World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Max elsõ napon.
Elõször amikor landingolnak még lehet igaz, de amikor bent vannak már 3 hete, és minden nap ugyan azt a területet kell megvédeni, akkor kb 25 percre 15 ember van máshol és utána megy mindenki vissza játszani. Pályát mindneki ismeri addigra, 2-3 taktikát szintúgy.
Ez 21:30 kor épp ahol mi vagyunk, persze területfüggõ.
Marchival meg Zajcevval EU2-n szoktuk tolni. Mert ott mintha kevesebb lenne az arty.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ok de vegyünk egy nem lájtos napot ahol mondjuk mentek két landingért meg bevédtek közben egy területet.
Ehhez kell minimum 30 de inkább 40 ember mert lehet netszakadás, égzengés, földindulás kell ugye tartalék.
Ez a 30-40 ember a kezdés elõtt legalább fél-egy órával jó ha összeáll taktikát megbeszélni, gyakorlóba bemenni stb.
Ha feltételezzük, hogy sikerül a landingig legalább eljutni az legalább 2-3 óra amíg nem ildomos eltûnni a csapatból mert kredifarmolna, vagy húzna valami tankot a delikvens.
Ez cirka 6-7-tõl legalább 9-ig kivonja a randomból a klán 40%-át, ennyivel kevesebb a tehetséges játékos az adott idõben.
Szorozd meg ezt a CW-n résztvevõk klánok átlagos számával és kiderül, hogy az 1.-es szerveren az esti órákban a játékos állomány tekintélyes része nem randomban játszik.
Tehát aki marad annak jórésze a grindelõ auto bejelentkezõ siemkaplayer szvsz.
De igazából a vitaindító hsz. nem erre a témára volt kihegyezve.

pointer4
Normális játokos csak az egyesen vannak, a noob babuinok jutnak a kettõre, ezt tapasztaltam 😄
Viszotn an klántáram, aki ezért jár a kettesre, mert igaz ott sok a hülye, de jobban tud érvényesülni.
Nem az volt a bajom, hogy a noobokat szidták, hanem hogy válogatás nélkül mindenkit, bármit is csinált. Volt akit 1300 eff-fel, 3 kill és 2500 sebzés után nooboztak le, mert 3v1-ben ki tudták nyírni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem ezért írtam, de akár erre is reagálhatok, vegyük pl. a tegnapi napunkat, ami baromi lightos volt, mindössze csak egy támadásunk volt, védekezni meg más klánt bevédeni sem kellett, tehát 15 játékosra volt szükség, a trainingben megjelent 30+ játékos, az FC kiválasztotta, hogy kire/mire van szükség, és a maradék 20 biztosíthatlak, hogy nem rohant át egybõl az EU2-re. Egy részük bejött trainingbe ellenfélnek, meg kíváncsiskodni, hogy mi lesz a taktika, de a többség ment randomba, ugyanazon a szerveren maradva.

bocs, nem tudtam hogy nem CW-zel

Most mirõl is beszélünk?
Ugye szerinted is a tehetséges klános játékosok CW idején a randomba nyomja halomba az 1. szerveren ezért az a jobb választás?
Vagy nem tudom miért írtad amit.

Nekem most a Centurion MK1 ragadt be... 5 vereség egymás után dupla sehol...
Viszont így be is fejeztem a brit ágat mert eladtam mint a szart....

patchaou
Annak idején azért szerettem meg ezt a játékot, mert nem elég ész nélkül rohangálni és reflexbõl lövöldözni, hanem gondolkodni is kell hozzá. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ez a játék legnagyobb hibája...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A CW rohadtul nem csak ennyibõl áll.

Nem nem láttam még CW-t mi is az?
Ugye jellemzõen a landing-ért elég egy kört menni meg a védésnél se 3 klán támadja a területbirtokost.
Egyéb kérdés?

De rájöttem ez a content ebben a játékban egyre nagyobb idióták kezdenek vele el játszani😄DDDD legnagyobb idióták azok akiknek van agyuk és mégis ezzel a foshalommal játszanak....

Szóval a legnagyobb content a játékban és okosság szarrá büntetünk téged mert mi a WG 14 darab segghülyevel rakunk össze egy csapatban....
Legújabb össze esküvés elméletem ezek nem is játékosok hanem AI csak mivel ostoba parasztok dolgoznak a WG-nél ezt sikerült össze hozniuk?😄

Ezek a magyar játékosok milyen okosak... szazados(BPP) M103-ban top tankként beáll úgy, hogy 2db ellenfél E-75-öt nem enged befordulni rendesen az utcába, ahol tudnám lõni artyval, splashelve kiosztok rájuk 1580 sebzést mire meghal a csapat GW Panther-el és a csapat a noob... 3 arty várta, hogy végre engedje már õket befordulni, de nem... (állítása szerint, ha engedi õket befordulni, akkor simán szétlövik, lehet, hogy belehal, de, hogy a két e75 is, az biztos, így meg csak õ halt meg)természetesen vele volt szuper társa ST-I-ben (makosguba22) 900 sebzéssel, mindketten úgy álltak be, hogy az ellenfél arty tudta õket lõni, de természetesen én vagyok a balfasz, mert nem segítek nekik... mellesleg 1660-at tudott sebezni M103-ban top tankként, de rögtön verte a mellét, hogy õ sokkal többet tett a gyõzelemért... igen, csak az ellenfél csapatnak tett sokkal többet. Ja és artybuzi vagyok, aki csak artyval játszik... a köreim 7%-a van artyval... és szerinte ez a játék nem az artykról szól, biztos ezért hagyta, hogy az ellenfél hummel folyamatosan telibe találja. Ilyen "gondolkodással" csodálkoznak sokan, hogy miért nem nyernek... a köcsög arty nem segít, pedig ott az ellenfél a ház mögött spotolom is nekik, miért nem lövik, bezzeg az ellenfél arty engem lõ itt a semmi közepén.
[/url][/img] xd kikaptunk amúgy😄
<#taps><#nyes><#idiota>

te láttál már CW-t ? esetleg mindig Afrikában landingolsz ?

egy CW meccs kb 30-40 perc, 20-25 perc felkészülés, és 8-12 perc csata.

szerinted elõtte és utána mit csinálnak a játékosok ??? és hol ? EU2-ön ?

amúgy az EU2 tényleg jobb, mert annyi a piros, hogy most 8/9-nél vagyok :-)

Ezt ha átküldenéd angolul az jó lenne aztán ha veszek végre egeret rárakom makróra ne kelljen állandóan gépelni 😄

De igen, hogy menjen a b...s k...a é...s a.....a és o.t v...e b..e a f....t a p.......a 😊)

Született itt pár post tegnap pl. ami már ott tartott hogy majdhogynem még simogassam a buksiját annak aki egy idióta vérvörös babuin... mért is? lehet hogy a gyenge elméjû retard élvezi a játékot és csorog a nyál a szájából..
Én viszont kurvára nem élvezem hogy 2 perc után 10 halott van és 8 tank jön rám... tehát az én szempontomból jogosan küldöm el a jó kurva édes anyjába vagy írok neki hasonló mélyen szántó gondolatot...

Igen ez a post tükrözi a jelenlegi hangulatom 7 meccse után😊

Most mé... nem így van, hogy biztatni kell a babuinokat?

Nekem mindkettõ bejön a T71-el kicsit könnyebb játszani mint a 69-el.
De a med is tud durva picsán rúgásokat csinálni értõ kezekben...én átlagos játékos vagyok vele teljesen.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Sunsetjoy
Öö, anno próbáltam az Auto-t és következetesen az egyes szeróra rakott, attól függetlenül hogy melyiken mennyi volt a játékos.
Most akkor én mi vagyok? Szerencsés, balszerencsés, noob vagy átlagos? 😊

Amúgy én is szoktam váltogatni a szervereket.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Ha a végén elsõre nem az arty alá lövök, vagy ha másodikra kihúzom egy lövésbõl, és nem 9 hp-t kell lesplashelnie akkor a type-os xp rekordom lett volna.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

<#nyes><#idiota><#banplz>

Javítanám magamat a kettesre megyek délutánonkét.

Most akkor hogy is van? Elõbb még a kettest dicsõítetted, most meg kínosan ügyelsz, hogy akkor az egyesre lépj?

Fura de a tapasztalatom pont az ellenkezõjét mutatja.
Délutánonként kínosan ügyelek, hogy az egyesre lépjek fel és az utóbbi hét is engem igazol, vagy csak szeret Serb.

Na akkor ezt gondold át mégegyszer
Ha a CW az egyes szerveren van akkor pl csúcs idõben hol is vannak a "jó" játékosok?
Ha nem jönnél rá magadtól ül a gép elõtt bamba fejjel és vár a CW-re a töménytelen babuin meg nyomja ezerrel a randomot.
A szerver balance meg kb szarik az egészre mert folyamatosan az 1.-est tölti azért van azon átlag dupla létszám de láttam már majd háromszoros játékos mennyiséget a ketteshez képest. Jelenleg 30k/17k az arány és ez kb konstans.

Köszönöm az infót! Akkor szenvedek még kicsit vele,hátha lesz vmi belõle. Vmiért én össze vagyok veszve vele! Majdnem minden második napon el akarom adni...Nem egy csata eldöntõ járgány,de idegesíteni lehet vele az ellent az tuti!
No life,just fear and pain!
Így igaz. EU2-õn még szarabb is az MM, mert jóval kevesebb tankból kell válogatnia. Gyakran hibádzik az arty hardcap is, csúcsidõben!

20 gold volt betöltve (110 v mennyi lõszerbõl, elenyészõ, az is csak másik at8 és at2, és t8-k ellen volt használva, ennyit én prém nélkül is bírtam, ha neked van prémed, még könnyebb 😄)

Lényeg ami lényeg, sok sikert azért 😄 fent lesz 77mm-s, teljesen korrekt tank lesz, én nagyon szerettem 😄
"Ezeket a taktikákat lehet finomítani például a szerverválasztással mert siemkanoob úgy is csak rábök a play gombra a játék meg alapból az 1. szervert tölti, ergó a 2.-re csak a megfontolt, terv szerint játszók lépnek elsõsorban."

ez pont fordítva van,
1., alapból "Auto" a beállitás, tehát a nooboknak ez van
2., mivel a CW az EU1-en van, ott vannak az erõsebb játékosok, és ott van több ember, tehát az "Auto" (noob) játékosokat a szerver balance miatt az EU2-re rakja.

Hogy ide mit lehet meg mit nem arra nincs receptem de mivel látom még mindig núb vagy <#kacsint> a játék befolyásolásában megosztom veled a másik fórumra írt szösszenetem.

Rinyálás helyett befolyásold TE a mecsmékert. Ez a kulcsa mindennek.
De nézzük a mesterfogásokat.
Elsõ és legfontosabb... dicsérd a csapatodat lehetõleg személyre szabottan akik a legtöbbet teszik az adott kör megnyeréséért (top tank, scout bázison, esetleg arty mögött kempel, bõszen lõ a hegyen, háztömbön keresztülmert mert ugye a tank szétlõ mindent az a kurva hegy meg csak elfogy elõbb utóbb).
A leghatásosabb ha a gay, cocksucker, retard, moron angol kifejezéseket fûzõd szép kerek gondolatokká és célzottan eljuttatod a megfelelõ játékosnak.
Hatásos lehet még felhívni a figyelmüket a játék mellõzésére és inkább mással kéne foglalkozniuk, amikor ott van kéznél esetleg a családfõ, apuka parlagon heverõ szerszáma.
Majd a negyedik, ötödik bukó után lépj ki a játékból és foglalkozz mással, rotáld fel a kertet elvégre itt a tavasz, rugdosd meg a kutyát az sosem árt, már csak feszültség levezetésképpen se, esetleg az elvetemültek kényeztethetik a feleséget, barátnõt de az nem annyira férfias tevékenység.
Majd ha eltelt egy kis idõ lehet ismét próbálkozni a játékkal, meglátod teljesen más játékostársak fogadnak és beindul a win széria.
Ezeket a taktikákat lehet finomítani például a szerverválasztással mert siemkanoob úgy is csak rábök a play gombra a játék meg alapból az 1. szervert tölti, ergó a 2.-re csak a megfontolt, terv szerint játszók lépnek elsõsorban.
Ezek az alapok az eredményes fejlõdés felé vezetõ úton de hidd el a jó eredmény kulcsa a TE kezedben van.

A patch jövõ hét kedd vagy szerda
vkdb marad T7, nem változik

Pia, szex, drog, rockC&roll

Lenne két egyszerû és hülye kérdésem. Sajna melóhelyen vok és ezért nem tudok visszaolvasni. 1. a pöcs kb mikorra várható 2. a vkdb-ért mit is kapok a pöcs után? Ha megmarad,akkor marad tier7? Bocsi,hogy most ilyet kérdek,de néha kicsit szórakozott vagyok!<#vigyor2>
Szeretkezz,ne háborúzz!<#puszi>
Ad.1: WoT topikban wotos kép hadd ne legyen már spam...
Ad.2: Tier7 lightnak kicsit más az MM besorolása, mint a 6-os mednek 😊

Aháá értem, írjatok már légyszi valami útmutatót hogy mit lehet ide írni meg posztolni?

Mert annyi itt a kényes ízlésû ember aki csak a saját írásait szereti olvasni😊)

Este eladtam 😊
Annak ellenére mennyire szenvedtem vele t8-ban ezzel majdnem a legnagyobb az átlagsebzésem (2022), egyedül a jagdpanther 2 elõzi meg. 91 csata, 191 frag, 62,6% winrate. Így a számokat nézve nem rossz gép de ebben van jócskán arany ellövöldözve. Számomra ez akkor is szenvedésnek marad meg. Pláne a t71 után ami egy op b@szógép.

@hellokitty92
Ajánlom a brit td ágat, az At8-nál kezdõdik a fun, remekül lehet vele láncolva tartani/sebezni embereket igazi gépágyúja van. Alecto volt még jópofa a derp ágyúval, most tartok At7-nél amit meg is tartok majd úgy megszerettem. Pedig rühellem a lassú dolgokat de lehet vele teljesíteni, remek ágyúik vannak

+1

Álljatok össze platoonba, és akkor amellett hogy sikeresebbek lesztek, nekünk dolgozóknak is kevesebb képspamon kell átgörgetnünk.... 😊

Te is? 😄

Megkezdtem a sikeres mai napot is😄DDD

Persze ehhez az is kell, hogy vki lõjön. Védõként szeretem azt a pályát, szinte MINDEN tankkal (de lighttal és meddel biztosan) én már fenn vagyok a dombon 50sec után... aztán csomószor van hogy hiába világítom az egész ellenséges csapatot, nem lõ senki, mert elindultak lefelé vagy felfelé.

Szóval még az sem garancia hogy van egy spotter, ha nincs aki lõjön 😄

Hát én imàdom ha gondolod mehetünk vele szakaszba.

Tono34
Kijavítják a hibákat...

Szerintem nem még õk maguk sem tudják, hogy mit is adjanak. Vehet csoki v vmi hasonló esetleg 1 nap prém (bár ezt nem hiszem).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A reggeli Trollkodás eredménye <#mf1>

Lehet már tudni valamit a képeslap küldözgetös ákszió jutalmáról?
Nem a Typeokról hanem a meglepirõl!

mijki
Köszönöm a tegnap esti funolást, szétröhögtem az agyam!<#nevetes1><#vigyor2>

Pár pillanatkép:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ha lenne annyi creditem, hogy tudjam etetni golddal...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;