World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az en 8 eves kisfiam is jatszik (igaz tier5 felet nem engedem jatszani) es nincs valami jo statja...de elvezi a jatekot....es fingja nincs hogy mi az a stat....
nem is baj...had szorakozzon...tier 5 alatt belefer nehany "bena"...szvsz
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Na ezert nem hagyjak itt a jatekot az ilyen jatekosok, mert 5k/10k-bol nem 50 a gyozelmuk, hanem 40-50% es igy van sikerelmenyuk.
De ha nem lenne sikerelmenyuk a tudashoz merten, akkor mar reg itt sem lennenek es nem generalnak a bevetelet a wargaming szamara.
Nem lenne arany veteluk es nem lenne hasznuk a jatekszolgaltato szamara.
Igy viszont van.
Itt lehet akár egymás után több olyan csatád amikor ha seggel elõre mész is nyertek, és lehet ennek az ellentéte is a mindent tõled telhetõt megteszel és veszítetek .
Ha te mindig a saját stílusod akarod erõltetni a játékra az nem mindig hoz jó eredményt, azzal szemben aki inkább csata elején JÓL felméri a helyzetet és ahhoz alkalmazkodva megpróbálja a maximumot kihozni a csatából, amit lehet játékkal, chaten nyújtott lényegre törõ üzenettel a jó idõben, a kilövés után tovább bent maradva segíteni a bent lévõknek ..stb
Hogy a MatchMaker mennyire tudja figyelni minden játékos egyéni teljesítményét majd ez alapján osztályozva õket keres nekik a Winrate-juk kordába tartása véget csatákat az jó kérdés gondolom ezt akartátok itt kifejteni többé kevésbé.
Tehát valami mégis itt tartja õket.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én igazából csak azt nem értem, hogy azt hinné az ember, a gyengébb eff/ WN6 mutatók következménye lehet az alacsonyabb WR arány. De érdekes módon még az eff/WN6 sem mozog szinkronban <#fejvakaras>#fejvakaras> hát még a WR%. Pl. két napja magamhoz képest marha nagy eff. ill. WN6 mutatókat értem el és a WR arány szokatlanul alacsony volt... de ha hosszabb periódusban vizsgálom, gyak. folyamatosan emelkedik minden szép lassan.
pedal to the metal...
Látod, ott van a csávó aki beírja hogy gg, azt kiderül hogy még csak nem is lõtt
Ez szerintem nem tudas, hanem kulturaltsag kerdese. A GG a jatekban az olyan mint hogy bemesz valahova es "Jo napot!"-ot koszonsz.
Csörcsill GC meg egy fos. Bár csak ma lett fullos, de utálom. Majd elválik a jövõben, de ezek után is át fogja lõni minden, ahogy eddig is...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem tudjak, hogy mi az ? Azet mert te kiindultal az XVM-bol ? Ezen most nevessunk ?
Es biztos neked van igazad, ha a gyenge jatekos egy evben nyerne az 5000 merkozesebol 50-et, akkor nem hagyna ott a jatekot az allando kudarc elmeny miatt.
Mert ez olyan eletszeru.
Nem tudom konkrétan mit kéne kiolvasni, nem vagyok nagyon járatos ebben a sok számitási módban, talán szpecnyaz jobban kiolvas ezekbõl vmit 😊
Amit igazából konstruktívan fel tudok ajánlani, hogy ingame vegyél fel havernak és ha online látsz keress meg hogy platoonozzunk egyet.
Aztán 10-20-30 meccs után lehet hogy tudnék vmit mondani, hogy sztem mit csinálhatnál másképp, esetleg mutatni egy két trükköt (nemrég találtam egyfrankó trükköt pont amikor szintén egy ilyen érdeklõdõ fórumtárssal platoonztam).
De ha más nem, arra jó leszek, hogy amikor rusholnál elõre akkor szépen szólnék hogy "most megállunk és levegõt veszünk, lehiggadunk.. mondom: szúúúúúú-szááááááá-szúúúúúú-száááááá".
Nem vagyok rá büszke (ellenben pont leszarom<#nyes>#nyes> ) de én is voltam ~300-as "siemkawarrior", mikor az elején gõzöm sem volt semmirõl, se armor se ágyú, se semmi, nem is érdekelt, nem néztem errõl videót, nem olvastam róla, semmi plusz, csak join és bumm, bumm. Nem volt rosz, de a jó nem ilyen- gondoltam- és abba hagytam. Aztán mikor újra elõvettem, már máshogy álltam hozzá. Most sem vagyok statbuzi, de néha belenézek egy-két összefüggést keresve. Ma már nem tartom magam babuinnak, persze nem vagyok átlag fölött most sem. Talán, majd ha abba hagyom a szimulátorozást és csak erre figyelek... talán.. 😊
pedal to the metal...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Amiben másképp látom, hogy ezt bõven elérik azzal, hogy 2*15 random embert eresztenek egybe, beleraktak +-20% randomot a sebzésbe meg a penbe meg egy adag randomot a találatba és már kész is van - nem lesz AAANNYIIRAAA szignifikáns a különbség a jók meg a rosszak között.
Hidd el, a legtöbb embert nem a winrate tartja a játékban, tán azt se tudják mi az. Azért játszanak mert tankokkal lehet lõni egymást, sõt, egyre nagyobb tankokkal 😊 Látod, ott van a csávó aki beírja hogy gg, azt kiderül hogy még csak nem is lõtt 😊 Szerinted az ilyen tud vmit arról hogy eff, winrate meg effélék? Hogy tudna, mégis itt van. 38%os WRel az IS7ben is ugyanúgy itt van, abszolút nem zavarja - ergo nincs szükség direkt WR manipulálásra.
Kb olyan volt mintha most azt írtad volna, hogy "akinek még nem sütött a szemébe a nap, az nem tudja mennyire el tud vakítani".
Hidd el, mindenki ugyanazt a WOTot játssza, csak van aki azt mondja hogy ennek másképp kéne mûködnie és puffog, és van az aki elfogadja hogy ez most igy mûködik és ehhez kell alkalmazkodnia.
Pl meglátsz egy lemming traint... lehet hogy te meg wlans beirjátok a chatbe hogy noob team, rohadjatok meg és elmész megdögleni egyedül mert elkönyvelted hogy ez már szopóág, és különben is, csupa piros majom a csapat...
Én meg azt mondom ok ez most érdekes lesz és felülök a vonatra én is - ki tudja talán a másik csapatnál is ugyanakkora kretének vannak, azt szembejön a másik train, ott a sok HP amit át lehet váltani XPre meg creditre 😊
Nekik ez számít hogy a 300 wn ratingal rendelkezõ babuin ne 10-20% W/R rendelkezzen mert akkor abba hagyja a játékot....
(ebédszünet)
Amellett hogy tudod hogy én nem köpködöm az embereket a játékbeli teljesítményük miatt, az nem jelenti azt hogy ne használnám fel õket nemes célokra. Fedezéknek, esetleg decoynak ("menj csak barátom azzal az E75el elõre, amig téged lõnek addig én osztom a sebzést") mindenki jó.
Mindazonáltal ezeket a számokat elnézve szerintem sokkal többet tulajdonítasz az egész témának és jobban húzod vele saját magad mint amennyit valójában kellene.
Az meg természetes hogy egy jó platoon az mindig hasznos. Ez megint csak azt mutatja, a WG nem szopat, mivel annak mûködnie kéne ebben az esetben is.
De van egy rossz oldala amikor 2 perc alatt elhullott a csapat és 8 tank jön rád egyszerre... na most ha ha éppen ide kerülsz mindig😊
Belenézhetnél az enyémbe is, mert egy-két dolgot nem értek a statisztika összefüggéseiben, úgymint WR-Eff-WN6 egymáshoz való viszonyulása. Persze csak ha ráérsz két meló között. 😊 Nickem mint itt.
pedal to the metal...
ha visszateszem az xwm stat 1.2.4 et azzal elindul csak nem mutat semmit.
ha az 1.4.2 õt használom akkor az a kép jelenik meg sok szöveggel amit lejjebb belinkeltem és nem indul el.
nem értem mi lehet a baj!
Az elmúlt 1 hónapban összesen 5x voltál 50% alatt, érdekes módon jópár 60%osod is volt....
A statisztikailag - relative - nagy számú napjaidon mindig jó az arányod.
38.46% - 13
38.46% - 13
59.09% - 22
50% - 16
50% - 10
52.63% - 19
65.63% - 32
62.5% - 16
58.33% - 12
55.56% - 18
51.72% - 29
62.5% - 8
43.75% - 16
45.45% - 22
62.5% - 8
56.25% - 16
59.38% - 32
61.54% - 13
46.67% - 15
73.91% - 23
52.94% - 17
"Értem én, hogy mindig másra kell fogni, ha valami nem megy, de most már valami újat is kitalálhatnátok. Fogjátok mondjuk egy hétig rám! Aztán meg keressetek valaki mást és fogjátok arra, így legalább változatos lesz az egész nyihogás."
Csak hogy értsd hogy mért is vagy retardált!!!!
Mit fogtam én másra? mikor írtam hogy ezért ennyi az effem vagy a wn6? linkeld be légy oly kedves???
Ennél már csak az a duma szarabb, hogy azért kicsi az eff és wn6, mert mindig szar csapatokat kap az ember.
Értem én, hogy mindig másra kell fogni, ha valami nem megy, de most már valami újat is kitalálhatnátok. Fogjátok mondjuk egy hétig rám! Aztán meg keressetek valaki mást és fogjátok arra, így legalább változatos lesz az egész nyihogás.
Ezt a mai hihetetlen sikeres arányt platoonban sikerült elérni egy jó játékossal... 14 meccs alatt 1 win... no comment...
Amikor súlyokat meg eloszlásokat kell tesztelnem és felvetek valamit a fejlesztõknejk, több 100-as minta alatt szóba sem állnak velem, és teljesen jogosan.
Ha lenne olyan manipuláció amire te gondolsz, akkor nem lennének 40%os winrátás emberek meg 60%osak. Akkor mindenkinek konvergálnia kéne egy közös értékhez.
Nem mintha a játéktudás tudná azt befolyásolni hogy a cromwel oldalába kétszer egymás után ne 310-330-as sebzést adjon. Még lehetne sorolni egyéb hasonló papírtankokba beadott minimális sebzést.
Már csak azt várom mikor jön valaki aki szerint a 248-as átütés az esetek döntõ többségében 200-nak sem érzõdik. De ezt lehet csak én érzem így.