World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez olyan, mint bizonyos tehetségkutatóknál volt, hogy szóltak a delikvensnek, hogy kellene neveznie, mert õ nyert. 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Pontosabban jött a lion nerf a cucc meg ment a kukába😄
Nálam már cancel a cucc...
Ez megmagyarázza miért tudtam a multkor faszán rejtõzni a dagileóval úgy, hogy kb csak a közepemet takarta a bozót 😊
<#taps>#taps>
Nem írom azt hogy én már hónapokkal ezelõtt írtam odaát 😊 (le is lettem trollozva).
Kb már onnan látszik hogy nem kicsit pénzéhesek, hogy a "béta" alatt is csak pénzért lehet a goldot venni... féreg WG 1.5 évig ingyen tömött bennünket azidõ alatt.
Aztán hogy hogynem, már ott is megvolt a lion nerf, a topikban már megy a csapattársak szapulása, hogy a high tier prémium nélkül nem fenntartható stb stb.
Valahogy lassan csak leesik az embereknek, hogy az ott nem a messiás 😊
(azért a hajós részt még mindíg várom, de csodálkoznék ha 2 éven belül kijönnének vele. Tankok már nem érdekelnek 😊 ).
Kb már onnan látszik hogy nem kicsit pénzéhesek, hogy a "béta" alatt is csak pénzért lehet a goldot venni... féreg WG 1.5 évig ingyen tömött bennünket azidõ alatt.
Aztán hogy hogynem, már ott is megvolt a lion nerf, a topikban már megy a csapattársak szapulása, hogy a high tier prémium nélkül nem fenntartható stb stb.
Valahogy lassan csak leesik az embereknek, hogy az ott nem a messiás 😊
(azért a hajós részt még mindíg várom, de csodálkoznék ha 2 éven belül kijönnének vele. Tankok már nem érdekelnek 😊 ).
Nekik tetszõ .... akkor már biztosan meg is vannak a nyertesek, nem is kellett volna beküldeni semmit sem 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tudtommal azt csak a nekik legjobban tetszõ X képeslap tulaja fogja kapni....
a legjobbak Type59-et meg Type62-õt kapnak azt tudom, de elvileg mindenki kap valamit aki küldött és én erre lennék kíváncsi, hogy azt lehet-e tudni már
Természetesen digitális formában😄
Én is így tudom, egy Type59-et ábrázoló képeslapot😄
Type 59-et
Mindenki hülye csak én nem!
Még nem láttam infót, de kiváncsi vok én is 😊
(már ha a királyi posta tényleg elvitte a levelet).
(már ha a királyi posta tényleg elvitte a levelet).
lehet már tudni mit kapnak akik küldtek szülinapi üdvözlõkártyát?
Igazándiból a 6 darab visibility checkpoint-ot kell rejteni a bokor elõtt, felett, alatt, mellett, stb, a tank többi része nem számít. Valaki vagy tudja ezt, és használja, vagy vasutas. 😄
[HUN]Kami*, kiskami*
csak szellõztették a devek, de még nem vot meg a nagy coming out hogy mégis mi fog változni....
Valaki írta hogy a prem accban is lesz valami változás, ez igaz vagy valami urban legend?
Mert kellene turbozni rajta..
Mert kellene turbozni rajta..
Ez egyértelmû, és tényleg vannak ilyen húzásaik is (credit nerf, sebzés nerf, repair/ammó price növelés).
De vannak olyanok amik nem ilyen "szemét dolgok" (pl a fizika rendszer).
Ha belegondolsz, ez is a profitmaximalizálás része (olyanná tesszük a játékot amit tán többen fognak játszani), csak ez nem szemét. Legalábbis nem látványosan 😊
A végcél a pénz, a kérdés az, mennyire látványosan húzzák ki a zsebedbõl.
De vannak olyanok amik nem ilyen "szemét dolgok" (pl a fizika rendszer).
Ha belegondolsz, ez is a profitmaximalizálás része (olyanná tesszük a játékot amit tán többen fognak játszani), csak ez nem szemét. Legalábbis nem látványosan 😊
A végcél a pénz, a kérdés az, mennyire látványosan húzzák ki a zsebedbõl.
WG recept menj prem tankal majd váltsd át az XP-t😊)))
Ott a pont, teljesen jogos 😊
Átfogalmaznám, hogyha már megvan a lehetõséga legjobb ágyút használni, akkor miért használnánk gyengébbbet?
Átfogalmaznám, hogyha már megvan a lehetõséga legjobb ágyút használni, akkor miért használnánk gyengébbbet?
A konkurenciáról meg kiderült már sajna hogy semmivel nem különb mint a wg.. max talán õk tudnak játékot fejleszteni míg ezek azt sem.... de a rendszer ott is galád szar lesz ami azt jelenti hogy nem játszani kell hanem grindelni mint a barom...
2 éve játszom premiummal! költöttem eleget és nem is ez a bajom hanem premiumosként mért kell nekem állandóan prem tankokkal játszanom.. ezt csak úgy írtam mert felhoztad a konkurenciát... sajna nem lesz az sem különb ebbõl a rendszerbõl meg elég volt egyszer... megyek inkább vissza szimezni...
2 éve játszom premiummal! költöttem eleget és nem is ez a bajom hanem premiumosként mért kell nekem állandóan prem tankokkal játszanom.. ezt csak úgy írtam mert felhoztad a konkurenciát... sajna nem lesz az sem különb ebbõl a rendszerbõl meg elég volt egyszer... megyek inkább vissza szimezni...
Na de a top tankunk ne legyen már ilyen barom.<#falbav>#falbav>
Lammaer
Ezt írtad (és nekem soxor ez jött le a többiektõl is, olvasva a topicot):
"Mindíg mindent a legjobb ágyúval célszerû használni. Ha nem engedheted meg magad inkább ne használd azt a tankot, mert ez kb olyan mintha egy robogót rollerként használnál. Lehet, csak minek? "
Kérdésem: ha nem használom a tankot, akkor hogyan fejlesszem ki rá a legjobb ágyút?
Ezt írtad (és nekem soxor ez jött le a többiektõl is, olvasva a topicot):
"Mindíg mindent a legjobb ágyúval célszerû használni. Ha nem engedheted meg magad inkább ne használd azt a tankot, mert ez kb olyan mintha egy robogót rollerként használnál. Lehet, csak minek? "
Kérdésem: ha nem használom a tankot, akkor hogyan fejlesszem ki rá a legjobb ágyút?
Ha úgy veszed, hogy fejlõdik a játék a WG profitmaximalizálása érdekében akkor valóban érzékelhetõ a fejlõdés.
Ha a játszhatósági oldalt nézed akkor viszont egy bazinagy visszafejlõdés van szerintem egy-két kivételtõl eltekintve, igaz nem mind a WG egyedüli hibája.
Ha a játszhatósági oldalt nézed akkor viszont egy bazinagy visszafejlõdés van szerintem egy-két kivételtõl eltekintve, igaz nem mind a WG egyedüli hibája.
Még a végén szeretetben elválunk... 😊
Amúgy nem tudom milyen moderálásra hivatkozol, eddig nem nagyon tûnt fel hogy Szpec nagyon moderált volna, egy-két "na mostmár álljatok le" hozzászólástól eltekintve.
Az meg hogy az embernek igazat adnak vagy sem: felfogható úgy is hogy csak azért mert haver, meg úgy is hogy tényleg a többség szerint az az igaz.
Speciel én eddig soha nem értettem egyet senkivel, aki ugyan ingame haver, de akkor és ott sztem nem jól látta (lásd tegnap is, szpeccel "vitatkoztunk" a credit faktorról.
Amúgy nem tudom milyen moderálásra hivatkozol, eddig nem nagyon tûnt fel hogy Szpec nagyon moderált volna, egy-két "na mostmár álljatok le" hozzászólástól eltekintve.
Az meg hogy az embernek igazat adnak vagy sem: felfogható úgy is hogy csak azért mert haver, meg úgy is hogy tényleg a többség szerint az az igaz.
Speciel én eddig soha nem értettem egyet senkivel, aki ugyan ingame haver, de akkor és ott sztem nem jól látta (lásd tegnap is, szpeccel "vitatkoztunk" a credit faktorról.
Átlagos player😊 még csak nem is a legalja😄
Hali
Az lenne a kérdésem hogy akinek volt tp-je a vk DB-n azzal mi történik?
Az lenne a kérdésem hogy akinek volt tp-je a vk DB-n azzal mi történik?
Ha valakinek van T8-as TD-je akkor gondolom van már valamennyi tapasztalata hogyan kell használni,T8 francia Td beáll a bokorbe,de úgy hogy a bokor a tankja közepén van,az eleje segge kiáll.<#conf>#conf>
Szeretek sarkítani😊 szerintem már feltûnt😄D
Tényeket írom sajna.... ez a fórum ilyen sajnos itt vannak állatok rendesen pl. én is, de komoly részre hajlás van itt a hozzá szólások értékelésében/moderálásában nem kimondottan rád gondolok mert te tudsz kulturáltan trollkodni😊
Pont hogy ebben értünk sztem egyet, mint ahogy kifejtettem nem egyszer, számomra is lapos az amit itt contentnek tolnak (kb térkép és tankágak).
Amire te utalsz, az viszont az a kijelentésed, hogy a WOTban két éve nem fejlõdik semmi, és ez hibás.
Amire te utalsz, az viszont az a kijelentésed, hogy a WOTban két éve nem fejlõdik semmi, és ez hibás.
Már vártam.... mikor jön..majd csak késõbb lesz mert el kell küldenem igazságügyi szakértõhöz hogy hitelesítse...
Ne süllyedj le azok szintjére, akik ebbe mennek bele (persze a klántárs megvéd meg hasonlók). Az már a vég.
Ne veszekedjünk már inkább mosolyt csalok az arcokra.
Sikerült összefutnom a napokban említett júzerrel T-54-ben szokás szerint.
A kezdéskor elfoglalt pozícióját természetesen nem adja fel a lomha tankjával mert a bázist is biztosítani kell valakinek.
Majd miután lõtt hármat és azok a semmirekellõ legények a nagy vodkázás közepette elfelejtették feltölteni a lõszerkészletet hõsiesen a mélybeveti magát
Másik kör kezdésénél a tehetséges IS-3 azonnal beírja, hogy lose.
Nem volt idõm eltársalogni vele, hogy ha rajta fog múlni akkor biztos mert a 4 lövésébõl a 3 találata mindösszesen nullát sebzett.
De szerencsére nem rajta múlt a gyõzelem.
Sikerült összefutnom a napokban említett júzerrel T-54-ben szokás szerint.
A kezdéskor elfoglalt pozícióját természetesen nem adja fel a lomha tankjával mert a bázist is biztosítani kell valakinek.
Majd miután lõtt hármat és azok a semmirekellõ legények a nagy vodkázás közepette elfelejtették feltölteni a lõszerkészletet hõsiesen a mélybeveti magát
Másik kör kezdésénél a tehetséges IS-3 azonnal beírja, hogy lose.
Nem volt idõm eltársalogni vele, hogy ha rajta fog múlni akkor biztos mert a 4 lövésébõl a 3 találata mindösszesen nullát sebzett.
De szerencsére nem rajta múlt a gyõzelem.
Ha tudnám az összes paramétert ami ehhez kell, leülnék veled is kiszámolnám.
De sajnos - tudom utálo a wikit - de egy csomó paraméter nem ismert.
Azt kell látnod, ez nem arról szól hogy az esélyek egyenlõek: még két ugyanolyan tank esetén is vannak változók, és az õ rejtõzködése jobb volt. Ne feledd, az az erdõ ami téged rejt, a te látásodat is rontja.
Én nem azt mondom hogy tökéletes a rendszer (ember, ez egy szoftver, az sosem tökéletes, én tudom a legjobban, jelenleg 6 dev dolgozik a kezem alatt 😊 ), de különbözõképpen látjuk hogy mennyire szar.
tõlem még nem láttad a foshalom kifejezést, ami neked már védjegy. Ennyi a különbség köztünk.
De sajnos - tudom utálo a wikit - de egy csomó paraméter nem ismert.
Azt kell látnod, ez nem arról szól hogy az esélyek egyenlõek: még két ugyanolyan tank esetén is vannak változók, és az õ rejtõzködése jobb volt. Ne feledd, az az erdõ ami téged rejt, a te látásodat is rontja.
Én nem azt mondom hogy tökéletes a rendszer (ember, ez egy szoftver, az sosem tökéletes, én tudom a legjobban, jelenleg 6 dev dolgozik a kezem alatt 😊 ), de különbözõképpen látjuk hogy mennyire szar.
tõlem még nem láttad a foshalom kifejezést, ami neked már védjegy. Ennyi a különbség köztünk.
Elég a picsogásból, toljál replayt! 😊
Hát ha ez nem lehet akkor valaki szerelje át Gurambáról az artymra Siege mode-ot meg a Javelint.<#mf1>#mf1>
😊 azért még van hova fejlõdni, pl hogy mi a content egy MMO játékban😊
Lol😊 troll vagy és én vagyok egyedül? mert van itt 3-4 barid aki támogat😄DDDDDDDDDDDD ezért ell kell fogadni az amit mondasz?
De amikor szarozol azt is😄DD
Nem tud érdekelni hogy valaki leplusszolja hogy 2 év alatt szerinted az content hogy beraktak revolver táras tankot a játékba😄DDDDDDDDDDDD szánalom😊)) jöhetnek a barik....
De amikor szarozol azt is😄DD
Nem tud érdekelni hogy valaki leplusszolja hogy 2 év alatt szerinted az content hogy beraktak revolver táras tankot a játékba😄DDDDDDDDDDDD szánalom😊)) jöhetnek a barik....
Még mindig nem hisztizek, és soha nem mondtam hogy bug, mert tényleg feature. Mint ahogy az artik jelenléte sem az 😛
Mindkettõre van értelmes magyarázat (modulsebzés mond valamit), de ettõl még nem kell hogy tetsszen.
(ui: 14 éve vagyok szoftvertesztelõ, és különbséget tudok tenni a bug, feature, és a bugnak látszó ám WAD - work as designed - dolgok közt).
Mindkettõre van értelmes magyarázat (modulsebzés mond valamit), de ettõl még nem kell hogy tetsszen.
(ui: 14 éve vagyok szoftvertesztelõ, és különbséget tudok tenni a bug, feature, és a bugnak látszó ám WAD - work as designed - dolgok közt).
Értem tehát szerinted az a rendszer hogyha egy tank áll! távcsõvel 12 bokor elõtte tõle 300 méterre van az enemy az bespottolja! rálõ nem jelenik meg megint rá lõ megint nem jelenik meg😊)) tehát ez a rendes mûködés és ez le van írva😄
Margiiiit, normááálisssss? 😊
Érdekes, hogy még plusszolták is azt a butaságot. Egyvalaki nem bírta elfogadni: te.
Bocsi haver, egyedül vagy. Foshalmozz tovább, meg reménykedj hogy majd jön a konkurencia és az 100x jobb lesz.
Bocsi haver, egyedül vagy. Foshalmozz tovább, meg reménykedj hogy majd jön a konkurencia és az 100x jobb lesz.
Az nem lehet, hogy valaki volt ott az erdõben még rajtad kívül?
Amire én vágyom azt még mindig nem tették be.
Aranyos kis M4 T34 Calliope-t.
Aranyos kis M4 T34 Calliope-t.
Tudjuk nálad semmi nem bug hanem features... mi a faszért hisztizel a 0 damage miatt? tudod jól hogy direkt így van megcsinálva semmiféle bug nincs... hajrá WG😊)))
Amúgy ennek is megvan az oka: tudtommal a rendszer nem realtime számol, hanem X másodpercenként (talán távolságfüggõen), ergó ha úgy jön ki a lépés, véletlenszerû hogy mikor frissít a rendszer, és egyszer már benn vagy az ellenfél szájában, másszor meg 3 fával elõbb kiszúrnak. Ezért nem szeretek rusholva scoutolni, mert nem lehet tudni mikor van a "tick".
Az átalakítást meg amire "semmitnemfogadokelWlanseraf" utal nálam ott csapódott le, hogy a battle mechanics wiki leírása régebben %os esélyeket magyarázott a spottolásban, mig jelenleg már nincs benne százalék, csak tiszta matek a faktorokkal. Hogy ez most a Wiki változása vagy tényleg átalakították e a rendszert hogy kiszámíthatóbb legyen, az passz.
Az átalakítást meg amire "semmitnemfogadokelWlanseraf" utal nálam ott csapódott le, hogy a battle mechanics wiki leírása régebben %os esélyeket magyarázott a spottolásban, mig jelenleg már nincs benne százalék, csak tiszta matek a faktorokkal. Hogy ez most a Wiki változása vagy tényleg átalakították e a rendszert hogy kiszámíthatóbb legyen, az passz.
Néhány csatát mentem már ott--- csak ha én állok távcsõvel a tankomon4 ö meg kint a városban és bespottol úgy hogy õ nem látszik 2 lövés után az nálam csak nem rendes mûködés a játéknak😊)))
tudod mi volt a butaság! amit a múltkor itt leírtál hogy mi az a content amit két év alatt bele rakott a wg a játékba😄DDDDDD na az kurva nagy butaság volt😊 pl. content a revolver táras tank😄DDD ehez azt hiszem nem kell hozzá fûzni semmit😄