World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát elég gyökér dolog erre a gamere költeni.... vagyis inkább ezeknek a buziknak fizetni <#nevetes1>
nekem is van aranyam, csak én 1 ft-ot nem adok ki érte
matyashun
T110E5 meg azok a szemtelen Batchatek... az usa mega francia ágat szépen felhúzták ezek a barmok... a német orosz ágnak kellene a legerõsebbnek lenni de nem ott tartunk hogy megy a nyalás ezerrel amerikának a ruszkik részérõl...... ki akartam próbálni a leopard-1 et de úgy látom nem érdemes megszerezni... nagyon gyenge gép :/ hihetetlen , qurva t110-ek ne lennének jó volna!

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

patchaou
Az egérrel nálam játékhoz minimális elvárás az, hogy minimum 5 gomb legyen rajta.

Más.
Lentebb írta valaki, hogy folyamatosan belemennek a kis tankok. Elárulom, hogy direkt csinálják. Egyszer cseten egy gyökér beírta, hogy neki ez a trükkje: lesebzi pár hp-val magát úgy hogy neki megy a nagyobb csapattársának és ezért kap kárpótlást....

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A batok nem is annyira, de a lórik azok tényleg nagyon öngyilkos hajlamúak.

Sztem a revolvertárnak van egy ilyen pszicho mellékhatása, az ember mindenáron ki akar tárazni vele ha már berohant, minden lövésnél ott van a "na még csak 2 másodparc, és megint tudok lõni" érzés, ezért nem vonul vissza ha még van 2 skuló a tárban, amikor meg kifogy akkor meg már késõ - mivel ezek a tankok mindíg vörös posztó az ellenfél számára.

Ugyan a lóri elõtt is vannak revolveres tankok, azok viszont könnyû kategóriában vannak, sztem ezért õket inkább scoutnak használják, ezért tudat alatt mindig ott van bennük a "én nem vagyok harci tank, nem állok le verekedni" gondolat.

Nekem már az IS7 esekbõl van elegem! Minek kellett leárazni pont egy tier 10 est? Konkrétan 5 meccsbõl minimum 3-4 be azt nézem hogy IS7 campel mert fél egy T32 tõl vagy E75 tõl. Vagy azt hogy 300 mm es effektív páncéllal ha küzd két IS7 közelharcban az én csapatomba lévõ folyamat odatolja az ellennek a hasát hogy gyere ide lõj. Annyira idegesítõ már hogy komolyan elmegyógyba nincs ilyen agysejtpusztító terápia mint ami itt folyik ebbe a játékba.

matyashun
http://www.origo.hu/techbazis/20130503-elkeszult-a-jatekos-csucsgepunk.html A PC-hez is jó az Xbox vezérlõje

Egy fps-, vagy stratégiai játékhoz nélkülözhetetlen egy jól kézreesõ, lehetõleg lézeres szenzorral felszerelt egér. Legfeljebb nyolc-tízezer forint körüli összeget érdemes költeni egy ilyen egérre, az ennél drágább modellek kapcsolói általában ugyanúgy tönkremennek két év alatt, mint az olcsóbbaké. Autóversenyes játékokhoz ha kormány feltétlenül nem is, egy analóg karokkal felszerelt kontroller mindenképpen ajánlható. Hoppá............tehát akinek tükrös" egere van az kevésbé jó játékos? Ennyit a statisztikáról, 😄

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Régóta figyelem, mikor T9-10-ben játszom, hogy az esetek 80%-ban a Lorraine és Batchat játékosok halnak meg elõször a tankjaikkal. Én tudom, hogy papírok ezek, de azért ez akkor is nagyon érdekes, fõleg, hogy én is játszom az M48 Pattonnal, amirõl csak félévente egy lepattanó van és mégse halok ennyit rögtön. Szóval úgy látom nem nagyon tudják használni a francia top medeket nagyon sokan, pedig tényleg azt gondolná az ember, hogy aki azon végigmegy pontosan tudja, hogy hogy kell velük játszani, hisz végig ilyen gyengék a páncélok és már elég korán tárasak a fegyvereik. Szóval ezen mindig elcsodálkozom, fõleg mert ugye általában tényleg az a tapasztalat, hogy a gyengébb játékosok fõleg orosz és német tankokkal játszanak.

Volt itt korábban egy ilyen ötletelés, hogy melyik a legjobban gyengéket vonzó tank. Én akkor az E-75-öt tettem az élre, de el kell ismernem tényleg lehet, hogy az IS-3 a nyerõ ebben a dologban. Illetve a föntieket folytatva a Batchatet mondanám, de ott azért nem ilyen egyszerû a dolog, mert sokszor elõfordul, hogy igaz, hogy elõször halnak de felspotolják ugye az összes ellenséges artit és ha 4-5 van adott csatában és azokat a mieink eközben leszedik, akkor tulajdonképpen megérte a haláluk, bár akkor sem értem mi ebben az igazi élvezet nekik.

A PII az jó tank. Med-nek nem nevezném, inkább fél nehéz tank. De pont emiatt kell egy ráérzés, hogy hogyan lehet vele eredményesen játszani. Van vele 400+ csatám, 56% win rátával. Mondjuk volt 58% is csak elkezdtem platoonozni 😊 Lassan egy éve elit. azóta nem nagyon játszottam vele, csak hébe-hóba platoonba. Azt vettem észre, hogy bõdületesen béna lettem vele. Az utóbbi fél évben számomra a med az a T-54, arra álltam át, az van a kezemben, s utána beülni a PII-be szembesülök, hogy egy teljesen más világ, "furcsán" kell vele játszani 😊
pff....azt hittem randomba hozta össze egyedül 😊 thx a választ 😄
company, kaptak egy szar enemyt és összehozták neki ---

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Még a végére megkedvelem...😄 Amúgy vannak vele jó pillanatok, de legtöbbször fos...😄

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. május 5. 0:10:40
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 1 896
Szerzett kredit: 95 270
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Mesterlövész
Count Adyn
Szupercsapat volt...😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

vkinek nincs meg LiveIT gyereknek az a köre, amiben 15 tankot lõ ki obj268-al? 😊 (még külön kis medált is kapott érte, nem is tudtam h van ilyen a game-be). 😄

szimplán kíváncsi lennék rá mit alkotott õ/enemy h ezt sikerült összehozni 😄
Láss a dolgok mögé. Akinek prémje van annak van pénze erre (vagy szimplán nyeri a goldot), tehát utálni kell emiatt, ezért gyökér.

Tehát akinek prémje van, az gyökér? <#fejvakaras>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Jó volt vazee de a többiek mit össze hokiztak!<#nevetes1>
ez még mindig 4es...
5ös arty már full jól hoz... prémem meg nincs, nem vagyok gyökér 😄
Fogtam a fejem, hogy mennyi ferrari szurkoló van a csapatomban, de aztán mondtam magamban;
táncolni kell uram, a zene majd csak megjön valahonnan... 😊

Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. május 4. 22:13:38
Jármû: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 3 950 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 58 957
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun
Maala
Azért egy 5-ös arty ne hozzon már 1,5k sebzésre jól... 2,5k-ra már hozhat (xp-t). Bevétel meg ugye prémmel számít, anélkül persze, hogy nem hoz.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Solten

Saor Alba

össze-vissza van... de sztem ez a legszarabbul hozó cucc a gameben amivel eddig mentem 😄
Loltractorral is mész ennyit ha sebzel 5-600at
Maala
Szerintem exponenciálisan vannak az ilyen XP, kredit, stb hozamok elosztva, nem lineárisan. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

effektív annyi hogy a gyenge gunok pattognak róla viszont a TD-k viszik mint a szar... sztem olyan 60-65mm között van
ahhoz képest, hogy hogy sírt a szájuk az elején, hogy noob platoon 😊

ami viszont felháborító, hogy mennyit hoz ez az arty....
14.000-et kaptam ezért! múltkor közel 3000et sebeztem t8ak ellen és az volt 20.000 LOL brutál visszavett creditszorzója van 😞
Ez de durva baszkikám! Egyefene kaptál egy GG-t. <#eljen>
sziasztok bocs ha fárasztó már ilyenkor csak kíváncsiság tudja valaki esetleg hogy a a t-127 40es frontjának mennyi az effektív értéke?😊 szeretek apróságokkal foglalkozni és érdekel
Azzal szerintem nincs gond, hogy a játékosok nagy része megszerezheti a medált; a legtöbb embernek fontos a sikerélmény (ezért is hagytam abba 2k csata után a játékot egy évre, nagyon szarul ment). Én beállíttatnám, hogy pl. 1300 XP-t minimum el kell érnie a játékosnak. Ha ezt a szintet megugrotta, ÉS benne van az idõszakos 1%-ban, akkor kapja meg. Ez nem tenné elérhetetlenné a medál megszerzését senkinek, mégis lenne értéke. Ráadásul motiválná a játékosokat, hogy többet játszanak az adott tankkal, és fejlõdjenek. Nem venném el a megszerzett medálokat senkitõl, inkább az újonnan érkezõ tankoknál vezetném be.
Maala

Frusztráló lett a vége, egyrészt mert az utolsó töltényemet nem tudtam ellõni a 45 hp-s ARL-re, másrészt mert megint megmutatkozott a magyar színvonal. 😞

Maala
Affene, mwreplays pont akkor hal be, amikor linkelni akarom a 6k XP-s duplázómat Chaffee-val. 😄

Szerintem az a logika hogy a WG kedvezni akar az embereknek... valóban akkor lenne ezeknek az érmeknek IGAZI értéke, ha tényleg csak a felsõ 1% kapná..
Bááááár akkor azt is meg kéne csinálni, hogy aki már nincs a felsõ 1%ban, attól meg a rendszer ELVENNÉ a medált.... mert ugye ami fél éve master tanker volt, az lehet hogy ma már nem az. Fõleg ha valaki hirtelen ráugrik a tankra, és mivel õ az elsõ, már 500 xpre is kapná a medált 😊

Na jó ezt már tényleg nem értem hogy láncolta és sebezte egyszerre vk36H-mat a Tiger szembõl.
Akkor lassan írom, hogy még te is felfogd: tudom, hogy mi alapján számolja ki a játék, hogy mennyi XP-re adja meg az ace-t. Azt írtam, hogy nem értem a logikáját. Sarkítva: adott egy szar tanktípus, amit éppen ezért csak néhány agyhalott (születetten agyhalottak, nem az almapálesz következményeképp lettek azok) használ. Emiatt közepes eredménnyel is elérheti bárki az ace-t. Az érdekelne, hogy ezt miért nem kötik egy minimum szinthez? A belinkelt köröm is tipikusan ilyen, egyáltalán nem kiemelkedõ, nem érdemelt volna kitüntetést.
Ami pedig szintén érthetetlen, hogy miért tolják kevesen a PII-t. Szerintem szenzációsan jó med, értõ kezekben (nem magamra gondolok) kiemelkedõ teljesítményt nyújthat (jó gun és páncélzat).
A másik felvetésedre: képzeld, magyar vagyok. Ha van lehetõségem magyarul tolni, akkor azt választom. Nem vagyok sznob, nem követem a divatot, hogy azzal büszkélkedjek, hogy mindent angol nyelven nézek/játszok.
Végül: ha csak trollkodni akartál, akkor felejtsd el a fent leírtakat, szimplán ba*** **g. 😊
Solten
Remek kiserlet, elmeletben mar ki lett anno sakkozva hogy nagyobb erofeszites nelkul osszehozhato egy 49-50% winrata ~700-al. Ez alatti mar az agyhalott/szobanoveny/bot/afk kategoria.

Saor Alba

Áh nem lesz jó, ott kérem keménykezû moderálás van, nem az a puha cucializmus ami nálunk 😊

Csak képletesen, nem használom a fórumnak ezt a funkcióját. Nekem olyan kéne ahol név szerint tudnék láthatatlanná tenni számomra nem hasznos embereket, de sajna ilyen nincs...

voivod32
Isten vagy!!!!!<#mf1>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

<#eplus2>
voivod32
Akkor engem pluszoltál?<#vigyor4>

voivod32
Nem vagy egyedül. Malarkival platoonban nyomtuk, máskor szépen nyerni szoktuk a meccseket a táblázat tetején végezve, mameg... szerintem 20 meccsbõl , ketten összesen nem lõttünk ki 10 tankot. Mindig legalább két tierrel feljebb, vagy marhákkal egy csapatban.

Itt az álom topik azoknak, akik szeretnek naphosszat itt rinyálni 😄.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/183298-frusztraltak-vagytok-irjatok-le/#top

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sunsetjoy
Ez lehetett aztán a cicamosdás😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

-1 a szarozókra és +1 azokhoz akik szerint jó.

Én brit ágon csak a cromwellig mentem, szépen kifullozva van a garázsban és nagyon jó élményeim vannak vele. Nem snipertank, igazi izgága "zaklató" cuccos, hihetetlen jó sztem a mozgékonysága, a gyorstüzelõ ágyú pont illik hozzá.

Nyilván nem degradálásból írtam. Csak a több tucat magyar klánból az átlag helyzetét próbáltam szemléltetni a srácnak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jó olvasni hogy vannak akik csinálnak ilyen kísérleteket 😊 De komolyan, max respect hogy veszed az erõfeszítést tényfeltárásra.

Tegnap nekem is volt egy érdekes kalandom a szomszédsráccal akit tanítgatok (õ most érte el a T7et a német heavy vonalon, orosznál már volt T8ban is de azt eladattam vele).

Szóval, hozza a tigrist én meg IS2-t, indul a game, berak minket toptanknak, na mondom fasza, gyere utánam, aprítunk. Válasz: "megyek fürdeni, mindjárt jövök." EGybõl írtam hogy vazze, nehogymár elmenj, majd meccs után, de már késõ volt. Elment.
Meccs végére vissza is ért, addig szépen AFK volt. Bár valszeg nem rajta állt vagy bukott a meccs, mondtam neki hogy mára ennyi a platoon, holnap azaz ma, kitárgyaltuk hogy mi a stájsz.

Vicces volt, mert elsõre nem fogta hogy az most miért gond ha õ elmegy ("annyi tank van, én meg amúgy se vagyok jó"), plusz nem is tudott mit tenni, mert az anyja már ott álldogált a gépnél, hogyha most azonnal nem megy, kitépi a netet a falból 😊

(asszony is vigyorgott rajtam amikor hallotta hogy puffogok és magyaráztam neki hogy nézd meg hogy kiszúrt velem a Boti 😊 )

Érdekes adalék megint csak azügyben, hogy ki hogy éli meg a játékot. Láthatóan mások tök jól elvannak hogy ez is csak egy játék, ha dolgom van hát csinálom azt. Ki tudja, lehet nekik van igazuk, nem nekünk akik örjöngünk ha meglátunk egy AFKzó toptankot 😄

Szerintem nem volt célja Szpecnyaznak degradálni az eredményeiteket. Talán rosszul fogalmazott, de tényleg ne értsétek félre.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

hétvége van, és mész elõre mint állat.. 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
Csatlakozom azokhoz, akik szerint egy nagy kalap szar.

Menet közben akkora a célkereszt, hogy semmit sem találsz el, még közvetlen közelrõl sem.

A Comet már egy fokkal jobb, a Centurion viszont már egész jó, miután rá tudod rakni a nagyágyúját.

Koridor
Tipkus hétvége. T29 mint scout.

Mi a gond? Nekem itt mindig azt mondják majd lesz amikor 50-bõl 34 gyõzelem lesz😄DD De szerintem ne állj addig fél lábon😊