World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Arty limit 2 max 3 de inkább kis tierben lehet három de pl T10-ben csak 2-õ.. a büntetés meg levenném amit én szereztem/lõttem/spottoltam stb. azt kapjam meg ne büntessen mert remek volt a csapat😊
Ettõl semmivel nem lenne kevesebb bevételül viszont az élmény biztos hogy magasabb lenne..

Wlans figyelsz, én a WG védõszent írok ám olyat is hogy mi nem tetszik 😊
Tegnap volt tapasztalatom pro és kontra is. Az egyikkel spanok lettünk, a másik érdekesebb volt:
miután mondtam neki hogy az IS-el ne támadjon a pusztában (mert ha toptank, akkor is kilövik), elõször kaptam egy shut up-ot, aztán a platoontársa (600as mindkettõ) még belém is vert egy 300-asat (õk ketten voltak toptankok). Sztóikus hangnemben leírtam hogy se nem nooboztam, se nem káromkodtan, pusztán szóltam hogy ne menjen, mert értelmetlen. Az IS persze meghalt, a platoontárs meg amikor low HP-ra került 2 perccel késõbb - hát hátbalõttem. (elõtte nagyon figyelt hogy bosszút állok e, nyilván nem mert már betárazott hogy kinyirjon)
(ismét volt magyar tanu, már elõre röhögtünk amikor ecseteltem neki magyarul, hogy mindjárt revansot veszek).
Ami viszont érdekes volt, hogy miután a bosszú megtörtént és kérdeztem hogy tudja e miért, teljesen korekt hangnemben visszairt hogy igen, tudja, mivel elõtte õ is belémvert, én pedig elmondtam, hogyha nem bunkók vele szembe, õ se legyen az. Ennyiben maradtunk, a meccset megnyertük.
Szóval az emberek taníthatóak 😊
Mindenki hülye csak én nem!
ha nem gyõzöl lófaszt nem kapsz!!!! mész egy jó mecset és lose, alig kapsz exp-t... ellenségnél meg a gyökér idióták alig csinálnak valamit és többet kapnak mint te! LOL

Követni amiket tegnap leírtam és minden heppi leszen. 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A B1-et szerettem saját tierjében.
De még õk is elõttem állnak, újra.
Csak jelenleg még nincs annyi lelki erõm, hogy végigpofozzam magam a BDR-ARL-M45 trión.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mondjuk erre nem is gondoltam.
Ok, nem szóltam.
Legények még nem tudják hogy kell álcázni 1 tankot.
De Pascucci medált már tudnak lõni. <#eplus2>#eplus2>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
340 xp duplázva. És tank ász lettem. <#nevetes1>#nevetes1>
Na jó nem lettem Tank ász.
Ilyen körökkel nem is kell 2 hónap.<#nevetes1>#nevetes1>
2. Nekik nem volt scoutjuk? (asajnos elõfordul, hogy a másik scout gyorsabb és még eszes is és õ is passzívan scoutol).
A spot helyekkel eddig nem tapasztaltam semmi gondot, mûködnek mint régen.
Sajnálom felhasználni ezt 1 A20 szintû tankra.
Mind1.
Ha így halad ez tovább, akkor napi duplákkal június végére kifejlesztem vele a T34et. <#nevetes1>#nevetes1>
Bár most hasonlóan vagyok a majdnem stock Conquerroral .... Egyenlõre nagyon utálom, csak az nem lövi át aki mellélõ.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Most történt:
Hetzer kilõtt, mert nem tudtam leforogni A20-al.
Miféle tank az ami nem tud leforogni 1 Hetrert?
42 XP.
Hosszú barátság lesz ez.<#nevetes1>#nevetes1>
Tegnap óta megvan, de úgy döntöttem: inkább nézek filmet, mint megpróbáljam leszorzózni. <#nevetes1>#nevetes1>
igaz akkor még elég kezdõ voltam amikor azt húztam, de csak félve merem megmutatni a statomat vele XD
51 csata 51% WR 4 scout medál 6 kill 47avg sebzés....
kb. csak arra volt jó hogy elõremenj megdögölni, mivel anno. csak nagyok ellen tette be :S
Még amikor új volt a francia ág, akkor szerettem passzív spotolni.
Most meg: megyek ELC Amx-el, beállok abba a bokorba, mint régen.
Ahogy megállok csatt!
Minden oldalról lövés.
Pedig így nagyon szenvedõs lesz mondjuk az A20.
Azért mondom az ágyút, mert (ismét) szerintem úgy zajlik le majd a csere, hogy: pl. akinek megvan a stock 17cm-es ágyús gaywagon tiger, az megkapja a a t8 gw tigert, aminek a 17-es lesz a top ágyúja. Akinek megvan a 21cm-es, az meg a t9 gw elefantot, aminek meg 21cm-es ágyú lesz a top ágyúja. Ennek van értelme, persze majd meglátjuk, hogyan gondolták a vodkagõzös barátaink...
De, ha ki tudod farmolni a t8-ast idõben, akkor vedd is meg, mert biztos felemelik az árukat 6 milkára!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Wins / Battles 4 / 4 100%
Avg. / Total Exp. 819 / 6 554
Credits total 11 983
tegnap disznóvágás közben sikerült éhgyomorra benyomni 4 sört + fél liter almapáleszt, majd beültem wot-ozni
Victory ratio: 100%
Battles: 1
Efficiency: 567.39
WN6: 754.41
arra emlékszem hogy SU-101el mentem de hamar végelett a csatának ALT+F4 miatt aztán megtámadtam az ágyat <#hehe>#hehe>
no de azért 100% az 100% <#zavart1>#zavart1>
Én reggel bevettem a fogamra egy receptköteles fájdalomcsillapítót azóta le vagyok szedálva😄 bementem Pattonnal és nulla sebzéssel kilõttek😄
statvadász😄DDDDDDDDDD
Bevettem a gyógyszereimet, most vhogy nyugodt vagyok.
(ja, tegnap lõttem KV1-el egy tizes kört, még az átalam egyetlen vmirevaló medál is befigyelt. Plusz véletlenül volt a csatában egy magyar újonc akinek meccs közben adtam a tippeket hova menjen hova ne, végül a szemében istenné avanzsáltam ahogy 5 ellenféllel szemben lehoztam a kört.)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
(amúgy meg nem vesztettél semmit, megvagy hamar azt kész)
"Az pedig hogy azt állítom hogy a ladder rendszerben csökkennének az eredményeink sztem teljesen helyes következtetés abból hogy:
A. A csapatod tagjai nagyobb konkurenciát jelentenek, "elhalásszák" elõled a sebzést/killt
B. Az ellenfél többé már nem futófrag"
Többször leírtam nekem a jó meccs kellene nem a topgun ha meg esetleg megjön a top gun van is értelme mert nem kacsa vadászat volt.
Bármilyen érdekes az életben sem a Verpelét SC. játszik a Real Madrid ellen(tudom ez sántít mert nem random)....
Én olyan rendszerrõl beszélek ami simán mûködne, nem bukna rajta a WG sem mindenkinek jó lenne😊 ja nem egy valakiknek nem lenne jó a statvadászoknak!!!
Elismerem ezeknek pl. tényleg szar lenne mert nem jönne a topgun😄 ez lehet egyedül vagy aki profi szinten ûzi platoonban😄
Nekik tényleg fájna egy ilyen rendszer....