World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trentaro
Francba, ne írkálj ilyet ide!!!!!!!
Ránéztem, rövid és nagybetû, azt hittem valami akciós code... 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

"légy türelmes, ne akarj az életed árán is sebezni, mert lehet késõbb 2x annyit tudnál belelõni."

Ezt kéne nekem is belegravírozni a monitorba 😊 Vagy kéne vmi mod ami 2 percenként kíírja-bemondja hogy:
szzzzúúúúúúúúúú - szááááááááááááá - szúúúúúúúúúú - szááááááááá 😊

Nálam annak nincs jelentõsége (ugyan sokan gondolják/mondják is itt a fórumon hogy ha vki egy klánban van akkor a klántagok kiállnak mellé a fórumon még akkor is ha ordasnagy baromságot mond, gyakorlatilag mi méginkább szivatjuk egymást - csatában az illetõ prioritásos célpont).

Amúgy meg egy ideje nem vagyunk egy fedél alatt 😊

Már egy ideje nézem

Mindenki hülye csak én nem!

GaBenc
Ha tudnám akkor szidnám.........de nem tudom, ez csak egy érzés.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

KISF4RK4S

Akkor csak érdekel a dolog!
Ja és még egy, csak hajrá mert nem tudom hány éves vagy, én 52, így szerintem bõven van idõd lekörözni egy vén babuint is 😊😊
Nem a statért játszok hanem a tankokért, amit kiszemelek hogy tetszik azt megszerzem elõbb utóbb mint a Chaffeet, csak nem akarom hogy vérvörös babuinnak nézzenek.

*Este 6-tól streamel
Igazából csak egy (kettõ) jó oldal amit ha nézel, sokat tanulhatsz - játékstílus, taktika, mit-miért, stb...

A tag neve QuickyBaby / Quickfingers.
A YouTube csatornáján sok-sok videó van, kommentárral, ha tudsz angolul az nagy elõny.

És van egy live streamje is, kedd, csütörtök és vasárnap este 8-tól tolja, szintén magyarázattal, stb.

Mióta elkezdtem nézegetni kezdett el felfelé mászni az effem meg minden szirszarom.
Amit még tudok javasolni: légy türelmes, ne akarj az életed árán is sebezni, mert lehet késõbb 2x annyit tudnál belelõni.
Mi változott a 8.5-el amirõl nem tudok azon kívül, hogy kaptunk egy fosch pályát?

Akkor ne köpkögggyéé rá <#law>!1 klánba vagytok nem ?
GaBenc
Van ez a "Virtuális pénisz mérõ", tisztán látszik, hogy nekem betett ez a 8.5. Eddig sem voltam egy pro, de most megint tanulhatok mindent. 😞

Hallgasd és kövesd Mestert,õ megmutatja az utat (erõõ) és akkor kendõvel a szemed elõtt is topgunt,vagy ha dzsedi vagy akkor pppppoolt csinálsz!
Fenébe, szakeszé csak 2.22, pedig már gyûjtötem a nyálat hogy köpködhessem 😄

Mondj egy ingame nick-et mert szvsz nem csak a pillanatnyi eff/wn a mérvadó.

Én fejlõdõképesnek ítéllek, de az én véleményem nem számít mert én nem köpködöm le a pirosokat 😄

Jó lenne tudni hogy én 6K csata után hol álltam, akkor tudnám igazán megítélni... de babuin biztos nem vagy.

Csak ne a statért játssz, és akkor nem leszel stresszes 😊

😊 ha úgy van az effed ezer felett ,hogy a cap point 1.1 akkor van remény,de nem úgy mint akik 1300-1400 effel 2,8 cap pointal vannak ,és a válasz nekem ennyi neked kevesebb!ott a kisnyúl<#nezze><#nezze>
Picit jobb vagy és ne aggódj lesz ez még jobb is, engem megtalálsz "mester61" nézd meg az enyémet, nem felvágás képen hanem azért, hogy tudd nem csak ez számít. Én egy nagyon átlagos gyenge játékos vagyok és így fogadom el magam, te is fogadd el magad olyannak amilyen vagy és a többieket pedig becsüld játékostárs-ként akikkel élvezed a játékot, ne az számítson kinek mennyi az effje, az inteligenciát nem ez alapján adják, élvezd a játékot szeresd a játékos társakat még akkor is ,ha hülyeséget csinálnak pedig szoktak, és te is én is csinálunk hülyeségeket, még akkor is ha nagyon sok a tapasztalatunk, mert van olyan, hogy elkap a vadászösztön és semmi nem számít, tehát az eff WN6-vagy 7 semmit nem számít, csak az IQ amivel ezt kezelni tudod illetve, bízva abba, hogy a másiknak is legalább 60 feletti az IQ-ja õ is kezelni tudja, ennyi, a többi hidd el nem számít.
Na majd akkor csinálok helyet a garázsban azt megnézem magamnak õket. Van még pár kidobnivaló TierX odalenn 😄

Ez mit jelent pontosan?

Vidékre jó lesz ez <#papakacsint>

Akkor hajrá <#violent><#violent><#violent>
GaBenc
Tudod ott a logika, hogy sarkítom amit írnak. Egyébként meg be vagyok ide zárva és ez az egy szórakozás van. Szívom a vérét a sok okosnak. Na meg játszom. Mondjuk ez a 8.5 azért ad a nyerésnek. kicsit más mint eddig. Sikeresen lehúztam vagy 2% a win-bõl. És még van pár órám. 😞

Olvaslak vagy 3 oldal óta,és említetted a szabad idõd,és borod!Sztem ne igyál többet mert már a válaszokat sem fogod fel,csak olvasod,és valami baromi nagy katyvasz kevereg fejedbe!Csak a baromságot hajod,de baszottul logikátlan módon,teljesen téma független vagy!
KonoHUN
Üdv! Itt valahol láttam, hogy valaki használja a YasenKrasen csata info modot. Nos én a v3-ast most tettem fel, de sajnos mindent angolra váltott a játékban és a fájlok használata nélkül csak kódokat ír ugye a megjelenõ szövegek helyére. Oké, értek normálisan angolul, de így félig ilyen félig olyan nyelven nagyon idétlenül fest... Esetleg nem tud valaki ehhez a modhoz magyarítást?

*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)

GaBenc
Most komolyan azt mondod, hogy aki Wotal játszik az mind primitív barom? Ezt már mondtad a többieknek is? Mit léptek rá?

Battles: 6659
WN6 Rating: 894
WN7 Rating: 941
Efficiency rating: 1026

Mondjátok meg õszintén babuin vagyok vagy már azért jobb?

Imádlak az eleje tetszik, de a vége az nem így zajlik, ha derítenek csak javíthatod a járgányt. 😊
Trentaro
Honnan ismered a barátnõm?

Arany töke bátyának, én megálltam a SU 152-nél mert az a bizonyos tele lett vele, de nagyon vágyom -e sorozatt naggyaira, de hidd el az AT sorozatnál sohasem éreztem azt a 20km/h lassúnak, talán néha, mert mindig érdekes helyzetek alakultak ki, jelenleg az AT-15-el kicsit nehezebb és mivel általában randomban nyomom nincs mellettem támogató úgy egy kicsit nehéz. Nem tudom észrevettétek-e tegnap kaptam confederat jelvény és alul kiírt még egy tankot a saját csapatból, hogy szövetséges ez és ez, eddig még ilyen nem volt, gondolom az aki a legtöbbet kilõtte a sebzéseim után, de ha nem így van az sem baj.
Van aki szereti magát faszra húzatni és élvezi ha basztatják... Ennyi

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Trentaro
A játék fasza, a nõm már megvolt, és 4 sört is megittam...
és, hogy mit csinálnál egy ARTYban ellenem? meghalnál... 😊

(a sör jót tesz az önbizalomnak...)

De tényleg minek erõlködsz itt csak lejáratod magad.
Megpróbáltunk segíteni én is többek között de nem vagy elég khm érett .
Sem a játékhoz sem a fórumhoz szvsz.
A statod egy rakás .... amivel elb@szod a többiek játékát mivel -1ember kezdésnél.
A fórumon meg felteszel egy kérdést amire a választ nem sikerül 30 hsz-bõl megértened.....és még komolyan azt képzeled hogy majd én magyarászkodok neked.
És nem neked van igazad bár nem is ez a fontos de a többiek már összefoglalták szépen.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Figyelj babuin a játékmenetet te meg a hozzád hasonló agyhalottak társaid teszik tönkre.. gondolom annyira hülye vagy hogy nem is érted😄D

Plusz ha degradál a stílus akkor meg kéne értened hogy ez itt egy WOT topic nem az élet címû topic tehát a WOTról van szó amiben te segghülye vagy...

Ellenségként nagyon rühellem az AT szériát, szembõl ha nem vagy a szájában megtörhetetlen (igen, van weakspot, csak éppen azt el is kell találni), és az oldala is nyeli a skulót mint kacsa a nokedlit. Ráadásul az ágyúja gyorstüzelõ, tehát még az sem mûködik hogy az ember bevállal tõle 1-2 skulót amig rárohan, mert a szeméd darál.

Szóval ATre én be szoktam rakni a goldammót még akkor is ha oldalról lövöm.

CSak azért nem veszem meg, mert a "T28-nál nekem elegem lett a nagyon páncélozott vagyok de alig haladok" TDkbõl, nem való az nekem.

Hozzám csak egy TD illik, az ISU 😊

imádom amikor egymást rágjátok, hát mi a f**sz értelme van, mostanában tele van ezzel a fórum, nem kéne a trollokkal foglalkozni írjanak és hagyjuk válasz nélkül. Élje ki magát a játékban, ha nagyon troll ott úgy is elvérzik, ha nem akkor fejlõdik, hát úgy legyen. Mi értelme van egymás bántásának fel nem foghatom, beszéljünk a játékrõl, vagy másról, pl: nõkrõl piáról vagy arról, mit csinálnánk mi egy ARTYBAN ::😊))
Trentaro
Ezaz, nyomtasd ki, és amikor a fõmök legközelebb lebasz valamiért, nyomd a kezébe és nézz mélyen a szemébe!
Akkor talán rájön, hogy nem egy sorozatgyilkossal kéne baszakodni! 😊

Majd én kikúrálom magam😉.

GaBenc
Remélem ideg vagy, hogy Én és társaim tönkretesszük a játékodat. <#idiota>
Ez most komoly? <#worship> Nem lehet, hogy a Te mentalitásod teszi tönkre a játékot?
Itt baszom a rezet a gépnél mert kell, így van idõm rád.

Mindenkinek szüksége van ilyenre néha, évente egyszer 😊
Trentaro
Orvosi segítségen már gondolkoztál? 😊

A 8-ik lemaradt a screenrõl, de õ sem marad ki a rémálmokból! Muhahaha..

Kell hozzá a ServiceChannelPage.swf az xvm-bõl és az editorban engedélyezni kell a hangar fülnél a show per vehicle efficiency-t

Teljesen igazad van, hidd el nagyon jó meccsek voltak velük, de volt olyan is ,hogy szemtõl szembe, mert sajna elõfordult és tudtam vele meglepetést okozni, sokan lenézik pedig tisztelni kell az AT szériát, biztos vagyok benne rövidesen kapnak egy picit nerfet.
Trentaro
Gratula, most 7 kisgyerek fog hajnal kettõkor sikoltozva felébredni, hogy egy köcsög vk átment rajtuk, mint fos a libán...

(Meg is érdemli a sok kis köcsög!!! DISZ IZ SPÁRTAAAA!!)

Trentaro
Belegondolva tényleg T95 feeling, a hátránya is ez, hogy aki kicsit ismeri a tankokat nem áll le vele szemtöl szembe, és ebben a tierbe rengeteg rohangálós tank van.
Viszont a bátor vörös sereget legyalulni vagy bevédeni egy szorost, tökéletes. 😊

NC.. 😄

Szia nem tudom hová lett a hszem, de leírom neked mégegyszer.Az egyik legjobb az AT sorozat,élvezet velük játszani,saját tierjükben olyanok mint egy egy T95. Az elején még jobbak voltak mostanára megtanulták a gyenge pontjaikat.Nem ilyedtem meg az 1-2 tierrel magasabb jármûvektõl sem, gyors töltésû igaz kicsit sebzõ de jó pácélátütésû pontos ágyúik vannak.Általában mentem a csapattal, nem az elõre szaladó lemingekkel és hátulról támogattam õket.Amíg töltött a gun, mozogtam jobbra balra, hogy minél nehezebb legyen eltalálni a parancsnoki tornyot, ez sokszor bejött, lehet azér is vagyok elfogult mert ennek köszönhetek AT-7 2500 aranyat. Nyojad ne félj tõlük remek járgányok, csak a GYORSASÁGUK hátrány sokszor nem értem oda ahová kellett volna.