World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom,hogy ez mióta van így mert eddig nem tûnt fel,de mostanában azt tapasztalom,hogy megnövekedett a fragfighterek száma kerestem az okát és úgy tûnik azonos tank kevesebb sebzéssel de több fraggel több xp-t kap!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Sziasztok!
Ma volt egy érdekes csatám. Obj 212 gondoltam leduplázom csata indítása és 2 perc elteltével berak malinovkára ez még nem durva,de nálunk két arty az ellennél egy a második helyén egy batmobil és mindkét csapatban csak nyolcan voltunk!!!! Normál random csata!!!! Látott már ilyet valaki?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

AT2-nél mennyi kellhet az ace tankerhez? Nem akarok tovább menni az at8-hoz, amig nincs meg rajta, de egyszerûen nem akar össze jönni. Mindig lemaradok vele a csatáról, vagy a babuinok elbukják a jobbik köreimet.

Most majdnem megvettem az at8-at, azt hittem tart már a hétvégi event, de olyan soknak tûnt az ára...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Sunsetjoy
Az akkor igen konkrét. Lehet, hogy kifogásolták a korábbi technikát, hogy új map bejövetelekor minden harmadikra oda rakott, és nem volt túl jó😊

Most átestek a ló túloldalára... 😛

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nekem kb. 150 csata 8.5 óta és egyszer sem tett be.

GaBenc
Na ez van. Ha ezek nincsenek akkor neked sem "mit tudom Én" az effi pénisz mérõd. Tényleg tessék gondolkodni. Én vagyok a killed, becsülj meg.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

14csata alatt tudtam leszorzózni az egyik tankot<#idiota><#nevetes1><#vigyor3> Ez már kezd szánalmas lenni hogy péntek délutántól vasárnap este 10óráig amíg le nem fektetik aludni a 12-éves siemkákat anyuciék, addig nem lehet játszani mert 15ezer csatás 41%-os 420effis kibaszott barmokkal bassza tele a matchmaker a csapatomat! Oké! Én sem vagyok 65%-os 2500effis op gémer, de bassza meg ezeknek az embereknek lehetne egy kis önkritikája hogy ha 100 csatából 90szer veszít akkor lehet mással kéne játszani nem? El szarják más játékát aki esetleg normálisan nyomulna de nem tud mert lerántják a mélybe ezek a barmok!<#falbav> Miért nem lehet azt megcsinálni 2013-ban hogy mindig kábé 50%-os esélye legyen mindkét csapatnak?????????????????????????? Vannak annyian fönt a szervereken hogy alig férünk el baszki, és nem hiszem el hogy ezt nem lehetne megoldani! A jobbak menjenek jobbak ellen, a gyengébbek meg ugyanolyan gyengék ellen és ez lenne a korrekt! Mérges vagyok mert szarják már havonta ki a peccseket meg a tankokat, de ezt az alapvetõ és óriási problémát meg leszarják!
Fincsi! 😄 Szerzett lehetséges sebzés 11k..

Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2013. április 26. 19:14:56
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 4 380 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 313
Csatában elért Achievement: Acélfal, Védõ, Szárnysegéd, Mesterlövész, Elit lövész

Replay
Több mint 350 csata után elitté fejlesztettem az AMX-50 Foch-ot. Pár gondolat róla.

Nagyon erõs a homlokpáncélja kb 280 mm az effektív védelme. A teknõ jóval gyengébb, de elég kicsi felület. A géppuskatornya gyenge pont, de a töve tud meglepetéseket okozni. A távolságmérõ háza szintén gyenge pont, de a két szélén nem sebezhetõ. Az oldal- és farpáncélzata gyenge, szerencsétlen esetben egy HE is átütheti, HESH lõszernek kiváló célpont. Az SPG-k elég sokat sebeznek bele a gyenge oldal-, tetõ-, farpáncél miatt.
A mozgékonysága kiváló. Terepen is eléri az 50 km/h-t viszonylag gyorsan. Tud helyben fordulni, méghozzá nagyon jól. Támadó közepes harckocsik manõvereit is képes lefordulni (persze nem olyat ami csak 5-10 méterre van).
A löveg ezen a gépen már nagyon jó (szerintem az AC Mle 1948-ason csapnivaló a 120 mm-es). Jó átütés, kiváló tûzgyorsasággal, és elfogadható célzási idõvel. Célzásgyorsítóval még 50 km/h sebességrõl se vészes a löveg 2,3 másodperces célzási ideje. A löveg kitéríthetõsége átlagos.
A rejtõzését nem tudom megítélni. Ezzel is az elsõ vonalban harcolok, roham-páncélvadászként. Ha néha mégis kempelnék nem nagyon veszem észre, hogy olyan nagyon jól rejtõzne. Három emberen van rejtõzési skill a parancsnoknál pedig hatodik érzék. A hatodik érzék szerintem hülyeség. Egyrészt mert elsõ vonalban vagyok így tudom és mindig feltételezem hogy látnak tehát haszontalan. Másrészt amikor kempelek és hasznos lenne akkor meg túl sokat késik. Akkor jelez amikor már kapom a lövést. Így aztán semmire nem jó. Ezt az egész rejtõzéses skillet le fogom cserélni.

Amely tier 9-es TD-ket (ezen kívül kettõ) próbáltam azok közül a legjobb. A Jagdtiger nem sokkal marad el tõle, de azért elmarad. A T30 egy rakás szar még csak arra se igazán méltó, hogy el mondatba kerüljön az AMX-50 Foch-al.
Az orosz gépeket nem próbáltam, már az SU-100-nál feladtam azokat az ágakat. Nem tartom õket sokra. A T95 katasztrófa. Valószínûleg az A39 Tortoise se sokkal használhatóbb. Véleményem szerint nem igazán van ellenfele a Foch-nak.

Szóval összességében egy mocskosul jó gép.
Annyira jó gép, hogy ha átszervezhetném a tech treeket akkor német, orosz, USA heavy tankok mellett biztosan átvariálnám a francia TD-ket is a Foch miatt.
GaBenc
Nekem se volt az új pálya. Tier 5-6 játszom. Mire/kinek rakja be?

Sunsetjoy
Skacok! Mennyiszer rakta be nektek az új pályát? Nekem tier 7 és tier 8 környéki tankokkal (sõt még tier 2 lighttal) EGYSZER SEM, pedig 8.5 óta kb. 25-30 meccs volt 😄

De ahogy olvasom, nem vesztettem semmit, sõt örülhetek neki? 😛

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Eagle16
Valószínûleg szarul rejtõzik igen...én is vettem rá festést (csak hogy jól nézzen ki), 60k kredit 1 hétre nem pénz érte, de szegénykét nagyon utálom 😊 12k xp még a nagyobbik motor de nem visz rá a lélek hogy menjek vele, nekem nem jön be ez hogy se páncélzat se rendes célzási idõ...legalább az egyik legyen már jó a fenébe is. Még csak nem is valami szuper agilis hogy arra foghassák, konkrétan semmiben sem jó.

A Centurion I.-es köröket ver rá, annak van rendes tornya ÉS még a célzási idõ is jó...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Német tank!Csodát ne várj!
Köszi!
Az Indien rejtõzködési képességérõl nincs valami info? A kredites festésen gondolkozom, de szegénykém olyan hórihorgas, hogy biztos szarul rejtõzik.
Hy guys,

Melyik az a mod, amivel kirakja középre a sérült modulokat, ha megnyomom a CTRL-t?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

A scout szerepében: T29
Mondjuk ilyen mezõnyben nem volt nehéz dolgom <#wave>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Eagle16
A 0.8.5-ös MM táblázat megtekinthetõ itt: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

No,ezt jó tudni!Mert én baszok foglalni ha egy is él még <#violent><#violent><#violent><#violent>
GaBenc
Na srácok bucsuzom sokak örömére. Ez az egész arra volt jó, hogy felhívjam a figyelmet a kezdõ játékosokra. Jó lenne ha úgy válaszolnátok, hogy azt egy kezdõ is meg értse. Ne azzal kezdjétek, hogy egy láma, törülje na meg a személyre szabott kitételek. Nem tudhatod ki van a net másik végén. Figyeld a csengõt...a TEK nem csenget. <#whatever> Most komolyan, akit megbántottam , tõle elnézést kérek, nem személyes volt. Csak hát ilyen a program. A cél az lenne, hogy vegyétek egymást játszótársnak és nem ellenségnek. Tudom ez nehéz...pont egy háborús játékban, de gondold mindig végig, mit is mondanál. Na azt ne írd le...fogalmazd újra.
Jók legyetek, még majd jövök a véreteket szívni. <#vigyor>

Köszi mindhármótoknak a választ! Szóval ezért nem értettem a dolgot, mert ugyanis az új telepítéshez leszedtem a legújabb xvmet és telepítettem. De idõközben rájöttem mi a baj. Délelõtt elszált az xvmem, errõl posztoltam képet is és valszeg voltam oly sügér, hogy töröltem a hiányzó filet. Remélhetõleg egy xvm újra telepítéssel meglesz a kis huncut...

pedal to the metal...

Ugyan ez magyarban
Jól tolja a srác, lehet belõle tanulni. Plusz péntek és szombat este élõben is lehet nézni, kérdezni, segítséget kérni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Trabant93
Most kapcsolok hogy volt ez a "Változtasd meg a jelszavad" címû event,amit megcsináltam ezelõtt azért a marék aranyért<#taps><#vigyor>
Na a rosseb enné meg 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Mert rafkos azért😊)) nézd meg hozzá a defence-et neki az extrém magas😊) azt emelte mert így nem lóg ki a lóláb😊))

Trabant93
Most frissítettem fel a klienst,belépnék,erre fel azt irja ki hogy nem megfelelõ email cím/jelszó.Másnak is van,volt ilyen?Eddig mindig jó volt minden.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Csak halkan megjegyzem hogy nem néz már senki effet😊) wn6 néznek😊 nulla azaz nulla a foglalás! magyarul nem számolja bele 12 is leeht semmi nem emel rajta...

Benne van a teljes xvm pakkban.
Azt meg a hivatalos forrásból.
Tudod bútort a Domusból.

Más.
A napi WG fikázás megvót-e vagy csak én maradtam le róla?
Emiatt az új kicioccó pálya miatt is elbírnék pár pálya designer meg szuperteszter kezet eltörni.
Ritka fosch kiegyensúlyozatlan pálya.
Négyszer osztotta. Ebbõl három nyugati oldal, amikoris úgy elvertek mint tehénszart a zivatar.
A negyedik alkalommal a keleti oldal és érdekes módon onnan meg a mi csaptuk szét a másikat.
Egyszerûen mire a nyugati oldalon valami pozíciót találna az ember addigra a másik csapat simán bepocol és rommá lövi akik próbálnának mozdulni.
Csak én érzem ilyennek vagy tényleg elcseszték?

Jakuza1
Mindig a patchnek megfelelo jatekkonyvtar/res_mods/patch verzio/gui/flash/ alatti konvtarban.

Tehat a 0.8.4-nel itt volt: jatekkonyvtar/res_mods/0.8.4/gui/flash

A 0.8.5-nel pedig ide kell masolni: jatekkonyvtar/res_mods/0.8.5/gui/flash/

GaBenc
Ha lehetne egy javaslatom.
Én itt mindent megtalálok.
Remélem nem reklám. Nincs közöm hozzá.

http://www.mult-kor.hu/20130425_tigris_a_tankban__megtalaltak_a_nemet_haborus_hos_csontjait
És ennek az swmnek hol kell lennie és honnan lehet megszerezni? Érdekes, hogy 8.4-ben mûködött, most meg nem. Ráadásul a conf filet elmentettem és visszraktam, ugyanis valmiért nem jött össze az update és újra kellett telepítenem a wotot.

pedal to the metal...

Count Adyn
Igen, gusztustalan élvezetes száguldozni vele, és nagyon pattogós is😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

T-50-2 harckocsit érdemes kifejleszteni ha szeretem a lightokat?

Mindenki hülye csak én nem!

GaBenc
Ez az amcsi M3 Lee mekkora szopatás. Mire kidugom az ágyút, már a fél tank a célkeresztben van. Azt már meg sem említem, hogy közepes tank létére úgy kellene használni mint egy TD-t.

GaBenc
Na most az, hogy csiter vagy az nem hír. <#bee1> De miért játszol 8.4-el? Neked nem szóltak? Kint van a 8.5. <#ravasz1>

Cleverland videóit szoktam nézni meg élõ adásait

Diegho a lázadó unicum 😊))
Már törölte õket, azokat megnéztem

GaBenc
Na valami más....
Miért van az, hogy a StugIII "tudok" játszani, de a SU-85 (illetve most SU-100) nem. Mi a más? Mit kéne figyelnem? Nem találok választ.

De pl diegho is csinált magyar kommentes videókat, csak nem tudom, hol lehet elérni.

Támogatom, érdemes videókat nézni. Én tegnap megnéztem marchizor lenygel videóját, ma 2x merültem arra a mapra és oldalra, és mind2x bejött, pershinggel és vk4502A-val is.

GaBenc
Srácok, leírtam nektek, hogy Én úgy érzem. Erre miket is irkáltok? De én vagyok a hibás.....kicsit szánalmas.

Én már a 9.0-val játszom és nincs változás, illetve van egyre sz*ab vagyok, de ez már nem meglepõ, ezt a módot csak én kaptam meg, hogy ne érjen meglepetés 6 hónap múlva, vajon miért is nem lepõdöm meg?
Lehet,hogy õ valójában MátyásHUN,lelki vezérünk a wot-ban!Vagy lehet az õ pozíciójára hajaz!
Na bazz akkor lehet én még a 8.4-es kliens-el játszok?
Mert ezek nálam eddig is megvoltak. Most már biztos, hogy csíter vagyok ahogy Handral barátunk állította. 😄

Így azt mondanám, hogy lehet elérted a csúcsot mert a grafikonok alapján is az utóbbi idõben inkább stagnál a teljesítményed mint emelkedik az elmúlt 2,635 körhöz képest meg még csökken is.
Ahogy már leírták nem lenne baj ha nézegetnél más játékosokat mit, hogyan csinálnak.
Olvasgatnád a fórumokat, kérdeznél értelmeseket, szigorúan kiszûrve a lényegtelen infókat. Lásd Wlan mindennapos babuinozását, ami igazságot takar, de ugye most arra törekednénk, hogy Te ne csatlakozz ahhoz a halmazhoz a cél minimum a csimpánz. 😄
Hidd el a játékélményt nem fogja rontani ha sikerül több sebzést bevinned több kört megnyerned.

Bocsi kétszer ment😊
Nem kell maradj amilyen vagy, az erõlködés ellene még roszab hidd el.
<#beka2>

Ne érts félre csak kérdeztem!Látom te nem az a foglalós vagy!Nagyon helyes 😊
Hát nézd, nagyon sok minden változott, ha nem jól játszol kilõnek, ha derítenek eltalál az arty, és még mindig tudsz 0dmg-t lõni, egyébként minden maradt a régiben.