World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már meglátom hogy valamelyik társam nevében PL van vagy ott a lengyel zászló a tank oldalán akkor <#wow1>#wow1>
de tuti, hogy ezzel nem vagyok egyedül!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

wot nick: PsychoTrooper
Nincs még egy nemzet,aki annyiszor.és annyit segített volna nekünk mint a Lengyel!
Kismillió Lengyel jött hozzánk harcolni,a különbözõ szabadság harcainkban(volt pár!)
Küldtek segélyeket,embereket,sõt vért is,amikor az kellett!
Azt hiszem az lenne a minimum,hogy nem fikázzuk õket lépten nyomon!
Pláne úgy,hogy mindenki rühell minket a környékünkön,rajtuk kívül!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
félre ne érts... nincs velük különösebb bajom, (mint pl. cigányokkal, zsidókkal) de azért jó lenne ha nem basznák el ennyire a wot-ot... örülnék neki!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Megvettem a kis Somát, és ez történt az elsõ körben:
Ezek után már nyugodtan mehetek aludni <#puszi>#puszi>
Meg nekem ez könnyebben a kimondható/leírható, mintha lenne benne +1d.
Változtasd meg ha zavar. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
hidd el, ki akarta õket írtani!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
én nem szeretem õket, sõt, azaz érzésem, hogy a wot miatt fogom megutálni õket.
egy nemzet van amit szeretek, õk pedig a németek.... na Õk! Nem hülyék!
pedal to the metal...
mondj pár dolgot amirõl híresek a lengyelek, vagy lengyel feltalálót...
kicsit okosabb a magyar meg a német,, vagyis sokkal okosabb.
no offense, de húzzanak el a gamebõl 😄 értelmesebb lenne sokkal
lehet hogy õk még nem utálnak minket, de inkább értelmesebb ország ne utálna, mondjuk Németország
Egyébiránt,hülyék vagy sem,õk az egyetlen népség,akik még nem útálnak minket.
Az lenne a kérdésem hogy akinek volt tp-je a vk DB-n azzal mi történik? ráteszik a 2D-re vagy free tp-hez rakják
😊
Sajnos ez a mai világ tipikus kórképe!
Elvesznek az emberi értékek,a sikerorientált,túlhajszolt világban.
Ez pedig millió számra termeli,a mindenen és mindenkin átgázoló,nyomoronc,senkiházi,faszkalap,pökhendi,40 kg-os véglényeket,akik soha életükben,3 perc értelmes,a világnak és a társadalomnak,hasznos tevékenységet nem végeztek!
Viszont,különbözõ fórumokon,elõadhatják a nyáladzásukat,csak azért mert történetesen az adott témában,jobbak mint az átlag.
mai nap tanulsága: Hitler nem volt hülye hogy ki akarta írtani a lengyeleket.... isten bocsáss meg de ezt kell mondanom!
De az a szörnyû, hogy azok, akik elhullottak marha módjára a vágóhídon, és kiléptek, csak azt fogják látni, hogy nyertek. És még csak az esélye sincs meg annak, hogy elgondolkozzanak azon, mit csináltak rosszul. Mert hiszen höhö, nyertem.
<#falbav>#falbav>
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Van néhány klántársam akit régóta ismerek, szeretek velük platoonozni is.
Jelenleg nincs olyan tankunk, amit igazából összetudnánk rakni. (+ritkán futunk össze)
Illetve 8as századoznak, de nekem csak Typeom van rá, ami ma nem kellett.
Olyanokkal, akit nem nagyon ismerek nem megyek. (eléggé átalakult a klánunk. 90% új, esetleg kezdõ játékos)
Visszahúzódó típus vagyok és nehezen ismerkedek. <#nevetes1>#nevetes1>
Nálam sokkal gyengébbekkel meg azért nem szeretek menni, mert endoriz is mondta babuin vagyok. +1 nálam is rosszabb babuinnal meg zsebre lehet vágni a vereséget. <#idiota>#idiota>
Valamint szoktam olyat csinálni 2 csata között, hogy ALT+TAB és netezek 10 percet, amikor jól esik.
Viszont van, hogy kilõnek és akkor azonnal váltanék tankot.
Napi 10-20 csatára megyek be 3-4 óra alatt. Szerintem rám sem várnának.
Ma még csak rövid csövû KV-1S volt a csapatomban. Lõnek egyet-kettõt, aztán váltatnak HE-re. Igaz fele német playa volt.
Lakeville pályán rendszeresen lövik a városból a hegy túloldalán felspottolt piros pöttyöket. IS-3 vagy E-75 tankban is...
Kubukli, ezt meg nekem írták miután beszóltam az E-100-nak miután toptankként egész meccsen "védte az arty-t" és 0 sebzéssel halt meg. Jelentése a google translate szerint: "fogd be a pofád te kurva".
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Kedves lengyel tanker társam a hegyet nem tudod átlõni, próbáld megkerülni!"
illetve
"Lengyel kolléga, szerintem érdemes lenne nem a stock ágyút és nem csak HE lõszert használni."
Nem viccelek, szeretném ezeket néha bekopipésztelni' mert sokszor szükség lenne rá. Mégiscsak jó lenne rávezetni õket...
Nem kedvességgel és emberséggel nyersz, hanem játéktudással. Ez van.