World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
XP mitõl lenne kevesebb: kevesebb sebzéssel lehet valakit megölni? ja hogy egyenletesebben oszlana el az emberek között az már igaz...
több csapatmunka lenne mint a papucsálatkákkal.. legalább mindenki tudná kb hova mennyi ember kell..
Mért jönne vissza hogy 6-an szarrá lõjék? Még itt is az a tanács megy hogy menj a trainnel mert egyedül szart sem érsz..
Nem biztos, hogy nincs igazam...
Amúgy meg: nézz meg egy full sárga/zöld meccset, ott is folyamatosan megy egymás szidása. A csapatmunka ugyanis nem az effibõl adódik, hanem abból ha ismered a többieket - azt hívják CWnek. A random az random marad.
Pl a zöld sem nagyon szokott visszajönni az üresen hagyott oldalra, megy az is trainnel.
1800-2000 egybe, 1600-1800 egybe... stb...
Talán még az 50% victory bónuszt is kivenném (ha teljesíteni akarsz, akkor úgyis gyõzelemre hajtasz, nem kell ahhoz bónusz, és a vesztes oldalon is felmutatott jó teljesítmény is jutalmat érdemel).
És lenne minusz XP, kb úgy, mint ahogy a tierek elõrehaladtával a credit is minuszba fordulhat (mondjuk van egy elvért sebzésaz adott tieres tankon, aki azalatt teljesit megy minuszba). Persze ezt balanceolni kéne, mert rohadtul lassitana mindenkit.
És még azt is mondom hogy a WG sem jár rosszul sõt inkább jobban járna mert nem hagynák abba annyian... meg aki kicsit komolyabban veszi az fizet is rendesen...
a negativ XP, pl: mindig -100-al kezdene a játék, tehát botozással nem lehetne elõre haladni.
hallom pointernek még mindig sokat jár a szája

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
És csalóka ám az eff, mert nem egyszer futok bele 1900-as de 1k csatás emberbe, aki (hacsak nem egy pró alteregója hanem egyszerûen csak jól fekszik neki a játék) ugye nem említhetõ egy napon egy 10K+os 1900as effessel.
Ellenben a babuinok! Rohangálnak össze-vissza, mint hörcsögök a ketrecben, lövöldöznek ha kell, ha nem, jobb híján a sajátjukat és persze érzelemdús beszólásokkal kommentálják a harcot.
Ez az én világom, és szerintem a lemming train-nek igenis megvan a maga bája. 😊
Azért persze próbálok normálisan játszani, de ez nekem csak szórakozás és azt is túlélem, hogy sose leszek mégcsak "zöld" játékos sem. 😊
felteszem ez a topik semmiben sem tér el a világ többi topikjától, szóval, biztos, hogy úgy gondolod, hogy zsupsz, eltünne a panaszkodás, bármilyen radikális változtatást követõen?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
õt már rég találtam, 6 ezer csatánál lenulláztatta az accot, de ugyan ilyen volt az is, nem adja fel...
de õ a BEST OF
rég beakartam linkelni ide, 800 csatánál találkoztam vele akkor volt 8 killje most 1600-nál jár és 9 killnél!!! Wn6 értéke -200 !!
azért iylenkor hagy legyek már kiakadva kicsit, hogy ilyen emberekkel tesz egy csapatba...
wot név: _bitang

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Engem inkább lõjön ki egy jobb player valami fasza párharcban!! mint 5 vérvörös babuin sok lúd disznót alapon.....
De mondom kinek a pap kinek a papné... ez olyan mint a WOW az elejéna mikor nem volt limit BG bement a 60 és ütötte a 30 karikat és õ volt a kemény.... no kommen...
Ne gyertek a CW-vel vagy csak akkor ha ott tudok tankot húzni....
Top simes ligákban futottam Magyarország legjobb és a világ élvonalába tartozó playerek ellen 80% mondjuk ne én nyertem a futamot de mégsem a babuinokkal akartam menni akiknél 2 másodpercel jobb voltam körönként.
É elhiszem hogy jobb nyerni a retardok között mint normális enemy ellen menni de hát cheatelnek is sokat csak hogy nyerjenek😄DDDD
Ami ennek az egész játéknak a lényege lenne?
Lennének izgalmas az utolsó percig kétesélyes körök?
Az a baj, megvan annak is a hátránya. Ne felejtsd el, ami jó neked, az jó másnak is. Jobban kijön a te skilled, de ha a túloldalon van vki jobb, akkor õ fogja "ownolni" a meccset.
Ez szerintem csak a nagyon próknak tenne jót, õk ugye mindíg nyernének, és minél kevésbé vagy skilles, annál jobban jönne be a szopóág.
Persze egy próbát megérne, nyilván a térképeket is kisebbre kéne lenni, mert egy 5vs5 ekkora térképen elég uncsi lenne.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mondjuk 5v5 8v8....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
pedal to the metal...
Vagy így jobban beadja?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Hirtelen eltünnének a "húbazzeg ekkora topgunt lõttem" hszek, de tuti megjelenne a "miért kell nekem mindig 8 szakesz és 6 diegho ellen harcolnom???? szemét WG" jellegû kommentek.
Szerencsétlen itt szipákolna, hogy megy le az effije a béka segge alá, mert 1vs1ben szénnélövi a szembejövõk 90%-a....
"lehet hogy a gyenge elméjû retard élvezi a játékot és csorog a nyál a szájából.."
Pl a fenti mondatod iszonyatos tudatlanságról és álomvilágról tanúskodik.
Meg fogsz döbbenni, de az 500-700-800 effes emberek akiket ismerek teljesen normális, hétköznapi fickók. Semmiféle mentális deficitjük nincsen, játszogatnak, és nyálcsorgás nélkül élvezik hogy elõbb-utóbb elérnek egy nagyobb tankot.
Az XVM nem érdekli õket (tán nem is tudják hogy van olyan), nem is verik a fejüket a falba ha vesztenek, játszanak este 1 órát, örülnek ha van 1-2 kill és lefekszenek aludni.
Persze ezt nem sikerült a tegnapi posztokból kihámoznod, maradt a babuinozás meg hogy nyilvánvalóan én simogatom annak a fejét aki hátbalõ a meccsen.
Na majd rakok be én is valami vereségrõl egy screenshotot, úgy látszik neked csak azok a hszek jutnak el.
Velem legalábbis sikerült, WLans se annyira noob hogy ne tudná megoldani 😄
Ezen jót nevettem
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
Az elõzõ hozzászolásokat nézve, akkor ezek a lilák szakaszokba verõdve az eu2-re járnak noob-okra vadászni, olyan lehet ez nekik mint valami szafari ahol szórakozásból ritkán látott teremtményeket lehet tanulmányozni és levadászni.
Elképzelem az arcukat csata elején, ahogy széttekintenek a pirosló tankoktól hemzsegõ csatatéren és arcukon sejtelmes mosollyal csõre töltik ágyúikat... 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az megy automatán a kettesre, aki még annyira sem informált, hogy miért van 1-2 EU szerver, vagy olyan hülye, hogy át se tudja állítani 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Értem mire akarsz kilyukadni, vannak napok, mikor két csapatnyi ember kiesik a randomból kb. 2 órára, de elõtte és utána is õk többnyire az EU1-en játszanak, akár hajnalig bezárólag, mindenhol van éjjeli bagoly szekció.
Valami amit nem tudok? 😄