World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert én csak most vettem észre, és úgy örülök neki, mint majom a farkának 😄
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Kiveszed a pipát atöbbi tank elõl amit meg át szeretnél váltani bepipálod.
Arany kell hozzá....
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szóval a "Fejlesztési" mit tudom én micsodát hogy lehet menteni? Mert hogy van benne 29xxx, és nem a hangyák hordták össze. Rengeteg vesztes csata van benne. <#vigyor5>#vigyor5>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Van mikor a WG átpakolja az Xp-t variáláskor,de most nem volt ilyen.
Amúgy igen, a T5-nek sajnos ez a "kompenzációja" az artykért, hogy ott a cap szót is kevesen ismerik és gyanítom sokan nem is néznek a térképre a meccs folyamán. Kis térképeket jó játékos le tud hozni, de nagyokat nem, mert nem ér vissza fõleg nehéztankkal a bázisát védeni.
Ez a módszer kétségkívül hatékony, mert egy pro felér 10 pirossal. Viszont ezt nem tehetném xvm nélkül, ott a tank csak tank lenne, nem látszódna a játékos skill-je, max a klánosokra vagy platoonokra tudnék koncentrálni.
Szóval, szerintetek mennyire fer ez a effi alapján történõ célpontkeresés?
(Mivel csinálom, számomra nyilván belefér)
Nem biztos, hogy nincs igazam...
Igaz fel is gyulladt,de akkor is,mi mûködhetett még a tankjában rendeltetés szerûen?
T5-T7 környékén nagyon gyakori az artimentes meccs, mostanában több "kollégával" lebzselünk azokban a tierekben, van olyan aki T7 fölé nem is nagyon megy mert minek.
Ha belegondolsz, ebben a közepes tierben is megvan minden ami a nagy tierben lenne (a KV1S a 122essel pl ebben a tierben a BL10 😊, a KV3 a Maus ), viszont nincsenek atombombát lövõ artik, és prémium nélkül is kényelmesen eljátszogat az ember.
Tény, érthetõ okokból sokkal több a tapasztalatlan játékos (alacsony eff ÉS kevés lejátszott csata), de ennek megvannak az elõnyei is a hátrányok mellett. Plusz aki 1-2Ks low effes az nagy eséllyel csak tapasztalatlan....
Javaslom nyálazd át a FAQ-t, ott virit fenn szép nagy zöld betûkkel a bannerben. Amit érzel az normális, mind átestünk ezen, és van pár tipp ami segíthet 😊
Amúgy mostanában két 5-ös tankot is húzok és azt vettem észre, hogy nagyon sok csatámban nincs arty. Mondjuk 3-ból vagy 4-bõl 1-szer tuti nincs. Míg T10-ben nem emlékszem mikor voltam olyan csatában, ahol ne lett volna legalább 3 oldalanként. Ti emlékeztek randomban olyan csatára, amikor T10-ben ne lett volna arty? És meg kell mondanom hihetetlen jó csaták az arty nélküliek, nem használok XVM-et, de van egy olyan érzésem, hogy a jó artys T10-ben már nézi azt, hogy a jobb játékost lõje és ne a gyengébbet, T5-ben ez nem jellemzõ. Megszoktam már az arty-kat, elfogadtam, hogy a játék része, de hihetetlen jó csaták vannak nélkülük. Szerintem ha kivennék õket és kicsit gyengítenék a betonpáncélú TD-ket nagyon sokat javulhatna a játékélmény.
Van aki a többi játékost kilöki lökdösi fedezéknek használja...stb
Az esetek tobbsegeben kisebbet sebez az AP-nel.
2. A "valószinüsithetõ elszenvedett sebzés" (nem tudom ezt milyen csehszlovak muki forditotta 😛) A loveseket amit kaptal annak az effektive erteke. Tehat ha mindegyik loves sebezne, akkor annyi serulest okozott volna. De mivel van ami pl lepattan, nem megy at a pancelon stb. es azoknak az erteket is az effektive ertekhez szamoljak.
3. Megint csak a loszerekre a valasz.
Ha megnezed valamelyik fegyvered adatlapjat akkor latni fogsz olyan erteket, hogy Average penetration, Average damage
Az atlag penetration erteke oda van irva mindegyik ammoval, amelyiket hasznalni lehet bennuk.
Peldanak ittvan pl a Su-100Y agyuja.
Average penetration: 196/171/65 (a szamok a loszer tipusokat jelolik)
Tehat: AP 196 penetration (+- random 25%)
gold vagy premium ammo 171 (+-random 25%)
HE ammo 65 (+-random 25%)
Ez egy kiveteles eset, mert altalaban a premium ammo penetrationja magasabb, de itt azert van mashogy mert nagyobb sebzest okoz ennel a tipusnal a premium loszer. (altalaban ez sem igy van)
Average damage:
440/510/580
Itt ugyanez a helyzet. Az elsoaz AP loszer sebzes, a masodik a premium loszr es a harmadik a HE loszer.
A bokrokrol pedig.
Ha az bokor mogott nyilt terep van akkor, ertelemszeruen ha moge allsz akkor te alcazva leszel es kilatsz ameddig tudsz. Ha tobb bokor van akkor mar nem ilyen egyszeru a helyzet, mert akovetkezo masik bokor mar az ellenfelet is takarhatja 😛
Itt olvasgathatsz a battle mechanikakrol : http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Igazából a 3 nap arra elég volt hogy az összes tier1-es tankor kipróbáljam, mindegyikhez ki van lockolva az összes fejlesztés, most már a legénység kapja elvileg az xp-t. Felmerült bennem pár kérdés. Elolvastam a láthatósági/álcázási rendszer leirását. A bokor elvileg csökkenti a látótávolságot, tehát ha mögé állok, nehezebben vesznek észre. De elvileg az én látótávolságomat is csökkenti, nem?
Próbálgattam pár kombinációt, az alap tankok közül nem találtam olyat ami használhatatlan, a saját csoportjában mind elég jó. Azon gondolkodtam, hogy józan paraszti ész szerint a páncélátütés a távolsággal csökken. Ezért van hogy messzirõl sokszor pattan a töltet. Viszont közelharcban nem jobban megéri a repeszt használni? Mert ha jól számoltam, a sima repesz is átviszi az összes tier1-es tank páncélját, viszont nagyobbat sebez mint az AP lõszer. A gyorstüzelõ fegyverek am nagyon nem jöttek be, ezért is bánom hogy az elsõ t2-es tanom a pz2-es lett. Itt már rengeteg lepattanó lövedék van, alig játszottam pár kört, de volt olyan hogy egy meccs alatt három társamnak is lett hidegvérû medálja. Többek közt ezt sem igazán értem, volt már hogy a meccs végi összesitésben szerepelt hogy kritikus találatom volt, de nem sebzett.
Igazából a sebzõdés nagy részét is a saját bõrömön tapasztaltam ki, nyilván nem mindegy hogy hol találnak el. Volt olyan hogy sebeztek rajtam 50%-t, de a tank nem szenvedett semmi kárt, de ha pl a lõszertárolót találják el, akkor is van % rá hogy felrobban e a lõszer vagy sem. Láttam már olyat hogy valakinek telibekapták, be is villant a lõszer jelzés és 170 körül sebzõdött. De pl ezt se értem, a meccs végi táblázatban szerepel hogy olyan tétel hogy "valószinüsithetõ elszenvedett sebzés" vagy valami hasonló. Ez mit jelent? Mert az egyik "hidegvérû" játékosnál ez az érték 2000 fölött volt, annyi sebzéssel meg a fél csapatot ki lehetne lõni.
Még egy kérdésem lenne a lõszerekkel kapcsolatban. A boltban lehet venni, AP meg repesz van normál árban, meg van a kumulativ aminek elég horror ára van. A kérdésem az lenne, hogy annyi lõszer fogy a készletembõl, amennyit ellövök? Vagy ha pl kilövik a tankot akkor elveszik az összes? Mármint ami a tankban volt. Ez azért lenne fontos, mert 60 lõszert tudok elvinni, de még a felét se lövöm el soha, tehát feleslegesnek tartom hogy annyit cipeljek. Még a játék elején volt egyszer olyan hogy lõszer nélkül indultam el, de akkor is próbáltam hasznossá tenni magam, beálltam más elé hogy magamra vonjam a tüzet, sajnos sokszor elég lámák a társak legutóbb is hárman mentünk egy tankra, egyik társam lõtte, mondom megyek másik oldalról, közben mögöttem jött a harmadik tank. Erre rám lõtt, de a két társamnak nem volt annyi esze hogy kihasználják hogy velem van elfoglalva, megvárták mig kilõ engem, aztán kiszedte a mögöttem jövõt is (persze akkor jutott eszébe kimászni a takarásból, mikor meghaltam) és a túloldalon lévõt is megsebezte.
Egy kis kiindulopont szamodra :http://www.wotdb.info/
Ha raklikkelsz valamelyik tankra, akkor a Vulnerability menuben megtudod ezeket nezni.
Amugy meg kezdo vagy kis tankokkal gyenge,tapasztalatlan legenyseggel, ami eleve nagy hatrany, hiszen emiatt kisebb a latotav,lassabban toltesz, rosszabba tank sebessege, iranyithatosaga stb.
Elõtte az is tetszett, tier1-es harckocsival bedobott egy tier2-es játékba. Egy lövéssel sebeztem 170-t, máskor meg a saját csoportban 50m-rõl nem tudom kilõni ellenfelet. Hihetetlen, mennyi múlik a szerencsén.
http://www.imbateam.pl/aslains/configs/EN/Aslains_XVM_config_2.7.1_player_name_EN.zip
Esetleg nem tudsz egy jól mûködõ szolid hangár órát? Olyat mint ami a wot infon volt. Mert az nem mûködik a 8.5-tel.
cyka blyat
Mert szerintem a tegnap frissítés utáni volt a "rendes", aznapi duplázód, aztán tegnap este 9 után volt a mai, azt sikerült nekem is megcsinálni, és most este meg már a holnapi van terítéken.
cyka blyat
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873