World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te is tudod, hogy más klánokban is van-volt-lesz goldosztás...
Picit beszûkült a karika amit látsz.
Sok eredményes és jó klán van még az említett(sztárolt?)kettõn kívül.
NE húzzuk le, inkább támogassuk egymást, ha van rá lehetõség.
Sok magyar klán harcol világoskék szöviben + segít nekik a HAD(1200-as területen pl.).
Mi is ott tanyázunk a BORG-al 2400-as területen.
Szóval inkább a recpest hangjait szeretnénk itt hallani, mi is tiszteljük a HUNS-HHR eredményeit.
Awa
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha már háborús filmekrõl volt szó korábban, én is ajánlanék párat, amik nem túl ismertek:
Talvisota: finn film, az 1939-es Finn-orosz téli háborúról.T-26-osok vannak benne bõven, meg ha jól emlékszem még egy KV-1 is feltûnik. Magyar felirat van hozzá.
Tali-Ihantala 1944: ugyancsak finn film, ugyancsak finn-orosz háború, de már 1944-ben. T-34 és KV-1 hegyek, de SU-152 és SU 100 is van benne, északi nyelvrokonaink meg fõleg StugIII-mal operálnak. Magyar felirat van hozzá
Battle of Warsaw: lengyel film, 2011-es, szóval elég új. Az 1920-as lengyel-orosz háborúról szól, elég fasza kis film szerintem. Magyar felirat van hozzá.
Drezda - A pokol napjai: ezt még nem láttam, de páran ajánlották. Német film, 2006-os, a címbõl szerintem egyértelmû mirõl szól.
Illetve készül még egy magyar független háborús film is, A Drága Elza. Nem tudom ismeritek-e, ígéretesnek tûnik
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Vagy tényleg csak be vannak baszva.. DE EGÉSZ NAP???
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
-A páncélra építõ tankok nem sokat érnek. A német tankok a leginkább alul prezentáltak CW-n. Mi nem is veszünk fel olyat akinek csak német tank van.
-A fentibõl következik, hogy kénytelen vagy szovjet/amcsi/francia/kínai tankot kihúzni.
-A többi klán azért nem oszt goldot (kivéve talán a HHR), mert nincs nekik. Az átlag magyar klán keres afrikában heti pár száz goldot, amibõl ugye nehéz 30 embernek goldot osztani.
Szóval ezeket vedd figyelembe ha komoly klánba akarsz menni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
CW képes tank: 10-es tank. Artyból meg 8-as.
Ennyi, lejjebb nincs oda való. ESL-nél meg nagyon jónak kell lenni, hogy lentebbi tierekben lévõ csapatokkal goldot szerezz (pláne, hogy felvegyenek).
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

nem hinném hogy felvennének.követelmény is7 meg batchat féle tankok...soha nem vezetnék ilyeneket.én a páncélt részesítem elõnyben nem a sebességet
Errõl beszélünk...
Nem tudom hogy van e más klán rajtunk kívül aki oszt aranyat.
Én mondjuk csak a közepes ágon haladok, ott nincsenek ilyen problémák.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
napokban veszem meg jagdtigerem hamar fullosra fejlesztem(ferdit is áprilisban kezdtem és már megvan majdnem a jagdtiger)
nos ezzel keresek olyan klánt ahova beférnék cw csapatba vagy esetleg más módon aranyhoz juthatok,kötelezõ programok nélkül(század stb).értelem szerûen olyan ötleteket várok ahol van reális esély a mapon területszerzésre vagy már van terület.
azt lehet tudni hogy ezek mennyit hoznak?már sok aranyat vettem többet nem akarok költeni.
De a többi egy nagy marhaság és közhely gyûjtemény,bocsáss meg...
Mert az az orosz tank is be tud menni egy szikla mögé tölteni,mint bármelyik rendes tank,van mellé 14másik tank(-a botok),akik ott lehetnek mellette,és megakadályozhatják a "rendes ágyús" tankot,hogy akár 1-et is lõjjön,mert kap még 1-2 400-as szart a képébe...
Vagy te olyan wotot játszol ahol nyílt terepen megy az 1vs1,illetve vagy csak a nem orosz tud tölteni beállni valahova,vagy szimplán fedezékbe bújni?
Elég fura a kiírt adat, mert a WOT mindig a max. páncélt adja meg általában, tehát nem a kis gyenge pontok páncélzatát.
Tehát itt a sötét rózsaszín és a piros 240mm, ami szürke és a torony eleje az 152mm.

A VII-es Churchillnek nagyon hasonló a páncélzata, csak a tornya sokkal gyengébb.
~200 körüli átütéssel nekem nem szokott gondot okozni a BP, az alját meg lehet lõni kb. 160-as átütéstõl ha nincs beforgatva.
Meg tudnád, hogy kurva jó a nagy sebzés, mert tényleg jó, csak utána meg a menekülés a töltési idõ alatt meg szar, mert egy normális ágyús tank, ha ismeri a játékot 2-öt lõ beléd, s utána még el is bújik, mire te betöltesz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Újra telepítettem a játékomat(8.3-as verziót raktam fel), de én ugye már leszedtem a 8.5-ös patch-et a launcherrel, és ott van az updates mappában(direkt nem töröltem ki). Valahogy megoldható az, hogy a launcherem ne töltse le újra az egészet, hanem onnan az updates mappából telepítse nekem a patcheket?
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
hülye leo proto csak ráment miközben jelöltem h lövöm.... na mondom akk anyádat!!!! <#zavart1>#zavart1>
ez a buzi MM meg S-51-el 7esek meg 8asok ellen rak be, azt nekem sírnak ha kiszedem õket egylövésbõl!!!! hát bazdmeg 😄 kõne egy tier10 szakasz
(am 35 tankom van per pillanat,és minden nemzet képviseli magát,kizárólag Tier1-et nem tartok)
gondolom USB-s dekóderrel nem lehet feliratosan nézni XDDDD marad a gép :/
You will also be able to enjoy 80% increased profits on all of the vehicles above.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff