World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5k csatával?😊

A Service Record-ban hogyan kell megjeleníttetni az XVM statisztikákat?

pedal to the metal...

Csoszi szerzett egy nicket amivel trollkodhat megint 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Sziasztok!

At- 2 rõl mi a véleményetek? Bevallom Szórakozni vettem meg, amolyan "legyõzhetetlen kv 1 fillinget szerettem volna gyorstüzelõ 57 mm-es ágyúval közelharcra (tipikus TD harcmodort nem szeretem). Meglepõdve tapasztaltam ,hogy sokszor simán átlõnek, és nem csak a kupolán. Papíron jobbnak tûnt.

Kinek mi a véleménye róla, esetleg az én készülékemben van a hiba? 😊

Mit erõlködsz most itt? de komolyan? próbáltam vissza fogni magam de egy kurva nagy vörös babuin vagy aki itt erõlködik csak tudnám mire?
Próbálj meg nem csukott szemmel játszani vagy én nem tudom de te emg a társaid ezt a játékot teszik tönkre...

GaBenc
Most akkor hozod vagy csak a világba dumcsizunk? Tipikus fórum huszár. Mondasz valamit, de mikor kérem, hogy bizonyítsd akkor jön a mellébeszélés.
De neked van igazad.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Biztos szeretnéd látni csak nem fogod és nem bennünk/-em van a hiba.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Trentaro
A vezetõ gyalog kakukk, a töltõ Fekete László..

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Trentaro
Akkor a vezetõ lehet Schumacher, a parancsnok Dredd bíró, a rádiós E.T. és a töltõ gyalog kakukk... 😊

De legalább a páncélvédettséget fokozza?<#nevetes1>
Parancsnok meg Matthias?😊)))))))))))

Kárpótoljon a tudat hogy terrorizálhatsz vele majdnem minden tankot,1 lövés a saját tier+alatta,akár sima He-vel is(kivéve a retardált Kv-k)...a gódHEAT-ról meg nem is beszélve...
pontosan te vagy a mumusom meg a hasonló képességû playerek😊)))

Trentaro
Hülye vagy? Azonnal nevezd át Michael Schumacher-re!!!! Jobb mint a BIA! 😊

bakker most esett le miért olyan lassú a Ferdinand-om 😮
úgy hívják a vezetõt hogy Mauss <#wilting>
GaBenc
Vigyázz, lehet én vagyok a mumosod. :-D
Persze csak max T6-ig.<#idiota>

Trentaro
Az M4 ezzel a "troll" ágyúval, úgy néz ki, mintha pofán baszták volna egy szeneslapáttal... jó-jó, a szépség nem minden... 😊

Csepp a tengerben....

Trentaro
francba... akkor legyen úgy... 😊

GaBenc
Most lépjek ki a kedvedért? Mond hol vagy, oda nem megyek. :-D

Trentaro
És így már remek!
Tudom, hogy "és"-el nem kezdünk mondatott, sokat is gondolkoztam rajta, de rájöttem, hogy amúgy is vétek nyelvtani hibákat és a lényeg egyébként is a mondanivaló, szóval részemrõl leszarom... 😊
ÉS a hibád (ha lehet ez annak nevezni), az volt, hogy nem értetted meg elsõre amit válaszoltak neked, utánna meg persze ahogy kell, el is szabadult a pokol...

Na elég a csetbõl, írj rám a játékban, menjünk trollkodjunk le valakiket! 😊

A trollkodás/bébifókázás/statpaddolás ésatöbbi a 10,5-ös derp ágyúk,aranylõszerrel való tolására értendõek...
Igen rendben van csak kérlek a játékba nem lépj be.. oké?

GaBenc
Én most jól lepluszoltalak. Mert lehet igazad van és átszaladtam a hozzászólásodon. Nem vagyok én tévedhetetlen (csak értetlen). De mivel mindent meg tudtam amit akartam, így mindenkinek köszönöm.

Trentaro
Lenne egy kérdésem, sokan mondják, hogy mekkora remekség trollkodni az M4-el.
Én is szeretem az M4-et, de nekem a gyorsan töltõ pontos ágyú van rajta, a trollkodáshoz az 500-at sebbzõ halálcsillag ágyú kell-e, vagy ez is jó?

Csak mert a troll rekorderem a Hetzer arannyal, ott már 2x is megvolt a 11 kill, ahoz képest az M4 nekem nem elég troll... 😊

GaBenc
Ok. Akkor Én hibáztam. Nem értettem a stílust. De majd beléje tanulok.
Mindenkinek köszönöm az építõ jellegû hozzászólást.

Így már jó?
És most (és-el nem kezdünk mondatott) ezt komolyan gondoltam.

Ez egy izgalmas kör volt:
http://mwreplays.com/replay/4COOVCWFGFII/
Veszett helyzetbõl fordítottunk. A löwe jól nyomta, én meg stock T-44-el voltam és nagy mázlim volt többször is.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

GaBenc
De vazzze, 100 igno......és 1 ami igaz. Ez biztos hogy így jó?
A kérdés már rég elveszett. A választ megkaptam. De a fórumon még van mit javítani. Most ráérek, itt vagyok a gépnél. De a sokk "nyövény" (mint én is) nem tudja hogy kell a kérdést feltenni. Most meg van borom, meg rá is érek........szal beszélgetek.

Trentaro
Butaság... Ha visszaolvasol, szinte minden hozzászólás segítõ szándékú volt...
A stílus meg maga az ember... Én is kaptam már segítséget úgy, hogy a válaszom egy "Te fasz..." volt, de az is segítség volt és nem is ragoztam tovább a vitát.
Konkrétan rád 5 perc ment el az életembõl maximális segítõ szándékkal.
Kár, hogy a kesztyûfelvételen kívül téged más nem érdekel...
De ha tudok, ezután is próbálok segíteni, bár ott vagyok ahol vagyok... (😊)

GaBenc
Most mi a bajod? Hozzod vagy nem? Szeretném látni, hogy miért kell bocsánatot kérnem.

voivod32
Nem akarok a téged basztatók sorába beállni, de nyugodtan lépj tovább. Az iménti hozzászólásoddal egyetértek, de már túl van tárgyalva. Volt , hogy engem osztottak vagy tízen itt, még az elején amikor ide feljöttem, aztán kitapasztaltam, hogy milyen kérdést , hogyan nem szabad feltenni. Szerencsére azért vannak itt segítõkész arcok is, akiktõl biztosan megkapod a kívánt választ, a megfelelõ hangnemben. A többi választ meg egyszerûen ignoráld!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

GaBenc
Nem akarok vitába szállni veled. Ennél jobban tisztelem az egodat. Neked van igazad, Én tévedtem.
BOCSÁNAT.

Biztos nem troll vagyol-e?

Értjük... köszönjük hogy megosztottad ezt velünk...
Én azt kérdezném meg mert erre még nem jöttem rá ha kakilni kell akkor a wc-re menjek ki vagy bekakiljak?

Trentaro
Fordítva viszont a TOG eltolná az egész bandát! 😊

GaBenc
Na akkor újra. Ez az aláírás a CS-hez van. Ott segítünk akinek kell (Járókeret). Még azon a szinten is, hogy "az kék az veled van ne lõvõldözzé rája". Ettõl jó a társaság. Itt is ez kellene. Hülye kérdésre szájbarágós értelmes válasz. Tudom a régieknek ez nem egyszerû, de ha idegesit akkor nem kell reagálni. Akinek meg van kitartása, türelme az meg szépen írja le. Feltételezem, hogy az IQ az 75 (tud írni olvasni (értelmezni az nem tétel), erre a szintre kellene alkalmazni. Nem bántok senkit, de akinek nincs türelme a kezdökhõz, az vegye a fáradságot és görgessen tovább. Nem kötelezõ irkálni.
Ez csak egy magán vélemény, de ez van.

majd kiderül 😊
de durva ez a kis arty 😄
kicsit sebez de kurva pontos és gyorsan tölt
GaBenc
Most le vagyok tiltva? Vagy miért nem ment át a regényem?

Segítettünk a TOG-nak haladni <#taps><#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor én kérek elnézést! Ebbõl volt a félreértés:#222949
És szerintem ez is erre vonatkozik:#222951
Aztán ez pont úgy hangzott mint amit nekem mondtál... :#222976
De újfent bocs a félreértésért.

Nem akarlak bántani, nem is foglak, béke veled! De hidd el, nem szégyen, ha néha beismered, tévedtél. Tudod:
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem. De tévedtem... <#hamm>

pedal to the metal...

voivod32
Nem nekem írtad, de azért én is megköszönöm, mert nekem is segített, ugyanis nekem is szarakodott! Még1x: Kösz! :-)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tono34
Segédhez csapat is kellene ami kilövi õket ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

GaBenc
Azért ez csúsztatás...<#whatever>
Valakinek mondtam,hogy nem jó a válasz, és másnak mondtam (mert úgy éreztem, hogy "bunkózik), hogy ne szóljon bele. Ne vonjuk össze. Nem vagy Te politikus. <#worship>

megint nincs féláras garázshely :/

na mindegy... elõveszem az amx 105AM-et és minden csatában gyártok egy szárnysegédet az 15k egybõl 😊 + alapból hoz 15k-t meg még rájön a 40% az kb. 36k avg körönként 😄
Tetszik vagy sem így volt. Valszínüleg ezért is volt leállítva ma a WOT EU2. Nem tudom. Hja és nem csak nálam. Most már tényleg lezártam a dolgot.

Si vis pacem, para bellum!

fent van a special:

http://worldoftanks.eu/news/7061-special-sweet-dreams-are-made-steel/

From Saturday 27th April 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 30th April (07:00 CEST), the following bonuses will be active in game:

X2 Crew Experience

Train your crew up faster – the better their qualifications, skills and perks, the badder you’ll be on the battlefield.

50% Discount and 40% Profit Boost on the Following Vehicles:

T-150 (Soviet)
VK 36.01 (H) (German)
59-16 (Chinese)
AT 8 (British)
SU-5 (Soviet)
M6 (American)
VK 30.01 (H) (German)
AMX 12t (French)
Churchill Gun Carrier (British)
AMX 105AM (French)
ARL 44 (French)
VK 30.01 (P) (German)
T21 (American)
ARL V39 (French)
VK 28.01 (German)

a mostani konish-nak csak egyetlen hátránya van a 88-al szemben, eszméletlenül ronda, mintha 1 darab pálcikát oda ragasztottak volna a toronyhoz és kész...de amúgy jót tett ez a buff a vk-nak, egybõl kidobtam a 88-st, helyette kaptam 1 pontos, gyors és ami a legfontosabb végre 1 normális pennel ellátott gun-t 😊
Ugye a mostani patchtõl a Konish sima lõszere is már 165 átlagsebzésre képes. Na és miért ez inkább mint a 88-as? Jobb dpm, pontosabb, nagyobb az átütése.

Lehet igazad volt, nekem nagyon-nagyon régen volt VK-m még a WIPE elõtt és akkor kipróbáltam a Konishall ágyút és nagyon nem jött be. Majd meglesem ha neki esek valamikor újra a német Heavy ágnak.