World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érted, aki mondjuk medekkel szeret játszani, mint én, annak elég szenvedõs tud lenni egy T34.
Wot: Totti93
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A legemlékezetesebb az volt, mikor egy kt lõtte át a t30-am lövegpajzsát.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
pedal to the metal...
tanulj meg nézni 😊
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ami azt illeti szerintem FCM SP vagy IS6 érdemes venni. A JT88 se rossz csak lassú és nyílt pályán a sok arty miatt nagyon agytörést igényel. IS6-al 175pennel t8ban csak az IS3 jelenthet goldot, de sokkal jobb DPM miatt 1v1ben az is megverhetõ. T9ben meg úgy sem te vagy a top tank és persze néhány gold lõszert be lehet áldozni szerintem.
Az egyetlen amire figyelni kell, hogy max 5 kod hasznalhato egy accountra.
Referencianak meg tudok adni par korabbi HAD-os vevomet. 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Új rész 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
nem is csalás ez 😄 csak kijelzi, hogy honnan jön ez enemy 😄 ez olyan mint a prém 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Mivel tudod a legényeket is képezni nem mindegy hogy duplán csillagozol minden nap.
Az fcm ebbõl a szempontból hátrányban van.
Az én sorrendem: Type,KV5,T34,Fcm,Pörsing,jagdtiger,Lõwe,
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Most meg húzhatom fel a 700 csata alatt elcseszett T34 statot. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Köszi elõre is.

am faszák az új csítek!
látod a térképen az enemyt akkor is ha nincs spotolva 😊