World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LAMMAER SOSEM TÉVED.
Ha állításaim nincsenek összhangban a valósággal, az azért van mert a valóság nem mûködik megfelelõen.
Délelõtt valami 70+% leginkább T-54-el most a zsinórba harmadik nyerõ kör lett ilyen.
chatban is csak azért zavar ami lényegében folyamatos.. hogy nem tudom elküldeni a jó kurva édes anyjába ezeket a retkeket... statot leszarom de hogy az nekem nem élvezetes játék hogy C64-en komolyabb AI-t lehet írni mint ezeknek a babuinoknak a játéktudása..
kb. 2 hete wot-ban nagyon rámjár a rúd.
azóta csak lefele megy a statom :S
Végre sikerül 1 jó kõrt mennem.
5 killnél a csapat foglalni kezdett.
Megkértem õket, hogy ne! Csak 2 SP maradt, azok se fullosak, simán megeszem õket.
És kiálltak a foglalóból.
Megyek az Sp-kért, kezdek forogni az egyik körül és akkor látom a lövés íveket.
Valami láncolt. Így az Sp ki tudott lõni.
Az egész csapat elküldte õket a búsba. <#nevetes1>#nevetes1> Mindenki látta, hogy õk voltak.
De legalább jó lett, és a féregirtó is meglett.
http://kepkezelo.com/images/xdlpg5s1fwsn3lnh6sin.jpg
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ami nálam van (garázsban) - type59, is3, m103, jagdtiger, vk3002db, bdrg1b, m41, valentine at (illetve számos tank kifejlesztve, de ezt maj privátban ha érdekel) illetve azért a statok se olyan vészesek
--> amit szeretnék -> T34 prém tankkal, és hasonló kaliberû tankokkal rendelkezõ acc😛
7 vereség ferdivel benne 2 3000es damages kör 😄 amikor meg le TK-zom a társam leduplázza a kört -320 damageval..... <#falbav>#falbav>
1: a hõs 556 wn6 rating IS6-ban...
2: parancsnok 756 wn6.. valami KV..
3: hõs 2.. GWtiger 496 wn6...
Amit fel tudtam jegyezni róluk hogy a legokosabb amikor kinéztem bejött mögém és nem tudtam vissza tolatni... -1000 HP öö rugalmasan elszakadtam a környékrõl is😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Kb már onnan látszik hogy nem kicsit pénzéhesek, hogy a "béta" alatt is csak pénzért lehet a goldot venni... féreg WG 1.5 évig ingyen tömött bennünket azidõ alatt. " by lammer
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tartalma:
Heavy Package: 25,000 gold and the unique American tank M6A2E1 just for $90 (American), €75 and 63 UK(European)
Medium Package: 18,700 gold and the unique German tank Pz. Kpfw. V/IV just for $67 (American), €56 and 47 UK(European)
Light Package: 12,500 gold and the unique Soviet tank A-32 just for $45 (American), €38 and 32 UK(European)
2 castát sikerült lejátszanom damage nélkül, majd csináltam egy 300 sebzéses kört 12 találatból 😄 persze 0 win 4 lose so far :S
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
de gyökerek ezek a WG-sek... AFK meg BOT-okkal nem foglalkoznak de ha beírom hogy szopok a sok noob miatt egybõl 7 nap ban XD
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De múltkor T29-T32-t is soroztam, csak úgy villogott a lánctalpa....
Szerintetek melyik éri meg jobban?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
test papír szembõl, de faszásan lehet vele hull downozni 😊
én a többi meddel szoktam menni együtt... WOLFPACK ON 😄
ha a T20 neked csalódás volt😊) akkor a perzsa cica az..........
viszont a Patton fun tank, ha másért nem is legalább ezért megéri szenvedni a perzsával
(nekem spec a teszt szerver utáni élmények után még a Mhájti T-54nél is jobban tetszik)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Perzsa nekem a Blitrzkriegbõl a kedvencem,úgy mint az M4 t34.