World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig lõtt mellé egy ide-oda mozgó (nem száguldozott csak táncolt)T62A-nak amíg odaért egy ellen SP is. Na azt csak ott lõtte ahol nem lehet átlõni. 1 perc alatt kicsinálták.
Kib@szott idióta!
De nem süllyedek le az õ szintjükre... Egyik enemy elkezdett oltani amikor kilõttek, hogy kussoljak meg stb, közben már fél órája csak figyelte a meccset.
Igazából, mint sokan mondjátok platoon lenne a megoldás, de nincs társam. Mindenki csak 8+ tolja, én meg most elkezdtem kb a nulláról húzni a med ágakat, így nincs senkim. Nameg a sárga fél-babuin nem egy vonzó látvány ;D
version2: küld el õket a kurva anyjukba
mást nem tudsz tenni sajnos <#conf>#conf>
Map: Abbey
Date: 2013. április 16. 21:37:43
Vehicle: Type T-34
Exp: 1 242 + Credits: 39 813
Achievements: : Lehväslaiho's Medal, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
2225 damage... 4 kill. és elmennek ám a... messzire. Komolyan most már.
A saját hp-m ÖTSZÖRÖSÉT sebzem ezzel a kis szutyok szarral, mégse elég. Lefordulok a székrõl...
"Ugyanmár Lammaer, nekem sincs társam, hogy platoonozzak, mégse sírok itt álló nap/héten. (mondjuk ki akarna platoonozni egy babuinnal?) 😊
Lehet csoszi így éri el, hogy foglalkozzatok vele... 😄"
Az elsõ mondat rám vonatkozik. Magamat babuinoztam le Wlanseraf után szabadon.
A második mondat a tiéd. Abban nincs szó a babuintestvéreimrõl...<#whatever>#whatever>
pedal to the metal...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Halkan!
Ilyeneket nem szabad itt!
Másokat idegesít ha ilyeneket mondasz. <#nevetes1>#nevetes1>
Sõõt: miért nem mész platoonba? Biztos azért, mert 1 babiun vagy akivel nem akar senki platoonozni.
True Story.<#nevetes1>#nevetes1>
Kicsit ki voltam akadva tegnap erre ezt kaptam.
Ma megnéztem, tényleg szarul ment-e, vagy csak képzelõdtem.
44% winráta
Volt olyan tank amivel 16%
300 avg xp
8al csökkent Wn6om 25 meccs alatt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[HUN]Kami*, kiskami*
Megvettem a JgTiger-t. Mentem vele 20 menetet és 12%-os a winrátám. Minden jármûvemmel 50-60% között vagyok.
2000 alatti körrel biztos esélytelen.
nem lakik valaki Balaton mellett? kellene egy kis (NAGY) segítség!
ha valaki ott lakik írjon privátba légyszi!Köszönöm!
Amit gondolok:
Csata: Ensk 16 April 2013 00:16:11
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 2,215
Szerzett kredit: 129,168
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
Not bad... 😊
KV-1-el (meg persze kinek mi) milliókat lehetett keresni a hétvégén 😉

There is but one rule: Hunt or be hunted.
ha így sem megy a game akkor felakasztom magam 😄
Si vis pacem, para bellum!
Némi segítséget szeretnék kérni egy döntésben. Kellene nekem egy táras "közepes" tank. T71 örökre megtartva a Chaffee helyett, de azzal fõleg passzív scoutot játszom, így a táras dolog nem igazán jön ki vele. Szóval egy med kellene tárral. Ugye adódik az utána jövõ T69, illetve van egy legénységem még a Lorraine-rõl, mert a Batchat nem kell és a Lorraine egy hulladék mióta 9-es, szóval az már rég ment a levesbe. Viszont nagyon sok jót írtok a heavy ágon levõ 50 100-ról. Szóval a dilemma a következõ.
T69 nem sok xp kell már hozzá T71-el, könnyedén kifarmolható, viszont nincs hozzá legénység, max. az M4-bõl tudok venni egy 190% körüli bandát, de akkor meg a kedvenc farmtankomban kell 75%-ös emberekkel majd vacakolni, igaz, az M4 szerintem még így is bõven jó lesz.
Másik verzió, AMX 50 100, amihez van egy 200%-os Lorraine banda, viszont semmi nincs kifejlesztve francia heavy ágon. Van úgy 60 ezer free xp-m, az a BDR-ig bõven elég lenne és nem gond, hogy onnan kellene menni, de azért mégiscsak hónapok kérdése lenne prémium nélkül.
Jah és persze csak 8-as szintben gondolkozom vagy alatta, nem kell nekem mínuszkredit. :-)
Szóval, aki játszott mindkettõvel, az mit gondol megéri vacakolni a francia heavy ággal vagy jó lesz nekem a T69 is, akár kezdõ legényekkel, ha táras élmény tankot szeretnék? Orosz legénységem van dögivel, de ugye ott nincs táras tartály.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
8.5 will be released in Russia on 18th April (on Thursday), while the EU/NA might get it the FOLLOWING Tuesday/Wednesday.
Anyám, gyötört, árva fiad,
Újabb gyalázatként, orvul,
Testvér testvértõl elfordul."
<#banplz>#banplz>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
+ a Mirillis Action nevü progit megvenni khm khm khm... Nagyon szépen vesz fel, és nem korlátozza le 30-ra az FPS-t
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egybõl ez a szám jutott eszembe:
Dalriada - Tavasz dala
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Si vis pacem, para bellum!
hétvégén meglett a ferdi, remek, forgatom, ahogy egy német tankot kell, erre jön a jpzIV (vagy nagyjából bármi ami szembejöhet és pici) és szembõl röhögve átlõ (hasa rejtve volt). Na ennek utána nézek: ja, hogy a ferdi beforgatva 100 mm effektív vdelmet tud a lámpa mögötti lemezek miatt. Persze ezt leszámítva jó, csak ezek szerint nem szabad forgatni
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
- Megengedjük eddigi moderátorunknak ezt a kijelentését és nem taszítjuk le a trónról. Vállalva ezzel azt a kockázatot, hogy eddig hõn szeretett vezérünk hamarosan 1 torz lelkû kismacskákat fojtogató Siema-zóvá változik.
- Azonnal mondassuk le és emeljük a helyére Mátyást. (estleg más fórum celebet)
- Orvosi felügyelet mellett és kontrollált környezetben folytathatja munkáját a fórumon, de amint eléri a 6os arty szintet, forró szurokba mártjuk és élõ csirkék közé hajítjuk.
- Indítványozzunk szavazást arról, hogy kell-e szavazás Szpecnyaz jövõjérõl.
- Legyen az új moderátorunk Dopeman! Mer' Õ legalább megmondja a frankót.