban, úgyhogy húzhatjuk le õket a vécén. Köcsög lengyelek.
Ez egy ilyen nap <#integet2>

wot nick: PsychoTrooper

ez így van
Na nem akarok errõl litániát írni,de!:
Nincs még egy nemzet,aki annyiszor.és annyit segített volna nekünk mint a Lengyel!
Kismillió Lengyel jött hozzánk harcolni,a különbözõ szabadság harcainkban(volt pár!)
Küldtek segélyeket,embereket,sõt vért is,amikor az kellett!
Azt hiszem az lenne a minimum,hogy nem fikázzuk õket lépten nyomon!
Pláne úgy,hogy mindenki rühell minket a környékünkön,rajtuk kívül!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Úgytudom a legtöbb lengyel aki táborban halt meg az zsidó volt vagy értelmiségi. Inkább szolgáknak voltak titulálva (ugye nem véletlenül szlávoknak nevezik õket-> slav->slave) Az jó pár 11 éves lengyel már engem nem is zavar, én a cseheket rühellem. (múltkor is beírom h kellene a nyûves top gun amit a többség megértett de a kis szvatopluk csak lerammolta az utolsó tankot...)
köszi 😊 na megyek aludni mert a sok lengyel retardált felbaszta az agyam 😄
félre ne érts... nincs velük különösebb bajom, (mint pl. cigányokkal, zsidókkal) de azért jó lenne ha nem basznák el ennyire a wot-ot... örülnék neki!
+még mielõtt belekötnél tudom, hogy betût is felcseréltem benne.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Úgy éreztem, ma még dolgom van a játékban...
Megvettem a kis Somát, és ez történt az elsõ körben:

Ezek után már nyugodtan mehetek aludni <#puszi>

Fogadd gratulációimat.
Top mennyibe? 1000-be talán, de azzal semmire nem mész, 50-be esélytelen.

több 100 éves közös multat le lehet húzni a WC-n a mai vilgában, föleg a jövõben! Mindenkinek saját magának kell boldogulnia!
Nincs kedvem.
Meg nekem ez könnyebben a kimondható/leírható, mintha lenne benne +1d.
Változtasd meg ha zavar. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

igen, de minek bezárni egy lovassággal felszerelt ország nõit és gyerekeit???
hidd el, ki akarta õket írtani!
Verd meg õket egy-két csatában, és akkor már nem lesz okuk így viselkedni. 😊

Erre nem is mondok semmit, ezek után tényleg úgy érzem, hogy megérdemeljük a közutálatot. Az közel egyetlen európai nemzet, aki nem utál (sõt, kedvel) minket, rossz egy MMO-ban? A k*rva anyjukat a rohadékoknak, pusztuljanak a férgek! Több száz éves közös múlt? F*szom bele, nem találja el azt a rohadt tankot! Magyarország, én így szeretlek <#law>
Ezzel vajon beférek a top-ba a contesten?

Szerintem ne keverjétek bele a történelmet. El kell menni a KATYIN története feldolgozó kiállításra. Nem szeretem õket a WoT-ban, de amit a ruszkik és a nácik mûveltek velük az mindennek a legalja.

A legelsõ,rabok voltak õk a táborokban.Lévén,hogy velük harcoltak legelõször.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

megvan, de ez már a múlt... az emberek változnak 😊
én nem szeretem õket, sõt, azaz érzésem, hogy a wot miatt fogom megutálni õket.
egy nemzet van amit szeretek, õk pedig a németek.... na Õk! Nem hülyék!
Akko' most olvasd csak el még 1X a nevem! Ülj le eggyes! <#eplus2>

pedal to the metal...

Amirõl híresek? "Lengyel - magyar két jóbarát, együtt harcol, s issza borát". Megvan?
Alantas népként voltak kategorizálva (mellesleg ki nem a németen kívül?😊. Más kérdés, hogy ez a háború végére már nem zavarta annyira, mikorra kezdett fogyni az emberanyag, az SS hadosztályokba, az elméleti elit-árja szupercsapatba is szép számmal kerültek "alantas" lengyelek.
én nem csak a játékbeli teljesítmény alapján mondom ezt 😊
mondj pár dolgot amirõl híresek a lengyelek, vagy lengyel feltalálót...

kicsit okosabb a magyar meg a német,, vagyis sokkal okosabb.
no offense, de húzzanak el a gamebõl 😄 értelmesebb lenne sokkal
ahhoz képest elég sok lengyel halt meg koncentrációs táborokban....
lehet hogy õk még nem utálnak minket, de inkább értelmesebb ország ne utálna, mondjuk Németország
Ez is itt kismilliószor kivesézett téma, szerintem még mindig görény dolog a történelmi múltra, hagyományokra fittyet hányva szarral dobálni egy népet, mert így a 21. dicsõ században gyengén teljesít egy online számítógépes játékban . Ami ugye megint vitatható, hogy arányaiban véve mennyivel rosszabbul, mint a többi náció. Nem sok nemzet van a világon, aki kedveli a miénket, de a lengyel ezek közül valszleg a legfontosabb. Mellesleg ezek után nem is csodálkozom a nemzetközi reputációnkon.
Hitler nem akarta kiírtani a Lengyeleket.Nem tudom,honnan veszed ezt?
Egyébiránt,hülyék vagy sem,õk az egyetlen népség,akik még nem útálnak minket.

Hali

Az lenne a kérdésem hogy akinek volt tp-je a vk DB-n azzal mi történik? ráteszik a 2D-re vagy free tp-hez rakják
Ámen <#eljen>
én is sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de elkeserítõ amit a legyelek mûvelnek ezzel a játékkal....
Ne keverjük a szerepeket ha kérhetem.
😊

Hát igen!
Sajnos ez a mai világ tipikus kórképe!
Elvesznek az emberi értékek,a sikerorientált,túlhajszolt világban.
Ez pedig millió számra termeli,a mindenen és mindenkin átgázoló,nyomoronc,senkiházi,faszkalap,pökhendi,40 kg-os véglényeket,akik soha életükben,3 perc értelmes,a világnak és a társadalomnak,hasznos tevékenységet nem végeztek!
Viszont,különbözõ fórumokon,elõadhatják a nyáladzásukat,csak azért mert történetesen az adott témában,jobbak mint az átlag.

Isten talán megbocsájtja, egyesek (pl. én) viszont nem. Ez persze egyéni vélemény.
Wins/Battles: 15 (31) (48.39%)

mai nap tanulsága: Hitler nem volt hülye hogy ki akarta írtani a lengyeleket.... isten bocsáss meg de ezt kell mondanom!
Sunsetjoy
Most volt egy olyan csatám, amit egyesek itt szoktak belinkelni, szóval borzasztó. Malinovka, ahol kevesen mentek hegyre, aztán a maradék heavy csapat megindul a rét másik oldalán a nyílt terepen. És a többi. Arcleszakítós volt, de 2-3 remek játékos úgymond megnyerte.

De az a szörnyû, hogy azok, akik elhullottak marha módjára a vágóhídon, és kiléptek, csak azt fogják látni, hogy nyertek. És még csak az esélye sincs meg annak, hogy elgondolkozzanak azon, mit csináltak rosszul. Mert hiszen höhö, nyertem.

<#falbav>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem akarok vitázni, csak miért nem állok össze utóbbi idõben senkivel.
Van néhány klántársam akit régóta ismerek, szeretek velük platoonozni is.
Jelenleg nincs olyan tankunk, amit igazából összetudnánk rakni. (+ritkán futunk össze)

Illetve 8as századoznak, de nekem csak Typeom van rá, ami ma nem kellett.
Olyanokkal, akit nem nagyon ismerek nem megyek. (eléggé átalakult a klánunk. 90% új, esetleg kezdõ játékos)
Visszahúzódó típus vagyok és nehezen ismerkedek. <#nevetes1>

Nálam sokkal gyengébbekkel meg azért nem szeretek menni, mert endoriz is mondta babuin vagyok. +1 nálam is rosszabb babuinnal meg zsebre lehet vágni a vereséget. <#idiota>

Valamint szoktam olyat csinálni 2 csata között, hogy ALT+TAB és netezek 10 percet, amikor jól esik.

Viszont van, hogy kilõnek és akkor azonnal váltanék tankot.

Napi 10-20 csatára megyek be 3-4 óra alatt. Szerintem rám sem várnának.

Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de tényleg szeretnék nekik néha segíteni.
Ma még csak rövid csövû KV-1S volt a csapatomban. Lõnek egyet-kettõt, aztán váltatnak HE-re. Igaz fele német playa volt.
Lakeville pályán rendszeresen lövik a városból a hegy túloldalán felspottolt piros pöttyöket. IS-3 vagy E-75 tankban is...

Annyi változást vettem észre, hogy többször dobálja be nem scout szerepkörbe. Ez nekem csalódás, a legénységet se arra fejlesztettem, hogy csatázzak vele.

Kubukli, ezt meg nekem írták miután beszóltam az E-100-nak miután toptankként egész meccsen "védte az arty-t" és 0 sebzéssel halt meg. Jelentése a google translate szerint: "fogd be a pofád te kurva".
..esetleg meg.. " ha te vagy a top neheztank, ne az spg mogott uldoglej"
mijki
A VK2801-et érdemes kihúzni? Sokkal rosszabb mióta T6-os lett?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

neurotyczny cocksucker, ez az elsõ és a második
Ha valaki tud lengyelül, megköszönném ha lefordítaná:
"Kedves lengyel tanker társam a hegyet nem tudod átlõni, próbáld megkerülni!"
illetve
"Lengyel kolléga, szerintem érdemes lenne nem a stock ágyút és nem csak HE lõszert használni."
Nem viccelek, szeretném ezeket néha bekopipésztelni' mert sokszor szükség lenne rá. Mégiscsak jó lenne rávezetni õket...

Ezt nem mondtam, de ha te össze akarsz hozni egy olyan csapatot, mint az Evil Panda Squad, akkor a fõ prioritás a játéktudás lesz. A Meet Your Makers Pro ESL csapat oszlopos tagja is -2200 pontnál tart EU fórumon. Esetleg ott van a PTS-bõl MARMIST, de õ már lehet a -10.000 pontot is elérte már. 😊

Nem kedvességgel és emberséggel nyersz, hanem játéktudással. Ez van.