World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.

Ezek szerint brittet sem visztek.
Az Object263-nak ennyira nagy hátrány az a nyitottság? A nagy sebesség és a frontpáncél nem ellensúlyozza valamennyire?
még több infó

GW Panther
- gets kicked from T6 to T7
- top speed limited to 46km/h
- stock suspension turnrate reduced from 26 to 24, 2nd suspension turnrate reduced from 28 to 26
- gun spread caused by turning increased for both suspensions
- loading time and gun accuracy nerfed
- stock engine was removed

Lorraine 155 50
- hitpoints slightly improved
- moved one tier up
- terrain passability nerfed
- gun spread from turning increased
- turnrate improved for both suspensions
- ROF nerfed
- radios reworked

S-51
- speed nerfed (by 2km/h)
- more HP
- moved one tier higher
- both suspensions got terrain passability nerfed
- both suspensions: more gun spread from turning
- followed by SU-14 for 146k XP
- gun traverse nerfed from 6 to 4
- stock gun now has twice as much ammo and a bit better reload time
- B-4 has 25 percent higher reload time, spread and aim time increased (nerfed) by 50 percent

US M12
- mover one tier up
- maximum speed nerfed
- the suspension spread nerf is apparently planned

M37
- moved one tier up
- agility and mobility buffed
- armor was apparently made historical

M40/43
- guns weren't touched at all
- mobility nerfed a bit

T92
- moved to tier 10
- buffed turned rate
- engines were reworked
- maximum speed was nerfed

Batchat 155
- moved to tier 10
- added new stock suspension
- 2nd suspension had its terrain passability nerfed a bit
- turnrate was buffed
- gun spread from turning was increased by 50 percent
- viewrange nerfed to 380
- autoloader reloads 10 seconds longer
- aim time increased by 10 percent
- new stock engine

Object 261
- moved to tier 10
- speed was not nerfed
- new stock suspension
- 2nd suspension has better passability in bad terrain
- influence of turning on spread increased by 50 percent
- hull turn rate buffed to 24
- view range buffed to 390
- reload time increased from 29,7 to 35

GW Tiger
- terrain passability slightly buffed
- turnrate buffed by 2 degrees on both suspensions
- spread from rotation increased 2 times
- viewrange buffed by 10 meters
- 210mm accuracy nerfed by 1/3, reload time nerfed by 20 percent

Ammunition changes:

150mm Gr.39 HE (for example Bison) - damage from 300 to 450 (HEAT stays at 300)
150mm Sprg. L. erz. (Bison) - damage from 200 to 350 (HEAT stays at 200)
122mm OF420SO (current SU-26) - damage from 270 to 420
122mm OF420SOMSH (current SU-26) - damage from 150-300
152mm 52OF500 (SU-5) - damage from 360 to 450
Tono34
Szerintem az obj263 nem nagyon használt, lévén nyitott és artik 1 lövésre el tudják vinni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Esetleg E3vE4, mást nem. De már E4et is ritkán. Himmelsre meg Enskre viszont az E3 jó.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szpecnyaz, a Object268 és francia TD-n kívül mit használtok még CW-n? Object263? Vagy az amcsik? Brit?
Most mé' annyira nem szar, csak kicsit vagyok elmaradva a 3któl 😄. Am meg majd akkor lesz jó ha nerfelik az artykat 😄.
R3nton: Ha van 1-2 supportnak, akkor azok nagyon oda tudnak csapni a háttérbõl. Pont tegnap taroltunk le 2db 268al meg egy F155-el egy 50B rusht a háttérbõl (ruinberg) 😄.
Meg am az a lényeg hogy a csapat védje amíg tölt, meg ne legyen az útjában amíg lõ, csak ehhez ugye összeszokott csapat kell.
De ha ezek adottak, akkor nem nagyon jön ki 3-4k sebzés alatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az jo mert nekem a 268 megvan .
1gonddal kevesebb.
Lehet akkor visszaveszem az at8-at is.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

pointer4
Viszont kettõ ilyen csoda, kioszt 15 másodperc alatt 5k sebzést, ami nem biztos, hogy jót tesz a támadó csapatnak. És közben 3-4 heay tank meg se tudja ölni kb egyiket sem. A töltés idõ alatt persze meg kell védeni ezeket, de itt a tûzerõ öszpontosítása a lényeg,
Nem kevés a DPM-je? Azért az a 50 sec reload elég soknak tûnik!
pointer4
És mikor lesz vele normális statod? 😄

Te mehetsz be vele így éles csatába ? 😄 😛
Errõl jut eszembe. A Tigris, az egy foshalom. Szar. Trágya. Egy lövéssel ki lehet lõni. Egyszer sikerült, igaz még a bétában, Tiger II-vel, de nekem van igazam mert egyszer sikerült, tehát egy lövéssel ki lehet lõni, és KÉSZ! Aki szerint nem így van az hülye , és jól meg fogok sértõdni aki ellent mer mondani! <#violent>

Áh nem, fostaliga. Mert te megmondtad. KÉSZ!

Koridor
Most mentem vele, két vk36 is lött rám, végül egy trollgunos kv lött ki.

Pont ezért mondtam az F155-öt és a 268at, mert õket szokták használni CW-n is. De fõleg a francia az ami kell, városi mapra eléggé kötelezõ jellegû. Mi a HUNS-ban is elég intenzíven használjuk, meg szorgalmazzuk hogy mennél többet húzzanak ki belõle.

Általában nem szólók bele az ilyen vitákba, de tény, hogy sokan nem tudják még, hogy a brit at-kat hol kell lõni, továbbá énnekem még nem tûnt fel, hogy ha vki jó helyen lövi, akkor a többi is ott lövi. Harmadszor cseszhetem ha tudom hol kell lõni, és 50-80m-rõl nemtalálom el, vagy hatástalan. pl kv5 droidot a múltkor 8-ból 2x találtam el 150m-rõl vagy az at15-öt oldalról 40-50m-rõl a comet 2. ágyújával szinte merõlegesen egyszer se tudtam átlõni. Véleményem szerint ezek a brit td-k nagyon komoly kis bunkerek, és jó kézben simán csatadöntõ. Kivétel persze, ha goldot használnak.

És mi a vélemyényed randomon kívül is használható?

De a lényeg mindig a top tank egy ágon, azt szoktuk nézni.

Hát akkor maradjunk annál hogy neked/tek van igazad.
Rövid idõ alatt már másodszor(ez nem lehet véletlen).
És nem is foglalnám a fórum kapacitását a sok érdemi info elõtt.
Ja és nem vagyunk barátok javaslom a tiszteletet próbáld legközelebb megadni.

Roger6
Elméletben a Super Pershingemet is mindenki át tudja lõni, mégis 100+ méterrõl alig sebeznek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vagy mert elõször mindenki beszart töle mint anno az SP -tõl....
Mostmeg már csak kiröhögik ha meglátják.
De nem hiszem hogy egy Zwack játékos eredménye érv lehet mellette.

Barátocskám. Én érveljek? Arra, hogy kijelented ki lövöd háromból( messzirõl jött ember azt mond amit akar) meg hogy ,,fostaliga" Már nem azért, de erre érveljek? Mire ,hogy ,,fostaliga"? Ne röhögtess már.

Axon
Köszi! Akkor ezt teszem fel rá.

Nem sértõdtem meg csak nem hallottam tõled érveket,viszont személyeskedni kezdtél=>mindig nekem kell igazat adni......
Egy vitában a vita tárgyával kapcsolatban szokás érvelni és nem a vitapartnert támadni.
Mondhattad volna hogy 200 mm a frontpáncél tier v-ben.
Amire írtam volna hogy ki lövi egy tank legerõsebb pontját.
Erre írhattad volna hogy nem tudják hol kell lõni.
Erre írtam volna hogy elég ha egy tudja és sebbzi a többi is ott lövi majd......stb

A francia TD-k az elején elmennek. A tier V az viszont király kis gép, csak csúnya... :-)
A tierVI egy kínlódás. Nagy, 0 páncél, egy szarkupac, a tetején egy tumorral, amit egyszerûen nem lehet elrejteni.
A Tier VII már egész jó, a tier VIII-is. egy apró hiba van, a célzókör egy cseppet szûkülhetne gyorsabban is. Tier IX-X terén nincs tapasztalatom.

Orosz TD-k. A Objekt 268-at egy élmény kihúzni. Végig nagyon jók a vasak. Gyorsak, jól rejtõzködnek, baromi nagyot ütnek. Az alsó ág, ami a 263 felé vezet az inkább a gyorsabb, sokat lövõ "medtámogató" vonal. Ott nem vagyok még túl elõre, tier VII-nél járok, de már feltûnõ egy apró, de idõnként annál bosszantóbb részlet: minimális a lefeléfordíthatósága az ágyúnak.
xDDDD 1-0 nekem 😄
persze, hogyne, csakis 😄
Roger6
Há' mer nem találkozol bigmano-val, 3 lövésbõl szétesnél ellene abban a vasdobozban. <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Neked mindennel annyi...<#taps>

hát nekem 2226 vele a WN6-om 😊
Persze ez is attól is függ mi ellen mész, de az AT-õt is tudni kell használni. Sokan csak annyit tesznek, hogy bíznak a 200 mm-s frontban, és nyomják a W-t. Szembõl, ha ügyes az ember, gold ammo nélkül nagyon nehezen szednek ki. Hiába, hogy oké van gyenge pontja, és persze bármi átlövi, pattanhat ám onnan is a lövés. Egyébként meg, igyekezni kell, nem közel engedni senkit, és ez mindegyik TD-nél így van.

Roger6
Bármilyen TD-hez ha közel érnek, az meghal.

Maala
A QF 6 poundert.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sunsetjoy
Mert videót vágni azt nem tud😊
Vagy Movie Makert használt, audiót meg nem vágta hozzá meg.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Maala
Én most húzom az AT-2t, és azt kell mondanom, manapság már elég könnyen meghal... Jó-jó, van 15-20 lepattanó távolról, de ha közel érnek hozzá, akkor nyekk, akár szembõl is, sárga játékosok által.

És nem golddal lõnek, látom/hallom.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Axon
M7-esre melyik ágyút javasoljátok?

Sértõdj meg, és húzd fel az orrod. Igazán felnõttes viselkedés. Érvelni? Azt csak a hülyék szoktak. Ugyan már, értelmes vita? Az a buziknak való.

Nyilván nem a T10-ezekre gondoltam, hanem az egész TD vonalra álalánosságba. Én is tudnék kettõ olyat írni aminek meg 0.40 felett van a pontossága.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Értem ebben az eseben neked van igazad.
Elnézésed kérem mégegyszer hogy különbözik a véleményem a tiédtõl.
Az at széria átlõhetetlen mindenki azt az ágat húzza mindeggyikbe kell vagy 30 lövés.......

Maala
Hogy miért van 1,5 perc fekete képernyõ a végén. 😄

Számomra sokkal érdekesebbek az olyan artis videók, amik arról árulkodnak, hogy van is minimális készsége a játékosnak a játékhoz. Ergó nézi a térképet, mozog az artyval, együtt megy a támadások után, mellett, vagy ha szarban van az oldala, elmegy, és nem várja +1 lövés miatt, hogy tutira megdögöljön... Kockázatosabb, de élvezetesebb is. Egy ilyen videó... Unalmas, szerencsefüggõ. Tegnap lõttem egy helybõl 5,7k-t GwTigerrel, na bumm, nincs az ilyesmiben semmi extra. (Persze vereség. 😊)

Szerintem meg butaságot beszélsz. Nem szeretem amikor valami, mindig mindent jobban akar tudni.

Mert nyitott. Úgy gondoltam 3db tier 10 est egymás után. 😊

Tono34
Obj263 ment 1 lövésre a T92-el. 1900 HP.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Akkor én ismerek is közülük kb 30-at.......
De azzal a fostaligával még csak végezni sem kell.
Simán lesz@rod és befoglalsz.

"A ruszkik talán a legjobbak, jól rejtõzködnek, nagyot ütnek, cserébe nem túl pontosak."
Obj 293: 0,32
Obj 268: 0,33
Hogy is van akkor a nem túl pontosak? 😊

Priest vs M37?

Most lesz helyesen a sorrend. M37-et a priest leváltására tervezték, így nagy hülyeség volt a fejlesztõktõl, hogy a priest a nagyobb tierû.

Meg sokkal jobb arty is, jobb mozgékonysággal, jobb ágyúkitéríthetõséggel. A priest rof-val egész jó kis arty lehet, szemben a mostani t4-el.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tier 10 es tankal ezt már nem csinálod meg.

A zene, a zene az jó! 😄
most nem azért de ebben a csideóban mi az érdekes?
Pont most kezdtem el nézni a Dexter, erre ez a zene megy alatta...😄 vicces
Kishawer
Három lövés, három temetés... (By Anominusz)<#taps>

Si vis pacem, para bellum.