World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik kategóriába sem tartozom,azt még hozzátenném.

"Jobb lenne ha efelé haladna a fórum szellemisége, mint a fikázás, emos rinyálás s buziskodás felé."
Most fikáztad le az emosokat és a buzikat...

Na nem okoskodom inkább,de érdekes hogy idõnként itt kiragadnak egy embert aki linkel vagy ír valamit majd virtuálisan kivégzik,mert olyat írt ami nem tetszik valamelyik "öreg fórumozónak" ...

Sok sikert mindenkinek a továbbiakban!

A másik, simán lehetne szervezni innen szakaszt, századot. A játékélmény is növekedne meg a sikerélmény is. Nem mindenki magas effes itt ahogy nem mindenki noob. Mindenki meg tudná találni a neki megfelelõ játékost. Jobb lenne ha efelé haladna a fórum szellemisége, mint a fikázás, emos rinyálás s buziskodás felé.
Nem vágod. Lehet, hogy én se, max korrigálnak. Egy jó körrõl készült videó / kép építõ, ösztönzõ. Egy emos kép ami valami huszadrangú noname senkit ábrázol unalmas és kicsinyes. Erre idõt szánni, hogy képet csinálni, lementeni, feltölteni, belinkelni és még szöveget is írni hozzá hát nem tudom, olyan böszme dolog. Inkább menj még egy kört. S ez nem személyesen neked szól, hanem mindenkinek aki erre pazarolja rövid életének drága perceit. Nap, mint nap történik mindenkivel olyan ebbe a játékba, hogy lát valami egetrengetõ bénát. Mindenkivel. Felesleges ezen rágódni. Anyázz, dühöngj, aztán menj egy másik kört.
"El kéne tudni fogadni, hogy különbözõ képességû, különbözõ életkorú és különbözõ mentalitású játékosok vannak." by lammaer

Ez így van,ezért raktam be,hogy ilyenek is vannak,ilyen az én mentalitásom ...Nem szidtam,csak annyit írtam hogy számomra õ a nap embere...Nem azért raktam be,hogy valakit felba..ak,csak megmutattam egy játékos teljesítményét,,miután jó pár napja ilyen "társakat2kapok,és ilyenkor morcosabb az ember.

Akkor én is írjak valakinek,aki berak egy jó körrõl videót vagy képet,hogy mire veri itt magát?hogy neki megy faszán,én meg nem vagyok olyan jó? Mert ugyanaz szerintem.
Na de mindegy ,ahogy írtad különbözõek vagyunk,máshogy reagálunk a dolgokra.
Ha mondjuk 4-5 napja 30-40 % ban tudsz nyerni te nem lennél csalódott,miközben te mindent próbálsz megtenni a sikerért?Azalatt a 3-4 perc alatt míg tartott a meccs...
Bocs hogy hosszú lett,részemrõl vége.

Egyébként meg nekünk legalább van hajunk, nem igaz lammaer? 😄
Csak amolyan George Clooney-san, sármosan. 😄
voivod32
36 évesen már õsz vagy? Akkor én marha jól tartom magam! 39 évesen még csak félig! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Igazad van, csak felbátorodna.
Gondolod nem úgy jönne hogy már mindent négyszerezve lát? 😊

Maximálisan egyetértek veled! Ez egy játék, ahol vannak jó, de kevésbé jó képességû játékosok is, amit el kellene fogadnia mindenkinek. Tulajdonképpen bárki játszhat ezzel a játékkal, ha megvan hozzá a megfelelõ számítógépe és internetkapcsolata. Szerencsésnek érzem magamat, amiért ezek a feltételek számomra elérhetõek. Sajnos ez a mai generáció már mindent alapnak vesz, mert megszokták, hogy mindent a seggük alá tesznek. Sajnos a mai világban, az internet világában névtelenül és arctalanul mindenki azt mondhat következmény nélkül, amit akar. Ebben a játékban sincs ez másképp.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

😊) Le kell fizetni jóféle helyivel
Amikor néha elszakad a cérna /kizárólag élõben ordítok, cseten nagyon ritkán/, bejön a feleségem és azt mondja; hogy csak gyerekek, ne legyek már nemnormális. Végül is tényleg muris lenne f2f elküldeni egy 10-12 éves gyereket az anyjába 36 évesen, õsz fejjel, mondván nem tud játszani. 😊
ez nagyon állat 😄
az aktivitás sokkal fontosabb😊 amúgy meg a jelentkezõket szûrjük, ezek csak rövid irányelvek a követelményeknél.
Ja, azt mivel tudja hogy szomszéd, az összes többi házra meg felfestené hogy itt lakik a kötsög láma 😊

GG! 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Add meg a címét foxbat-nak, felírja õ!

(viccet félretéve, átkozottul igazad van ezzel kapcsolatban is meg azzal kapcsolatban is, hogy marhára átfordult a fórum felesleges alázásokba meg emoskodásba)
Lehet hogy csak azért állunk másképpen a dolgokhoz, mert én személyesen ismerek olyan embereket, akik X hónap játék után 600-800 eff körül vannak. Ennyi telik tõlük, ez van.

Most menjek át a szomszédban élõ hetedikes Botond gyerekhez, aki 2000 csatával a háta mögött elért Tier8-ba, vett egy KV4-et és köpjem szemen mert az effije jelenleg 571? Sõt, tépjem ki a falból a netet náluk és rúgjam le a gépet az asztalról hogy ne tudjon Wotozni?

Vagy várjam meg amig 5000 csatával lesz 700as effje, és akkor írjam fel festéksprayel a keritésükre hogy STUPID NOOB?

(speciel barátilag mondtam neki, hogy sztem még nem elég érett a KV4hez, és csak pénzt fog veszteni vele, szóval közös megegyezéssel eladtuk, és vettünk az árából egy KV1-et meg egy PZ3/4et 😊 (igy majd ha kubukli kéri, mutatok 500 effes nem lengyelt).

El kéne tudni fogadni, hogy különbözõ képességû, különbözõ életkorú és különbözõ mentalitású játékosok vannak.
Én csak akkor veszem elõ hogy kinek mennyi az effije, ha bunkó vagy másokat szíd.
Szinte biztos hogy ez a T20-as is megtett mindent ami tõle telik (nem volt AFK), nyilván õ sem veszteni akar, de ennyire fussa. Lõtt sokat, néha még talált is, evvan.

Várj,a dicsõített "EFFy" átlagot meg sem említetted?!
Sziasztok!

TEAM klán új tagok jelentkezését várja!
Követelményekrõl röviden:
18. életév betöltése
min. 1db CW képes tank vagy arty
TS3 aktív! használata

Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet, vagy játékon belül írj rá a vezetõség bármely tagjára!

Jó lenne ha T50-el mûködne. Erõs tankokkal lehet ezt megcsinálni de próbálgasd hátha bejön.

Si vis pacem, para bellum!

Bele kell nyomni a tankot az épület textúrájába.

Végig nézted a videót? <#nevetes1>

Kis tankokkal is mûködik? Ha igen, akkor ezentúl ha berak ide scouttal, inkább ezt fogom csinálni.😄

Rühellem ezt a pályát. Ez is olyan játszhatatlan lassan már mint cliff. A sok babuinnak megoldhatatlan feladat, hogy ne lemmingeljenek be a városba.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Sunsetjoy
Ezt már többször láttam, de pontosan hogy kell csinálni? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A scout-ot azért megkaptad?

Mivel azt írják nincs prioritása az XVM-nek náluk ezért idén már tuti nem kerül bele a játékba😄. Úgyhogy elég csak legyinteni rá.

<#idiota>

Légi felderítés WOT módra. <#nevetes1>

Wargaming implementation of XVM mod will happen, but it doesn't have high priority

Addig jó amíg nem nyúlnak bele. Remélem akik most csinálják azért nem fogják abba hagyni.

- Batchat155-55 will be tier 9, won't have an autoloader
- the multiturret mechanism will be implemented eventually, has nothing to do with BigWorld
- Wargaming implementation of XVM mod will happen, but it doesn't have high priority
- the credits gained by penetrating with the shell are not always bigger than the cost of the shell itself (for example when a Jagdpanzer E-100 oneshots a MS-1, it will lose credits)
- apparently, the premium account WILL be buffed somehow ("Storm was just tired")
- arty hardcap will be removed when the arties get balanced
- tier 7-8 arty repair costs will most likely be rebalanced

Maala
Jaja, elõször DMG, majd XP szerint sorba rendezve, aztán picit káromkodva, hogy ha az elõbbiben vezetek, az utóbbiban meg nem. 😄 Aztán megpróbálni kitalálni, miért is nem úgy lett. 😛

Végül megnézni az alsóbb régiókat is sebzésben, bosszankodni rajtuk, meg a másik csapat sebzéseit, sajnálni egy picit, aki odaát jót teljesített, de kikapott/irigykedni kicsit, ha nyert...

Végül next.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mivel jobb mint egy AFK? Ugyan annyit tett a gyõzelemért. Semmit. Ugyan úgy állt a bázison, meg kilõtt egy 22-re lesebzett tankot, ami gondolom nem osztott, nem szorzott már.

Amúgy igen, jól esik fikázni a fogalmatan nyomorultakat, mert ettõl érzem úgy hogy én vagyok a király. <#wink>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Azt hittem ez egy fórum,ahol az ember vagy olyat tud írni ami jó,vagy olyat ami éppen rossz volt.Miután kinyírtam magam ezt rossz volt nézni,azért ez nem mindennapos hogy ennyit lõ egy camper szerintem.

Nem hiszem😊 mivel annyira ostoba hogy írástudatlan valószínûleg😊
Itt nem arról van szó hogy 30 méterre hanem közvetlenül elég körben 15 fedezék... JT elég nagy, szólni nem tudok mert chatban van:d én jeleztem neki hogy jó lenne ha arrébb állna... ha nincs chatban akkor is meglövöm a büdös babuinját...
Ha meg az a probléma hogy neki joga van oda állni ahova akar, akkor nekem meg jogom van akkor lõni amikor akarok😄

Mint írtam átlag vagyok,csak ha 5 napja ilyenekkel van tele a csapataim nagy része gondoltam sírok a fórumon egyet,jó magyar szokás szerint.
Ebben is átlag vagyok.Bocs ha ez zavar,én sokszor csak olvasom a fórumot,engem is zavar sok dolog...Ez van.

Mert megnyugtatná a zember lelkét egy kicsit az együttérzésed amikor egymás után ilyen gyökerekkel sorsolja össze a mecsméker.
Komolyan, szerintem a garázsbattle azért nincs berakva mert sejti a WG, hogy abból irdatlan mennyiségû TK lenne.
Ismerve magamat én is csak azért lépnék vissza sokszor, hogy kilõjem az agyhalottakat ha még éppen élnek a játékban.

Nem vagyok róla meggyõzõdve hogy az HE volt.
Ha a HEvel ÁTÜTÕT produkál, az tuti hogy nem 22 sebzést okoz... Próbálkozott, lõtt 50-szer, lelopott egy killt (biztos az volt a 22-re lesebzett tank), ez van. Még mindíg jobb mint egy afkzó semmi.

De tudod mit, fikázd az embereket ha jól esik, ha ettõl jobbnak érzed magad ám tegyed. Rád ugyanazok a kérdések vonatkoznak mint lentebb... jobban érzed magad igy?

Egyébként a T34 lõtt 9-et,1 talált az sem sebzett.

Látod, sok nap embere van.

Komolyan, ebben a topikban engem - a folyamatos játék fosozás mellett - az irritál a legjobban, hogy itt tonnaszám az emberek MÁSOKKAL vannak elfoglalva.

Hála istennek, én amikor a végén sorbarendezem a sebzést, azt nézem hogy ÉN hol vagyok, és nem azzal foglalkozom hogy egy noname senki miért van ott az alján.

Nem személyesen ellened irányul, de engem nagyon taszít amikor vki másokat baszogat egy játékbeli teljesítmény miatt, és hagyján hogy mondjuk ingame nooboz, de még screenshotol, feltölt és ide be is linkel.
Nem értem mire jó ez? Ettõl jobbnak érzed magad?

ok,elnézést kérek.több ilyen nem fordul elõ,próbáltam vicces lenni,nem ment.

Igazad van, én kérek elnézést. Teljesen normális hogy T20-ban ülve HE-t pufogtat mindenre ami mozog.
"Volt 25% találati aránya, legalább csinált vmit," LOL, ez a hónap vicce, komolyan mondom. Szerintem menj orvoshoz, mert nem szoktál te ekkora baromságokat mondani. 25%-os találati arány nem ótvarszar? És mégis ki a francot csinált? Semmit. Vagy már ez a 22 sebzés is valami? Bõven lett volna tank akit tudott volna sebezni, de ha nem akkor felderít vagy akármi. És senki se mondta hogy a T34 jobb. Sõt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ez például a következõ kör volt,kommentár nélkül. inkább.

És ez olyan nagy dolog hogy õ a nap embere? Mi van a T34el?

Mert egyet nem lõtt de arra maradt ideje, hogy beálljon foglalni pedig lett volna lehetõsége bõven.

odaírtam,én sem vagyok pro,csak átlag,de annyi ilyen köröm volt a napokban hogy az már vicc.Persze én sem sebzek mindig ennyit,itt például írtam a nyûves chatbe,és közben beleszaladtam a vízbe és kaput...pedig csak 2 ellen volt...írtam is hogy mekkora fasz vagyok..

Õ azért szúrt szemet,mert addig campelt a bázison bõszen forgatva a tornyát míg csak 2 ellen maradt.
Akkor nekiindult és meghalt.Amúgy 44%wr,tehát nem az elsõ ilyen csatája.

Csak ha megmondod hogy miért pont õt a 4 közül... 😊

Gondolom mert PL van a nevében....

És komolyan, most pont a t20al kell foglalkozni?
Vagy mostmár annyira el vagyunk telve magunkból, hogy minden csatában kikeressük a gyengén teljesítõket, majd posztolunk ide hogy ez meg az milyen f*sz?
Muszáj pellengérre állítani mindenkit aki gyenge a játékban egy adott csatában?

Volt 25% találati aránya, legalább csinált vmit, az hogy pennel vagy sem az nem csak rajta múlik, az meg végképp nem hogy az átütõ találatok 66%a nem sebez.

Amúgy is, abban a csatában akkor a T34 az miben jobb?