World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alábbi képen 2 érdekes dolog is van:
1. egyik magyar klán (HAC-L) úgy hallotta én klánt keresek, ott a két pm amit kaptam tõlük, érdekes, persze én vagyok a gyökér megint

2. a csatában amiben voltam 4db T57 volt az ellenfélnél 2 QV 2 ICE platoonban természetesen. Már az elején temetett minket a csapat, mert a T57 mennyire OP és imba, nos látszik mennyire imba, 2-t én lõttem ki, 3.-at csak lesebeztem. Végig HEAT lõszert lõtt mind a 4, nem értem minek arra a tankra 8-nál több HEAT. 50B-re én is csak azért viszek 20 APCR-t, mert ide sok lõszer fér és ki tudja mikor jön szembe 3 Maus. Volt idõszak, amikor csak APCR-t lõttem vele, de tök felesleges a fenti körben 6-ot lõttem el, azt hiszem, de hogy minek és mire azt már nem tudom.

Maala
Sima ügy, goldot a 105ösbe, aztán hadd szóljon a rocknroll 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Visszavettem a Hetzert, hogy majd milyen jó móka lesz... hát nem lett az 😄
Legszívesebben adnám is el a búsba, de elõtte azért csak meg kéne csinálni vele az Ace Tankert. Ahhoz viszont legalább egy normális kör kéne, de arra persze esélyem sincs.
Örökre a nyakamon fog maradni 😄

Maala
Victory!
Map: Siegfried Line
Date: 2013. május 5. 15:34:04
Vehicle Churchill Gun Carrier
Experience received 1 285 Credits received: 30 922
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

És még tegnap a P2 ászához szükséges XP mennyiségét kritizálta valaki... 857-el meglett. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Engem ott a torony jobban iritáll, abban az Is 3 jobb. De mivel nincs meg inkább nem írom le szegény 110-et.
Szerintem a 110 jobb stock állapotban. Mivel 122-es gunnak golddal 300 a átütése.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jobban jársz ha végigtolod a teljes ágat, sok kínlódástól kíméled meg magad.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszönöm a tanácsokat! Mondjuk a kínai heavy ágba nem biztos hogy hosszútávon belekezdek. Keret nincs arra. +(a 110 stocként az IS 3-nál hátrányosabban kezd). Közepes tankok közül ott egyelõre a t7-8 al is megelégednék.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

jah hát persze a 100 mmes löveg nem az orosz hanem annak a kínai másolata...akkor elõbb Is 2, azzal meg nem lesz gond😄
Eleve megéri elõször a heavy ágon végigmenni. Mert olyan cuccokat lehet ott bagóért megkapni, amiért a medeknél (fõleg T9ben) vért kell vizelni, mire ki lesznek fejlesztve.

Mindenképpen, mert a WZ-120 simán a legjobb T9ben, randomra meg a 121 is nagyon jó. Nekem õk a személyes favoritjaim.
Viszont tapasztalatlan medeseknek nem biztos hogy jók, mert nagyon de nagyon tudni kell velük helyezkedni.

Maala
Kellemes, csak 3 dologra vigyázz: Type-ból elõbb az Is-2t fejlesztd ki (ingyen t-34-1 nagytorony), illetve hogy a lánc/torony mindkét medre meglegyen freebõl... Különben nagyon rosszul fogsz kezdeni. 😄 (T34-2 128mm pen. 😄)

Én is azt gunt tenném a T54-re ha lenne olyanom.
Viszont nyilván játékstílus kérdése az hogy ki mit preferál. Nekem jobban bejön a sebesség, hogy gyorsan odaérjek a jó helyekre, ott elrejtõzzek, aztán láthatatlanul küldjem az oldalukba a sebzést.

Szerintetek érdemes belefogni a kínai med ágba? type 58 után már tök kellemes tankok vannak (170 mm toronypáncél már t34-1 nél elég vad). És itt még idegesítõ t43 sincs xD Nem vagyok nagy medes, de valahol el lehet kezdeni😄
Sunsetjoy
Nálam pl. az (bár nem engem kérdeztél😊, hogy kb. 40 feletti végsebesség, remek fordulás (körbetánchoz), és kvázi gyors (6-7 mp alatti) reload.
De amúgy elsõsorban a sebesség, mint a mozgás közbeni lövés - nem 40 km/h-val száguldozva, hanem cápaként keringve lövöldözünk, nem?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Maala
Igen, pontosabb, csak századolás közben írtam, és siettem. 😊

Szpecnyaz, én T-54el is a pontosabb, nagyobb rofú, de kisebb penû ágyút választottam.

Úgyhogy szerintem a menet közbeni pontosság a legfontosabb, még a sebessége is másodlagos hozzá képest. Ha gyors tank kell, akkor ott vannak a scoutok.

És mi a nagyobb elõny egy mednek, a gyorsaság? Vagy netán az hogy tud pontosan lõni menet közben?

pont ezt akartam mondani😄 És akkor nézzük meg a VK sorozatot. Hát azokkal se nagyon lehet menet közben lõni. Type58-al se. Szóval nem tudom...
Pontosabb, de nem pontos. Ha pl. a T-34/85-tel te eltalálsz valamit menetbõl, leborulok elõtted.
Maala
Mindegyik lassú a cromwellhez képest, ergó egyiknek sem lesz akkora gun dispersionje, mint a cromwellnek. Tehát mindegyik pontos menet közben.

Mondjál már akkor egy tier6-os medet, ami pontos menet közben. Talán az e8, de az pedig dögvész lassú és nagy a cromwellhez képest.
Mindegy, diegho már leírta a helyes választ helyetted.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

ez a legjobb 😊 pár éve vettem vagy 10 darabot... xd azóta 8at szétvertem és még van 1 tartalék!
Francia tankok szerintem sok szart nem érnek.Én eladtam mindet,és vettem egy ELC AMX-et mert az fun.Ja meg van francia arty,de az csak azért mert minden nemzetbõl kell arty.<#rolleyes>

Matyi már megint itt vagy?!?!
Kõnigtigerharcos barátunk, látom megint jó nagy okosságot villantottál! Komolyan mondom feldobtad a napomat az oroszok politikai stratégiájáról szóló esszéddel!<#hehe>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Én is ott és azt a fajtát veszem mindig Benji! 3-4 hónap alatt fogy el,de én nem találtam olyan olcsón...azt hiszem 690 volt az ára.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ez szép volt <#taps><#taps><#taps> kár hogy nem lett meg a 9 egy hajszálon múlt

Mindenki hülye csak én nem!

Én ezt használom: Microsoft Wheel Mouse Optical. Még anno, amikor munkába álltam ajánlották, 10 éve semmi baja. Nekem tökéletese bevált.

Ez vicces, a ruszkik már mindenért megkapták a magukét. Nyalnak maguknak, nyalnak a kínaiaknak mert sokan vannak, ezek szerint most nyalnak az amcsiknak is, csak mert na. De a németeket utálják, mert 70 éve volt egy háborújuk, amiben mellesleg az oroszok elverték õket <#nyes>
Sose szégyelld! Én egy A4tech X7 szériás gamer egeret használtam,amit még a BF2-hez vettem 4000-ért. A mai napig használnám, ha az ex gondatlanságból nem tette volna tönkre...<#falbav>

pedal to the metal...

Az enyém 8 éves! <#nyes>

Maala
Doh, hogy bírják ennyi ideig az egereitek... Nekem fél-1 évente valamelyik single játék legnehezebb fokozatának frusztráltsága közben mindig elszáll az agyam, és az egér bánja. 😊 Aztán jöhet az újabb occó' egér.

Köszi!

Úristen, már szabályosan szégyellem magam, amiért 2000 forintos egerem van 😄. Mondjuk már 5 éves, de még mindig kitart 😄.
Igaz hogy volt egy 6000 forintos vezeték nélküli is, csak azt ellopták a réti niggerek 😞.

Eagle16
Az Updates mappában lévõ nagyobb fájlokat törölgesd ki nyugodtan.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

jav: 2 gombjának...
Razer DA van nekem is. Nálam fontos szempont volt a nagy méret, mivel lapát kezem van 😊, és hogy vezetékes legyen. Talán 5 vagy 6 éves lehet, két éve cseréltem benne a 3 fõ nyomógombjának mikrokapcsolóját. Made in China Omron volt benne, most már japán.
patchaou
Ezek szerint az Én egerem amit a helyi piacon vettem 1000 forintért (használtan) már drágának számít. Igaz át kellett alakítanom, mivel vezeték nélküli (volt) de azt nem gyõztem elemmel/aksival így most usb-rõl kapja a tápot 😊 A gombok már újra oda vannak olvasztva stb... de tökéletesen mûködik. A mérete és elem nélkül a súlya is pont ideális.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mamba volt nekem is a DA elõtt, de egyszer felhúzott és szó szerint összemorzsoltam a tenyeremben.
Terrec=terratec

A második lövést szeretném ajánlani a vicces videók összeállítói figyelmébe. :-) Valószínûleg nem volt még hatodik érzék kifejlesztve nála, mert akkor jött volna a szöveg a hackról. :-)

Én is most renováltam a Terrec mystify mambát, nem bírta a feszültséget. 😊

Most nem azért, de létezik olyan tank, amivel te nem vagy kibaszott gyenge? Ha lenne olyan tier10 tank, amit mindig 2-vel kisebbek közé rak és kapna 10k hp-t 5k-t sebzõ 1k penes löveget 1 sec töltéssel és 0.1sec aim time-al, azzal sem tudnál 1 kill átlagot és 1000 dmg/battle-t csinálni. Akkor meg nem teljesen mindegy, hogy milyen a tank? Mindegyik jó, csak hülye vagy az összeshez, így teljesen lényegtelen, hogy mit húzol ki, szopni fogsz!
Pucolgatom a gépet, helyhiány miatt. Nézegetem, mi mennyit foglal. Létezik az, hogy a WOT 15 gigára települ? <#merges2>

az enyém mégolcsóbb volt XD ha jól emlékszem 390 akciósan Auchanban 😛 silver line
690ft-os A4 Tech egéren játszok...(aminek szétesett a görgõje egyszer, de a 99ft-os pillanatragasztó megoldotta) a razer deathadder pedig ott pihen a dobozában és várja, hogy majd egyszer újra a CS kedvéért - azt az egeret csak CS-ben használtam.
Sunsetjoy
Ja😊 Ugye az okozótól 4x javítási költséget vesznek le, a sértettnek meg fél javítási költséget adnak át.

De a kicsivel mész a nagynak, a rendszer úgy érzékeli hogy a nagydromedár ütött a kicsin, hiszen a kicsi nem visz be sebzést a nagynak. Ergo a kicsi megkapja a javítása felét.

De így, hogy õ kártérítést nem is fizet, ugyanúgy balfék megoldás 😄 Veszít rajta 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tényleg, biztos ez a dolog sokat bejátszik a gyors halálba. Nem akar visszavonulni, mert úgy érzi ki kell táraznia, illetve lehet ilyenkor le se néz balra, hogy mennyire sebezték le közben és egyszer csak pukk.

Közben túljutottam az ARL-en is az AMX 50 100 felé vezetõ úton. Nagyon érdekes, BDR-el az EFF-em, ARL-el pedig a WIN6-om lett jobb, de összességében mindkét tankról én csak jót tudok mondani, pontosabban abszolút kellemes volt a grind velük, jó volt velük menni és rettentõen nagyra értékeltem velük a hihetetlen jó fegyvert. A papírságuk a gold lõszer korszakában már egyáltalán nem számít. Szóval én mindkét tankot bátran ajánlom mindenkinek. Az ARL-nek hihetetlen jó lövegkitéríthetõsége van, cserében tolatni 3-al tud, ez egy hihetetlen felismerés volt. Talán is lassú tankot hátrafelé még nem is láttam. Ezen sokszor múlt az életem, de kb. ennyi negatívumot tudok csak elmondani róla.
Lementem az elsõ csatát is az AMX 1945-tel is. Nagyon tartottam tõle, mert ez látszott a leggyengébb láncszemnek az úton, de hihetetlen módon a stock (második) lövegével is nagyon jól lehet játszani, a fullos motor nem is hiányzik. Remélem nem lesz késõbb sem vészes nagyon.

Ez mekkora zseniális ötlet - fõleg hogy a kárpótlás töredéke a javítási költségeknek 😄