World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most fikáztad le az emosokat és a buzikat...
Na nem okoskodom inkább,de érdekes hogy idõnként itt kiragadnak egy embert aki linkel vagy ír valamit majd virtuálisan kivégzik,mert olyat írt ami nem tetszik valamelyik "öreg fórumozónak" ...
Sok sikert mindenkinek a továbbiakban!
Ez így van,ezért raktam be,hogy ilyenek is vannak,ilyen az én mentalitásom ...Nem szidtam,csak annyit írtam hogy számomra õ a nap embere...Nem azért raktam be,hogy valakit felba..ak,csak megmutattam egy játékos teljesítményét,,miután jó pár napja ilyen "társakat2kapok,és ilyenkor morcosabb az ember.
Akkor én is írjak valakinek,aki berak egy jó körrõl videót vagy képet,hogy mire veri itt magát?hogy neki megy faszán,én meg nem vagyok olyan jó? Mert ugyanaz szerintem.
Na de mindegy ,ahogy írtad különbözõek vagyunk,máshogy reagálunk a dolgokra.
Ha mondjuk 4-5 napja 30-40 % ban tudsz nyerni te nem lennél csalódott,miközben te mindent próbálsz megtenni a sikerért?Azalatt a 3-4 perc alatt míg tartott a meccs...
Bocs hogy hosszú lett,részemrõl vége.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
(viccet félretéve, átkozottul igazad van ezzel kapcsolatban is meg azzal kapcsolatban is, hogy marhára átfordult a fórum felesleges alázásokba meg emoskodásba)
Most menjek át a szomszédban élõ hetedikes Botond gyerekhez, aki 2000 csatával a háta mögött elért Tier8-ba, vett egy KV4-et és köpjem szemen mert az effije jelenleg 571? Sõt, tépjem ki a falból a netet náluk és rúgjam le a gépet az asztalról hogy ne tudjon Wotozni?
Vagy várjam meg amig 5000 csatával lesz 700as effje, és akkor írjam fel festéksprayel a keritésükre hogy STUPID NOOB?
(speciel barátilag mondtam neki, hogy sztem még nem elég érett a KV4hez, és csak pénzt fog veszteni vele, szóval közös megegyezéssel eladtuk, és vettünk az árából egy KV1-et meg egy PZ3/4et 😊 (igy majd ha kubukli kéri, mutatok 500 effes nem lengyelt).
El kéne tudni fogadni, hogy különbözõ képességû, különbözõ életkorú és különbözõ mentalitású játékosok vannak.
Én csak akkor veszem elõ hogy kinek mennyi az effije, ha bunkó vagy másokat szíd.
Szinte biztos hogy ez a T20-as is megtett mindent ami tõle telik (nem volt AFK), nyilván õ sem veszteni akar, de ennyire fussa. Lõtt sokat, néha még talált is, evvan.
TEAM klán új tagok jelentkezését várja!
Követelményekrõl röviden:
18. életév betöltése
min. 1db CW képes tank vagy arty
TS3 aktív! használata
Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet, vagy játékon belül írj rá a vezetõség bármely tagjára!

Si vis pacem, para bellum!
Rühellem ezt a pályát. Ez is olyan játszhatatlan lassan már mint cliff. A sok babuinnak megoldhatatlan feladat, hogy ne lemmingeljenek be a városba.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Addig jó amíg nem nyúlnak bele. Remélem akik most csinálják azért nem fogják abba hagyni.
- the multiturret mechanism will be implemented eventually, has nothing to do with BigWorld
- Wargaming implementation of XVM mod will happen, but it doesn't have high priority
- the credits gained by penetrating with the shell are not always bigger than the cost of the shell itself (for example when a Jagdpanzer E-100 oneshots a MS-1, it will lose credits)
- apparently, the premium account WILL be buffed somehow ("Storm was just tired")
- arty hardcap will be removed when the arties get balanced
- tier 7-8 arty repair costs will most likely be rebalanced
Végül megnézni az alsóbb régiókat is sebzésben, bosszankodni rajtuk, meg a másik csapat sebzéseit, sajnálni egy picit, aki odaát jót teljesített, de kikapott/irigykedni kicsit, ha nyert...
Végül next.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy igen, jól esik fikázni a fogalmatan nyomorultakat, mert ettõl érzem úgy hogy én vagyok a király. <#wink>#wink>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Itt nem arról van szó hogy 30 méterre hanem közvetlenül elég körben 15 fedezék... JT elég nagy, szólni nem tudok mert chatban van:d én jeleztem neki hogy jó lenne ha arrébb állna... ha nincs chatban akkor is meglövöm a büdös babuinját...
Ha meg az a probléma hogy neki joga van oda állni ahova akar, akkor nekem meg jogom van akkor lõni amikor akarok😄
Ebben is átlag vagyok.Bocs ha ez zavar,én sokszor csak olvasom a fórumot,engem is zavar sok dolog...Ez van.
Komolyan, szerintem a garázsbattle azért nincs berakva mert sejti a WG, hogy abból irdatlan mennyiségû TK lenne.
Ismerve magamat én is csak azért lépnék vissza sokszor, hogy kilõjem az agyhalottakat ha még éppen élnek a játékban.
Ha a HEvel ÁTÜTÕT produkál, az tuti hogy nem 22 sebzést okoz... Próbálkozott, lõtt 50-szer, lelopott egy killt (biztos az volt a 22-re lesebzett tank), ez van. Még mindíg jobb mint egy afkzó semmi.
De tudod mit, fikázd az embereket ha jól esik, ha ettõl jobbnak érzed magad ám tegyed. Rád ugyanazok a kérdések vonatkoznak mint lentebb... jobban érzed magad igy?
Komolyan, ebben a topikban engem - a folyamatos játék fosozás mellett - az irritál a legjobban, hogy itt tonnaszám az emberek MÁSOKKAL vannak elfoglalva.
Hála istennek, én amikor a végén sorbarendezem a sebzést, azt nézem hogy ÉN hol vagyok, és nem azzal foglalkozom hogy egy noname senki miért van ott az alján.
Nem személyesen ellened irányul, de engem nagyon taszít amikor vki másokat baszogat egy játékbeli teljesítmény miatt, és hagyján hogy mondjuk ingame nooboz, de még screenshotol, feltölt és ide be is linkel.
Nem értem mire jó ez? Ettõl jobbnak érzed magad?
"Volt 25% találati aránya, legalább csinált vmit," LOL, ez a hónap vicce, komolyan mondom. Szerintem menj orvoshoz, mert nem szoktál te ekkora baromságokat mondani. 25%-os találati arány nem ótvarszar? És mégis ki a francot csinált? Semmit. Vagy már ez a 22 sebzés is valami? Bõven lett volna tank akit tudott volna sebezni, de ha nem akkor felderít vagy akármi. És senki se mondta hogy a T34 jobb. Sõt.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Akkor nekiindult és meghalt.Amúgy 44%wr,tehát nem az elsõ ilyen csatája.
Gondolom mert PL van a nevében....
Vagy mostmár annyira el vagyunk telve magunkból, hogy minden csatában kikeressük a gyengén teljesítõket, majd posztolunk ide hogy ez meg az milyen f*sz?
Muszáj pellengérre állítani mindenkit aki gyenge a játékban egy adott csatában?
Volt 25% találati aránya, legalább csinált vmit, az hogy pennel vagy sem az nem csak rajta múlik, az meg végképp nem hogy az átütõ találatok 66%a nem sebez.
Amúgy is, abban a csatában akkor a T34 az miben jobb?