World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stefa43-nak üzenem a POD-A klánból, hogy aki egy full HP IS-3 ból nem tud 1 vs 1 ben kinyírni egy 140 HP T-62 A-t az egy szimpla idióta.
Addig lõtt mellé egy ide-oda mozgó (nem száguldozott csak táncolt)T62A-nak amíg odaért egy ellen SP is. Na azt csak ott lõtte ahol nem lehet átlõni. 1 perc alatt kicsinálták.
Kib@szott idióta!

mert dillemáztam hogy a másik ágyú a nagyobb sebzéssel jobb-e, csak amikor kv1, vagy t1ht van szembe, akkor hiányzik a penetration.

57 mm 55-57FG, miért? Gondoltam kell a nagyobb pen, úgyis mindig (mint ahogy most is) T7-be dobál, de még így is pattogok. Meg a RoF is cuki.
melyik ágyú van fent ?

Megszoktam már, nem várok semmit idegenektõl egy MMO-ban, úgysem képesek arra amit épp én szeretném hogy tegyenek.
De nem süllyedek le az õ szintjükre... Egyik enemy elkezdett oltani amikor kilõttek, hogy kussoljak meg stb, közben már fél órája csak figyelte a meccset.

Igazából, mint sokan mondjátok platoon lenne a megoldás, de nincs társam. Mindenki csak 8+ tolja, én meg most elkezdtem kb a nulláról húzni a med ágakat, így nincs senkim. Nameg a sárga fél-babuin nem egy vonzó látvány ;D
version1: szokd meg
version2: küld el õket a kurva anyjukba

mást nem tudsz tenni sajnos <#conf>
Defeat!
Map: Abbey
Date: 2013. április 16. 21:37:43
Vehicle: Type T-34
Exp: 1 242 + Credits: 39 813
Achievements: : Lehväslaiho's Medal, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"

2225 damage... 4 kill. és elmennek ám a... messzire. Komolyan most már.
A saját hp-m ÖTSZÖRÖSÉT sebzem ezzel a kis szutyok szarral, mégse elég. Lefordulok a székrõl...
Szerintem, te valamit rohadt módon benéztél, lehet én fogalmaztam pongyolán...

"Ugyanmár Lammaer, nekem sincs társam, hogy platoonozzak, mégse sírok itt álló nap/héten. (mondjuk ki akarna platoonozni egy babuinnal?) 😊
Lehet csoszi így éri el, hogy foglalkozzatok vele... 😄"

Az elsõ mondat rám vonatkozik. Magamat babuinoztam le Wlanseraf után szabadon.
A második mondat a tiéd. Abban nincs szó a babuintestvéreimrõl...<#whatever>

pedal to the metal...

szukám klánú!!!!!! 😄
Engem szidsz, magadat szidod. <#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

rohadt babuinok!!!!!!!!!!!!!!!!<#nevetes1>
20 egész meccs után? Hogy mik vannak..
psszzt!
Halkan!
Ilyeneket nem szabad itt!
Másokat idegesít ha ilyeneket mondasz. <#nevetes1>
Sõõt: miért nem mész platoonba? Biztos azért, mert 1 babiun vagy akivel nem akar senki platoonozni.

True Story.<#nevetes1>
Kicsit ki voltam akadva tegnap erre ezt kaptam.
Ma megnéztem, tényleg szarul ment-e, vagy csak képzelõdtem.
44% winráta
Volt olyan tank amivel 16%
300 avg xp
8al csökkent Wn6om 25 meccs alatt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ajánlom a bandicam-et (www.bandicam.com), ha még nem próbáltad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem vészes az ára, ha valaki sokat veszeget fel, és lehet találni "jóárasítva" is.

[HUN]Kami*, kiskami*

Axon
Bejöttem egy kicsit dühöngeni.
Megvettem a JgTiger-t. Mentem vele 20 menetet és 12%-os a winrátám. Minden jármûvemmel 50-60% között vagyok.

Solten

Saor Alba

Felejtõs.
2000 alatti körrel biztos esélytelen.

van esélyem nyerni ezzel a körrel valamit a futó contesten?

egy NAGY OFF:
nem lakik valaki Balaton mellett? kellene egy kis (NAGY) segítség!
ha valaki ott lakik írjon privátba légyszi!Köszönöm!
Amit látok:

Amit gondolok:
Gyõzelem!
Csata: Ensk 16 April 2013 00:16:11
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 2,215
Szerzett kredit: 129,168
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

Not bad... 😊
KV-1-el (meg persze kinek mi) milliókat lehetett keresni a hétvégén 😉
Még csak ismerkedünk, de eddig sokkal élvezetesebb, mint a heavy vonal. A Panzer III/IV nevû szopóroller után nem hittem volna, hogy szeretni fogok valaha is egy medet...

GabeE3e
Most rohadtul kiakasztottak, s-51 el mentem, csapatban top tank centurion,platoonba 2 pz1c-vel, v mi a retekkel ami t2, és hátulról elkezd lõni az egyik kis ratyi, hp-t nem vezs le de megölte a célzót, meg a töltõ emberkét, hát kibaszottjó mondhatom,aztán centurion belelõ a másik artynkba , erre többiek kilõtték õket, természetesen vesztettünk,aztán kör végén nézem,hogy még kárpótlást sem kaptam,azért mert megölte 2 legénységemet, ezt a kibaszott bugot...

There is but one rule: Hunt or be hunted.

na ki fog még rajtam kívûl még ma este beb*va wot-ozni??? <#pias><#smile>
ha így sem megy a game akkor felakasztom magam 😄
Én a T69-re voksolnék inkább. Bár ebben benne van az is, hogy nekem a francia tankok hihetetlenül nem fekszenek. Viszont a T69-cel lehet hulldownozni is, ami a gyakorlatban szerintem sokat dob a használhatóságán. Tier5-ben meg bõven jók a 75%-os emberek is, fõleg ha amúgy is Sörmivel farmolsz, hipp-hopp fel fognak fejlõdni.

Bár én még csak az ARL-nél vagyok, de azt tanácsolom, hogy ARL-ig ne költs free-t. Viszonylag gyorsan eljuthatsz eddig, de az ARL-en rengeteg a fejleszteni való, kb. 140.000 xp, amíg eljutsz az AMX M4-ig. Ha mindent kihúzol az ARL-en, akkor már csak lánc, top motor (ami az 50-100 topja is) és torony kell az M4-re, és jöhet az 50-100. Végül csak láncot és top ágyút kell fejlesztened, és kész is vagy.
Nem tudom te milyen akadásról beszélsz de megnézettem a videót másokkal is és náluk sem akadt meg nálam sem akad. A 30-ra rögzített fps-t meg megoldom azzal hogy felemelem 50-re aztán azon belül azt csinál amit akar. De viszont a felvevõ progit köszi és meglesem mivel folyton keresgélem a jobb rögzítõket.

Si vis pacem, para bellum!

Nekem most folyamatosan az megy, hogy a kõkerítésben akadok el. Szépen áttöri a tank, de mikor mennék át rajta megállok és csak különbözõ oda-vissza forgatásokkal tudok lejönni róla. Tipikus helyszínek: Murovanka hegyforduló az északi oldal felõl a háznál, illetve Lakeville ugyanígy északról szintén a hegyeknél a városba fordulva. Nagyon zavaró, hogy egy E-75 dög elakad egy ilyenen.

Némi segítséget szeretnék kérni egy döntésben. Kellene nekem egy táras "közepes" tank. T71 örökre megtartva a Chaffee helyett, de azzal fõleg passzív scoutot játszom, így a táras dolog nem igazán jön ki vele. Szóval egy med kellene tárral. Ugye adódik az utána jövõ T69, illetve van egy legénységem még a Lorraine-rõl, mert a Batchat nem kell és a Lorraine egy hulladék mióta 9-es, szóval az már rég ment a levesbe. Viszont nagyon sok jót írtok a heavy ágon levõ 50 100-ról. Szóval a dilemma a következõ.
T69 nem sok xp kell már hozzá T71-el, könnyedén kifarmolható, viszont nincs hozzá legénység, max. az M4-bõl tudok venni egy 190% körüli bandát, de akkor meg a kedvenc farmtankomban kell 75%-ös emberekkel majd vacakolni, igaz, az M4 szerintem még így is bõven jó lesz.
Másik verzió, AMX 50 100, amihez van egy 200%-os Lorraine banda, viszont semmi nincs kifejlesztve francia heavy ágon. Van úgy 60 ezer free xp-m, az a BDR-ig bõven elég lenne és nem gond, hogy onnan kellene menni, de azért mégiscsak hónapok kérdése lenne prémium nélkül.
Jah és persze csak 8-as szintben gondolkozom vagy alatta, nem kell nekem mínuszkredit. :-)
Szóval, aki játszott mindkettõvel, az mit gondol megéri vacakolni a francia heavy ággal vagy jó lesz nekem a T69 is, akár kezdõ legényekkel, ha táras élmény tankot szeretnék? Orosz legénységem van dögivel, de ugye ott nincs táras tartály.

voivod32
A meccs vége:

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32

voivod32
Na, okostojások! Nézzétek meg a sebzésemet, a csata idõbeli állapotát, és az eredményt. Tényleg én vagyok a balfasz, amiért alacsony az effim?!

toocha
Na A HAMI klán dicsõ tagja Otoo... akárki bemutatkozott. Miután 1v1 nem bírt kicsinálni egy Lõwét Lõwével "Noob Team" felkiáltással kilépett. No comment...

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Ja, már volt.
Info:

8.5 will be released in Russia on 18th April (on Thursday), while the EU/NA might get it the FOLLOWING Tuesday/Wednesday.
"Újabb gyalázatra riad,
Anyám, gyötört, árva fiad,
Újabb gyalázatként, orvul,
Testvér testvértõl elfordul."
<#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Õrült megveszekedett alattvalóid megtörve és megkötözve fekszenek Abbey keleti részén, a városhatár közelében. Erre a sorsra jutsz te is, ha nem mondasz le önként a vastrónusodról!

Bro tip: ha WoT-ot rögzítesz, kapcsold ki az árnyékokat, nem fog 2-3 secenként megakadni (annyira)
+ a Mirillis Action nevü progit megvenni khm khm khm... Nagyon szépen vesz fel, és nem korlátozza le 30-ra az FPS-t
Jaj de kis gonosz <#taps> Már ha egyazon részletre gondolunk 😄 Trololol
toocha
Vagy megfelelõ mennyiségû pénz...<#wink>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Az általam legyõzött trollok tankjaiból készült vastrónuson ülök, szóval ott kénytelenek vagytok felnézni rám<#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem kell túlbonyolítani, csak gondoltam olyan legyen a fõnök akire felnézhetünk. 😄
Sajnálom, mint tejhatalmú diktátort, engem csak a kivégzõ osztag vagy egy CIA orvgyilkos távolíthat el innen<#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Te is fiam, Brutus? <#action><#mf1>

Egybõl ez a szám jutott eszembe:
Dalriada - Tavasz dala

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Imádom az ötszörös szorzókat mert ilyenkor elõkerülnek a hétvégi játékosok is. Ez volt egyetlen normális köröm ebbe a pár napban:

Si vis pacem, para bellum!

Fordult már elõ valakivel, hogy láthatatlan terepakadályok miatt megakadt a tankja? Himmelen a Löwe-vel üres utcán sikerült több helyen is elakadnom. Mintha kilõtt tank lenne elõttem, amit még elmozdítani sem tudok, illetve csak lassan. Pedig az út teljesen tisztának látszott. Érthetetlen.
forgassad de csak házsaroknál, ahol el tudod rejteni azt a részt.

azért látszik, hogy sokat kihagytam:

hétvégén meglett a ferdi, remek, forgatom, ahogy egy német tankot kell, erre jön a jpzIV (vagy nagyjából bármi ami szembejöhet és pici) és szembõl röhögve átlõ (hasa rejtve volt). Na ennek utána nézek: ja, hogy a ferdi beforgatva 100 mm effektív vdelmet tud a lámpa mögötti lemezek miatt. Persze ezt leszámítva jó, csak ezek szerint nem szabad forgatni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Valaki csinálna egy szavazást a következõvel:
- Megengedjük eddigi moderátorunknak ezt a kijelentését és nem taszítjuk le a trónról. Vállalva ezzel azt a kockázatot, hogy eddig hõn szeretett vezérünk hamarosan 1 torz lelkû kismacskákat fojtogató Siema-zóvá változik.
- Azonnal mondassuk le és emeljük a helyére Mátyást. (estleg más fórum celebet)
- Orvosi felügyelet mellett és kontrollált környezetben folytathatja munkáját a fórumon, de amint eléri a 6os arty szintet, forró szurokba mártjuk és élõ csirkék közé hajítjuk.
- Indítványozzunk szavazást arról, hogy kell-e szavazás Szpecnyaz jövõjérõl.
- Legyen az új moderátorunk Dopeman! Mer' Õ legalább megmondja a frankót.

Érdekes, néhány hete úgy le lettem cseszve, amiért azt mondtam mondani, hogy a repülõs kollégák cége se különb...hogy a fal adta a másikat. Még mindig egy irányba szaladok olyan virtuális taslit kaptam...<#mf1><#hehe><#hehe><#falbav>Komolyan mondom, ha a repcsiknél is megjelennek a gyakori siemka köszöntések, akkor mi lesz? Tömeges harakiri?

- as previously reported by FTR, 8.5 has been confirmed for Thursday on RU server, which means EU/US will follow possibly next week Tuesday/Wednesday.