World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
cyka blyat
Hogy mondják lengyelül: Lengyel gyerek nem a megfelelõ ágyút használod a kurv@anyád!
Nem biztos, hogy nincs igazam...
ha tegnap kétszer megcsináltad, ma már csak egyszer fogod, 21:00 után .. majd holnap megint 21:00 után .. és így tovább.
Elõre is köszi.
A következõ pecs miatt visszavettem és egészen meg is szerettem õket, fõleg ilyenkor:
Nem biztos, hogy nincs igazam...
ma csak egyszer volt, most 21:00 -kor! (és tegnap is 21:00-kor volt)

Mindenki hülye csak én nem!
Ha valami JÓ volt úgy, ahogy volt, akkor azon miért kell változtatni? Épp elég csiszolni való lenne, erre ilyen dolgokkal kell szórakozni, amivel szerintem senkinek semmi problémája nem volt...
Pl a t69 sztem jobb. Igaz csak 4 töltény és kevesebbet sebez, viszont ezáltal gyorsabban tölti a tárat, és 2 lövés között is nagyon gyorsan tölt. Ennek az az elõnye, hogy mikor ellövi egy tank magát, akkor gondnélkül beletárazok és visszavonulok tölteni. Ez 50-100-al nehezebb, mert 2 lövés között lassabban is tölt és 6 skulót kéne rátáraznom. Ha csak 4-t tudok, akkor a maradék 2 már kevés a tárban, viszont 50 sec az újratöltés. Ezzel szemben a t69 csak 28 secig (ha jól emlékszem) védtelen. Továbbá a t69 kissebb, jobb páncélzatú, talán mozgékonyabb is.
Szóval sztem a t69 sokrétûbb, jobban lehet vele taktikázni, mint az 50-100-al, nálam a a t69 a nyerõ egyértelmûen.
(Bocs, ki kellett írnom valahova...)
Ha én most csak késõ este érek rá játszani, akkor a mai duplákat már meg sem csinálhatom, csak a holnapiakat, így este 9 után?
Mert ugye holnap délelõtt hiába érnék rá, ha akkor már nem duplázhatok újra, csak majd megint este 9 után, amikor meg már nem leszek gépnél...
Nem tudom, ilyen dolgokat minek kell nekiállni variálniuk, amik teljesen jók voltak úgy, ahogy eddig voltak.
Az Indi user természetesen nem hord magával oltót mer az olyan buzis.
A lóri-s meg tuti elõzõ körben masuval ment aztán elfelejtette mivel is játszik

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
<#banplz>#banplz><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
50-120 meg jó,mókás cucc,amíg valami bokorlakó fel nem fedez magának illetve a WG épp mit dob neked,mert 4 lövésed van,abból meg vond le a no dmg-t a "mellét" és a kamu pattanót...
A T10-meg még nincs meg...tehát no comment.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.