World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ is arról beszél, azért említette a spaced armort.
Ja ez nem urban legend hanem ma történt😄D gondolkoztam hogy megforulok😊
😊)) Q3 rulz...
Erre én meg azt mondom😊 Elindul a meccs GwPnatheres gyerek beírja "noob team again" megnyomom a tab-ot 486 wn6....................
Semmi gond a vereséggel,benne van a pakliban,de amikor az elsõ percben elesik a fél banda azaz a vörös ördögök akkor mennyire van kedved ezt a vereséget megvárni?Kihozod a maximumot és ennyi,de más a szájíz.
Hat az ezustos elmeleted ?
Nem kell a duma. 😛
Azert van egy jatek, hogy te jatsz vele, es ne a jatek jatszon veled az ilyen esetekben.
Nem veletlen, hogy mas ilyen jatekokban nem voltak elmeletek arrol, mint pl Q3 arena, hogy jaj val;ami nem koser, mert befolyasolja a jatek a sebzesem, mert o donti el, hogy a fejloves most eppen a bal szemembe hatolt vagy csak a a kontaktlencsem esett ki miatta.
Nem kell a duma. 😛
Azert van egy jatek, hogy te jatsz vele, es ne a jatek jatszon veled az ilyen esetekben.
Nem veletlen, hogy mas ilyen jatekokban nem voltak elmeletek arrol, mint pl Q3 arena, hogy jaj val;ami nem koser, mert befolyasolja a jatek a sebzesem, mert o donti el, hogy a fejloves most eppen a bal szemembe hatolt vagy csak a a kontaktlencsem esett ki miatta.
IS3 az ilyen, ezért vettem én is vissza. Sztem ott nemcsak a random dolgozik, hanem a szupertitkos spaced armor körös körül rajta. Oldalról én IS3ra már nem is lövök autoloaderessel, megyek a seggébe ha van egy icipici esély is rá, mert oldalról felesleges lõni rá. Ha nemtok a seggébe menni, akkor megyek más tankra, bennem annyia nyomot hagyott az IS3 páncélzata.
Hiszitek ti😊 a legnagyobb statbuzik😊
Ezt a randomságot én is rühellem a WOTban, csak én ezt nem tekintem valami összeesküvésnek (fõleg amikor valaki személyre szabottnak írja), egyszerûen csak a nagy creditnerf része.
Persze ettõl még bekaphassa a WG, csak nincs itt semmi titok. egy nagy félkarú rablóval játszunk, egyszer hopp, másszor kopp.
Persze ettõl még bekaphassa a WG, csak nincs itt semmi titok. egy nagy félkarú rablóval játszunk, egyszer hopp, másszor kopp.
hmm mért is? nem is tudom.. lehet ESL-en tankot húzni? vagy CW-n?
Ha CW-zni akarnék akkor azt csinálnám😊 de én eleget toltam és megjelenés után majdnem ilyen dátumkor húztam ki az elsõ CW képes tankom😊 De szeretek gyûjtögetni a cuccost😊
Ha CW-zni akarnék akkor azt csinálnám😊 de én eleget toltam és megjelenés után majdnem ilyen dátumkor húztam ki az elsõ CW képes tankom😊 De szeretek gyûjtögetni a cuccost😊
Olyannyira, hogy elotte egy autoloaderes tanbol egy IS3 oldalaba love az egesz tar penetration null damage volt, de ket merkozessel azelott egy t29-el kozelharcban egy t34-el szemben gold ammoval 4 commander hatch loves sikerult ugyanilyenre.
Pontosabban 2 penetration, egy direct hit null damage es egy "That one didn't go through!"
A nyomuk meg mind ott figyelt a hatchban.
Pontosabban 2 penetration, egy direct hit null damage es egy "That one didn't go through!"
A nyomuk meg mind ott figyelt a hatchban.
Egyetértek - megint csak a szomszéd hetedikes fiúval tudok példálózni. Valamelyik nap megkérdeztem tõle kinn az utcán, mennyi a gyõzelmi arányod?
Fogalma se volt róla, azt viszont örömmel újságolta, hogy még 3000 XP van a Tigrisig hátra.
Õszintén szólva, XVM elõtti idõkben (pl a béta 1.5 éve alatt) én sem tudtam a winratem, most is csak azért tudom a globálist (56%) mert a többiek mellett az enyémet is kiírja. De amúgy nem is foglalkozom vele.
Azt kell látni, hogy sokan - én is - nem élem meg a defeatet traumaként, fõleg akkor nem, amikor mondjuk csata közepén halok meg. Indítom a következõ tankot, aztán amikor a másik felszabadult, megyek azzal. Õszintén, meg se szoktam nézni hogy vazze, a 2vel ezelõtti meccs akkor mosd win vagy defeat lett?
Szóval a játék még defeattel is élvezhetõ, pl olyankor amikor még úgyis 150.000 XP van a következõ tankig. egyedül olyankor szokott zavarni amikor életem körét futnám és bukó lesz.
Fogalma se volt róla, azt viszont örömmel újságolta, hogy még 3000 XP van a Tigrisig hátra.
Õszintén szólva, XVM elõtti idõkben (pl a béta 1.5 éve alatt) én sem tudtam a winratem, most is csak azért tudom a globálist (56%) mert a többiek mellett az enyémet is kiírja. De amúgy nem is foglalkozom vele.
Azt kell látni, hogy sokan - én is - nem élem meg a defeatet traumaként, fõleg akkor nem, amikor mondjuk csata közepén halok meg. Indítom a következõ tankot, aztán amikor a másik felszabadult, megyek azzal. Õszintén, meg se szoktam nézni hogy vazze, a 2vel ezelõtti meccs akkor mosd win vagy defeat lett?
Szóval a játék még defeattel is élvezhetõ, pl olyankor amikor még úgyis 150.000 XP van a következõ tankig. egyedül olyankor szokott zavarni amikor életem körét futnám és bukó lesz.
Ma bementem Bat-al 11-ik lövésem sebzett😄 de a helyzet volt olyan de akkor is 11!!😄DD de én noob vagyok...
Hohhan tudod,hogy nem hisztiznek?Játszottál már plö egy 322-es gyerekkel?Ja hát mert nem értjük hogy kiakad,nem halljuk.De igen,kiakadnak õk is,s emberfüggõ mennyi a tûrõképessége.
Aki gyerek az is játszon nincs bajom vele,kell nekik egy másik homokozó.Annó már alig vártam a hardmode-ot a wot-hoz.Megcsinálták,de nem ugy hogy én gondoltam.😄
Aki gyerek az is játszon nincs bajom vele,kell nekik egy másik homokozó.Annó már alig vártam a hardmode-ot a wot-hoz.Megcsinálták,de nem ugy hogy én gondoltam.😄
Ez tevedes a gyerekeknek ugyanugy kell a sikerelmeny, sot meg jobban mint egy felnottnek, mert az a pozitiv visszacsatolas a szamara.
Es mint irtam nem a winrate es stat kell a gyenge jatekosoknak, hanem az hogy megfelelo aranyban nyerni tudjanak. Loszart jatszananak jatekosok a jatekkal, ha nem tudnanak nyerni, ez a te teveszmed, hogy de akkor is, ha felevben egyszer kitud loni egy tankot az itt tartja a jatekban.
Es ez minden mas ilyen jatekban is igy volt.
Peldaul sokat jatszottam Quake3 es amig nem volt a wallhack/aimbot es egyeb cheat, addig a gyenge jatekosok mind kihaltak a szerverekrol.
Es mint irtam nem a winrate es stat kell a gyenge jatekosoknak, hanem az hogy megfelelo aranyban nyerni tudjanak. Loszart jatszananak jatekosok a jatekkal, ha nem tudnanak nyerni, ez a te teveszmed, hogy de akkor is, ha felevben egyszer kitud loni egy tankot az itt tartja a jatekban.
Es ez minden mas ilyen jatekban is igy volt.
Peldaul sokat jatszottam Quake3 es amig nem volt a wallhack/aimbot es egyeb cheat, addig a gyenge jatekosok mind kihaltak a szerverekrol.
"Nem mondom, hogy ez így jó a menõknek, de az igazán menõk nem hisztiznek e miatt. Csak azok, akik menõknek hiszik magukat, de nem azok."
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Igen, de ez is pont egy olyan kicsi minta a randomnak köszönhetõnek, mint amit én írtam. Sok meccs elmegy mire újra összejön egy ennyire szar kör. Csak a rossz sokkal inkább megmarad az emlékezetedben, mint a normális körök...
pedal to the metal...
Csak azért ezt szajkózod, mert számodra ez a természetes. És ez érthetõ. De a gyerekek máshogy vannak összerakva. Õk nem tudják mi a szopás, mert nincs viszonyítási alapjuk. És ha nyernek, az sem okoz sokkal nagyobb örömet nekik, mint amikor kilõnek két tankot, de kikapnak. Egész egyszerûen más az értékrendjük a tiednél. És ettõl még nem buzik. És a játék nekik a lényeg, nem az önfényezõs statraverõs kihaénnem magamutogatás egy játék fórumján. Mert a stat, aminek egy kicsi hullámvölgye miatt sokszor lázadtok, semmi másra nem jó, csak erre. Felállítani egyfajta hierarchiát a játékosok között. A vérvörös babuinok magasról tojnak erre 😊
Nem mondom, hogy ez így jó a menõknek, de az igazán menõk nem hisztiznek e miatt. Csak azok, akik menõknek hiszik magukat, de nem azok. Mindenki döntse el, hova tartozik! <#papakacsint>#papakacsint>
Nem mondom, hogy ez így jó a menõknek, de az igazán menõk nem hisztiznek e miatt. Csak azok, akik menõknek hiszik magukat, de nem azok. Mindenki döntse el, hova tartozik! <#papakacsint>#papakacsint>
pedal to the metal...
"A random tényleg szar néha. Tegnap volt egy meccsem T-150-el, mikor 14 lövésbõl 4 talált és csak 2(!) sebzett."
Ha surubben talalsz a rossz napokon, akkor sem sebzel. Lasd: #223684
A jo napokon meg a kapasloves 500m-rol merkozesenkent, meg legalabb 2 tank kigyujtasa.
Ha surubben talalsz a rossz napokon, akkor sem sebzel. Lasd: #223684
A jo napokon meg a kapasloves 500m-rol merkozesenkent, meg legalabb 2 tank kigyujtasa.
Erre van az ESL, meg a CW-k. Miért nem játszol ott?
Miért itt a közös nagy "homokozóban"?? 😊
Nekem szar lenne, ha néha nem látnék egykét über játékost egyik oldalon sem. Megjegyzem így is ritkán találkozom velük, mintha máris mûködne valamiféle szegregáció...
A random tényleg szar néha. Tegnap volt egy meccsem T-150-el, mikor 14 lövésbõl 4 talált és csak 2(!) sebzett. Kurvára nem voltam tõle boldog. De ez csak egy meccs a sok közül és tudom, hogy sok csata lemegy, mire megint összejön egy ilyen szar a random jóvoltából. A statisztikát tényleg csak hosszú távon érdemes/szabad vizsgálni. A kiragadott példák, kilengések soha nem bizonyítanak semmit.
Miért itt a közös nagy "homokozóban"?? 😊
Nekem szar lenne, ha néha nem látnék egykét über játékost egyik oldalon sem. Megjegyzem így is ritkán találkozom velük, mintha máris mûködne valamiféle szegregáció...
A random tényleg szar néha. Tegnap volt egy meccsem T-150-el, mikor 14 lövésbõl 4 talált és csak 2(!) sebzett. Kurvára nem voltam tõle boldog. De ez csak egy meccs a sok közül és tudom, hogy sok csata lemegy, mire megint összejön egy ilyen szar a random jóvoltából. A statisztikát tényleg csak hosszú távon érdemes/szabad vizsgálni. A kiragadott példák, kilengések soha nem bizonyítanak semmit.
pedal to the metal...
Amíg replayt nem csatolsz, addig ez csak urban legend marad...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Es a rossz napokon, amikor a 80% winrated leesik 30-ra mennyi penetration null damagest losz ? 😛
Ilyen rengeteg van, de szerintem a szerver nem bírja a lépést vagy az engine😊
Nekem is rengetegszer kurva messze robog a felderítõ.. rá lövõk mögé vagy 1 tankal erre 1 sec múlva megnyekken😄DDD
Nekem is rengetegszer kurva messze robog a felderítõ.. rá lövõk mögé vagy 1 tankal erre 1 sec múlva megnyekken😄DDD
Azt kell mondjam megint, hogy azon ha noob vagy es nem tudsz nyerni, abbahagyod egy ido utan a jatekot, mert eleged lesz a szopasbol.
Lohetsz te ki egy tankot, ha kozben meg nincs sikerelmeny csak a szopas.
Oke akkor nem hagyod abba a szopast, ha meleg vagy, vagy no. 😛 Mas esetben ez kizart. 😛
Lohetsz te ki egy tankot, ha kozben meg nincs sikerelmeny csak a szopas.
Oke akkor nem hagyod abba a szopast, ha meleg vagy, vagy no. 😛 Mas esetben ez kizart. 😛
1234x elmondtam hogy 400/700/1000/1300/1600/1900.... eff/wn6/wn6/csillámfaszláma alapján kellene mûködnie az MM-nek, természetesen sajnálnánk azokat akik nem tudnának annyi topgunt lõni de talán színvonalasabb meccsek lennének...
Természetesen akkor nem kellene a többi manipuláció a cuccba😊
Természetesen akkor nem kellene a többi manipuláció a cuccba😊
Nem regen volt ket egeszen furcsa lovesem.
Hatraltam es rafutottam egy bukkanora es az agyutornyom a napba nezett, es pont akkor lottem, de a 200 meterre, szemben levo IS-3at lottem ki egy ammo rack hittel. 😛
Oke ezt meg ralehet fogni a lagra, bar erosen ketlem, mert tobb volt az idoelteres.
A masik, T34-el probaltam kovetni egy AMX light tank mozgasat, de az agyum le volt maradva mogotte legalabb 1e meterre egyertelmuen nem talalhattam volna el, Mondtam is magamban, hogy kar loni. Foleg ha meg a ping altal okozott elterest is beleszamolom. Hat nem lottem melle, ami egy vicc volt.
Hatraltam es rafutottam egy bukkanora es az agyutornyom a napba nezett, es pont akkor lottem, de a 200 meterre, szemben levo IS-3at lottem ki egy ammo rack hittel. 😛
Oke ezt meg ralehet fogni a lagra, bar erosen ketlem, mert tobb volt az idoelteres.
A masik, T34-el probaltam kovetni egy AMX light tank mozgasat, de az agyum le volt maradva mogotte legalabb 1e meterre egyertelmuen nem talalhattam volna el, Mondtam is magamban, hogy kar loni. Foleg ha meg a ping altal okozott elterest is beleszamolom. Hat nem lottem melle, ami egy vicc volt.
Ez szemenszedett hazugság ilyen nincs😄DDDD Nekem az a furcsa mókus aki nem veszi észre ezeket a fucsaságokat..
Bemegyek én vagyok ChuckNorris mert senki nem áll meg elõttem 500 méterrõl rálövök valamire talál és szakít... másik meccsen mintha ki operálták volna az agyam.. minden pattan és minden átlõ elsõre mint a szart.. de vannak akiknek ez nem furcsa😄DD nem kérek a +/- 25%-ból mert ez messze nem az...
Bemegyek én vagyok ChuckNorris mert senki nem áll meg elõttem 500 méterrõl rálövök valamire talál és szakít... másik meccsen mintha ki operálták volna az agyam.. minden pattan és minden átlõ elsõre mint a szart.. de vannak akiknek ez nem furcsa😄DD nem kérek a +/- 25%-ból mert ez messze nem az...
Továbbra sem érted. Aki magasról leszarja a statokat, nem érdekli ki milyen játékos, csak eltankozgat és mikor meghal nézegeti a többieket, hogy milyen szépen gurulnak ide oda... Van egy csomó ilyen player és nem zavarja õket,hogy nagyon ritkán nyernek. Ha néha kilõnek egy tankot, örülnek. Ha esetleg kettõ is összejön, boldogan újonganak és azt mondják: Nézd apa, kilõttem két ellenséget!. És ettõl még nem idióták. Csak mást élveznek a játékban mint te. És nincs nekik külön homokozó, a nagyok közt kell játszaniuk. És hidd el, elég sokan vannak. 😊
pedal to the metal...
tessék
<#vigyor2>#vigyor2>
<#vigyor2>#vigyor2>
Foleg ugy, ha a jo jatekos penetration null damaget lo, mikozben a noob meg az agyu mantle lovessel kigyujtja a tankot. 😛
Miért kellene 20% körüli winrate-nek lennie? Ne mindig kerül össze jó játékosokkal. A mostani felhozatalból bõven van esélye arra, hogy saját szintjén kapjon ellenfelet, mert van elég erre alkalmas ember anyag. Sõt, akkor sem feltétlen kell veszítenie, ha az ellenfélnél van pro, mert lehet, hogy az összes többi hamarabb elhullik a profi játékos csapatából, a kedves pro player meg nem biztos, hogy minden esestben lehozza pl. az 1vs6 felállást. 15vs15 a csata, bõven van esély olyan partiba kerülni, ahol majd lesznek olyanok akik esetleg lehozzák a meccset, így sokan elérne egy 50%-hoz közelítõ wr-t. Amit írsz az igazából 1v1-nél tudna igazán kiteljesedni, ott biztos, hogy nem lenne meg az 50%wr sok játékosnál (sikerélmény sem lenne ám), mert nem lenne aki vinné a hátán, de hogy lenne bõven 20%alatti is, az is egészen biztos.
Szerintem egy noobnak az adja a sikerélményt a játékban, ha kilõ egy másik tankot. Leszarja, hogy gyõz, vagy veszít, ez másodlagos. Aki már nézi, hogy nyer-e, vagy sem, az többet akar ettõl a játéktól.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
biztos van pár idióta akit nem érdekel a sikerélmény 😄
de amúgy igazad van!
de amúgy igazad van!
Szerinted. A jatek egyik alapveto eleme, hogy nyerni tudj es legyen sikerelmenyed es nem pedig az allando kudarc.
Ha pedig allandoan szopsz benne, akkor egy ido utan eleged lesz a kudarcelmenybol. Szoval nagyon gyenge labakon all a magyarazatod, hogy azert jatszanak a jatekosok, mert ok akarnak lenni a golyofogok, a kifejezeseddel elve.
Ha pedig allandoan szopsz benne, akkor egy ido utan eleged lesz a kudarcelmenybol. Szoval nagyon gyenge labakon all a magyarazatod, hogy azert jatszanak a jatekosok, mert ok akarnak lenni a golyofogok, a kifejezeseddel elve.
Lelki szemeim elõtt már látom az izzadó marchizort, Szakeszt, dieghot, ahogy havi fizetésük, és ESL-en szerzett goldjuk nagy részét free XP átváltásra használják, hogy tartani tudják a 2000 körüli eff-értéket. Mert ez életszerû. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezt hányszor leírtam, de mindenki leugatott... De én családos ember vagyok és nincs pénzem free xp átváltásra.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Továbbra sem értitek. A játékos állomány bizonyos részének még a fele-fele gyõzelmi érzetre sincs szüksége ahhoz, hogy újra és újra játszon... és ezek nem értelmi fogyatékosok, csak nem a tartalmas szórakozást keresik itt. Csak úgy elvannak és máshol találják meg az önkifejezésük ideális eszközét. Õk az igazi golyófogók és ezt is élvezik bizonyos szinten. Nekik a hangok tetszenek, meg a látvány, meg a kis tankok mindenfele... meg a madarak, meg hogy kidõl a fa...
pedal to the metal...
neked is 30%-nál lett meg? 😄
Vagy az epic játékos mondjuk nem stockként kezd játszani az elephanttal.
Ezért neki nem 30%-ról kell felhúzni a winrate-t mint neked.
Mert freebõl rávágja a X-es löveget aztán gyí.
És így tovább......
Ezért neki nem 30%-ról kell felhúzni a winrate-t mint neked.
Mert freebõl rávágja a X-es löveget aztán gyí.
És így tovább......
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Persze mert lammaer azt hiszi, hogy kell az xvm a winrate felfedezesehez.
Pedig a jatekos tisztaban van annelkul is, hogy tud e nyerni vagy sem.
Biztos nem erezne azt, hogy amikor belogol es jatszik es kozben nem tud nyerni csak par alkalommal.
Pedig a jatekos tisztaban van annelkul is, hogy tud e nyerni vagy sem.
Biztos nem erezne azt, hogy amikor belogol es jatszik es kozben nem tud nyerni csak par alkalommal.
bazdmeg 😞(((
április 29. nekem innentõl kezdve gyásznap!!!! 😞((
április 29. nekem innentõl kezdve gyásznap!!!! 😞((
"De a lényeg, ki mondta hogy a babuin nézi a statját? hogy nézi a winratét?"
Ne nálad nem ezt jelenti?😊)))))
De viszont érzésre hozza a rendszer neki a egyszer nyerek egyszer vesztek életérzést😄D azt jól el van brümmög meg folyik a nyála😄
Ne nálad nem ezt jelenti?😊)))))
De viszont érzésre hozza a rendszer neki a egyszer nyerek egyszer vesztek életérzést😄D azt jól el van brümmög meg folyik a nyála😄
Mindig eljutunk a súlyozott MM rendszerhez, csak az a baj hogy akkor Lammaer nem tudna annyi topgunt lõni😄DDDDDDDDDDD
Nem zavarná õket az se. Mivel sztem nem is nézik 😊
Ez azért van mert az összes ilyen statisztikai adat WR független... direkt nem veszik figyelembe, hiszen sokszor a gyõzelem nem rajtad múlik, ahhoz csapat is kell.
Persze van HOSSZÚTÁVÚ összefüggés a WR és az eff között, de ha napra lebontva nézed akkor kb semmi. Mivel veszthetsz akár 15x is szinórban, de ha minden meccsen leosztottad a tankod HPjának 2-3xosát sebzésben, akkor a napi effed fasza lesz, mig a WR-ed meg 0%.
Persze van HOSSZÚTÁVÚ összefüggés a WR és az eff között, de ha napra lebontva nézed akkor kb semmi. Mivel veszthetsz akár 15x is szinórban, de ha minden meccsen leosztottad a tankod HPjának 2-3xosát sebzésben, akkor a napi effed fasza lesz, mig a WR-ed meg 0%.
Ez érdekes😊 mert ha a GL-re mondanád egyet értenék, de nekem ha szar a meccs nem nyomok GG-t...
Ennyi mindenre nem tudok trollkodni😄
De a lényeg, ki mondta hogy a babuin nézi a statját? hogy nézi a winratét?
Senki és én sem ezt mondtam csak ahoz hogy maradjon kell a nagyjából 50% winrate... nem kell nézni hanem egyszerûen nyer is veszít is....
Miközben igazából 20% WR-nek kellene lennie..
De a lényeg, ki mondta hogy a babuin nézi a statját? hogy nézi a winratét?
Senki és én sem ezt mondtam csak ahoz hogy maradjon kell a nagyjából 50% winrate... nem kell nézni hanem egyszerûen nyer is veszít is....
Miközben igazából 20% WR-nek kellene lennie..