World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én voltam.Bár nem pont ezt mondtam.
Biztosan vannak,annyira nem érdekel.
Azért sokat elárul a különbözõ nációk mentalitásáról,az is,hogy pl a Magyarok között is van rengeteg pro játékos,mégis sokkal jobban szerepelnek olyan nemzetek mint a Finn vagy Litván,akik pedig nincsenek nagyobb létszámban jelen a játékban.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Na tehát,akkor!Magukban tök hülyék,klánban megtáltosodnak!
Mint az a tûzoltó,aki egyedül felgyújt mindent,csoportban meg eloltja?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Pales27
ok a lengyelek tehetnek mindenrõl

Valaki írta, hogy német klánt nem nagyon lát a térképen. Hát az Odem Mortis német, így nyilván az OM-X és az OM-V is az.
Pales27
nézd meg a camo értékeket itt meg van, hogy mennyi %al csökkentik a látótávod pl: T-62A 17% tehát 451*(100-17)=392m és ebbe még nincs benne az, ha a t62-n van álca festés meg camo skill.

Direkt nagybetûvel kiemeltem: RANDOMBAN.
Csak neked a kép üzenete: TIER V-ben.
Hagyjuk...

verekedõs ok, de h fps game-ben ázsiaiak? inkább amcsik/eu-s gamerek vannak toppon fps-ben, cs, cod és bf szériában mindenképp 😊
polluxware
csak azért kérdem, mert "bûvös erdõben" robogtam el egy amx 120 50 mellett coated opticskás patton-al, majd kiérve az IL-2 roncsánál õ már rég látott és lõtt rám...

én meg a erdõben észre se vettem, pedig pár méterre roboghattam el...

amúgy se scout tank ez a patton 😊) (leszámítva egy esetet amikor malinovkán a kezdõkörbõl csak a házak mellé kellett állnom és szinte az összes ellen-t bevilágítottam erölködés nélkül...)

de ez olyan ritka szitu...

Pales27
akkor nézd meg az 1sbp-t, a legerõsebb klán a PTS után. Ugye a PTSben egész euból vannak az 1sbp meg lengyel...

koreaiak nagyon jók ilyen starcraft szerû stratégiai játékban, ami pörög, mint az állat...
polluxware
és azt gyakorlatilag "átszúrja" ha nagyobb a view ranged mint 445?

polluxware
írni tud, olvasni még nem😊

Szerintem vagyunk egy páran akik csak annyit várnak el a lengyel tankerektõl RANDOMBAN, hogy nyírják ki a szemben lévõ párjukat, menjenek a tankjuknak megfelelõ helyre, használjanak normális löveget, próbáljanak minimálisan csapatjátékot imitálni. Én 2 év alatt lengyeltõl még nem láttam ilyet ha sokan vannak ha kevesen:

Klánban nem játszok, egy-két lengyel századot kipróbáltam. egy-két játék után sírva menekültem.
Ahogy javasoltam, a történelmüket hagyjuk nekik feldolgozni.

Pales27
érdemes lehet, mert a 451 méterbõl lejön a tankok álcázási bónusza

A cs! van magyar? -ra van egy szép példám. Ugye elhangzik az ominózus szó, írom hogy akad. Kis szünet. Válasz: önw kinaji? Mondom ezt inkább hanyagoljuk... késõbb a csata közben laggal fûszerezve + 1 váratalan disconnect után beírja mégegyszer hogy van e... nembaj hogy a nevem mellett virít hogy HuN...
polluxware
ha ez az 5% plussz tényleg mindenre értendõ..

polluxware
Kérdés!!!!!

Patton fullos crew (100%)

ha mondjuk van rajtuk BIA, meg a tankon venti akkor érdemes egyáltalán megvenni a Coated Opticskát?

mert hát..

410m + 5%venti + 5%BIA = 451m -> namost 445m a max amit enged a játék

mi a vélemény?

Ahogy hatalmas, bölcs vezérünk mondta:
"A háború nem a kényelmekrõl szól."<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

polluxware
vk2801 remélem féláron debütál, már dobom is át a leo crew-t

MYM, 1PAD, mousesports, esuba, látom egyre többen kezdik szponzorálni a team-eket 😄 mondjuk kíváncsi lennék 1-2 szponzor miben helpel ezeknek a csapatoknak... 😊
polluxware
há tudom én😊

Az,hogy ki jó,meg ki nem jó játékos,nemzettõl független.
Sok rossz lengyelt azért látni,mert sok Lengyel játszik.
Az Orosz szerveren,meg sok szar Oroszt látnál!A Kínain meg sok Kínait!Ennyi a történet!
Egyébként meg szerintem,vannak valamiféle,genetikai kódok az ilyesmihez!(szigorúan magán vélemény!)
pl az ázsiai hülye gyerekeket nem lehet megverni,verekedõs,vagy fps,játékban.
A Magyarok is menõk,taktikai,vagy stratégiai,játékokban.Csak összefogni képtelenek.(Mindig vannak"jobbantudják!)

Ja

8.5 will be released in Russia on 18th April (on Thursday), while the EU/NA might get it the following Tuesday/Wednesday.

forrás

polluxware
lengyel állampolgárok

Solten
Lengyel zsidok. "Nem zsido lengyel" nem volt taborban ha csak nem volt kommunista.

Saor Alba

Az egész ennyi:
Legnagyobb játékos nemzet wotban.
Vegyük azt, hogy minden nemzetbõl 30% analfabéta babuin.
Ugyanez az arány megvan magyarok között is, de lengyel jobban látszódik.
(mivel többen vannak)
Náluk is ugyanúgy megvan a felsõ 10%is, (akik mivel többen vannak) nem elképzelhetetlen hogy sokkal erõsebb a miénknél.
De pont ez miatt többen érik el pl az 1800nál jobb effet is.
1 magyartól se vársz semmit miután beírja, hogy: cs! van magyar?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Solten
Nem szarabbak akarmelyik nemzetnel a lengyelek. Csak tobben vannak (vagyis a legtobben az EU szerveren). Igy tobb a gyengebb/kezdo jatekos is. Nagy szamok torvenye, matematika. A nemetul spammelo german kolyok semmivel se nyujt tobbet egy siemkanal.

Saor Alba

polluxware
youtube linked betudnád dobni mégx1, bocsi

polluxware
nem megy a tesztszeró...

hamarosan jön a peccs?

Solten
De akkor le lesz lucky noobozva.

Saor Alba

akkor már ketten rühelljük a szvatopluk_cz-ket xD cz-sk? KURWA! (õk is szeretik ezt a szép szót lehet hogy a némelyiket tévesen lengyelnek nézzük)
Most nem azért, de drága hazánkban is rengeteg béna játékos van, semmivel nem vagyunk jobbak, mint a lengyelek.

polluxware
néha elég látnom a nevet...

turul-al kezdõdõek pölö😊

Komolyan azt akarod magyarázni, hogy attól függetlenül, hogy se egy klánunk vagy csapatunk nincs, ami fel tudná venni a kesztyût a lengyel csapatok ellen, még õk a szar noob játékosok? Ezt már te sem gondolhatod komolyan. 😊

polluxware
max akkor köszönök vissza, ha valki értelmesen nyög be valmit...

ez totál így van

agree😉

ximix
Mert büszkék a nemzetükre és odabiggyesztik mindenhova a PL-t és így elég szembetûnõ, de ha nem lenne ott akkor nem is foglalkoznál velük, mert a szlávnevekbõl nem biztos hogy eltalálnád a megfelelõt nemzetet.
A magyarok meg ritkábban HU-nak, mivel nem komálnak minket és általában még egymást is marjuk így szeretünk rejtve maradni, a fórumon is megnézheted hány magyarnak van magyar neve a játékban .....
polluxware
ha értessz hozzá, úgy megkedveled az új LEO-t hogy észre sem veszed, és csak ki kell fejleszteni a 28.01-et...

ráadásul a peccsig elég már csak cirka 26e~ xp összehozni

(nekem megvan már, de a peccsig nem veszem/használom a javítási költségek miatt)

peccs után mehet 😊 gold rulez

úgy gondolom minden wot-ban levõ nemzetnek vannak jó és rossz játékosai, csak nem mindegy az arány...
magyar egész jó szerintem, a lengyel nem
a táblázatodban lévõ lengyel team-ek meg gondolom a jó játékosokat részesítik elõnyben...
Hát nekem STO-ban a csehektõl áll fel a szõr a hátamon,meglátom random eliten hogy csehszlovák flotta,akkor felkészülök rá hogy ez már úgysem lesz jó.Különbség az hogy WOT-ban én senkivel sem veszekszem,és jót röhögök ha valaki ugat.Viszont STO-ban elõveszem a nemlétezõ angol tudásom és elküldöm a jó édes anyjába a kedves csapattársat.

Megelõztél!
A mondandó lényege,kb stimmel!😊

Ezért aztán feljössz fórumra, és jól megmondod mekkora gyökér az összes. Különbözik az értékítéletünk, még mindig nem hinném hogy indokolt megítélni egy népet egy pc játék eredményei alapján (vagy legalábbis masszív kockának kell lenni hozzá) És vajon hány olyan player van, akirõl nem tudod hogy lengyel, és õ nyeri meg neked a meccset?
Igazából,már elég régen néztem,a clan war map-ot.
De ha emlékeim nem csalnak,akkor egész népes Lengyel kolónia tartózkodott ott!
Németet kevesebbet láttam...

A többit nincs kedvem összeollózni, de általában a top 10 klánból/csapatból 3-4 lengyel. Tényleg szarok ebben a játékban. Mi persze, pro magyarok sokkal jobbak vagyunk, mint a siemka kto pl játékosok, de valamiért mégsem vagyunk sehol sem hozzájuk képest. Ki érti ezt? Pedig mi prok vagyunk, vagy mégsem?

nincs, de õszintén szólva nem is akarok ilyen tapasztalatot 😊
Fox szerintem engedd el. A kulcsgondolatot már leírták: "szarok a WoT-ban".
A többit nem kell idekeverni. Tény hogy jobbak mint nép a románoknál, szlovákoknál, szerbeknél, albánoknál, stb.

Oké. Nekem van velük tapasztalatom, munkámból kifolyólag nem is kevés. Viszonylag gyakran utazom hozzájuk, nagyjából-egészében meg tudom ítélni.
Neked is van ezirányú tapasztalatod?
Sunsetjoy
Akkor te kéred az ostort az élettõl 😄D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

akkor kit anyázzak bakker? 😄 látom hogy lengyel!!!
kövi csata, semmit nem csinál PL ott a nevében,
kövi csata lökdös blokkol és ott a lengyel zászló a nevében...
lehet hogy csak én vagyok szerencsétlen a lengyelekkel, de mindig õk a bénák a csapatomban 😄
Nekem is ott virít a Typeon.
Ám lehet poén ez a név, meg lengyel zászlót a tankra dolog viszont: lehet sokszor ez miatt nem segítenek, vagy ez miatt akar az ellenfél még jobban levadászni.
Amikor minden csõ rád szegezõdik, pedig van másik 2 tiszta célpont is...
Az ilyen felbecsülhetetlen.<#nevetes1>

bárhol kivéve németeknél 😉

de amúgy nagyon el lett kanyarodva az EREDETI témától!
miszerint wot-ban szarok a lengyelek....