World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de spec...
Te is tudod, hogy más klánokban is van-volt-lesz goldosztás...
Picit beszûkült a karika amit látsz.
Sok eredményes és jó klán van még az említett(sztárolt?)kettõn kívül.
NE húzzuk le, inkább támogassuk egymást, ha van rá lehetõség.
Sok magyar klán harcol világoskék szöviben + segít nekik a HAD(1200-as területen pl.).
Mi is ott tanyázunk a BORG-al 2400-as területen.

Szóval inkább a recpest hangjait szeretnénk itt hallani, mi is tiszteljük a HUNS-HHR eredményeit.

Awa

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Ez már sokk nekem!<#nevetes1> Nemtom de hogy 50csatából 34 vereség ez már nagyon gáz! Haragszanak rám a wárgémsznél vagy ennyire bugos a matchmaker, vagy nemtudom mivan! Valami nem stimmel az tuti! Drága barátaim erre mi a magyarázat? Pedig megyek elõre mint állat és csak vereség...vereség...vereség s.t.b. Na?<#fejvakaras>
Az ellenfél bat platoon odatette magát

mikor elhullottak megjegyeztem, hogy sikerült a 3 legrosszabb bat játékosnak szakaszba mennie ez volt a reakciójuk " dont cry noob polish kid " gyakorlatilag ledaráltam õket T57-el, és még õk nooboznak. Mondjuk lehet nem ismernek más angol szavakat.
Nem nem dehogy😄 Nem igazán fektetek pénzt így játékba. WoW-ot is törtön tolltam (szerettem a játék világát, történetét), és nem is igazán fárasztottam magam több órás dungeonokkal (fõleg mert idõ nem volt rá), igaz pvp szerveren anélkül is megvagy. Eredetin ugyan elkérik a havidíjat deha jól tudom az nem olyan impossibru mint az 1k euró😄 Cabal ugye meg ingyé van/volt az aion meg nem jött be. Igaz az is törtös bohóckodás volt de pár napig volt esélye nállam. De amiket te mondasz az nagyon durva😄 off vége
Maala
5-6k.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

voivod32
Ne add el a Cromwellt, késõbb megbánnád, mint én is. A legjobb brit med. A Comet pedig egy fos. Tegnapelõtt adtam el.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Maala
Hahaha, ezzel a tolatós-fordulós dologgal nekem is vagy 5-6. csatámra sikerült megbarátkoznom... Mire reflexszé vált. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

OF:
Ha már háborús filmekrõl volt szó korábban, én is ajánlanék párat, amik nem túl ismertek:
Talvisota: finn film, az 1939-es Finn-orosz téli háborúról.T-26-osok vannak benne bõven, meg ha jól emlékszem még egy KV-1 is feltûnik. Magyar felirat van hozzá.

Tali-Ihantala 1944: ugyancsak finn film, ugyancsak finn-orosz háború, de már 1944-ben. T-34 és KV-1 hegyek, de SU-152 és SU 100 is van benne, északi nyelvrokonaink meg fõleg StugIII-mal operálnak. Magyar felirat van hozzá

Battle of Warsaw: lengyel film, 2011-es, szóval elég új. Az 1920-as lengyel-orosz háborúról szól, elég fasza kis film szerintem. Magyar felirat van hozzá.

Drezda - A pokol napjai: ezt még nem láttam, de páran ajánlották. Német film, 2006-os, a címbõl szerintem egyértelmû mirõl szól.

Illetve készül még egy magyar független háborús film is, A Drága Elza. Nem tudom ismeritek-e, ígéretesnek tûnik

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Általában mikor fogósmûtéttel jön valaki a világra, okozhat némi idegrendszeri károsodást, ami aztán kihathat a finommotoros funkciókra is..

Vagy tényleg csak be vannak baszva.. DE EGÉSZ NAP???

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

GaBenc
Ja hogy ez divat? Én meg azt hittem, hogy csupa részeggel játszom. Mondjuk a további teljesítményük engem igazol. <#eplus2>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Ez milyen új divat, hogy szándékosan belemennek a kicsik a heavykbe?? Szereznek 1-2 pont sérülést, én meg bukom az összes bónuszt emiatt.. Faszom.. Még egy ilyen és szétlövöm a picsába...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A páncélja kb semmit se ér a JT-nek, mivel CW-n mindenki golddal lõ. A 300+ pen meg úgy viszi át mint a rohadt tököt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hát mert nem mindenhol van azért.
Minek vinnének t8-ast, ha van más aki jön t10-el?
azt hiszem igazad van.azért nem adom fel nem csüggedek😊
azért ez is változó a gyakorlatban.egyik haverom anno úgy cw-zett hogy a tier 8as tankja a 3. legnagyobb volt.ha jól tudom a partraszálló terület szerzéséhez több csatát kell nyerni és sikerült is nekik.tovább nem jutottak persze értékesebb területre de ha tier 8al sikerült nekik akkor egy fullos jagdtiger a lista alján persze azért talán elfér támogató tanknak.kiváló front páncélja van az ágyúja se semmi.lehet csak én vagyok reménytelenül reménykedõ😊
Akkor nézzük sorjában 😊.
-A páncélra építõ tankok nem sokat érnek. A német tankok a leginkább alul prezentáltak CW-n. Mi nem is veszünk fel olyat akinek csak német tank van.
-A fentibõl következik, hogy kénytelen vagy szovjet/amcsi/francia/kínai tankot kihúzni.
-A többi klán azért nem oszt goldot (kivéve talán a HHR), mert nincs nekik. Az átlag magyar klán keres afrikában heti pár száz goldot, amibõl ugye nehéz 30 embernek goldot osztani.

Szóval ezeket vedd figyelembe ha komoly klánba akarsz menni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sunsetjoy
Szerintem:
CW képes tank: 10-es tank. Artyból meg 8-as.
Ennyi, lejjebb nincs oda való. ESL-nél meg nagyon jónak kell lenni, hogy lentebbi tierekben lévõ csapatokkal goldot szerezz (pláne, hogy felvegyenek).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

igen.õk meg 2 db tízes tankot kérnek.azért szeretnék aranyat még hogy vegyek egy su100y-t és azzal keressek pénz nagy tankokra pl jgpze100 és e100.jelenlegi t-25-el 6 milliót nem tudok összeszedni inkább a halál.azért a jagdtiger már cw képes tank úgy gondolom.javítsatok ki ha tévedek.
Tényleg vicces kis tank ez, köszi a múltkori videót. 17 csata után Ace, nagyon nem nehéz ezzel megszerezni.

El ne kezdj vele játszani! Abba rengeteg pénzt kell tolni, ha jó karaktert akarsz. Én 2 év hagytam abba, de pl 1 normális ékszer, vagy ruha átadása is extra cuccal mehetett csak, ami 1k huf volt, ennyi volt átadni egy talált jobb ékszert, vagy ruhát. Folyamatosan kell költeni rá. Volt olyan klántársam, aki havonta 1000 eurót tolt bele, nem elírás, havi 1k euró! Én kb 30-40 ezret toltam bele összesen majdnem 3 év alatt, ennek dupláját vettem ki mikor eladtam az accomat, de ehhez kellett némi mázli is a talált cuccokkal.
azért elég szép követelések vannak😊 máshol ahol területet szereznek mit csinálnak az arannyal ha nem osszák szét?megtartják a vezetõk maguknak?ez elég gáz
nem hinném hogy felvennének.követelmény is7 meg batchat féle tankok...soha nem vezetnék ilyeneket.én a páncélt részesítem elõnyben nem a sebességet
Igen olyan Wotot játszok 😊 Embör! Mindennek meg van az elõnye, meg a hátránya. Vannak olyan tankok amikkel könnyebb játszani, meg vannak olyanok, amivel nehezebb, de olyan nincs egy tank mindenekfelett. Nincs olyan, hogy egyes tankokkal csak jó dolgok, más tankokkal csak szar dolgok történnek. Nincs olyan, hogy nekem mindig csak szar, másnak meg mindig csak jó. Na jó, a Random isten a kevésbé jókat egy picit jobban segíti. Azt, hogy arról írsz, hogy neked milyen szar, másnak meg milyen jó, az csak te szûklátókörû mártíromságod, meg a szomszéd fûje mindig zöldebb effektus.

Errõl beszélünk...
Nekem úgy tûnik, hogy Jagdtigerrel keres csapatot, de lehet én értettem félre valamit 😊
Ha úgy érzed hogy megfelelsz a követelményeknek: akkor nézd meg ezt.
Nem tudom hogy van e más klán rajtunk kívül aki oszt aranyat.

Eagle16
Most néztem hogy a Conqueror-nál szép kis meglepetés éri az embert mikor felrakja a 120mm-es ágyút, az addigi -10 fokos kitéríthetõség -7 fokra romlik.

Én mondjuk csak a közepes ágon haladok, ott nincsenek ilyen problémák.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

klánt keresek ahol lehet aranyat szerezni.cw-n mert mi másért adnának.(ha csak úgy is adnak az is jó^^),vagy esl
napokban veszem meg jagdtigerem hamar fullosra fejlesztem(ferdit is áprilisban kezdtem és már megvan majdnem a jagdtiger)
nos ezzel keresek olyan klánt ahova beférnék cw csapatba vagy esetleg más módon aranyhoz juthatok,kötelezõ programok nélkül(század stb).értelem szerûen olyan ötleteket várok ahol van reális esély a mapon területszerzésre vagy már van terület.
azt lehet tudni hogy ezek mennyit hoznak?már sok aranyat vettem többet nem akarok költeni.
Eagle16
Lényegében igen, -8 fok a löveg kitérítése lefelé, úgyhogy ha jól használják akkor közel átlõhetetlen lehet.

Akkor a lövegpajzs a ludas. :/ Akkor mondhatjuk hogy a brit ág elsõ hulldown tankja
Persze persze be tudnak mások is találni,igen RITKÁN látok kis sebzést tõlük is,hibáznak is...
De a többi egy nagy marhaság és közhely gyûjtemény,bocsáss meg...
Mert az az orosz tank is be tud menni egy szikla mögé tölteni,mint bármelyik rendes tank,van mellé 14másik tank(-a botok),akik ott lehetnek mellette,és megakadályozhatják a "rendes ágyús" tankot,hogy akár 1-et is lõjjön,mert kap még 1-2 400-as szart a képébe...
Vagy te olyan wotot játszol ahol nyílt terepen megy az 1vs1,illetve vagy csak a nem orosz tud tölteni beállni valahova,vagy szimplán fedezékbe bújni?
Eagle16
A tornyának a 80% 240mm, a maradék kis rész alul az ami 152 csak.

Elég fura a kiírt adat, mert a WOT mindig a max. páncélt adja meg általában, tehát nem a kis gyenge pontok páncélzatát.

Tehát itt a sötét rózsaszín és a piros 240mm, ami szürke és a torony eleje az 152mm.

Képeket nézve szép, de meglep hogy nem kell hozzá<#wilting> Amiket eddig kipróbálltam (WoW, Cabal, na meg Aiont is megnéztem...) azokat mindig azzal tolltam. De hát akkor ilyen is van😄
Na a tornyos infót köszi, ezt nem tudtam.<#smile> Igazából ez okozott problémát mert tapasztalni tapasztaltam de zavart mert papíron nem annyi. Aljával nincs annyi baj, ha lehet hasát lövöm, fõleg ah IS-el vagyok.
Eagle16
Nincs rajta semmi különös, a tornyot semmiképp se lõdd mert az 240mm vastag, a test felsõ része 152mm, az alsó része meg 140mm. A test oldala a lánctalp között 95mm, a torony alatti részen 83mm.

A VII-es Churchillnek nagyon hasonló a páncélzata, csak a tornya sokkal gyengébb.

~200 körüli átütéssel nekem nem szokott gondot okozni a BP, az alját meg lehet lõni kb. 160-as átütéstõl ha nincs beforgatva.

Archlord, ott nem kell wasd.
Amúgy az milyen mmorpg amivel játszott? ILyen klikkelgetõs vagy mi? A legtöbben azért wasd-t meg egeret is használlnak. Bár utóbbit talán kevésbé.
Úristen...az enemy majd összes heavy-je hegyet mászott T8-ban,még egy Jagdtiger 8,8 is jött<#nevetes1>és a medekkel megvertük õket,1 lövést nem kaptam be az Indiánba...mi összesen vesztettünk 3 tankot😊
Mikor megmutattam neki, azt mondta képtelen ezzel játszani... elsõ körében himmelsdorfon nem tudott elmenni középre, mert nem bírta irányítani a tankot, elkezdett forogni, nem tudta melyik az eleje, folyamatosan zoom-olva akart közlekedni stb.
Amennyiben neked 35 tankod van, akkor tapasztalhattad, hogy minden tank képes csodákra, mindkét végletben értve. A majom biztos 122-es meg ahogy képes eltalálni valakit több száz méterrõl mozgás közben, célzás nélkül, úgy képes arra is, hogy 10-20 méterrõl mellé lõjön. Meg képes arra is, hogy átlag alatt lõjön, akkor is amikor egy átlag lövés elvinné az ellent.

Meg tudnád, hogy kurva jó a nagy sebzés, mert tényleg jó, csak utána meg a menekülés a töltési idõ alatt meg szar, mert egy normális ágyús tank, ha ismeri a játékot 2-öt lõ beléd, s utána még el is bújik, mire te betöltesz.
Amúgy valaki megmondja nekem hogy mi a Black Prince frontpáncéljának a titka? Mert egyszerûen nem akarom elhinni hogy tigrissel állandóan valami gyengepontra kell célozni aminek ugyanannyi páncélja van mint a Churchill VII-nek (az pedig picit beforgatva is átlõttem). MI akar ez lenni spaced armor vagy mi? Még csak nem is döntött.
Sunsetjoy
Nos, így kibontva az igazság minden szirmát, érhetõ a helyzet - de legalább tiszta önértékelése is van.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Atikah
Sziasztok!
Újra telepítettem a játékomat(8.3-as verziót raktam fel), de én ugye már leszedtem a 8.5-ös patch-et a launcherrel, és ott van az updates mappában(direkt nem töröltem ki). Valahogy megoldható az, hogy a launcherem ne töltse le újra az egészet, hanem onnan az updates mappából telepítse nekem a patcheket?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Annyit az mmorpg kalandjairól, hogy amíg én kihúztam ott 2 top karaktert, mindkettõ top3-ban mozgott a saját osztályán belül, addig õ (nálam sokkal több játékidõvel) olyan karakterek tömkelegét termelte ki, amiket én 1 hiteltem. Jelenleg sem engedem tier6 fölé, azt mondta minden tier6 tanot kihúz és majd utána indul felfelé. Tudja, hogy nem jó játékos, de ez nem abból adódik, hogy hülye hozzá, hiszen azért a beavatkozó alakulatos múlt elég sokat dob az ember helyzetfelismerésén. Nála az a baj, hogy a géphez hülye, tehát tudja mit kell csinálni, de még mindig nem tudja kivitelezni pl azt, hogy tolatva befordul egy sarkon úgy, hogy közben nem arra néz, hanem a szemben lévõkkel foglalkozik. Egyszerûen az egér kezelése is borzalmas és alapvetõen fél a számítógéptõl. Nem tudom neki elmagyarázni pl azt, hogy a géphez magyarul kell tudni, nem tudom elmagyarázni neki, hogy legalább nézze már péntek esténként milyen akció lesz hétvégén, mert õ nem tud angolul és nem érti meg, hogy ha beállítja a magyar chrome-ban magyarul, hogy mindig fordítsa le az angol oldalakat magyarra, akkor az mindig lefordítja neki magyarra. Nála ilyen gondok vannak.
Antimat
Tényleg, szuper!
Akkor lehet, hogy én is visszaveszem a hétvégére 😊

cyka blyat

ahahah megint csináltam egy Lucky medált az enemynek 😄DDDD
hülye leo proto csak ráment miközben jelöltem h lövöm.... na mondom akk anyádat!!!! <#zavart1>
nem igaz hogy ezekbõl a szar szemét szar kínai 10esekbõl 1 darab sem rohangál!!!
ez a buzi MM meg S-51-el 7esek meg 8asok ellen rak be, azt nekem sírnak ha kiszedem õket egylövésbõl!!!! hát bazdmeg 😄 kõne egy tier10 szakasz
Csak nekem nekem esik nehezemre értelmezni amit írtál,vagy azt akarod mondani,húzzak mást ugyan abba a tierbe?😄
(am 35 tankom van per pillanat,és minden nemzet képviseli magát,kizárólag Tier1-et nem tartok)
köszi köszi 😊
gondolom USB-s dekóderrel nem lehet feliratosan nézni XDDDD marad a gép :/
Pedig írják:

You will also be able to enjoy 80% increased profits on all of the vehicles above.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff