World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szakeszkám sajnos mindig ott tévedsz el hogy mi voltunk egy klánban😄DD én egy nagyképûsködni próbáló picsogó kisfiúra emlékszem😊)
Ez az egyik😊 másik meg mennyire megpróbáltál a témához hozzá szólni😄 jól sikerült valóban a teljesítmény orientált MM témában hozzá szólnod gratulálok így tovább😄DDDDDD

pointer4
Annyit bántottam mostanában, kell kis engesztelés 😄
Trentaro
Ezek olyan nyelven beszélnek amit nem értek (kot pjot malako). Az okés, hogy a 8-asból 10-est csinálnak, pont ez hiányzott az életembõl... 😊 de akkor az én kis hetesem meg kilences lesz? (ha igen, nem is kinlódom fel magam a 8-asig)

megannyi kérdés... 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

ximix
Pontosan nem tudom miként lesz, de a T8 feljebb kerül így nem árt ha kivan fejlesztve.

Trentaro
Azt a büdös kurva faszba (csoki), akkor ezt alaposan benéztem, egész nap ezt a rohadt 2,8 millát farmoltam, hogy megvegyem a jószágot, nehogy lemaradjak valami tutiról... 😊

Akkor lehet megkapja a kis legénységét és elkezdem össze artizni a szükséges 290k xp-t a 8-ashoz...

Alig várom már, hogy szídják az anyámat... jó-jó, vannak hibái, de ezek csak nem ismerik õt... 😊

picsába...

ximix
Majd csak a 8.6-ban foglalkoznak velük kb. június környékén.
Trentaro
Olvasgattam, hogy nagy arti változások lesznek, szóval visszavettem ezt a szörnyeteget. Valaki tudja, hogy mi lesz belõle a pecs után?

ximix
A régi szép idõk amikor még a Maus köténylemezének alsó fele csak 100mm volt és StuGIII.-al lehetett faragni😊
Azaz. Csoda hogy a mai napig nem bírok Hetzerre nézni, mikor még ott élnek a fejemben az emlékekképek, mikor gyökkettõvel elbattyogtam a map feléig, ahol aztán kimászott az IS-3 a sarok mögül <#eplus2>
De azért a dolog másik oldalán KV-3-ban ülve is nagy móka volt szétkenni az apróságokat😄
Bizony, azok voltak a szép idõk😊.

De remélem a bétásra gondolsz.... az volt az igazi élet, first come, first served.

Még mindig emlékszem amikor stuggal 10.5es HEvel 1vs1ben majdnem kivégeztem egy VK4502P-t... csak az mentette meg hogy kifogytam 😊

..az azert mar tenyleg durva lett volna! ne legyel mar szalonnaci! 😊
A buff az buff 😄

Én még adtam volna neki egy buffot a rádió hatótávolságára is, ha már lúd, legyen kövér 😉

Közben egész szép summát kerestem 😊

..nagyon raertetek egesz nap..
en kerdeztem viccesen, mert amugy ennek a valtoztatasnak 42rol 72re emelik a loszerek szamat, semmi ertelme..
Végre valaki, aki osztja a nézeteimet a +/- 2 tieres MM témában <#nevetes1>
Give ma back ma ol' shitty matchmakin'!
Ha jól emlékszek tegnap volt szó arról, hogy esetleg megnövelik-e az E-100 ammorackját.

- E-100 ammorack size won't be increased

- the bigger amount of shells in ammo rack does not increase the tank's chance to be ammoracked (SS: related to the question, whether increasing the shell amount for E-100 does increase its chance to be ammoracked - it doesn't)
- there will be an Encounter on Prokhorovka map in 8.5, it was forgotten in the patchnotes

Nézd: ha összehasonlítjuk hogy ki lóbál itt e-péniszt (screeenshotok hogy humennnyisebzéstcsináltam demégisvesztetünkababuinok miatt) akkor nem én vinném a pálmát.
Ha figyelembe vesszük hogy ki szapulja többet a játékosokat mert NEM NYER akármennyi SEBZÉST is leoszt, ez megint nem én vagyok.

Az pedig hogy azt állítom hogy a ladder rendszerben csökkennének az eredményeink sztem teljesen helyes következtetés abból hogy:

A. A csapatod tagjai nagyobb konkurenciát jelentenek, "elhalásszák" elõled a sebzést/killt
B. Az ellenfél többé már nem futófrag

Mindkét tényezõ játékbeli teljesitmény vesztést okozna, és megvallom, inkább vagyok király az arctalan tömegben mint utolsó senki a prók között. Nekem nem okozna örömet ha nem érezhetném úgy, hogy ezt most én hozom le.
Annak ellenére hogy így érzek, nem járok low tierbe "funolni" noobokat írtani, szóval nem fekete és fehér van, hanem árnyalatok.
Ugyanezt elmondtam akkor is, amikor ágáltam az ellen hogy szûkitsék a tiereket a csatában - hasonló okokból. Én igenis érezni akarom hogy fejlõdök, és ha jó vagyok az ne csak abban látszódjon hogy van egy felirat hogy elértél a pro ligába.

-----------

ui: medálból csak egyet becsülök. Azt meg gondolom tudod melyik (beszélgettünk már arról hogy MIT nem szeretek a játékban).

Pusztán arról van szó, hogy új életcélom az, hogy egyszer felérhessek a Te nagyságodhoz. Ezzel csupán annyi a probléma jelenleg, hogy túl nagy a szakadék, de még nagyobb a mélység közted, és mindenki más között.

ximix

<#eljen><#idiota> én is magam elõtt látom ahogy a nyelved becsapódik szakesz seggébe😄

Szakesz kisfiam.... ez most elõl jött ki rajtad vagy hátul? Meg a múltkor annyira nyomoztál ez meg nem sikerült?😊))) noob...

😊)

Periszkóp és repeszpáncél között vacillálok.
Nyugi mester nopara. A WG is - mint minden más cég ami a pénzbõl él - igen szigorúan kezeli a pénzügyi bejelentéseket, és ha valóban levonták tõled a pénzt, nem fogják lenyelni.

Volt már itt a fórumon 1-2 ember akinél volt vmiért fennakadás, de olyanról még nem tudok akit megloptak volna. ( Talán csak wlanserafot 😊 )

-C4
Batchat artyra milyen felszereléseket tennétek: álcaháló-célzásgyorsító-?
ximix
3. volt elegendõ zsé a telcsin, ha esetleg feltöltõ kártyás vala ?
4. kódot felírtad, hogy tudd esetleg folytatnia feltöltést ha fenti problem megvalósula ?

(egyszer jártam úgy azt hittem elég a zsé a telcsin, de a kedvezményes összeget ilyenre nem lehetett felhasználni és félúton megállt, átbattyogtam a muterhoz a kései idõre való tekintettel és övérõl befejeztem 😊
Nem tesz semmit, ha van öt percem összehozom.
Hú de jó fej vagy öregem!<#eljen> Egy fél óra mulva átküldök mindent mert most sajnos ki kell lépnem kis idõre! Nagyon köszönöm neked!<#wink>
pontosan ahogy irtad!
Ha leírod a részleteket privátban, segíthetek fogalmazni egy levelet a supportnak. Én sem vagyok egy ilyen-olyan angolhuszár, de ennyit azért összehozok.
ximix
Nekem szerencsére még nem volt vele problémám.
1. felhívtad a 06 90...-et és amikor kérték bepötyögted a kódot ?
2. végig megvártad a x percet míg letelik és elköszönnek, az online felületen eközben a zöld csík is végig ért ?
Amúgy ja! Igazad van! Amúgy sem tudok sajnos anyanyelvi szinten angolul hogy lebasszam õket hogy még a fizetõs rendszerük is bugos nemcsak a játékuk! Nembaj, ennél nagyobb károm sosem legyen! Én voltam a hibás hogy ilyen szarságra költöttem egy fillért is!<#nyes> Az ember mindig tanul. Pedig múltkor megfogadtam hogy nem költök rá, és mégis noob voltam! Ez a büntetésem érte úgy látszik<#nevetes1> Soha az életben egy kurva fillért nem költök erre a játékra többet!!! Ha majd pénz nélkül nem lehet benne haladni, akkor inkább letörlöm mintha sosem lett volna!
csaba90
szerintem a paypalos / kártyás a legjobb megoldás..
nekem egyszer egy órát késett.. kezdtem kicsit aggódni.. írtam a supportra.. kb olyasmit írtak részletesen megfogalmazva hogy azonnal intézkednek... el se olvastam rendesen de már ott volt a gold, (nem tudom, hogy véletlen egybe esés, vagy tényleg intézkedtek is) 😄
és ugye árban is ezek a legkedvezõbbek úgy tudom!

Csaby

igyál rá hidegvizet ..

csaba90
köszönöm! és neked is Szpecnyaz!

Csaby

Kérdés: a multi-turret ha meglesz, vajon a másodlagos ágyúval felszerelt tankok (pl. Maus) is fogják tudni használni a kisebb ágyújukat?
kösz az infót

oké oké, értem! De most az a problémám hogy eltûnt a pénzem az arannyal együtt!
Azonkívül ki a faszom az a support, és hová is kell írni meg ilyen apróságokkal nem vagyok tisztába de amúgy minden okés!<#vigyor>
Legközelebb fizess bankártyával... <#hamm>
Itten a mod amit kérdezel.
Értem! Hangsúlyoznám hogy 16óra 4perckor töltöttem föl és most testvérek közt is fél kilenc van<#zavart1> Optimista vagyok, de nem naív!<#nevetes1>
Írj a supportnak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elõbb utóbb megjön, volt olyan nekem is hogy 15 percet késett.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

DaoPay-al fizettem és már négy és fél órája semmi! Szerintem ezt benyaltam. Mit lehet tenni? El lehet ezeket az alkoholista ruszki seggfejeket érni valahogy, vagy csak a pénzt zsebelik be és reklamáció nincs?
Jajj te milyen jó fej vagy! Már fizettem ezzel a DaoPay-al! És nem jött meg az arany! Érted? Már meg van véve!
Pár napja keringett itt egy link arról szedtem le. De hátha van valaki aki tudja pontosan honnan lehet leszedni.

csaba90
hali!
Jó a garázsod, tudsz esetleg valami elérhetõséget adni? (gondolok itt hogy sok tank jelenik meg, és nem kell görgetni)
köszönöm

Csaby