World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
És Pistike felébredt, mert belelógott a keze a bilibe 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ferdítesz és terelsz sajnos.. így nem megyünk sokra

XP mitõl lenne kevesebb: kevesebb sebzéssel lehet valakit megölni? ja hogy egyenletesebben oszlana el az emberek között az már igaz...
több csapatmunka lenne mint a papucsálatkákkal.. legalább mindenki tudná kb hova mennyi ember kell..

Mért jönne vissza hogy 6-an szarrá lõjék? Még itt is az a tanács megy hogy menj a trainnel mert egyedül szart sem érsz..

Látom továbbra se esik le... nem baj, ha nem megy az érvelés, fordulj személyeskedésbe 😊

Trentaro
Jó ötletek, de szerintem megvalósulás szempontjából olyasmi, mintha a hörcsögök dumálnának a ketrecben, hogy tök jó lenne holnaptõl alma helyet kaviárt kapni... 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Ez õ is tudja, csak akkor nem tudja az isteni kinyilatkoztatását megejteni😄 követõk meg ajvékolnak ámen.... igaz egy ordas baromság volt dehát ez az sg😊

Az elv a lényeg... ha nem lennének babuinok, szépen lecsökkenne az a sok topgunozás meg XP esõ amit szerettek linkelgetni....

Amúgy meg: nézz meg egy full sárga/zöld meccset, ott is folyamatosan megy egymás szidása. A csapatmunka ugyanis nem az effibõl adódik, hanem abból ha ismered a többieket - azt hívják CWnek. A random az random marad.

Pl a zöld sem nagyon szokott visszajönni az üresen hagyott oldalra, megy az is trainnel.

természetesen ha WG csinálná meg a beosztást, akkor nem wn6 alapján menne hanem pontosabb belsõ paramétérek alapján, és persze nem 2-3 csoport lenne, hanem mint sok más FPS-ben "laddering system", mondjuk 8-10 szinttel, tehát a wn6-nál maradva,
1800-2000 egybe, 1600-1800 egybe... stb...

Ezzel tökéletesen egyetértek, én speciel szigorúan az egyéni teljesítményt jutalmaznám (tehát nincs olyan hogy semmittevésre is van XP, gyõztesnél nem egyszer még több is mint a vesztes oldalon a valamit felmutatóké)

Talán még az 50% victory bónuszt is kivenném (ha teljesíteni akarsz, akkor úgyis gyõzelemre hajtasz, nem kell ahhoz bónusz, és a vesztes oldalon is felmutatott jó teljesítmény is jutalmat érdemel).

És lenne minusz XP, kb úgy, mint ahogy a tierek elõrehaladtával a credit is minuszba fordulhat (mondjuk van egy elvért sebzésaz adott tieres tankon, aki azalatt teljesit megy minuszba). Persze ezt balanceolni kéne, mert rohadtul lassitana mindenkit.

Látod amit én felvázoltam rendszer az olyan hogy ha ugyan úgy játszol tovább maradsz ugyan azok az emberek között, aki igényli a komolyabb játékot és alkalmas rá felkerül... egyel feljebb levõ szintre.. ennyi azért ez nem atomfizika...
És még azt is mondom hogy a WG sem jár rosszul sõt inkább jobban járna mert nem hagynák abba annyian... meg aki kicsit komolyabban veszi az fizet is rendesen...

erre roppant egyszerû megoldás van, csak a WG-nek nem érdeke,

a negativ XP, pl: mindig -100-al kezdene a játék, tehát botozással nem lehetne elõre haladni.

<#eljen>

hallom pointernek még mindig sokat jár a szája

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hogyne lenne a prok közt is fokozatosság? van 2000-es eff, meg 1500-as eff....

És csalóka ám az eff, mert nem egyszer futok bele 1900-as de 1k csatás emberbe, aki (hacsak nem egy pró alteregója hanem egyszerûen csak jól fekszik neki a játék) ugye nem említhetõ egy napon egy 10K+os 1900as effessel.

Igazából ebben a játékban a legnagyobb baj az szerintem, hogy botozással, vagy kitartó semmittevéssel is el lehet érni a legjobb tankokat. Kellene egy olyan rendszer, ami ösztönzi a játékosokat arra, hogy jobbak legyenek, ha pl a 10-es tankot csak kiérdemelni lehetne, nem pedig kibotozni, akkor nem lennének ennyire rossz játékosok tier10-ben, de igazából ez sem lenne elég, mert ma is tier10 csatában a 13 90 az artyk mögött bújt spotolás helyett és nem értette meg miért ugat neki mindenki, ugyanez van a t-50-2 játékosok felével is, nem értik miért 10-esek között játszanak állandóan. Sajnos nincs rákényszerítve a játékos arra, hogy megtanulja legalább az alapokat mielõtt eléri az adott tankosztály top tankjait, ezért is van ennyire sok nagyon rossz játékos. A WG szempontjából ez a kiérdemlés nem lenne jó, de tegyük fel behoznak egy elit tankosztályt, ami legyen mondjuk tier11 oda csak az kerülhet fel, aki egy adott számú csatán túl van, a 10-es tankokkal teljesít egy megszabott átlagot, vagy fizet 25k goldot. Lennének olyanok, akik megveszik, lenne belõle pénz is, plusz a jobb játékosok is végre mehetnének oda, ahol nem piros a csapat 80%-a, hanem csak elvétve lenne 1-2 õrült, aki annyit adott érte.
Trentaro
Részemrõl jobban szeretek a babuinos szerveren játszani, az X tier jó játékosokkal engem nemigazán szórakoztat, med útvonal, hevi útvonal, arti és td poziciók, sarkítva már azért is megszólnak, hogy a 3m-re balra levõ bokorba kellett volna állnom a td-vel mert az az optimális tüzelõpozició.

Ellenben a babuinok! Rohangálnak össze-vissza, mint hörcsögök a ketrecben, lövöldöznek ha kell, ha nem, jobb híján a sajátjukat és persze érzelemdús beszólásokkal kommentálják a harcot.
Ez az én világom, és szerintem a lemming train-nek igenis megvan a maga bája. 😊

Azért persze próbálok normálisan játszani, de ez nekem csak szórakozás és azt is túlélem, hogy sose leszek mégcsak "zöld" játékos sem. 😊

Tegnap esti fun 'VTEPS Csibefutam' elsõ versenye:

ez ennél komplexebb, mert attól hogy valaki pro még imádhat kifogásokat gyártani, a kettõ között nincsen semmilyen kapcsolat

felteszem ez a topik semmiben sem tér el a világ többi topikjától, szóval, biztos, hogy úgy gondolod, hogy zsupsz, eltünne a panaszkodás, bármilyen radikális változtatást követõen?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

És ez csak úgy mûködhet hogy 1300 és alatta/felette hûha nehéz lenne mondjuk 5 csoportra osztani mi? tényleg kurva nagy igazság amit írtál😄DDDD

Nekem nem a 6-700 effisekkel van problémám, elfogadom hogy, vannak kevésbé jó játékosok, de itt van kapásból ez a két csodabogár, õket mivel lehet magyarázni?

õt már rég találtam, 6 ezer csatánál lenulláztatta az accot, de ugyan ilyen volt az is, nem adja fel...

de õ a BEST OF

rég beakartam linkelni ide, 800 csatánál találkoztam vele akkor volt 8 killje most 1600-nál jár és 9 killnél!!! Wn6 értéke -200 !!

azért iylenkor hagy legyek már kiakadva kicsit, hogy ilyen emberekkel tesz egy csapatba...

wot név: _bitang

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ja még egy észre vétel miben különbözünk mi!!

Engem inkább lõjön ki egy jobb player valami fasza párharcban!! mint 5 vérvörös babuin sok lúd disznót alapon.....

De mondom kinek a pap kinek a papné... ez olyan mint a WOW az elejéna mikor nem volt limit BG bement a 60 és ütötte a 30 karikat és õ volt a kemény.... no kommen...

<#eljen>

Trollgun teljesen mindegy mit mondasz neki... az õt nem szórakoztatja hogy esetleg mindenki tudja a dolgát és nem találod magad egyedül egy pálya részen ahol 6 tanknak kellene lennie.....
Ne gyertek a CW-vel vagy csak akkor ha ott tudok tankot húzni....

egy valamit nagyon nem veszel figyelembe, nincs olyan hogy a pro-k közt kezdõ, vagy hogy kevésbé skilles, azt pont hogy a nem prok közé rakja majd (rakná)

Jaj te ne magadból indulj ki😊 én pl szoktam olyan játékkal tolni amiben "eff" alapján osztja be az embereket hidd el jobb móka mint a vérvörös babuin mészárlás... de ha neked az tetszik hogy egysejtû véglények ellen megmutathatod mekkora király vagy hát isten neki😊

Top simes ligákban futottam Magyarország legjobb és a világ élvonalába tartozó playerek ellen 80% mondjuk ne én nyertem a futamot de mégsem a babuinokkal akartam menni akiknél 2 másodpercel jobb voltam körönként.

É elhiszem hogy jobb nyerni a retardok között mint normális enemy ellen menni de hát cheatelnek is sokat csak hogy nyerjenek😄DDDD

Ennek kapcsán az fel sem merült benned, hogy lenne akkor esetleg, talán, véletlenül csapatjáték?
Ami ennek az egész játéknak a lényege lenne?
Lennének izgalmas az utolsó percig kétesélyes körök?

Én szeretném, ha lenne olyan, hogy csak jobb játékosok mehetnek oda, csak nagy tankokkal és õket sorsolja össze, ott tényleg lehetne fejlõdni és tanulni pár új trükköt, mert most legtöbbször az van, hogy egyik csapat jóval erõsebb, mint a másik, lennének szoros meccsek, lenne izgalom, nem pedig 15-3 vagy 3-15 lenne 5 perc alatt.
Counterstrike style....

Az a baj, megvan annak is a hátránya. Ne felejtsd el, ami jó neked, az jó másnak is. Jobban kijön a te skilled, de ha a túloldalon van vki jobb, akkor õ fogja "ownolni" a meccset.
Ez szerintem csak a nagyon próknak tenne jót, õk ugye mindíg nyernének, és minél kevésbé vagy skilles, annál jobban jönne be a szopóág.

Persze egy próbát megérne, nyilván a térképeket is kisebbre kéne lenni, mert egy 5vs5 ekkora térképen elég uncsi lenne.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én annak örülnék ha kevesebb létszámú csapatokba osztana körönként,hogy legalább a látszata meglegyen hogy rajtam múlik valami.
Mondjuk 5v5 8v8....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez de mekkora igazság ez!!! <#taps>

pedal to the metal...

Lehet láma kérdés de miért jobb nem sniper nézetben lövöldözni azon kívül hogy többet làtsz a körülötted történtekbõl?!
Vagy így jobban beadja?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Azért én kiváncsi lennék azok hszeire, akik szinte mindenért csak sírni tudnak, hogyha egyszer megcsinálná a WG hogy ligákba rakná az embereket (mondjuk az 1300-as csak felette lévõkkel harcolhatna, hogy ne lásson többé 800-as "babuint")...

Hirtelen eltünnének a "húbazzeg ekkora topgunt lõttem" hszek, de tuti megjelenne a "miért kell nekem mindig 8 szakesz és 6 diegho ellen harcolnom???? szemét WG" jellegû kommentek.

Szerencsétlen itt szipákolna, hogy megy le az effije a béka segge alá, mert 1vs1ben szénnélövi a szembejövõk 90%-a....

Ha megtaláltad azokat a posztokat, akkor ugyan olvasd már el õket (vagy ha elolvastad értsd is meg).

"lehet hogy a gyenge elméjû retard élvezi a játékot és csorog a nyál a szájából.."

Pl a fenti mondatod iszonyatos tudatlanságról és álomvilágról tanúskodik.
Meg fogsz döbbenni, de az 500-700-800 effes emberek akiket ismerek teljesen normális, hétköznapi fickók. Semmiféle mentális deficitjük nincsen, játszogatnak, és nyálcsorgás nélkül élvezik hogy elõbb-utóbb elérnek egy nagyobb tankot.

Az XVM nem érdekli õket (tán nem is tudják hogy van olyan), nem is verik a fejüket a falba ha vesztenek, játszanak este 1 órát, örülnek ha van 1-2 kill és lefekszenek aludni.

Persze ezt nem sikerült a tegnapi posztokból kihámoznod, maradt a babuinozás meg hogy nyilvánvalóan én simogatom annak a fejét aki hátbalõ a meccsen.

Na majd rakok be én is valami vereségrõl egy screenshotot, úgy látszik neked csak azok a hszek jutnak el.

Biztos vagyok benne hogy meg tudjátok oldani a tankok összeszinkronizálását a platoonban.
Velem legalábbis sikerült, WLans se annyira noob hogy ne tudná megoldani 😄

voivod32
Igen? Kösz!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

+1
Ezen jót nevettem

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

bal az aktuális szerver amin vagy, a jobb a totál játékosok száma a két szerveren együtt

voivod32
Most akkor melyik számérték melyik szervert jelöli? jobb/bal

Trentaro
Részemrõl a belépés auto-n van hagyva és az EU2-re rakosgat be, de itt is bõven látni nagyklánok lila játékosait.

Az elõzõ hozzászolásokat nézve, akkor ezek a lilák szakaszokba verõdve az eu2-re járnak noob-okra vadászni, olyan lehet ez nekik mint valami szafari ahol szórakozásból ritkán látott teremtményeket lehet tanulmányozni és levadászni.

Elképzelem az arcukat csata elején, ahogy széttekintenek a pirosló tankoktól hemzsegõ csatatéren és arcukon sejtelmes mosollyal csõre töltik ágyúikat... 😊

Benézted.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Lehet , hogy benéztem valamit, de én úgy vettem észre, hogy a "Wot2 EU" szerveren általában 2x-3x annyian vannak, mint az egyesen.

Nagyjából ugyanaz a 2 szerver, én azért szoktam inkább a 2esen játszani, mert ott jobb a ping.
pointer4
Az elején le lett szögezve, EU1>1000eff>EU2 😄
Az megy automatán a kettesre, aki még annyira sem informált, hogy miért van 1-2 EU szerver, vagy olyan hülye, hogy át se tudja állítani 😄
Kifogtad kb az elsõ estét, hogy így volt 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha megyünk két landingért hogy a francba védünk be egy területet???
Értem mire akarsz kilyukadni, vannak napok, mikor két csapatnyi ember kiesik a randomból kb. 2 órára, de elõtte és utána is õk többnyire az EU1-en játszanak, akár hajnalig bezárólag, mindenhol van éjjeli bagoly szekció.

pointer4
De a nyerési aránynak mi köze a noob közösséghez amúgy? Ha noobok vannak, akkor az ellenfélnél is 😊 ERGO ott egy jó játékos többet tud tenni a nyerésért, már ha jól tud alkalmaszkodni. Az mondjuk lehet, hogy fejlõdni semmit nem fog.
Na akkor a konklúzió- I am a noob
Valami amit nem tudok? 😄

pointer4
Mondom, hogy a kettesen csak a noobok vannak😄
Tegnap egész este velük nyomtam, EU1-en voltunk 😄