World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Köszi
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
40-44-33-38%
Én tényleg elfelejtettem játszani, mert ez már nem a csapaton múlik.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
wot név: _bitang
vagy ezek szerint már vége van?
csutortokon felkerult a patch az oroszokhoz, mi meg kedden vagy szerdan kapjuk majd.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha meg lenne pici esély akkor telebassza artryval..
MIért nem lehet limitálni ezt a kurva tüzérséget?? Tier 9 ben játszhatatlan, atombombák hullanak mindenfelé...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sidescrapinghoz ez elõny, sima csikicsukis harcnál meg hátrány, mert jobban ki kell tolnod a tankod elejét ahhoz hogy lõhess, értelemszerûen igy nagyobb ideig vagy kitéve az ellenfél tüzének.
Más különbség nagyon nem ugrik be. E75tel most játszok, VK-val régebben (ehhe, béta) toltam, de mivel nem vágyok a Mausra (E100ra se), igy sztem a VKt nem fogom kitolni soha. AZ E75 elég.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Azt hiszem vissza térek a kurva anyázáshoz meg a kilövöm a vérvörös babuint a kurva anyjába stílushoz😊
Lényegében annyi, hogy a legénység legkevesebb Xpvel rendelkezõ tagja a következõ csatában dupla XP-t fog kapni. Ez ugye csatáról-csatáról változhat, ha a legénységet minden tagja kb azonos szinten van, így a házikó ugrálni fog.
Ha jól értettem, csak olyankor van ilyen funkció, ha fullos tankon bekapcsolod a legénység képzés gyorsitása opciót (nem nagyon szoktam figyelni hogy van e sima tank fejlesztés közben is).
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Vhogy úgy tûnik, artiból nem nagyon tartják meg az emberek a kisebb tiereket, nem úgy mint tankokból ahol mindenkinek van a garázsában a Tier10-ek mellett egy pár fullos kisebb tierû is (ha más nem farmolni).
Emiatt high tierben egyre több és több arti lesz - ezen átmenetileg segíthet az új arti tierek bevezetése, de sztem ez tényleg csak átmeneti pótlék, abszolút nem megoldás.
Szóval a Tier5-7 elég játszható.
csak el ne felejtsem hogy te vagy ezzel a nickel 😄 az ilyen nickesek szokták tõlem kapni az oltást XD
Más:
1 rohadt szavam nem lenne a játékra ha tényleg jutalmazná ha tesz az ember valamit a vesztes oldalon.
2800 damra pont ugyanannyi xp-t kaptam, mint ellenfél ugyanolyan tankja 1 sebzésre. Teljesen logikus.

(én tegnap KV1el elgázoltam egy ellenséges artit, szerencsétlen kifogyott 😄 )
én is élvezem, mikor egyszerre 3 csap oda kipurcanok és még látom a roncsomon a 4. arty találatot