World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Ma volt egy érdekes csatám. Obj 212 gondoltam leduplázom csata indítása és 2 perc elteltével berak malinovkára ez még nem durva,de nálunk két arty az ellennél egy a második helyén egy batmobil és mindkét csapatban csak nyolcan voltunk!!!! Normál random csata!!!! Látott már ilyet valaki?
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Most majdnem megvettem az at8-at, azt hittem tart már a hétvégi event, de olyan soknak tûnt az ára...😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Most átestek a ló túloldalára... 😛
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2013. április 26. 19:14:56
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 4 380 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 313
Csatában elért Achievement: Acélfal, Védõ, Szárnysegéd, Mesterlövész, Elit lövész
Replay
Nagyon erõs a homlokpáncélja kb 280 mm az effektív védelme. A teknõ jóval gyengébb, de elég kicsi felület. A géppuskatornya gyenge pont, de a töve tud meglepetéseket okozni. A távolságmérõ háza szintén gyenge pont, de a két szélén nem sebezhetõ. Az oldal- és farpáncélzata gyenge, szerencsétlen esetben egy HE is átütheti, HESH lõszernek kiváló célpont. Az SPG-k elég sokat sebeznek bele a gyenge oldal-, tetõ-, farpáncél miatt.
A mozgékonysága kiváló. Terepen is eléri az 50 km/h-t viszonylag gyorsan. Tud helyben fordulni, méghozzá nagyon jól. Támadó közepes harckocsik manõvereit is képes lefordulni (persze nem olyat ami csak 5-10 méterre van).
A löveg ezen a gépen már nagyon jó (szerintem az AC Mle 1948-ason csapnivaló a 120 mm-es). Jó átütés, kiváló tûzgyorsasággal, és elfogadható célzási idõvel. Célzásgyorsítóval még 50 km/h sebességrõl se vészes a löveg 2,3 másodperces célzási ideje. A löveg kitéríthetõsége átlagos.
A rejtõzését nem tudom megítélni. Ezzel is az elsõ vonalban harcolok, roham-páncélvadászként. Ha néha mégis kempelnék nem nagyon veszem észre, hogy olyan nagyon jól rejtõzne. Három emberen van rejtõzési skill a parancsnoknál pedig hatodik érzék. A hatodik érzék szerintem hülyeség. Egyrészt mert elsõ vonalban vagyok így tudom és mindig feltételezem hogy látnak tehát haszontalan. Másrészt amikor kempelek és hasznos lenne akkor meg túl sokat késik. Akkor jelez amikor már kapom a lövést. Így aztán semmire nem jó. Ezt az egész rejtõzéses skillet le fogom cserélni.
Amely tier 9-es TD-ket (ezen kívül kettõ) próbáltam azok közül a legjobb. A Jagdtiger nem sokkal marad el tõle, de azért elmarad. A T30 egy rakás szar még csak arra se igazán méltó, hogy el mondatba kerüljön az AMX-50 Foch-al.
Az orosz gépeket nem próbáltam, már az SU-100-nál feladtam azokat az ágakat. Nem tartom õket sokra. A T95 katasztrófa. Valószínûleg az A39 Tortoise se sokkal használhatóbb. Véleményem szerint nem igazán van ellenfele a Foch-nak.
Szóval összességében egy mocskosul jó gép.
Annyira jó gép, hogy ha átszervezhetném a tech treeket akkor német, orosz, USA heavy tankok mellett biztosan átvariálnám a francia TD-ket is a Foch miatt.
De ahogy olvasom, nem vesztettem semmit, sõt örülhetek neki? 😛
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A Centurion I.-es köröket ver rá, annak van rendes tornya ÉS még a célzási idõ is jó...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az Indien rejtõzködési képességérõl nincs valami info? A kredites festésen gondolkozom, de szegénykém olyan hórihorgas, hogy biztos szarul rejtõzik.
Melyik az a mod, amivel kirakja középre a sérült modulokat, ha megnyomom a CTRL-t?
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Mondjuk ilyen mezõnyben nem volt nehéz dolgom <#wave>#wave>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jók legyetek, még majd jövök a véreteket szívni. <#vigyor>#vigyor>
pedal to the metal...
Jól tolja a srác, lehet belõle tanulni. Plusz péntek és szombat este élõben is lehet nézni, kérdezni, segítséget kérni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Na a rosseb enné meg 😄
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Azt meg a hivatalos forrásból.
Tudod bútort a Domusból.
Más.
A napi WG fikázás megvót-e vagy csak én maradtam le róla?
Emiatt az új kicioccó pálya miatt is elbírnék pár pálya designer meg szuperteszter kezet eltörni.
Ritka fosch kiegyensúlyozatlan pálya.
Négyszer osztotta. Ebbõl három nyugati oldal, amikoris úgy elvertek mint tehénszart a zivatar.
A negyedik alkalommal a keleti oldal és érdekes módon onnan meg a mi csaptuk szét a másikat.
Egyszerûen mire a nyugati oldalon valami pozíciót találna az ember addigra a másik csapat simán bepocol és rommá lövi akik próbálnának mozdulni.
Csak én érzem ilyennek vagy tényleg elcseszték?
Tehat a 0.8.4-nel itt volt: jatekkonyvtar/res_mods/0.8.4/gui/flash
A 0.8.5-nel pedig ide kell masolni: jatekkonyvtar/res_mods/0.8.5/gui/flash/
pedal to the metal...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mindenki hülye csak én nem!
Miért van az, hogy a StugIII "tudok" játszani, de a SU-85 (illetve most SU-100) nem. Mi a más? Mit kéne figyelnem? Nem találok választ.
Mert ezek nálam eddig is megvoltak. Most már biztos, hogy csíter vagyok ahogy Handral barátunk állította. 😄
Ahogy már leírták nem lenne baj ha nézegetnél más játékosokat mit, hogyan csinálnak.
Olvasgatnád a fórumokat, kérdeznél értelmeseket, szigorúan kiszûrve a lényegtelen infókat. Lásd Wlan mindennapos babuinozását, ami igazságot takar, de ugye most arra törekednénk, hogy Te ne csatlakozz ahhoz a halmazhoz a cél minimum a csimpánz. 😄
Hidd el a játékélményt nem fogja rontani ha sikerül több sebzést bevinned több kört megnyerned.