World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell, hogy gyors legyen, csak legyen végre rajta normális ágyú! Ez az 57mm-es valami óriási szenvedés. A kedvencem, mikor egy kicsit szögben álló vk36 hasáról pattog 4-bõl 3x. Persze biztos szeret vele a random, azért van ez.😄
Ha lerohan egy pz3/4 és tolatnom kell, hogy egy kis idõt nyerjek, akkor egybõl goldra kell váltanom, mert akkora a célkör, hogy gyenge pontra lõni lehetetlen vele. Sima ammo meg csak pattogna a frontjáról. T6-ban milyen elképesztõ szopás lehet.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
amúgy annyira nem volt szörnyû, jobban rávitt a lélek, mint arra h lee tábornokkal menjek, vagy hogy amx40-el v b1-el szórakozzak 😄 (nekem t4 1 átok szint, rettentõen utálom a tankok nagy részét azon a szinten 😄)
Wins / Battles 6 / 17 35.2%
Avg. / Total Exp. 443 / 11 629
Credits total -11 800
Nekem se ment igazán fényesen, de amilyen csapatokba rakott azt leírni nem lehet.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
amúgy sok sikert!
18500free xp at-8ra
BAHHHHHHHH😊))))))
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2013. április 17. 23:05:10
Jármû: AT 2
Szerzett tapasztalat: 3 772 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19 170
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Látható, hogy semmi okunk elégedetlenkedni az MM-el! 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...
Annyira szarok, hogy az már kabaré szint.
superWar a tököm...
Csak én azt elintézem ingame, azért amit éppen ott csinál, személyesen VELE. Mert neki szól, nem mondjuk itt neked.
A lényeg meg az, amit Towe mester helyesen leírt itt.
..mindezek utana gep azt hazudja h 2005 vele az effem a statisztikaban.. sirni tudnek..
A jó benne, hogy a hajvágás árát prémium accountra tudom költeni. 😊
Hát õõ vegyesek az érzelmek nagyban függ hova dob a MM a csatában, a konish mennyire tudja lefedni, közelharcban hogy fog teljesíteni majd elválik.
Az E100 reméljük idáig is 72 re volt modellezve csak a löszerek számát rontották el ha nem akkor kaptunk egy nagy guruló ammoracket, amúgy a megfáradt memóriámban pislákol valami fogy a lõszer vagy eleve nincs fullra pakolva akkor csökken az ammorack sérülés esélye, de lehet csak álmodtam 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
hülye gyerek lökdös majd belevertem 3at IS-3al és még õ van megsértõdve.....
"E-100
- Changed the ammo capacity of the 12,8 cm KwK 44 L/55 gun from 42 to 72 shells"
a masik kedres: majdnem ketszerakkora loszermennyiseghez ketszerakkora ammorack is fog tartozni? vagy hansek kiettek a hitler-szalonnat a meglevobol es lett hely?😊
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
"VK 36.01 (H)
- Shell penetration value of Pzgr. 41 HK of gun 7,5 cm KwK 41 L/58 Konisch changed from 225 mm to 221 mm
- Damage, made by shell Pzgr. 41 StK of gun 7,5 cm KwK 41 L/58 Konisch, changed from 65 to 165
- Shell penetration value of Pzgr. 41 StK of gun 7,5 cm KwK 41 L/58 Konisch changed from 167 mm to 157 mm"
ha mar tier6ban ugyis kerulgethetem a derp gunos m4 es pz4eket valamit a 122essel szaladalo kv1seket, idaig legalabb a tavolsag adott eselyt, mert legalabb pontatlanok voltak.. de mostmar legalabb lesz mellettuk egy valag vk3601 konisc agyuval..

Azt már én is megjegyeztem,hogy sokszor képtelenség tisztességes csatát vívni a csapat miatt,de nem emeltem ki egyéneket,hogy közösen lefikázhassuk!
1-2 alkalommal fordult elõ,hogy leadtam a sztorit,de csak a poén értéke miatt!
Íme egy régebbi:
Hekkeré válásom története.
Siegfrid Line map.Támadunk.Beállok a város közepén az egyik sarokhoz.
Ahogy az lenni szokott fel is bukkant az elsõ ellenséges tank.Majtynka nevû géniusz parancsnoksága alatt.
Ahogy megjelent,paff már adtam is neki az elsõt.Visszatolattam,felkészültem a hagyományos csiki-csukira.Visszalõtt de csak a falat találta el.Kiugrok,paff,vissza.Õ megint a falat találta el.Ekkor megjelent a mögöttem egy enemy Sherman.Muszály voltam vele foglalkozni,mert faragta a seggemet.
Elkönyveltem,hogy ezt kihasználva Field Marschal Majtynka rámront.
De nem jött közelebb,hanem lõtte becsülettel tovább a ház sarkát.
Gondolom az lehetett a taktika,hogy ha elég sokat lõ egy pontra,akkor elõbb-utóbb átfúrja a falat és eljut a tankomig is.
Közben kivégeztem a Shermant,aki akkor már hisztérikus módon szidta Majtynkát valamiféle számomra megfejthetetlen nyelven.
Ekkor visszatértem hõsünkhöz és további 2 találattal kivégeztem.
Ezek után a csatából visszamaradt perceket Majtynka szemrehányásai között töltöttem,hogy én mekkora hekker vagyok és úgy is feljelent.
No röviden ennyi.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
"VK 28.01
- Changed the research price of the VK 16.02 from 52,100 to 28,500 experience"
Megy ek is inni inkább!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
- Changed the suspension traverse mechanism of the VK 30.02 (D)
- Changed the suspension traverse speed of the VK 30.02 (D) from 36 to 38
- Changed the verstärkteketten suspension traverse mechanism of the VK 30.02 (D)
- Changed the verstärkteketten suspension traverse speed of the VK 30.02 (D) from 40 to 42
- Changed the MB 507 engine horse power from 750 to 720
- Added the Maybach HL 230 TRM P30 engine
- Fixed the VK 30.02 (D) Schmalturm and VK 30.02 (D) turrets armoring errors
- Slightly rebalanced all the guns
- Raised the elevation and declination angles
- Changed the VK 30.02 (D) Schmalturm turret view range from 370 to 380 m
- Changed the VK 30.02 (D) turret view range from from 350 to 370 m
- Changed the VK 30.02 (D) Schmalturm turret traverse speed from 30 grad/sec to 24 grad/second
- Changed the VK 30.02 (D) turret traverse speed from 46 grad/sec to 32 grad/second
- Changed the VK 30.02 (D) HP from 1,180 to 1,150
VK 28.01
- Reduced the repair price by 60%
Plusz végre egy összesítõ lista a scout tankokról(csak, hogy elkerüljünk a kérdéseket, hogy xy tankot miért teszi fel T8-T10-be a játék):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
USSR
T-50
T-50-2
Germany
Pz38nA
Luchs
VK 16.02
VK 28.01
Auf_Panther
USA
M24 Chaffee
T21
T71
France
ELC AMX
AMX 12t
AMX 13 75
AMX 13 90
China
M5A1 Stuart
59 16
WZ 131
WZ 132
Mindezt innen.
-el és igen szép eredményeket értünk el JT-el.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
De jó neked! Nekem egész nap csak:"Defeat"<#eplus2>#eplus2>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
" a 200 effes Pistike az IS7-tel menetiránnyal ellentétesen álló csõvel baszogat hátulról és ezért nem tudsz normálisan célozni vagy csak egész egyszerûen kitol a fedezékbõl az ellen elé akkor is bölcsen bólogatsz meg elmormolsz egy "Hát legalább próbálkozik, de ennyi telik tõle" mondatot."
Abban igazad van, hogy ez ellen tenni nem lehet. Viszont ilyenkor ez kikívánkozik sok emberbõl és ki kell írnia vagy beszélnie magából. És erre ez a fórum is egy lehetõség.
Amúgy meg eddig kb. 813 ezer ilyen kép volt kint, mégse nagyon merült fel ez a téma.
Na de elég ennyi errõl, nem karok én összeveszni senkivel se. <#worship>#worship><#puszi>#puszi>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.