World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztosan vannak,annyira nem érdekel.
Azért sokat elárul a különbözõ nációk mentalitásáról,az is,hogy pl a Magyarok között is van rengeteg pro játékos,mégis sokkal jobban szerepelnek olyan nemzetek mint a Finn vagy Litván,akik pedig nincsenek nagyobb létszámban jelen a játékban.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mint az a tûzoltó,aki egyedül felgyújt mindent,csoportban meg eloltja?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Csak neked a kép üzenete: TIER V-ben.
Hagyjuk...
én meg a erdõben észre se vettem, pedig pár méterre roboghattam el...
amúgy se scout tank ez a patton 😊) (leszámítva egy esetet amikor malinovkán a kezdõkörbõl csak a házak mellé kellett állnom és szinte az összes ellen-t bevilágítottam erölködés nélkül...)
de ez olyan ritka szitu...
Klánban nem játszok, egy-két lengyel századot kipróbáltam. egy-két játék után sírva menekültem.
Ahogy javasoltam, a történelmüket hagyjuk nekik feldolgozni.
Patton fullos crew (100%)
ha mondjuk van rajtuk BIA, meg a tankon venti akkor érdemes egyáltalán megvenni a Coated Opticskát?
mert hát..
410m + 5%venti + 5%BIA = 451m -> namost 445m a max amit enged a játék
mi a vélemény?
"A háború nem a kényelmekrõl szól."<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Sok rossz lengyelt azért látni,mert sok Lengyel játszik.
Az Orosz szerveren,meg sok szar Oroszt látnál!A Kínain meg sok Kínait!Ennyi a történet!
Egyébként meg szerintem,vannak valamiféle,genetikai kódok az ilyesmihez!(szigorúan magán vélemény!)
pl az ázsiai hülye gyerekeket nem lehet megverni,verekedõs,vagy fps,játékban.
A Magyarok is menõk,taktikai,vagy stratégiai,játékokban.Csak összefogni képtelenek.(Mindig vannak"jobbantudják!)
8.5 will be released in Russia on 18th April (on Thursday), while the EU/NA might get it the following Tuesday/Wednesday.
forrás
Legnagyobb játékos nemzet wotban.
Vegyük azt, hogy minden nemzetbõl 30% analfabéta babuin.
Ugyanez az arány megvan magyarok között is, de lengyel jobban látszódik.
(mivel többen vannak)
Náluk is ugyanúgy megvan a felsõ 10%is, (akik mivel többen vannak) nem elképzelhetetlen hogy sokkal erõsebb a miénknél.
De pont ez miatt többen érik el pl az 1800nál jobb effet is.
1 magyartól se vársz semmit miután beírja, hogy: cs! van magyar?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Saor Alba
A magyarok meg ritkábban HU-nak, mivel nem komálnak minket és általában még egymást is marjuk így szeretünk rejtve maradni, a fórumon is megnézheted hány magyarnak van magyar neve a játékban .....
ráadásul a peccsig elég már csak cirka 26e~ xp összehozni
(nekem megvan már, de a peccsig nem veszem/használom a javítási költségek miatt)
peccs után mehet 😊 gold rulez
magyar egész jó szerintem, a lengyel nem
a táblázatodban lévõ lengyel team-ek meg gondolom a jó játékosokat részesítik elõnyben...
A mondandó lényege,kb stimmel!😊
De ha emlékeim nem csalnak,akkor egész népes Lengyel kolónia tartózkodott ott!
Németet kevesebbet láttam...

A többit nem kell idekeverni. Tény hogy jobbak mint nép a románoknál, szlovákoknál, szerbeknél, albánoknál, stb.
Neked is van ezirányú tapasztalatod?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
kövi csata, semmit nem csinál PL ott a nevében,
kövi csata lökdös blokkol és ott a lengyel zászló a nevében...
lehet hogy csak én vagyok szerencsétlen a lengyelekkel, de mindig õk a bénák a csapatomban 😄
Ám lehet poén ez a név, meg lengyel zászlót a tankra dolog viszont: lehet sokszor ez miatt nem segítenek, vagy ez miatt akar az ellenfél még jobban levadászni.
Amikor minden csõ rád szegezõdik, pedig van másik 2 tiszta célpont is...
Az ilyen felbecsülhetetlen.<#nevetes1>#nevetes1>
de amúgy nagyon el lett kanyarodva az EREDETI témától!
miszerint wot-ban szarok a lengyelek....