World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször amikor landingolnak még lehet igaz, de amikor bent vannak már 3 hete, és minden nap ugyan azt a területet kell megvédeni, akkor kb 25 percre 15 ember van máshol és utána megy mindenki vissza játszani. Pályát mindneki ismeri addigra, 2-3 taktikát szintúgy.
Ez 21:30 kor épp ahol mi vagyunk, persze területfüggõ.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ehhez kell minimum 30 de inkább 40 ember mert lehet netszakadás, égzengés, földindulás kell ugye tartalék.
Ez a 30-40 ember a kezdés elõtt legalább fél-egy órával jó ha összeáll taktikát megbeszélni, gyakorlóba bemenni stb.
Ha feltételezzük, hogy sikerül a landingig legalább eljutni az legalább 2-3 óra amíg nem ildomos eltûnni a csapatból mert kredifarmolna, vagy húzna valami tankot a delikvens.
Ez cirka 6-7-tõl legalább 9-ig kivonja a randomból a klán 40%-át, ennyivel kevesebb a tehetséges játékos az adott idõben.
Szorozd meg ezt a CW-n résztvevõk klánok átlagos számával és kiderül, hogy az 1.-es szerveren az esti órákban a játékos állomány tekintélyes része nem randomban játszik.
Tehát aki marad annak jórésze a grindelõ auto bejelentkezõ siemkaplayer szvsz.
De igazából a vitaindító hsz. nem erre a témára volt kihegyezve.
Viszotn an klántáram, aki ezért jár a kettesre, mert igaz ott sok a hülye, de jobban tud érvényesülni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ugye szerinted is a tehetséges klános játékosok CW idején a randomba nyomja halomba az 1. szerveren ezért az a jobb választás?
Vagy nem tudom miért írtad amit.
Viszont így be is fejeztem a brit ágat mert eladtam mint a szart....
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ugye jellemzõen a landing-ért elég egy kört menni meg a védésnél se 3 klán támadja a területbirtokost.
Egyéb kérdés?
Szóval a legnagyobb content a játékban és okosság szarrá büntetünk téged mert mi a WG 14 darab segghülyevel rakunk össze egy csapatban....
Legújabb össze esküvés elméletem ezek nem is játékosok hanem AI csak mivel ostoba parasztok dolgoznak a WG-nél ezt sikerült össze hozniuk?😄
egy CW meccs kb 30-40 perc, 20-25 perc felkészülés, és 8-12 perc csata.
szerinted elõtte és utána mit csinálnak a játékosok ??? és hol ? EU2-ön ?
amúgy az EU2 tényleg jobb, mert annyi a piros, hogy most 8/9-nél vagyok :-)
Én viszont kurvára nem élvezem hogy 2 perc után 10 halott van és 8 tank jön rám... tehát az én szempontomból jogosan küldöm el a jó kurva édes anyjába vagy írok neki hasonló mélyen szántó gondolatot...
Igen ez a post tükrözi a jelenlegi hangulatom 7 meccse után😊
De a med is tud durva picsán rúgásokat csinálni értõ kezekben...én átlagos játékos vagyok vele teljesen.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Most akkor én mi vagyok? Szerencsés, balszerencsés, noob vagy átlagos? 😊
Amúgy én is szoktam váltogatni a szervereket.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Délutánonként kínosan ügyelek, hogy az egyesre lépjek fel és az utóbbi hét is engem igazol, vagy csak szeret Serb.
Ha a CW az egyes szerveren van akkor pl csúcs idõben hol is vannak a "jó" játékosok?
Ha nem jönnél rá magadtól ül a gép elõtt bamba fejjel és vár a CW-re a töménytelen babuin meg nyomja ezerrel a randomot.
A szerver balance meg kb szarik az egészre mert folyamatosan az 1.-est tölti azért van azon átlag dupla létszám de láttam már majd háromszoros játékos mennyiséget a ketteshez képest. Jelenleg 30k/17k az arány és ez kb konstans.
No life,just fear and pain!
Lényeg ami lényeg, sok sikert azért 😄 fent lesz 77mm-s, teljesen korrekt tank lesz, én nagyon szerettem 😄
ez pont fordítva van,
1., alapból "Auto" a beállitás, tehát a nooboknak ez van
2., mivel a CW az EU1-en van, ott vannak az erõsebb játékosok, és ott van több ember, tehát az "Auto" (noob) játékosokat a szerver balance miatt az EU2-re rakja.
Rinyálás helyett befolyásold TE a mecsmékert. Ez a kulcsa mindennek.
De nézzük a mesterfogásokat.
Elsõ és legfontosabb... dicsérd a csapatodat lehetõleg személyre szabottan akik a legtöbbet teszik az adott kör megnyeréséért (top tank, scout bázison, esetleg arty mögött kempel, bõszen lõ a hegyen, háztömbön keresztülmert mert ugye a tank szétlõ mindent az a kurva hegy meg csak elfogy elõbb utóbb).
A leghatásosabb ha a gay, cocksucker, retard, moron angol kifejezéseket fûzõd szép kerek gondolatokká és célzottan eljuttatod a megfelelõ játékosnak.
Hatásos lehet még felhívni a figyelmüket a játék mellõzésére és inkább mással kéne foglalkozniuk, amikor ott van kéznél esetleg a családfõ, apuka parlagon heverõ szerszáma.
Majd a negyedik, ötödik bukó után lépj ki a játékból és foglalkozz mással, rotáld fel a kertet elvégre itt a tavasz, rugdosd meg a kutyát az sosem árt, már csak feszültség levezetésképpen se, esetleg az elvetemültek kényeztethetik a feleséget, barátnõt de az nem annyira férfias tevékenység.
Majd ha eltelt egy kis idõ lehet ismét próbálkozni a játékkal, meglátod teljesen más játékostársak fogadnak és beindul a win széria.
Ezeket a taktikákat lehet finomítani például a szerverválasztással mert siemkanoob úgy is csak rábök a play gombra a játék meg alapból az 1. szervert tölti, ergó a 2.-re csak a megfontolt, terv szerint játszók lépnek elsõsorban.
Ezek az alapok az eredményes fejlõdés felé vezetõ úton de hidd el a jó eredmény kulcsa a TE kezedben van.
vkdb marad T7, nem változik
Pia, szex, drog, rockC&roll
Szeretkezz,ne háborúzz!<#puszi>#puszi>
Ad.2: Tier7 lightnak kicsit más az MM besorolása, mint a 6-os mednek 😊
Mert annyi itt a kényes ízlésû ember aki csak a saját írásait szereti olvasni😊)
Annak ellenére mennyire szenvedtem vele t8-ban ezzel majdnem a legnagyobb az átlagsebzésem (2022), egyedül a jagdpanther 2 elõzi meg. 91 csata, 191 frag, 62,6% winrate. Így a számokat nézve nem rossz gép de ebben van jócskán arany ellövöldözve. Számomra ez akkor is szenvedésnek marad meg. Pláne a t71 után ami egy op b@szógép.
@hellokitty92
Ajánlom a brit td ágat, az At8-nál kezdõdik a fun, remekül lehet vele láncolva tartani/sebezni embereket igazi gépágyúja van. Alecto volt még jópofa a derp ágyúval, most tartok At7-nél amit meg is tartok majd úgy megszerettem. Pedig rühellem a lassú dolgokat de lehet vele teljesíteni, remek ágyúik vannak

Szóval még az sem garancia hogy van egy spotter, ha nincs aki lõjön 😄
Szerintem nem még õk maguk sem tudják, hogy mit is adjanak. Vehet csoki v vmi hasonló esetleg 1 nap prém (bár ezt nem hiszem).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem a Typeokról hanem a meglepirõl!
Pár pillanatkép:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ