World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Én se, de ha így inditom a csatáimat:

"pl = Please Leave"

akkor nem is fogok 😊
Még ha nem is olvasod el amit írok, MINDIG tartsd eszedben az elsõ számú szabályt:

LAMMAER SOSEM TÉVED.

Ha állításaim nincsenek összhangban a valósággal, az azért van mert a valóság nem mûködik megfelelõen.

pointer4
Én már túl vagyok az összes artyn, nincs veszély hogy elcsábuljak XD
különösebben én is leszarom a statot, inkább a játék lenne élvezetes, de ha 10/1 csata élvezetes akkor már sokat mondtam!
Keserítselek? <#eplus2>
Délelõtt valami 70+% leginkább T-54-el most a zsinórba harmadik nyerõ kör lett ilyen.

A mai sok bénázás mellé azért besikerült pár jobb kör is. Itt a két utolsó patton replayem.
[/url][/img]

nekem is... folyamatosan minden statom csökken.. biztos én felejtettem el játszani nem idióta babuinonnal kell tolnom...

chatban is csak azért zavar ami lényegében folyamatos.. hogy nem tudom elküldeni a jó kurva édes anyjába ezeket a retkeket... statot leszarom de hogy az nekem nem élvezetes játék hogy C64-en komolyabb AI-t lehet írni mint ezeknek a babuinoknak a játéktudása..

inkább f*szrosszvégén állás....
kb. 2 hete wot-ban nagyon rámjár a rúd.
azóta csak lefele megy a statom :S
fóbia😊

sajnos én még nem találkoztam non-sültparaszt lengyellel <#nemtudom>
bazzz😊 azért hogy nem csak a lengyelek babuinok😊 mindenhol vannak😄

Semmi baj a Lengyelekkel egyébként, azért érzed gáznak mert kurva sokan nyomják, nagy számok törvénye alapján sok emberbõl sok a sültparaszt😊))

Tegnap írtam, hogy mintha rám szálltak volna az artyk.
Végre sikerül 1 jó kõrt mennem.
5 killnél a csapat foglalni kezdett.
Megkértem õket, hogy ne! Csak 2 SP maradt, azok se fullosak, simán megeszem õket.
És kiálltak a foglalóból.
Megyek az Sp-kért, kezdek forogni az egyik körül és akkor látom a lövés íveket.
Valami láncolt. Így az Sp ki tudott lõni.
Az egész csapat elküldte õket a búsba. <#nevetes1> Mindenki látta, hogy õk voltak.

De legalább jó lett, és a féregirtó is meglett.
http://kepkezelo.com/images/xdlpg5s1fwsn3lnh6sin.jpg

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

xDDD akkor miért lengyel téma? 😄 nem értelek
Na de ezek magyarok voltak😄DDD

ennyit a lengyelekrõl 😊 én mondom hogy gyökerek mind de nem hisznek nekem 😄
NoparaWot
nem tudom hogy szabad-e, de mivel nem ismerek más helyet hát megkérdem itt:
Van valakinek olyan alt/vagy main accountja, amit elcserélne az enyémre ?
ami nálam van (garázsban) - type59, is3, m103, jagdtiger, vk3002db, bdrg1b, m41, valentine at (illetve számos tank kifejlesztve, de ezt maj privátban ha érdekel) illetve azért a statok se olyan vészesek
--> amit szeretnék -> T34 prém tankkal, és hasonló kaliberû tankokkal rendelkezõ acc😛

menjen az anyjába a rohadt game ma is 😄 20% WR 😄
7 vereség ferdivel benne 2 3000es damages kör 😄 amikor meg le TK-zom a társam leduplázza a kört -320 damageval..... <#falbav>
Lengyel téma... az elõbb 3 hazánk fiával voltam meccsben...
1: a hõs 556 wn6 rating IS6-ban...
2: parancsnok 756 wn6.. valami KV..
3: hõs 2.. GWtiger 496 wn6...

Amit fel tudtam jegyezni róluk hogy a legokosabb amikor kinéztem bejött mögém és nem tudtam vissza tolatni... -1000 HP öö rugalmasan elszakadtam a környékrõl is😄

De pénzért nem lehetett goldot venni. Hanem csak a napi 250bõl lehett gyûjteni rá.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

😊)np mind a két cég kancsó...

Ja tényleg, nem olvastam a thread elejét...

"Kb már onnan látszik hogy nem kicsit pénzéhesek, hogy a "béta" alatt is csak pénzért lehet a goldot venni... féreg WG 1.5 évig ingyen tömött bennünket azidõ alatt. " by lammer

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Igen, de elõtte is voltak prém tankok, játékban lehetett venni Löwe-t., meg volt 1-2 kis T5 prém, pl csörcsi.

Te mégis most mirõl?😊

De ezt már csak a végleges verzióban kapta meg a player, nem pedig a bétában.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

lammer: Tévedsz. A beta alatt naponta kapott mindenki 250 goldot, abból vehettél prémiumot. Az elsõ prémiumokat pénzért kb 2011 márciusban "pre-order" csomagok keretében. Ekkor lehetett venni A-32-et, pz V/IV-et, 8-as heavy shermant (E6A2E1), kisebb prém tankokat. Persze mindegyikhez járt gold és prém cumó, pl poroltó.

Tartalma:

Heavy Package: 25,000 gold and the unique American tank M6A2E1 just for $90 (American), €75 and 63 UK(European)

Medium Package: 18,700 gold and the unique German tank Pz. Kpfw. V/IV just for $67 (American), €56 and 47 UK(European)
Light Package: 12,500 gold and the unique Soviet tank A-32 just for $45 (American), €38 and 32 UK(European)

jesszus ez a ferdinand mekkora szar 😄DDDD
2 castát sikerült lejátszanom damage nélkül, majd csináltam egy 300 sebzéses kört 12 találatból 😄 persze 0 win 4 lose so far :S
Én azt hittem azok már mozgó képesek😄

Szerintem meg a legjobb az V-ös arty a csigazabálóknál.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Azok nem BOTok, hanem a 400 effes játékosok... 😉

Miért, eddig nem azt láttuk? 😊

na néma levente leszek 1 hétig.....
de gyökerek ezek a WG-sek... AFK meg BOT-okkal nem foglalkoznak de ha beírom hogy szopok a sok noob miatt egybõl 7 nap ban XD
Na jó de meg kerülök egy T25-öt és seggbe lövöm négyszer abból aszem 1 sebzett többi meg átütés nulla sebzéssel.Olyankor nagyon heves vágyat éreztem az azonnali eladásra.T29-be bele eresztettem 5 tonna vasat oldalról meg hátulról oszt alig sebeztem úgy hogy mind talált,vagy lepattant vagy átütötte semmi sebzéssel.Egyedül a ruszkiknál tudtam elérni valami jót,több isu-t meg is-t jól leégettem.Meg tele lettem elit lövész meg kiváló lövész kitüntetéssel.Mert az ágyúja elég pontos és jó csat sebezni nem tud.

egy Tank Ász SU152-vel és egy kellemes kis kör a Super Pershinggel...prém nélkül... <#taps>

Elõjött a buzi énem 😄.

Tono34
T4-es nagyon bosszant, mintha soha nem akarna véget érni. Pontatlan, vmikor nem is akar sebezni csak kopogtat, de meglepõ találatokat is tud bevinni. IS3-at is amortizáltam vele nem kis lépésekben, de volt, hogy T5-ös tankot csak 10-20 hp-s sebzésekkel tudtam ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nekem a kinai T5-T6 medekkel van ilyen élményem, fõleg ha nekiesek egy churchillnek vagy KV1-nek oldalról. Jól kikeresem és megszórom a célpontot, aztán 10-15 találatból jön ilyen 300 damage 😊

De múltkor T29-T32-t is soroztam, csak úgy villogott a lánctalpa....

505thZajcev[PT]
Amugy is milyen jogon? <#banplz>

505thZajcev[PT]
Ne mereszeld!!!

Annyi 0-s sebzést még semmi mással nem csináltam mint t20 top ágyújával,sztem linkeltem is be képet hogy kaptam mesterlövész meg egyéb medálokat oszt sebzés meg olyan szánalom kevés 20 lövésbõl mintha loltrakival mentem volna.

Ne,sztem a legjobb francia arty az L39.Én legalábbis nagyon élveztem annó.Tier 3 de iszonyat szemét.

Na srácok ki legyen az új góré? 😛
Amerikai.Nekem van amerikai orosz francia német,és az amerikait szeretem igazán.Francia sebzése nagyon hangulatfüggõ,területsebzése alig van.Igaz hogy pontos meg gyors,de akkor is inkább amerikai.

mijki
Én a francia és amcsi arty ág között gondolkodok. Az amcsik mellett szól a nagy horizontális ágyú kitéríthetõség és a nagy sebzés, a franciák mellett meg a gyors, pontos de jelentõsen kisebb sebzésû ágyúk.

Szerintetek melyik éri meg jobban?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hát emberek, be kell valljam hogy nagyon bûnös gondolatok keringenek a fejemben. Láttam tegnap Marchizort játszani a T7es francia artyval és nagyon elnyerte a tetszésem. Kipróbáltam õket teszten is, és hát ott is nagyon fun kis jószágoknak bizonyultak. Szóval most erõsen küzdök a lelkiismeretemmel, hogy ne húzzam e fel magam freebõl T5ig 😞.

fullosan szerintem egy nagyon jó kis medium az....
test papír szembõl, de faszásan lehet vele hull downozni 😊

én a többi meddel szoktam menni együtt... WOLFPACK ON 😄
polluxware
sztem most add el...

ha a T20 neked csalódás volt😊) akkor a perzsa cica az..........

viszont a Patton fun tank, ha másért nem is legalább ezért megéri szenvedni a perzsával

(nekem spec a teszt szerver utáni élmények után még a Mhájti T-54nél is jobban tetszik)

Sunsetjoy
Na megvan a 81177 xp vk3002DB-n. Még egy kicsit tápoltatom harmadik skillre Jürgenéket eladás elõtt (hogy belelépjenek), de többet nem kívánok utána beleülni. Persze nem tudom, hogy mikor veszem meg az indiánt, de elég volt a db-bõl xD.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Most játszottam két taktikai zsenivel.. Himmeldorf 2-es T-62 platoon kezdéskor elmennek a vagonok mögé ki oldalra a második percben halott mind a kettõ.... ezután nem tudom mért csodálkoznak hogy elküldõm a jó büdös kurva anyjukba hogy basszák seggbe... ilyen retard minek játszik ezzel a cuccal és rá adásul 10 medben... meg mért sértõdik meg?😄DDDDDDDD

Megvettem Perzsa cicát,régi vágyam volt ez,csak félretettem és nem foglalkoztam az amerikai med ággal,T20 nekem csalódás volt.Jelenleg csak arra van pénzem hogy vegyek rá 90-es ágyút.Van valami jó tanácsotok vagy tippetek a járgányhoz?
Perzsa nekem a Blitrzkriegbõl a kedvencem,úgy mint az M4 t34.