World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD athlon 64 X2 proci, WD80GB vinyó, Nvid Geforce 6500gt videokari, 3GB RAM, oszt full grafikán tök stabilan megy 40-45 FPS-el (bokor mögött is)
Ha kicsit visszaveszek az effektekbõl akkor még jobb, de érdekes módon ha a felbontást visszaveszem akkor leesik az FPS 30-35-re.
Az egész gép került 35 ezerbe 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nekem egy 9550 mellet az van és némi kompromisszumot kötve grafikailag 40-100 fps között mozog, sniper se esik 40 alá még bokorból sem.
most E7200 2.5 proci és 9500GT kártya van.Érdemes külön cserélni a kártyát olyanra amit még kihajt a proci?
így egész türhetõ a gép ahhoz képest hogy kb. 1000 ft-ot ér XDDD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kijönnek az emberbõl a rejtett vágyak😄
ezt szerintem 24-ben oda adják...
ASUS HD6850 DirectCU
bocsi, Hitman akart lenni! látszik, hogy fáradt vagyok <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Vikir írta hogy majrélámpa meg tracer.. van benne ami aztán büdös nagy cheat!!!!
Méghozzá bármit lerombolsz a pályán azt jelzi a minimapon!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magyarul spottol hogy ott megy valaki na ez durva...
nekem is épphogy elmegy 20-30fps avg-ben, igaz gyenge is a gépem, de pl unreal engine meg 120 fps-en szaggat fullosban! Hitler absolution is fullon ment... sok múlik, hogy a fejlesztõ csapat jól optimalizált gamet csinál vagy szarik bele a dolgokba mint pl. a WG
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Mielõtt jönne a rage, tudom hogy egy 30k-es vga nem drága, de nekem jelenleg az.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Storm is aware of the cheat mod issue, WG is investigating it. Measures will be taken - it's not however yet decided what kind of measures, they are still discussing it. According to Storm, the cheats in the modpack are "not really that terrible"."
Map: Abbey
Date: 2013. május 3. 8:32:55
Vehicle VK 20.01 (D)
Experience received 2 432 (x2 for the first victory each day) Credits received: 25 011
Battle Achievements: Cool-Headed, Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class"
Ez egy brutális szörny, elsõ csata vele. 😄
Én inkább most azon gondolkodom, hogy hagyom ezt az ágat, valahogy nem jön be a Leopard protA. Sniperkedésre lehet használni igazából, mert armorja nem létezik, egy szaros t50is átlövi 100m-rõl. Végig bújkálni kell, mert minden kárt tud benne tenni, ami rálõ. TierX-gun szintén érdekes, 13sec reload time, mozgó célpntra már nehézkes célzás, szóval nem meggyõzõ. Én vissza is raktam az alap gunt, az legalább pontos és 1hónapban 2x is lehet vele lõni...
Csak azért mert a hosszú 8,8-assal is elvagyogatok.
(a teherbírós modult meg valószínû célzásgyorsítóra cserélem majd,és nem töltésgyorsítóra mert megõrülök a célzásától)
Mert az 10 meccsbõl legalább 1-2 alkalomból befigyelt.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ahogy Madi írja szerintem nagyon átgondolatlan lett ez a pálya. Minden csata azon dõl el melyik csapatnak megy több tankja a rövidebb úton. Ez a csapat nyer, mert míg a többiek a vidék messzeségeit fedezik fel simám befoglal a rövid úton nyerõ csapat. Eddig mindegyik csatám így dõlt el egytõl egyig. Sose értek vissza a hosszú útról az arra kolbászolók, biztos sokszor azért is, mert nem is akartak, de szerintem nem is nagyon lehet. Szóval nagyon egyutas pálya lett, az olyanokat meg kifejezetten nem szeretem. Nekem a jelenlegi formájában nagyon nem tetszik. Pedig tényleg szép.
Én már annak is örülök ha nem a saját bázisunkat foglalja valamelyik jóképességû.
Ott a csata mert ott látják meg elõször az enemyt.
Századokra jo map kell a stratégia.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer