World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frissítés után az eu2 szerveren voltak kb 230-an és az elsõ köröm kapás nyert szorzós kör lett az indien pz-vel. Ezután leléptem hazulról és csak este 10-kor értem haza és csodálkoztam is hogy megint szorzós.

Si vis pacem, para bellum!

Antimat
Tegnap lehet, mert szentségeltem is, hogy a peccs miatt délelõtt, munka elõtt nem tudtam leduplázni, este meg amikor hazaértem 10 után, akkor tudtam, és reggel 9 körül meglepõdve láttam (akkor még nem tudtam az átvariálásról), hogy nem lettek ismét ott a 2x kis ikonok a tankok mellett, egész most este 9-ig.

cyka blyat

Trentaro
tovaricski, tankocski agyucski nyet siemka

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Egy kedves tanker sajnos az én oldalamon:

Hogy mondják lengyelül: Lengyel gyerek nem a megfelelõ ágyút használod a kurv@anyád!

hát /sze

Trentaro
Nekem bejönne a 21 órai reset, az emberek többsége is este játszik, ha egy nap kimarad, másnap letudhatod kétszer.

Lefrissítettem és akkor csináltam meg az elsõt. Este jöttem haza és akkor megcsináltam még egyszer. Ma délután egy megint szorzós kört nyomtunk. És megint visszakaptuk a szorzókat 9-kor.

hát persze. csak te, senki más ..
ha tegnap kétszer megcsináltad, ma már csak egyszer fogod, 21:00 után .. majd holnap megint 21:00 után .. és így tovább.

Biztos hogy nem, 0:05-kor fejeztem be és csak 21:00 után kaptam a következõt

Tegnap biztos hogy kétszer volt. Tegnap kétszer megcsináltam a szorzót és ma is kétszer csináltam.

Boconadi
Köszi a válaszokat, az ARL megvan már, csak aztán abba hagytam azt az ágat még régebben, amikor még nem tudtam, hogy 8-9 tier-ben mekkora ászok. Csak kár, hogy papírból van mind 😞 Na majd meglátjuk, bár van egy olyan érzésem, hogy a T54 után tetszeni fog az 50-100/120 (ill. az 50-100-at sokan is dicsérték). De lehet feladom az M4-nél 😄
H vo9lt már elnézést, de valaki írja már meg, hogy mit kell az XVMconfigban átírni, hogy a WN6 értéket lássam ne ezt:

Elõre is köszi.

Ügyes fiú vagy.(kobak simi)

Antimat
Kivéve, hogy pl. ma se volt 7-kor, csak most est 9-kor.

cyka blyat

Meg reggel is van 7-kor. WOT fórumon írták.

Trentaro
Bántanak a csúnya artyk? Kutyafáját neki! 😊
A következõ pecs miatt visszavettem és egészen meg is szerettem õket, fõleg ilyenkor:

mi van ??? milyen kétszer van ?

ma csak egyszer volt, most 21:00 -kor! (és tegnap is 21:00-kor volt)

Juhú, így mindjárt más! A winrate is rögtön "felugrott" 29%-ra. <#nevetes1>

Nem tudom, egyre gondolok, valakiknek így jobb. Mármint olyan nemzetnek akik ebben az idõben vannak online a legnagyobb létszámmal. Más nem jut eszembe. Ez egy akkora baromságnak tûnik, remélem ki fog derülni, hogy miért történt.
Ánulu tankozik

Mindenki hülye csak én nem!

Hát ez az 😊
Ha valami JÓ volt úgy, ahogy volt, akkor azon miért kell változtatni? Épp elég csiszolni való lenne, erre ilyen dolgokkal kell szórakozni, amivel szerintem senkinek semmi problémája nem volt...

Naponta kétszer van váltás valamilyen bug miatt.

Ööö 50 100 az heavy, legutóbb legalábbis még az volt! 😛
És egyenlõre nem látom még be, hogy ez miért volt jó döntés, miért kellett megváltoztatni.
Szerintem az 50-100 közel sem olyan jó, mint ahogyan néhányan istenítik. Nagyon lassan tölti be a tárat, lassan tölt 2 lövés között is, medhez képest lomha, és baromi nagy, továbbá szinte csak egyenes felület van rajta, minden lövést benyel, arty sokszor 1 hiteli. Igaz, hogy 6 tölténye van, de szerintem a kevesebb sokszor több.

Pl a t69 sztem jobb. Igaz csak 4 töltény és kevesebbet sebez, viszont ezáltal gyorsabban tölti a tárat, és 2 lövés között is nagyon gyorsan tölt. Ennek az az elõnye, hogy mikor ellövi egy tank magát, akkor gondnélkül beletárazok és visszavonulok tölteni. Ez 50-100-al nehezebb, mert 2 lövés között lassabban is tölt és 6 skulót kéne rátáraznom. Ha csak 4-t tudok, akkor a maradék 2 már kevés a tárban, viszont 50 sec az újratöltés. Ezzel szemben a t69 csak 28 secig (ha jól emlékszem) védtelen. Továbbá a t69 kissebb, jobb páncélzatú, talán mozgékonyabb is.

Szóval sztem a t69 sokrétûbb, jobban lehet vele taktikázni, mint az 50-100-al, nálam a a t69 a nyerõ egyértelmûen.
Semmi nem történt, csak megváltoztatták az idõpontot. Ha nem tudod holnap leduplázni akkor majd leduplázod holnapután délelõtt.
Jó, most adom el a 2 artym... Eddig nem volt bajom velük, 1hiteltek, jó, én is csináltam már ilyet... De amikor egyedül fogom az oldalt T34-gyel és meggyaláznék mindenkit, mert gyávák egyszerre letámadni, így egyesével ki lehet õket szedni, de egy arty 1100 hp-ról leöl... az egy féreg érzés lehet számára. Legalábbis kívánom neki élje át, milyen a féreg-lét. Legtöbbet hozó köröm lett volna... Erre...

(Bocs, ki kellett írnom valahova...)
Ezek totál hülyék!

Ha én most csak késõ este érek rá játszani, akkor a mai duplákat már meg sem csinálhatom, csak a holnapiakat, így este 9 után?
Mert ugye holnap délelõtt hiába érnék rá, ha akkor már nem duplázhatok újra, csak majd megint este 9 után, amikor meg már nem leszek gépnél...

Nem tudom, ilyen dolgokat minek kell nekiállni variálniuk, amik teljesen jók voltak úgy, ahogy eddig voltak.

És tényleg, este 9 reset no comment. Viszont totál elment a kedvem 5x mentem indie panzerrel 5x nem sikerült. Legendásan pontatlan az ágyú, azért 0,34 acc-tõl nem ezt várja az ember. Elõzõ csatában 12/3 sebzés, komolytalan.

Meg lesz egy éjjel is.

most volt a reset 21:00 -kor

Valami nem stimmel mert most naponta kétszer reszetelnek. Ma már megcsináltam pár tankra és most megint van rajta szorzó.

Az, hogy Himmelen az emelkedõn legyorsul egy tigris még csak-csak, de a következõ körben egyet sem tudtam lõni, mert mindenrõl lekések... Kurva indiai szar, miatta 25.000 free ellõttem rage üzemmódban. Iszom valamit, megverem az asszonyt, szúszá és kipróbálom.
eott
07:00 CEST, azaz reggel hétkor resetel.
B1-et hol imádni fogod a páncélzata miatt, hol utálni az ágyúja miatt, BDR-t fullosan én kifejezetten szerettem, az a 90-es ágyú T5-ben nagyot szakít. ARL-t én egyszerûen utáltam, nem tudtam megbarátkozni egyik ágyújával sem, se a harmatos védettségével, se az ocsmány külsejével. M4 1945-nek már neki se mentem, de az 50-100 állítólag már bitang jó.
20 óra elmúlt de még mindig nem resetelt a duplázás. WTF már?

Solten
A B1 az egesz oral a tobbi mar jo.

Saor Alba

Mai nap két leghüjjébb játékosa.
Az Indi user természetesen nem hord magával oltót mer az olyan buzis.
A lóri-s meg tuti elõzõ körben masuval ment aztán elfelejtette mivel is játszik

Na itt nem csináltam semmit mert teljesen hátul maradtam de már rég volt ilyen csatám kill: 15 vs 0

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Tono34
Ha nem írták volna a szürke csillag azt jelenti, hogy felderítették-e õket vagy sem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<#banplz><#eljen><#eljen><#taps><#taps>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

wmisi
tud valaki olyan info modot ami jo 8.5.hoz es nem valtja a ajatekot angolra?....

Személy szerint 50-100-ig felejtõsek/középszerûek az 50-100 meg egy szuper-OP valami(vitatott a státusza hogy "Med" vayg "Heavy"😊.
50-120 meg jó,mókás cucc,amíg valami bokorlakó fel nem fedez magának illetve a WG épp mit dob neked,mert 4 lövésed van,abból meg vond le a no dmg-t a "mellét" és a kamu pattanót...
A T10-meg még nincs meg...tehát no comment.
Elnézve a videókat (+ 2 meccset, amiben szerepeltem mellette), a Leo I nem tûnik jobbnak a t62-nél, de szerintem még az E-50M -nél sem.
Sajnos rájöttem, írta is a hivatalos fórumon. Na de nem baj, ma már úgy se nagyon terveztem játszani vele.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Boconadi
Mik a vélemények a francia Heavy-krõl? Nagyon szopás az elején? 😄
mijki
Belém jön egy büdös fasszopó német kezdõkörben a csata elején, erre kilõ... mennyi nyomorék van ebben a játékban....

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Bugos, nagyon. Mindezt azért, mert elfelejtett kitörölni 1-2 oda nem illõ sort az egyik file-ból. Hamarosan jön a jó verzió.
Szívesen. Tipp: ha összeomlik a játék induláskor, akkor töröld a VehicleAppearance fájlt amit betett + a gun modból írd felül a scripteket.
Én voltam az és köszönöm szépen <#worship><#eljen><#love12>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.