World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wmisi
azt nem veszitek figyelembe hogy nem csak a felnottek jatszanak....
az en 8 eves kisfiam is jatszik (igaz tier5 felet nem engedem jatszani) es nincs valami jo statja...de elvezi a jatekot....es fingja nincs hogy mi az a stat....
nem is baj...had szorakozzon...tier 5 alatt belefer nehany "bena"...szvsz

OFF!

foxbat88fx-nek:
Katasztrófa történt 😞

Tono34
Tegnap volt 1 ilyen játékos 15k meccs és kb 250 eff ... Sok mindent nem csinált.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jakuza1
#223676 Ilyenre gondolnal ? Latod a gyozelmi mutatojat ?
Na ezert nem hagyjak itt a jatekot az ilyen jatekosok, mert 5k/10k-bol nem 50 a gyozelmuk, hanem 40-50% es igy van sikerelmenyuk.
De ha nem lenne sikerelmenyuk a tudashoz merten, akkor mar reg itt sem lennenek es nem generalnak a bevetelet a wargaming szamara.
Nem lenne arany veteluk es nem lenne hasznuk a jatekszolgaltato szamara.
Igy viszont van.

ximix
A legtöbb játékban a nehézségi fokozatok miatt (kõnyû, közepes, nehéz..stb.) kiszámítható a játékmenet amit könnyû megszokni majd itt WoT-ban a minden csata más nehézségi szintjén meg fennakadni.
Itt lehet akár egymás után több olyan csatád amikor ha seggel elõre mész is nyertek, és lehet ennek az ellentéte is a mindent tõled telhetõt megteszel és veszítetek .
Ha te mindig a saját stílusod akarod erõltetni a játékra az nem mindig hoz jó eredményt, azzal szemben aki inkább csata elején JÓL felméri a helyzetet és ahhoz alkalmazkodva megpróbálja a maximumot kihozni a csatából, amit lehet játékkal, chaten nyújtott lényegre törõ üzenettel a jó idõben, a kilövés után tovább bent maradva segíteni a bent lévõknek ..stb
Hogy a MatchMaker mennyire tudja figyelni minden játékos egyéni teljesítményét majd ez alapján osztályozva õket keres nekik a Winrate-juk kordába tartása véget csatákat az jó kérdés gondolom ezt akartátok itt kifejteni többé kevésbé.
Maala
Nap, mint nap van linkelve ide a fórumra 5-10 olyan játékos (ejtsd, babuin), akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek. És a meccsszámuk egyre csak nõ, és nõ.

Tehát valami mégis itt tartja õket.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ok felveszlek majd, hátha kisül belõle valami. 😊
Én igazából csak azt nem értem, hogy azt hinné az ember, a gyengébb eff/ WN6 mutatók következménye lehet az alacsonyabb WR arány. De érdekes módon még az eff/WN6 sem mozog szinkronban <#fejvakaras> hát még a WR%. Pl. két napja magamhoz képest marha nagy eff. ill. WN6 mutatókat értem el és a WR arány szokatlanul alacsony volt... de ha hosszabb periódusban vizsgálom, gyak. folyamatosan emelkedik minden szép lassan.

pedal to the metal...

Látod, ott van a csávó aki beírja hogy gg, azt kiderül hogy még csak nem is lõtt

Ez szerintem nem tudas, hanem kulturaltsag kerdese. A GG a jatekban az olyan mint hogy bemesz valahova es "Jo napot!"-ot koszonsz.
Maala
Érdekes, nekem is 30% környékén mozgott a Ferdi WR-je, aztán mire végeztem, 52% lett. Pedig én csak duplázókkal haladtam vele, de örülök, hogy nem csak nekem volt olyan, hogy egy héten át 7-8. próbálkozásra sikerült csak leduplázni. :-D

Csörcsill GC meg egy fos. Bár csak ma lett fullos, de utálom. Majd elválik a jövõben, de ezek után is át fogja lõni minden, ahogy eddig is...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jakuza1
"Hidd el, a legtöbb embert nem a winrate tartja a játékban, tán azt se tudják mi az."

Nem tudjak, hogy mi az ? Azet mert te kiindultal az XVM-bol ? Ezen most nevessunk ?

Es biztos neked van igazad, ha a gyenge jatekos egy evben nyerne az 5000 merkozesebol 50-et, akkor nem hagyna ott a jatekot az allando kudarc elmeny miatt.
Mert ez olyan eletszeru.

Szia,

Nem tudom konkrétan mit kéne kiolvasni, nem vagyok nagyon járatos ebben a sok számitási módban, talán szpecnyaz jobban kiolvas ezekbõl vmit 😊

Amit igazából konstruktívan fel tudok ajánlani, hogy ingame vegyél fel havernak és ha online látsz keress meg hogy platoonozzunk egyet.

Aztán 10-20-30 meccs után lehet hogy tudnék vmit mondani, hogy sztem mit csinálhatnál másképp, esetleg mutatni egy két trükköt (nemrég találtam egyfrankó trükköt pont amikor szintén egy ilyen érdeklõdõ fórumtárssal platoonztam).

De ha más nem, arra jó leszek, hogy amikor rusholnál elõre akkor szépen szólnék hogy "most megállunk és levegõt veszünk, lehiggadunk.. mondom: szúúúúúú-szááááááá-szúúúúúú-száááááá".

Ez baromság. A 300-as babuinoknak eszébe sem jut statisztikát nézegetni, ergo nem is tudja mennyi a winrateje...
Nem vagyok rá büszke (ellenben pont leszarom<#nyes> ) de én is voltam ~300-as "siemkawarrior", mikor az elején gõzöm sem volt semmirõl, se armor se ágyú, se semmi, nem is érdekelt, nem néztem errõl videót, nem olvastam róla, semmi plusz, csak join és bumm, bumm. Nem volt rosz, de a jó nem ilyen- gondoltam- és abba hagytam. Aztán mikor újra elõvettem, már máshogy álltam hozzá. Most sem vagyok statbuzi, de néha belenézek egy-két összefüggést keresve. Ma már nem tartom magam babuinnak, persze nem vagyok átlag fölött most sem. Talán, majd ha abba hagyom a szimulátorozást és csak erre figyelek... talán.. 😊

pedal to the metal...

Roger6
Hubazmeg... Megint sírás. Na léptem. Megint.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
Nagyon távol áll tõlem a noobozás, még egyszer nem írtam ezt, mert nem vagyok már gyerek, szoktam szólni, hogy "right side is very weak, vagy left side is empty". Ha használ jó, ha nem, akkor meg dühöngök és meghalok egyedül. A napos hasonlatod nem rossz, és én is tisztában vagyok vele, hogy mindenki ugyanazt a játékot játssza, de én tényleg peches vagyok a csapat tekintetében. Valahogy kifogom õket. Ha meg nem , akkor túl jó a csapat és nem jut nekem elegendõ sebzés.<#vigyor4> És néha vannak a jó meccsek. Szakaszban tényleg sokkal jobb, de a cimbik sem mindig érnek rá, addig meg marad a horda.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Jakuza1
Es ott a pont csak sok kreten ezt a dolgot nem latja at es csak pampog, mint ha ok lennenek a jatek keszitok es a jatek az o draga egyeten egy gyermekuk, akit ovni kell attol, ha a hibait is felsoroljak. 😛

Persze, a WG nyilvánvalóan mindenkinek kedvezni akar, hiszen a kevésbé skilles gyerek pénze ugyanolyan jó mint diégójé 😊

Amiben másképp látom, hogy ezt bõven elérik azzal, hogy 2*15 random embert eresztenek egybe, beleraktak +-20% randomot a sebzésbe meg a penbe meg egy adag randomot a találatba és már kész is van - nem lesz AAANNYIIRAAA szignifikáns a különbség a jók meg a rosszak között.

Hidd el, a legtöbb embert nem a winrate tartja a játékban, tán azt se tudják mi az. Azért játszanak mert tankokkal lehet lõni egymást, sõt, egyre nagyobb tankokkal 😊 Látod, ott van a csávó aki beírja hogy gg, azt kiderül hogy még csak nem is lõtt 😊 Szerinted az ilyen tud vmit arról hogy eff, winrate meg effélék? Hogy tudna, mégis itt van. 38%os WRel az IS7ben is ugyanúgy itt van, abszolút nem zavarja - ergo nincs szükség direkt WR manipulálásra.

voivod32
Ebben van igazság, de 6 ellen még mindig kevés, és a vereség biztos az üres oldalon. De legalább némi sebzést be tudsz így vinni.

Mindenki látott már ilyet, csak van aki felfújja van aki adaptálódik és elfogadja.

Kb olyan volt mintha most azt írtad volna, hogy "akinek még nem sütött a szemébe a nap, az nem tudja mennyire el tud vakítani".
Hidd el, mindenki ugyanazt a WOTot játssza, csak van aki azt mondja hogy ennek másképp kéne mûködnie és puffog, és van az aki elfogadja hogy ez most igy mûködik és ehhez kell alkalmazkodnia.

Pl meglátsz egy lemming traint... lehet hogy te meg wlans beirjátok a chatbe hogy noob team, rohadjatok meg és elmész megdögleni egyedül mert elkönyvelted hogy ez már szopóág, és különben is, csupa piros majom a csapat...

Én meg azt mondom ok ez most érdekes lesz és felülök a vonatra én is - ki tudja talán a másik csapatnál is ugyanakkora kretének vannak, azt szembejön a másik train, ott a sok HP amit át lehet váltani XPre meg creditre 😊

Jakuza1
Ugyanez megy a haverjaimnal es nalam. Ez nem lehet veletlen.

Ettõl még vesztesz.. a WG-nek nem számít semmi statisztika csak a W/R semmi más! az emberek nagyrésze 45-55% között van, van 1-2% aki ez alatt és van aki felette van..

Nekik ez számít hogy a 300 wn ratingal rendelkezõ babuin ne 10-20% W/R rendelkezzen mert akkor abba hagyja a játékot....

(ebédszünet)

Arra én azt szoktam, hogy megyek a tömeggel. Az 500 effes IS4nek is van cirka 2000 Hpja, sõt, ugyanolyan jól lehet használni fedezéknek mint bárki mást. És amig õt bontják, addig nem engem 😊

Amellett hogy tudod hogy én nem köpködöm az embereket a játékbeli teljesítményük miatt, az nem jelenti azt hogy ne használnám fel õket nemes célokra. Fedezéknek, esetleg decoynak ("menj csak barátom azzal az E75el elõre, amig téged lõnek addig én osztom a sebzést") mindenki jó.

Nekem a hihetetlen 2-3 perc alatti vereségek a furcsák csak ahol ilyen 15:2 vagy 15:3... és ilyen sokszor van akkor is ha jó a csapat... egyszerre elfelejt mindenki játszani?

voivod32
Cakis maximálisan egyetérteni tudok veled, de aki ezt nem tapasztalja 10 meccsbõl ötször, az úgysem hiszi el, hogy milyen kibaszottul idegesítõ dolog, hogy 6 tank végez ki egyszerre, mert a faszfej csapattársaidon átjöttek, mint libán a fos.

Sajnos ezt az információt nem tudjuk megbizhatóan begyûjteni (az emberi emlékezet meg nagyon szubjektív)...

Mindazonáltal ezeket a számokat elnézve szerintem sokkal többet tulajdonítasz az egész témának és jobban húzod vele saját magad mint amennyit valójában kellene.

Az meg természetes hogy egy jó platoon az mindig hasznos. Ez megint csak azt mutatja, a WG nem szopat, mivel annak mûködnie kéne ebben az esetben is.

Értem már megint😊
De van egy rossz oldala amikor 2 perc alatt elhullott a csapat és 8 tank jön rád egyszerre... na most ha ha éppen ide kerülsz mindig😊

Platoon/Lonewolf

Nézd a jó oldalát - nem szedik el elõled a sebzést és a killt, kiteljesedhetsz a játékban 😉

The Lamma!
Belenézhetnél az enyémbe is, mert egy-két dolgot nem értek a statisztika összefüggéseiben, úgymint WR-Eff-WN6 egymáshoz való viszonyulása. Persze csak ha ráérsz két meló között. 😊 Nickem mint itt.

pedal to the metal...

teljes mértékben igazad van, én is a sok agyhalott 2 perc alatt megdöglök köcsögtõl leszek ideges 😄 így nehéz kihozni egy normális win rátát
Nem jó! újratettem mindent azt is letöröltem és feltelepítettem.
ha visszateszem az xwm stat 1.2.4 et azzal elindul csak nem mutat semmit.
ha az 1.4.2 õt használom akkor az a kép jelenik meg sok szöveggel amit lejjebb belinkeltem és nem indul el.
nem értem mi lehet a baj!
Mért kit kellene? bemegyek 3 perc múlva 15:2.... 6 meghaltak nulla sebzéssel 6 lõttek 1-et... volt 3 player aki próbált valamit csinálni...

Mikor veszed észre, hogy direkt húzlak, hogy még szarabbul menjen a játékod és még többet nyihogjál, hogy még többet röhöghessek rajtad?
Szerintem arra célzott, hogy folyamatosan a babuin közösséget teszed felelõssé, ha szarul alakul a winratad.
No, mivel éppen várom a következõ deployt, átnyálaztam a winrátáda napra lebontva. Szóval, mint szopóág hívõtõl tõled sokkal durvábbat vártam....

Az elmúlt 1 hónapban összesen 5x voltál 50% alatt, érdekes módon jópár 60%osod is volt....

A statisztikailag - relative - nagy számú napjaidon mindig jó az arányod.

38.46% - 13
38.46% - 13
59.09% - 22
50% - 16
50% - 10
52.63% - 19
65.63% - 32
62.5% - 16
58.33% - 12
55.56% - 18
51.72% - 29
62.5% - 8
43.75% - 16
45.45% - 22
62.5% - 8
56.25% - 16
59.38% - 32
61.54% - 13
46.67% - 15
73.91% - 23
52.94% - 17

Gondod van a babuinokkal kisgyerek?
De még ezt megírom neked...

"Értem én, hogy mindig másra kell fogni, ha valami nem megy, de most már valami újat is kitalálhatnátok. Fogjátok mondjuk egy hétig rám! Aztán meg keressetek valaki mást és fogjátok arra, így legalább változatos lesz az egész nyihogás."

Csak hogy értsd hogy mért is vagy retardált!!!!

Mit fogtam én másra? mikor írtam hogy ezért ennyi az effem vagy a wn6? linkeld be légy oly kedves???

látom tényleg retardált vagy hogy nem érted olyan veled beszélgetni mint Zuzuval....

Persze, hogy én vagyok a retardált, sõt én jelentelek téged 2 napja, hogy kapjál szopóágat!

Ennél már csak az a duma szarabb, hogy azért kicsi az eff és wn6, mert mindig szar csapatokat kap az ember.

Értem én, hogy mindig másra kell fogni, ha valami nem megy, de most már valami újat is kitalálhatnátok. Fogjátok mondjuk egy hétig rám! Aztán meg keressetek valaki mást és fogjátok arra, így legalább változatos lesz az egész nyihogás.
Azért... bekaphatják.

Köszönöm!
Igen.

ne foglalkozz vele 😄 egy igazi gyökér a csávó <#vigyor5>
Én azt mondtam kurva érdekesen mûködik.... ne rakjál bele regényt😊))

Ezt a mai hihetetlen sikeres arányt platoonban sikerült elérni egy jó játékossal... 14 meccs alatt 1 win... no comment...

Kicsi számokkal játszol, azért van igy. Erre mondtam hogy százalékot számítani 100-nál kisebb értékekbõl számomra nem mérvadó, statisztikailag meg végképp nincs értelme.

Amikor súlyokat meg eloszlásokat kell tesztelnem és felvetek valamit a fejlesztõknejk, több 100-as minta alatt szóba sem állnak velem, és teljesen jogosan.

Ha lenne olyan manipuláció amire te gondolsz, akkor nem lennének 40%os winrátás emberek meg 60%osak. Akkor mindenkinek konvergálnia kéne egy közös értékhez.

Öröm e sorokat olvasni. Végre valaki aki elismeri hogy a T34 átlagban meg se közelíti a 400-as átlagsebzést. Végre valaki aki nem a "nem tudsz vele játszani, nekem mindig 400 felett sebez" baromsággal jön.
Nem mintha a játéktudás tudná azt befolyásolni hogy a cromwel oldalába kétszer egymás után ne 310-330-as sebzést adjon. Még lehetne sorolni egyéb hasonló papírtankokba beadott minimális sebzést.
Már csak azt várom mikor jön valaki aki szerint a 248-as átütés az esetek döntõ többségében 200-nak sem érzõdik. De ezt lehet csak én érzem így.
Kifejlesztettem az E-75-öt, de még össze kell farmolnom a pénzt rá. Ha most átképzem a KT legényeit az E75-re (ami ugye 90%-os képzettséget jelent gold nélkül), és beültetem õket a Löwe-be, akkor feljebb kúszik a fõ képzettség 90%-ról?
Figyelj mivel látom hogy alapjában véve retardált vagy, hanyagoljuk egymást....

Sõt, kacsa feljár ide minden nap és mindig jelenti azokat, akik szidják a WG-t, õk állandóan szopóágon vannak, csak akkor tudnak nyerni, ha a szopóágatadokaminketszidóknak gomb megnyomásáért felelõs fehérorosz elvtárs már annyira be van állva, hogy a gombot megnyomni sem képes.
Nekem nem igazán ez jön le belõle... de hát én írtam...

Egyébként ezt nézem már elég rég óta, nálam az nincs rendben ahol lemegyek 35 winre az 55%-hoz felmegy 55-re lemegy 35-re felmegy 55 lemegy 35.re felmegy 55😄 ez teljesen hihetõ😄