World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
De azzal tudni kell játszani is már. Egy FCM-T34-(Löwe) még a kezdõbb játékosoknak is baráti.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sokszor leírtam már, játékos függõ nagyon, hogy kinek mi jön be, mivel megy jobban a játék. Nekem mai napig az SP (+a type59 de az nem kapható) a kedvencem. Tudom könnyû kilõni, de nézzd meg milyen számokat dobál ki az xvm, na a döntõ többségnek fingja sincs arról, hogy mit kellene kezdeni vele, hol kellen lõni. Amikor 2sp-s platoonal végigszántottuk az egyik odlalt, a végére ketten összesen 11k potencial dmg-et nyeltünk be, azért jelzi, hogy még mindig nem ismerik ezt a tankot, pedig nem most jött ki.
Öcsém, mekkora cheaterrel találkoztam most. Is3al akkorát lõtt belém, hogy nemcsak a tankom szakadt szét de még a netrõl is ledobott....

Mekkora haxorok vannak már!

Azért ha az ár/érték arányt nézzük, szerintem az sp a nyerõ, és jól is hozza a kreditet.A pontos ágyú miatt meg lehet lõni a gyenge pontokat. Dombos terepen meg kihasználható a hull down elõnye. Énnem írnám le az sp-t. Nekem van, meg lehet szeretni.

Löwe- néztem de mondom mivel bejöttek a credites arany lõszerek a páncélja a békasegge alatt van, ráadásul könnyen tüzet kap +lassú
T-34- lassú töltése miatt nem szimpi, tornya meg elég vastag hogy némelyik arany lõszer is lepatanjon róla, kivéve 9-10 tier heavy-k
Is-6/SP- gun kaki, sp (messzirõl talán a páncélja ér valami, közelrõl darálják) Is6 (páncélja nem mindig jó, és sok lepatanóval alig hoz creditet)
Jg8.8- is néztem de az arty mágnes szóval már itt nem érdekel...

Talán Fcm50t vagyok megbarátkozva mert hiába hogy nincs páncélja, de távolról olyan mint egy td, és olyan gyors mint egy light-med tank! Lõszere is baráti

Nekem ezek a vélemények a prem tankokról! Csak a ti véleményetekre is alapoznék, pláne akinek van és mik a tapasztalatai

Én csak ellenfélként találkozom velük, de az érzéseim velük kapcsolatban a következõek ha meglátok egyet:
FCM: Meh, papírkutya. Nem kell tõle félni.
IS-6: Meh, kicsit pattogós, de az ágyúja közröhej. Nem kell tõle félni.
Löwe: Meh, papírkutya, ég mint a Reichstag, az ágyúja jó de nem üt akkorát hogy összecsináljam magam. Nem kell tõle félni.
T34: Húú b*zeg vissza a sarok mögé, ha egyet belémb*sz azt nem köszönöm meg!

Ezek alapján egyértelmûen T34-et vennék.
D0vahkiin pl sokat megy vele (wotreplaysen sokat töltött fel), bár õ prémium lõszerrel használja. Másik elõnye az IS6-nak, hogy prém lõszerrel is szépen termeli a pénzt (nekem nettó 86k volt vele a rekordom, anno dobtam is fel róla screenshotot).
Hülye troll! 😊

Maala
De az nerfelve lett, mióta kijött, nem? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na, akkor lényegében minden tank ajánlva lett, csak a löwe nem. Vegyél azt 😊

Maala
Persze, hogy tier limites. 😊

Mert nem könnyû vele játszani, alacsony pen-miatt tudni kell, hogy mit, hol tudsz sebezni vele, ez elég sok embernek problémát okoz, ezért olyan gyatra nagyon sok SP-IS6 eredmény, mert mennek-lõnek aztán meghalnak sebzés nélkül.
IS-6 tierlimites? Gyak. ugyan az az ágyúja mint az IS-nek. HA feldob T10-ig akkor ott az elég necces. Egyébként szerintem a péncélja se egy nagy durranás, bár az is igaz, hogy még értelmes játékost nem láttam velük.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
Nekem T34-em van, és igaz, amit mondasz, de az FCM-re váltanék, ha lehetne (type mellett).

Jó penû ágyú (T9be mindenképp), és nagy RoF. 1x mellélõsz, mire T34el újralõnél, FCM-el 3at próbálkozol. Cserébe kisebb alfa, ez tény.

Egyértelmûen FCM!!! Nekem van T34, valóba hozza a pénzt, de ótvar unalmas és szenvedés vele a játék. IS-6-on a gun borzalom. FCM pedig iszonyat jó tanknak tûnik. Egész jó penje van, jó ROF-ja, és ami nagyon durva simán tud menni a mediumokkal. Igaz nem egy Type59, de sztem még mindig ez áll hozzá a legközelebb. Mivel ez a tank kitûnõ flankelésre, oldalról pedig minden tankot be lehet verni, ezért szerintem a pénzt is simán hozza úgy, mint a T34! FCM!
nem tudom, de amúgy tényleg nincs belõle sok.... pedig ha valaki yo prém tankot akar akkor oroszt kell venni 😊
Roger6
Ezt én is hallottam, mégsem egy elterjedt típus. Talán a rossz híre elõzte meg? Vagy félnek tõle?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

IS-6 pedig brutál ha jól használod 😊
városi tank, be kell forgatni és menni a tömeggel.... becsapsz egy 390eset aztán elbújsz...
Tono34
Pedig jó a T34 😊 Tényleg inkább TD mint heavy tank ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én a T34-et venném.

A tank farmolásra kell -> A credit abból jön ha sebzel ->sztem a legjobb ágyúja a T34nek van.

Ráadásul ugyan nem tier limites, ez farmoláskor elõny, mivel a magasabb tierûek sebzéséért több credit jár. Plusz ugye testpáncélja egyiknek sincs, de a T34 legalább tud többé kevésbé hullldownozni, az még ér valamit nagyobb tierben is.

Tény lassú, de hát "gyors" prémtank csak a type volt 😊

(ui: ahogy FAQban is írom, mondjuk én ennyi pénzért inkább prém accountot vennék, azt nekiállnék 1-2 ág kihúzásának. Dõl a pénz, és az XP sem vész kárba)

Akkor fcm50t vagy is-6 még fontolóra veszem😄

Jó de Is-6 se jobb mert annak az ágyúja vetekszik a SP-vel, csak nagyobbat sebez ha betalál!

Roger6
Szerintem nincs rakás fos tank, csak szar sofõr. <#eplus2> Tudni kell használni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Löwét meg ne vedd, rakás fos!!!!
T34 se sokkal jobb! 3 közül a francia fos a legjobb 😊
de annak meg kicsi az alpha sebzése és minden átlövi!

magyarul mind 3 szopás 😄
Roger6
Én T34-et úgy használom, mintha TD lenne, egyfajta support tanknak. Tegnap 12 karikát mentem vele, egyszer sem rakott 10-esek közé. De ha berak, az sem gond, mert van akkora átütése, hogy sebezze õket. A lassú reload time és a harmatgyenge frontpáncél miatt bújkálni kell vele, de egész jó sebzéseket lehet kiosztani vele.

Az általad említett tankok közül csak ez van nekem, de pl. egy Löwe nem szokott ellenfél lenni. Bár tudom, a sofõr számít, nem a tank.

Ajaj😊 BIOS egyébként(lehet másként is de..) szerintem keresd fel itt az sg valamelyik ezzel foglalkozó topicot😊

Aha, már csak egy gond van: nem tudom mivel szoktak procit húzni. Van erre valami szoftver, vagy BIOS-os téma, vagy hogy mûködik? <#fejvakaras>
Még soha nem csináltam ilyet.

pedal to the metal...

Nemsokára tervezek premium 8 tank vásárolni, és az alábbi tankot néztem ki
FCM50t
T34
Löwe

Utóbbi kettõ tier 10 csatába is berakja, FCM50t meg ugye max 9 tier, és mivel már sajnos kreditért is lehet venni gold lõszert, ezért én az elsõ tankra voksolnék, mivel a páncélzat itt már semmit nem ér a játékban! Szerintetek FCM50t bátran megvehetem?

rohadjak meg dög jól néz ki ez a tank!!!!
megtartom nézegetni!!! 😊)))
Köszi! Csináltam is egy perverz acc-ot! Megváltoztattam a jelszót így adott még 300 goldot! Csak artyk lesznek és ezzel fogok trollkodni,ha megunom a sok prot!<#idiota>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Sunsetjoy
Ez a grafikamánia, ejj... 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem az meghajtja, elvileg nagy felbontáson általában VGA limit van, de ott rendes game enginek dolgoznak😊 wotnál ki tudja...

Antimat
X3 phenom Black edition

cyka blyat

Na azért nem mindegy milyen proc😊

Antimat
Egy 2.8 GHz-es proci kb milyen VGA-t tudna még kihajtani? Mert nekem lehet, hogy felesleges is a 7850?

cyka blyat

Számítana szerintem, de túl sokat ne veszõdj vele húzd meg annyira amit könnyedén visz és még nem melegszik mint az állat(persze hûtõ függõ)
Nekem valamikor régen volt 3.8 körül ment 3.2-3.4 szerintem alapvolton is kellene tudnia.

proci húzás iszonyat sokat számít... ha felhúzod 2.5rõl 3.0-ra már sokkal stabilabb lesz a game 😊 (persze ha jó a hûtõd) nem amiben a sör van XD
Eagle16
Megint van kód, de csak új regisztrációhoz jó. link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A Windows kb 1,5 éves telepítés, az ütemezett frissítés meg nem igazán zavar , inkább tankozás közben tegye, mint szimulátor versenyen. Azt a pár sec-et kibírom. A kérdés inkább az, hogy érdemes e proci húzással veszõdni, vagy a DDR2-es ram ill. a GT430 elérte már a határait? Mert elvileg az E5200 egy nagyon jól húzható proci, csak nem tudom lenne e értelme csak a wot miatt veszõdni vele? Mert ha a wot nem javulna vele, akkor nem fárasztanám magam vele...

pedal to the metal...

Nálam: E8400 (C2D proci), mellé HD4870 videó. Teljesen élvezhetõ a játék wide monitoron.

Nézd meg, hogy nem fut-e ütemezett feladat a háttérben (pl. vírusirtó, töredezettség-mentesítõ, stb...). Esetleg egy oprendszer reinstall, ha már régen volt a géped újrahúzva.
Meg abból hogy vesz vissza?😄

1280*1024 noAA, egyéb mind maxon átlag 40 FPS.

AMD X2 245e (2,9 GHz), ATI HD6770 1GB gDDR5, 4 GB DDR3 1600 MHz dual.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Az is sok😊

<#taps><#idiota>
Most miért? Felbontást nem írt, 640x480-ban még hihetõ is. xD

Én egy E5200 2,5GHz, 4GB DDR2, GT430 konfigon próbálkozom. Javíthat ezen a proci húzása? Mert így általában elmegy 30-35 FPS-el lebutított grafikával, de néha leesik 20 környékére, az pedig már kevés. Viszont nem a sniper nézet, meg a bokrok miatt, hanem valamit bénázik olyankor a gép, mert szituáció független a dolog... <#fejvakaras>

pedal to the metal...