World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mekkora haxorok vannak már!
T-34- lassú töltése miatt nem szimpi, tornya meg elég vastag hogy némelyik arany lõszer is lepatanjon róla, kivéve 9-10 tier heavy-k
Is-6/SP- gun kaki, sp (messzirõl talán a páncélja ér valami, közelrõl darálják) Is6 (páncélja nem mindig jó, és sok lepatanóval alig hoz creditet)
Jg8.8- is néztem de az arty mágnes szóval már itt nem érdekel...
Talán Fcm50t vagyok megbarátkozva mert hiába hogy nincs páncélja, de távolról olyan mint egy td, és olyan gyors mint egy light-med tank! Lõszere is baráti
Nekem ezek a vélemények a prem tankokról! Csak a ti véleményetekre is alapoznék, pláne akinek van és mik a tapasztalatai
FCM: Meh, papírkutya. Nem kell tõle félni.
IS-6: Meh, kicsit pattogós, de az ágyúja közröhej. Nem kell tõle félni.
Löwe: Meh, papírkutya, ég mint a Reichstag, az ágyúja jó de nem üt akkorát hogy összecsináljam magam. Nem kell tõle félni.
T34: Húú b*zeg vissza a sarok mögé, ha egyet belémb*sz azt nem köszönöm meg!
Ezek alapján egyértelmûen T34-et vennék.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Jó penû ágyú (T9be mindenképp), és nagy RoF. 1x mellélõsz, mire T34el újralõnél, FCM-el 3at próbálkozol. Cserébe kisebb alfa, ez tény.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
városi tank, be kell forgatni és menni a tömeggel.... becsapsz egy 390eset aztán elbújsz...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A tank farmolásra kell -> A credit abból jön ha sebzel ->sztem a legjobb ágyúja a T34nek van.
Ráadásul ugyan nem tier limites, ez farmoláskor elõny, mivel a magasabb tierûek sebzéséért több credit jár. Plusz ugye testpáncélja egyiknek sincs, de a T34 legalább tud többé kevésbé hullldownozni, az még ér valamit nagyobb tierben is.
Tény lassú, de hát "gyors" prémtank csak a type volt 😊
(ui: ahogy FAQban is írom, mondjuk én ennyi pénzért inkább prém accountot vennék, azt nekiállnék 1-2 ág kihúzásának. Dõl a pénz, és az XP sem vész kárba)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
T34 se sokkal jobb! 3 közül a francia fos a legjobb 😊
de annak meg kicsi az alpha sebzése és minden átlövi!
magyarul mind 3 szopás 😄
Az általad említett tankok közül csak ez van nekem, de pl. egy Löwe nem szokott ellenfél lenni. Bár tudom, a sofõr számít, nem a tank.
Még soha nem csináltam ilyet.
pedal to the metal...
FCM50t
T34
Löwe
Utóbbi kettõ tier 10 csatába is berakja, FCM50t meg ugye max 9 tier, és mivel már sajnos kreditért is lehet venni gold lõszert, ezért én az elsõ tankra voksolnék, mivel a páncélzat itt már semmit nem ér a játékban! Szerintetek FCM50t bátran megvehetem?
megtartom nézegetni!!! 😊)))

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
cyka blyat
Nekem valamikor régen volt 3.8 körül ment 3.2-3.4 szerintem alapvolton is kellene tudnia.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
pedal to the metal...
AMD X2 245e (2,9 GHz), ATI HD6770 1GB gDDR5, 4 GB DDR3 1600 MHz dual.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
pedal to the metal...