World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ha hétvégén még féláron lenne a garázshely is, akkor aranyat könnyeznék örömömben. Mondjuk nem nagyon reménykedem benne, mert most volt nem régen. <#rinya>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Remélem otthon nem fog leverni a víz, hogy "ménemmegyezaszar". 😊

Köszi
vagy 2 garázshelyre 😊😊
Eagle16
Szuper, felszerelés levételére tökéletes lesz megint egy jó ideig az a 300 is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

lol ilyen lehetne minden héten 😄
szerintem nem nézted be, a teszt kb 3-4 napig még az éles után is menni szokott, és EU-n még nincs élesen :-)

de szar 😄 leg közelebb mi lesz? indítsd a játékot launcher nélkül event? 😄
Omg most nézem az elmúlt napok winrátáját!
40-44-33-38%
Én tényleg elfelejtettem játszani, mert ez már nem a csapaton múlik.<#fejvakaras>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

U made my day <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gyerekeeek... love, peace és juniti.

köszi, akkor ezt benéztem

wot név: _bitang

Életem egyik nagy tragédiája, hogy nagyképûsködni próbáló picsogó kisfiúként aposztrofálsz, holott mindig felnéztem rád, mint emberre, mint játékosnak és végül, de nem utolsó sorban, mint az erkölcsi magaslatról lenézõ, de természetes vidámsággal és életkedvvel megáldott úriemberre, aki hasznos, bölcs dolgokkal gazdagította mindannyiunk életét. Nem tudom még, hogyan fogom túlélni világegyetemeket áthidaló intellektusoddal átitatott, jól átgondolt és megfogalmazott sértéseidet. Tényleg nem tudom. Az utóbbi idõkben már az öngyilkosságot fontolgattam, de még nem döntöttem el, hogy denevérembernek öltözve maszturbálás közben fulladjak meg a nyakamra erõsített övszíj által, - ahogy tanítottad - vagy esetleg próbáljam meg harakirit? Nehéz döntés.

lehet felretennem a patchig az a20at a helyedbe, mert elvileg kikerul a scout listabol.
mivel már megy élesben, igen, vége.

jó de addig van még majdnem 1 hét 😄
vagy ezek szerint már vége van?

milyen teszt?

csutortokon felkerult a patch az oroszokhoz, mi meg kedden vagy szerdan kapjuk majd.
Üdv! A ruszki TD-k mennyire hoznak pénzt? Érdekelne az a vonal, de közben jó lenne keresni is vele.

patchaou
Ezzel nem vitatkozom. Én annak is örülnék, ha egyáltalán nem lenne 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

max. kettõ lenne a normális

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tesztrõl tényleg senki semmit nem tud?

Pluskast
Wellcome to the jungle 😉

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

patchaou
Az oldalankénti 5 már a limit...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

közeledik a hétvége, egyre kevésbé lehet játszani a debilektõl..

Ha meg lenne pici esély akkor telebassza artryval..

MIért nem lehet limitálni ezt a kurva tüzérséget?? Tier 9 ben játszhatatlan, atombombák hullanak mindenfelé...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A legnagyobb különbség sztem az, hogy a VK45 azon ritka tankfajok egyike, akinek a tornya eléggé hátul helyezkedik el.

Sidescrapinghoz ez elõny, sima csikicsukis harcnál meg hátrány, mert jobban ki kell tolnod a tankod elejét ahhoz hogy lõhess, értelemszerûen igy nagyobb ideig vagy kitéve az ellenfél tüzének.

Más különbség nagyon nem ugrik be. E75tel most játszok, VK-val régebben (ehhe, béta) toltam, de mivel nem vágyok a Mausra (E100ra se), igy sztem a VKt nem fogom kitolni soha. AZ E75 elég.

Zsoltika 007
Az e75 jobb 😉

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nekem nincs nagy artim, de az V-ösök brutálisan jól hozzák a pénzt minimális erõfeszítéssel, vereség esetén is. Tankokkal azért már T8 és fölötte már lehet rendesen negatív köröket menni, plusz kénytelen vagy goldot is lõni többször-kevesebbszer (ami artinál megint nem létkérdés). Hogyan hoznak a T6-7-8 artik? Lehet akkor nekik is meg kéne emelni a javítási költséget/csökkenteni a kreditszorzót és az hátha segítene ezen a problémán.

Igen ma is dicsérni való, nagyon jó csak képzetlen csapatokba kerülök.. folyamatosan dicsérek de mégse változik semmi😊
Azt hiszem vissza térek a kurva anyázáshoz meg a kilövöm a vérvörös babuint a kurva anyjába stílushoz😊

505thZajcev[PT]
Mashogy neznek ki.<#idiota>

Ha megy az angol...

Lényegében annyi, hogy a legénység legkevesebb Xpvel rendelkezõ tagja a következõ csatában dupla XP-t fog kapni. Ez ugye csatáról-csatáról változhat, ha a legénységet minden tagja kb azonos szinten van, így a házikó ugrálni fog.

Ha jól értettem, csak olyankor van ilyen funkció, ha fullos tankon bekapcsolod a legénység képzés gyorsitása opciót (nem nagyon szoktam figyelni hogy van e sima tank fejlesztés közben is).

Animefox
Az E-75 és a VK 4502 Ausf B között mi a különbség?

fejnelkuli
néhány legénységi tagnak a fejénél látszik ilyen házikó féle ikon. az mit jelent?

megy még a teszt, vagy csak engem nem akar beengedni?

Pluskast
Asszem inkább maradok a repkedésnél ezt meg néha - néha a haverom kedvéért megtartom 😊

Most esett le, hogy komolyan beszélek? <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pluskast
Képzeld van külön WOT/War Thinder szobánk! 😄D Lehet azt nem látod ha bejössz. Majd behúzunk ha feljössz 😊

High tier az játszhatatlan, ott lebzsel a rengeteg arti - ahogy ugye öregszik a játék, telítõdik a top arti réteg. KIs artival csak azok mennek akik éppen kúsznak fel a nagyokhoz, illetve egy két pedofil, aki SU5el élvezkedik a noobokon (van ilyen is, hála istennek nem túl óriási nagyságrendben).

Vhogy úgy tûnik, artiból nem nagyon tartják meg az emberek a kisebb tiereket, nem úgy mint tankokból ahol mindenkinek van a garázsában a Tier10-ek mellett egy pár fullos kisebb tierû is (ha más nem farmolni).

Emiatt high tierben egyre több és több arti lesz - ezen átmenetileg segíthet az új arti tierek bevezetése, de sztem ez tényleg csak átmeneti pótlék, abszolút nem megoldás.

Szóval a Tier5-7 elég játszható.

hülye állat és tényleg átnevezted magad XDDD
csak el ne felejtsem hogy te vagy ezzel a nickel 😄 az ilyen nickesek szokták tõlem kapni az oltást XD
Zsoltika 007
😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Egy élmény lehetett😄 melyik szobában szoktatok mostanában bújni?

Eddig se kerültem magasabb csatába vele. <#nevetes1>

Más:
1 rohadt szavam nem lenne a játékra ha tényleg jutalmazná ha tesz az ember valamit a vesztes oldalon.
2800 damra pont ugyanannyi xp-t kaptam, mint ellenfél ugyanolyan tankja 1 sebzésre. Teljesen logikus.

Pluskast
JA. Gondoltam megnézem hátha jobb lett az E-100. Én barom....

Low és mid tier nem annyira vészes. T9-T10ben próbálkoztál? 😊

(én tegnap KV1el elgázoltam egy ellenséges artit, szerencsétlen kifogyott 😄 )

Én nagyon nagyon rég játszottam A20-al,kb két éve.De akkor iszonyat szar volt,abba is hagytam,med ágat inkább heavyrõl fejlesztettem ki.Ami miatt megéri vele szenvedni az a T34-85.Az egész jó tank,T34 nem annyira jött be.

😄DDDDDDDDDDDDD

Ne is mondd... voltunk nevelõszülõi képzésen, és a végén én lettem a démonizált szadista, csak azért mert én a fegyelmezési eszközöknél fel mertem írni a seggreverést is.... (nem a hirtelen felindulásból elkövetettet, hanem a sztóikus nyugalommalátbeszélt majd itéletet végrehajtás stílusút).

ugye? :d
én is élvezem, mikor egyszerre 3 csap oda kipurcanok és még látom a roncsomon a 4. arty találatot

Patch után jobb lesz talán, mert nincs benne a scout listában, a +2 lesz érvényben rá

Pluskast
Jaj bocsi. Így máris más a leányzó fekvése 😊

oldalanként 5