World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te irtad nem én... 😊 MInimum ketten félreértettük, ilyenkor nem biztos hogy bennünk van a hiba 😊

Ja hogy eljutottunk oda hogy majd én megmondom mit mondtál te😄DDD

Most ebben a szakaszban vagyunk? amikor azt írod hogy te biztos nem érted? ezen mindig átmegyünk akár át is ugorhatnánk legközelebb...

Én is tõled mert még mindig nem találom ahol azt írtam hogy személyre szabottan nekem állítgatják a játékot...

a sok szmájliból gondolom hogy valójában nem érted....

Ja értem😄DDDDDDDD

Myilván mindent nem jelent be a WG, csak nagy vonalakban tudunk dolgokról. Érted, még én amikor BELSÕS vagyok egy projekten, akkor sem tudok mindent amit TERVEZÜNK, nem beszélve azokról a finomságokról amiket NEM TERVEZÜNK, mert elromlanak.

De a személyre szabott szopatás, az már ilyen tigrincses kategóriájú gondolkodás. Tõled felnõttebbet várok el 😊

Ezt a kis ujjadból szoptad okoska? De linkeld be nyugodtan hogy én ezt hol írtam? Ja vagy ezt Lammaer írta? Nem kéne keverni ki mit ír....

10-20-30 meccs esetén statisztikáról meg valószinûség számításól beszélni... ugyan....

nem szeretem az unicumot, jéger finomabb 😄
Persze csavargatnak, de csak személyre szabottan. A kb 50 millió regbõl mindig kiválasztanak 1 milliót, akinek szopnia kell 1 hétig, ez teljesen random, 1 megkötéssel, unicum játékosokat nem lehet kiválasztani.
Utolsó két játszott napom 38% winrate... ott van a planetwoton ugye, szerinted ma mennyi lesz 4 win 18 vereség? természetesen minden elõfodulhat csak itt a wotban olyan érdekes a valószínûség számítás😊)

ma úgy kezdtem hogy 37 win kell az 55% winratehez.. most 55 szerinted ez rendben van.... grat!!!!
Egyébként te ki jelented hogy minden változtatást bejelent a WG? tehát a háttérben nem csavargatnak semmi? Mert akkor ez mért nem szerepel a wikin vagy innentõl az mennyire hiteles?😊)

Wlansot és Foxbatot üldözi a WG, én nyomtam fel õket (wlansnál a "nem hisz a wikinek" opciót kattintottam be" a feljelentési formon".

Igaz, Wlansot még csak tegnap óta tették szopóágra, mert egyébként 50% fölött van a napi winrateja a Planetwot szerint, de 28-án szergej már figyelte, igy 38.46% lett.... persze "rengeteg" csatát lenyomott, hogy statisztikailag releváns legyen aznap 😊

Én miért nem tapasztalok kredit csökkenést SU-122-44el? Ja tudom, unicumokra nem hat a nerf sem...
Nekem tegnap volt ez a prém-Csörcsivel,8 killes 1500-körüli dmg-es R-W medálos Top gun kör valami 26-ezret ért...hát na kicsit többet vártam volna.
Dehogy is a WG ilyet soha nem csinál, wotwikin biztos le van ez is írva😄DDDDDDDDDDDDDDD

WG megint dolgozik 😊
haver mondta hogy iszonyat visszavették a PZ IV S. hozamát is....
tök jó körnél hoz +10-15k-t...
nemrég meg 30k-at hozott simán,
de ugyanez van SU-122-44el is ott is észrevehetõ a csökkenés!
kb ma 20% winrate..... igen érdekes ez a nem bele nyúlt random..... nem 2 meccsbõl hanem 14-bõl... no comment...

Az már önmagában is épp elég nagy baj 😊
A másik nagy baj meg, hogy már megint ilyeneken töröm a fejem, hogy mibe kéne belekezdeni, holott most is legalább 7 tankot húzok egyszerre, meg vagy 10 másik ág van félbehagyva ilyen-olyan tierekben 😄

bûvölöm..... már felhoztam a WR-jét 50%-ra 30ról <#hehe>
de még mindig kell rá a motor meg a talp hogy guruljon egy kicsit 😄
de am fasza mert tegnap elõrerusholtam vele (vagyis gurultam) mert mindenki kempelt és
IS-3, T25 AT, SU-100Y lõtt egyszerre de egyik se sebzett XD
Tono34
Nálam is sokszor igen kevés sebzést ad ...

Fox, bûvöld inkább a ferdit 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

pedig azon brutál gun van..... nekem nincs vele gondom, csak a sok gyökér polákkal van!
mert nekik köszönhetõen 30%-os vele a WR-em <#confused>
Mivel az államkasszát leszívta a JT-Indipanzer-AfkPanter trió,bevetésre került a rég elfeledett T34-ingyenprémtan is,de az érzéseim nagyon nagyon vegyesek,hull down trollság nagyon jó móka,de az a löveg biztos hogy nincs 400-as alfára állítva...Isu 2 lövés 662dmg,T69 1 lövés 314dmg,T25AT 332 dmg(meg volt egy T34,de abból mind az 1500-hpt lelõttem,és volt egy Su-122-44 de abba 2-õt lõttem és a másodikban már low hp-n volt,de gyanús hogy 424 rá kiosztott sebzésbõl az elsõ találat 400 alatt volt).
És mindezt egy viszonylag jó nyertes körben.
Eddig ezt a Csöre GC-t csak szidni hallottam még mindenkitõl pedig 😊

megvettem ezt az AT-8at... de nem kellett volna, holnap adom is el!
Churchill GC ezerszer jobb 😊
😄
Bár még viszonylag szerencsés is vagyok, mert legalább hétvégén megúsztam õket, csak ma ért utol a "végzet" 😄

Ma van a Babuin visszavág címû film😊

Tier5 csatákban 4. kör óta folyamatosan 14 pirossal vagyok egy csapatban!
Nem kisegítõiskola-látogatásra jelentkeztem, mégis azt kapom. Francért nem lehet ezeket elkülöníteni, aztán boldogítsák csak egymást!

Tono34
Töltsd fel én megnézném, melóban úgyse megy a wot 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ha már jobbkezes egy kis OFF

pár napja szomszéd faluban voltam kocsival, ott van pár jobbkezes mellékutca...
megyek, jön jobbról a bringás csávó, megállok az meg kicsit bebaszva ilyet szól
"mi az anyád van már? menjél már bazdmeg" <#idiota>
Sose hittem volna, de megvan!!!!! :-D Kellett hozzá egy plusz egy fél afk az ellennél, illetve egy nem báziskemper JPZE100, na meg persze az, amit korábban is írtam, hogy saját artyaink nem voltak gyorsabbak, pedig minden ellen arty spotolva volt. Semmi extra nincs a körben ezen kívül, de ha valakit érdekel feltölthetem a replayt.

Van, amikor semmi sem elég...

Jakuza1
Az arty balance tutira mukodik.
Az ellenfelnel 2db tier7 nalunk meg 1db tier6 😄

Na felkeltetted az érdeklõdésemet a klánja iránt...
Hm lássuk csak.....
Óhuramistenirgalmazz!!!!XD
Jakuza1
Szanalmas a wargaming shitje. Epp most lottem egy wz-131-en 6db penetration null damage-t zsinorban.

Antimat
Ebbe a klánba még én is beférnék. 😊
Épp azon gondolkozom, hogy jó lenne tanulni valaki(k)tõl ingame, de tõle/tõlük pl. nem tudom, hogy tudnék-e.

cyka blyat

Nekem volt hasonló problémám az XVM-l, a Dokan reinstall oldotta meg végül.

pedal to the metal...

köszi szépen 😊
Löwe a 29% winrátával... azta..

a játékot le tudom tölteni a launcher-en kívül is? Mármint most az a problémám, h újra kellett raknom reggel a gépet, és játékot is (mint a többit) szokásos módon raknám fel, de reggel óta megáll a launcher-ben a letöltés 3 és 5 giga között vhol, van h 4,8-nál, van h 3,9-nél és onnantól befagy a launcher és kész. A telepítést nem folytatja, nem kezdi újra, törölnöm kell a játékot (már amit addig felnyomott) és újra az egész....7x-re próbálom, most már meguntam a szórakozást fele, viszont nem tudom lehetséges-e letölteni azt az 5gigát (4,9) és azt megoldani h a játék felismerje és mûködjön blabla 😄 elõre is köszi és bocs a hosszú postért 😊
commander <#vigyor>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

3-as platoon a játékba,hogy miért is,hogy javítsa az ember a winrátáját?:

Nesze ez meg 2 másik hasonló(43-46%wr) természetesen mint Top tank T9-ben hurrá...mi a francé platoonozik az ilyen,direkt veszteni akar vagy mi?
Ez a hibaüzi fogad az xwm indításánál.
letöröltem, mindent újratettem és akkor sem jó. visszateszem a régebbit akkor jó viszont az új tankokat nem mutatja. úgy csináltam mindent ahogy a wotinfo.hu oldalon van. mit rontottam el?
bocsi hogy nem olvasok vissza!
xwmhiba
Pár napja én is rábukkantam, tûzijáték nálad is van? Csak mert a képen nem látni és nem is említed.

Az AMX12 úgy ég mint a gyufa. Mindegy melyik irányból találnak el. 6 csatából 5-ben tûz által haláloztam el.
Maala

Hihi, vesztes helyzetbõl win. -.-

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU