World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Használtam. Muszáj volt, mert a végén egy is-3 és egy löwe maradt, nem kockáztathattam. <#wink>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tono34
Játssz egyet a Conquerorral, na az igazán förtelem. T9 és gyakorlatilag bárki sebzi aki szembejön vele. 100k xp mire a használható ágyú rákerül ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Neee. Legalább hagyd meg a reményt. Komolyan mondom a Centurion MK1 sokkal jobb volt mint ez a förtelem.
Ha az indiánt utálod, akkor vajon mit fogsz mondani a kövire?<#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gondolom nem használtál gold ammo-t. <#papakacsint>
Nekem még csak 25k XP-m van, már most utálom.
JeffDunham
Végre eladtam az Indien-parizer-t. Azért rendes volt mert utolsó csatának dobott egy ilyet. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Olyan 8. általános iskolásokat akik nem találnak el az iskolásig,vagy onnan haza.Ezért az apukájuk hozza-viszi õket,mert eltévednének a másfél km-es útszakaszon.
<#vigyor1><#nevetes1>
Mit jelent az hogy morons?

Mindenki hülye csak én nem!

1 lövésbõl 4 darab modul sebzés plusz még kis is gyulladtam ez az -.-
Köszi, ez az összegzés jól jön.
Vágom, félreértettem amit mondtál.
Roger6
5. csata. Hát másképpen kell vele bánni, mint az eddig IS-ekkel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sunsetjoy
Egyértelmû hogy az. Sokaknak az az elsõ, és úgy érzik, hogy tsáá, hogy növekszik. Közben pedig mivel elsõ skill, azért tûnik úgy.

50-100 % major role 95.484 XP
0-100% elsõ skill 210.064 XP
0-100% második skill 420.128 XP
....
....

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Roger6
Le van árazva IS-7, mondom betárazok egyet belõle. Belepattintottam ilyen 90% körüli embereket (átképzés után 90%), mondom megnézem mégis ezt eszik vagy isszák. Régen nagyon dicsérték, mostanában sok jót nem hallok róla. Hát a pontossága az valami borzalom. De hogy 3 páncélátütésbõl 0 (NULLA) sebzés, na az a komoly. Viszont cserébe meg pattog, ami azért nem rossz érzés. Nem írom le, de nem érzek szignifikáns különbséget IS-8-hoz képest. Talán még a pen-je is kisebb.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
Ahogy mondod, mindegy hogy skill vagy perk, vagy hogy mi az a skill vagy perk, a fejlõdése ugyan olyan lesz. Az elsõ kihúzásához képest 2x annyi xp kell a másodikhoz.
De az elsõ skill elég hamar megvan, legyen inkább az perk, mint a második.
Egy 40-60% repair már sokat dob a tempón, de a perkek ugye csak 100%tól mennek.
Aki nagyon kocka, elõsnek a BiA-t húzza, másodiknak az egyébb fontos perkeket, és harmadiknak a javítás/camo, attól függ mi az amire megy.
Az hagyján, de mit éreztem én!

Koko Jambo i Do Przodu

Sunsetjoy
Amikor a tudás szorgalommal párosul 😄

Nem szoktam nagyon pellengérre állítani, de ez úgy ütörr...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

SZIASZTOK

nah egy kis felhívás klánt keresõ embereknek!!!!

jelenlegi klánomba (E_P_C Elit Panzer Corps) kellenének játékosok!

amit tudni kell! NEM cw klán! NINCS kötelezettség! JÓ társaság! NEM kell jó effid-nek lenned!

beszélgetés megy a chaten, szakasztársat találni, 6-os 8-as század szokott menni (ha megvagyunk) de ezért kellene ember, hogy ne legyen szenvedõs összehozni egy századozást.....

a klánban nem unicumok játszanak, hanem fõleg a játékot kedvelõ átlagos gamerek, így igazán jó játékosok csak akkor jöjjenek ide ha ezt tudomásul veszik 😊

ha felkeltettem az érdeklõdésedet, akkor írj Bull32 kollégámnak vagy Panzerschreck_Hun -nak vagy nekem (Benjamin_Breeg) ! köszeee <#wave>
Ez nem csak egy urban legend, hogy a javítás gyorsabban fejlõdik, mint a többi? Te vagy a második akitõl ezt hallom. De leírva meg azt olvasom, hogy nem a skill / perk határozza meg a fejlõdés sebességét, hanem, hogy hanyadiknak fejleszted.
ez nem tudom mit érezhetett XDDDDD
eott
<#nyes>

pointer4
Én nem tenném a repairt elsõnek, az hamar megvan, majd csak 2.nak.
Kigyulladás ellen raknék perk-et, ammo rack védelemre, 6. érzék, kuplung égetõ, rádiós persze szerelhet, legalább kicsit segít.
Fõleg ha ezt a legénységet viszed tovább tierXre.
Roger6
A repair a láncot javítja, és elsõdleges általában.

az csak 100%-nál fog mûködni!
Tigert meg mindig látják 😊
Ennyire azért nem lehet sz@r a helyzet. 😄 Tudom, hogy sûrûn hajlamos kigyulladni, de más képesség is kéne. 😊 Pl. hogy én is lássam, aki engem már km-ekrõl kiszúrt. xD
repair repair repair repair repair 😄
Most lett 100%-os a legénységem a Tigris I-nél. Kérdésem: milyen skilleket válasszak: Segítségeteket elõre is köszönöm!
Tudnátok segíteni? Melyik az a minimap mod ahol jelöli azt is, hogy hol bukkant fel utoljára a gaz ellen? Elõvettem megint a gamet, de nem találom. Köszönöm! <#hamm>

Szép, te kocka

leszedtem róla a lámpákat 😊 feltettem helyette 2 szopóálarcot! <#hehe>
Ha meglátlak a ferdivel szanaszét lövöm a lámpádat ezért<#violent>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Most mér kellett elárulni te ünneprontó.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

gg
és mikor lesz jó neted? <#finom>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Elsõ meccs sima bukó, talán 2k dmg, impotens bázis kör körül campelõ is7-el. Második kör elindult, mentem város felé, lányom kikapcsolta a gépet, mire visszatöltött, füstölgõ roncs fogadott, persze nyertünk, lövés nélkül haltam, ez lett a duplázóm.... Ez meg a harmadik kör, kárpótlásul az elõzõ két menetért 😊

Két teljesen különbözõ játékstílus. A Jumbo tulajdonképpen egy mozgékony heavy nagy jó indulattal is csak elégséges fegyverzettel (vagy aranylõszeres trollgun mókával), az M4A3E8 pedig egy rohangálós med, flankelésre, zaklatásra.
egyértelmûen dzsámbó 😊
igaz lassabb.... de fasza páncélja van t6-ok ellen....
E8at meg minden átlövi
LasDen
Újfent kérdésem lenne, ha nem baj 😄

Lassan választáshoz érkezem, és nem tudom eldönteni, hogy merre haladjak tovább....a kérdés az lenne, hogy szerintetek melyik jobb, vélemények stb.
Szóval M4A3E2 Sherman Jumbo vagy M4A3E8 Sherman?? 😄
Mindkettõben vannak jó dolgok, de nemtudom melyik legyen...picit a Jumbo felé húzok...am köszi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

AT-2 lövegpajzsa lyukad mint a fene..... csak kevesen tudják 😊
Köszi a lövegpajzsos tippet, majd arra tudatosabban figyelek... mindenesetre 3 négyzet távolságból megcélzom a közepét a tanknak, aztán majd kiderül mit találok el.

Kupolát ellõni nem reális, amikor a célpont kényelmesen elfér az egész célkörben.

Amúgy nem sajnálom az AT2-tõl az erõs frontot, van annak elég baja, valami erõssége hadd legyen már 😄

A brit TD gyenge pontja a lövegpajzsa, mert az tulajdonképpen nincs is neki. Próbáld ki, hogy leadsz pár random lövést az ágyújára, és szinte mindegyik át fogja ütni. Továbbá ott van még a kupola is, mint gyenge pont.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

+1....

- ugyan honnan látnák a többi hogy én hova lõttem... nem állunk az AT2 szájába hogy lássuk hol vannak azok a kis festékkopások

- normál harci távolságból nem lehet eltalálni a potenciális weakspotokat megbizhatóan. Ha meg olyan közel vagyok hogy ellõhetem a drive szeme fehérjét akkor már inkább megflankolom mint hogy pöcsöljek a weakspot lövésekkel

- szembõl az esetek többségében azért döglenek meg az ATk, mert a sofõrjeik nem használnak fedezéket és amikor 2-3-4 gyorstüzelõ ágyú lövi, akkor a nagy számok alapján lesz pár találat ami weakspotot ér és átmegy. De rohadt nehéz lebontani ha csak 1-2 ember lövi.

Mééég mééég méég, ennyi nem eléééég <#taps>

Azok a hp buffok ott nem kénének, igyse mindíg garantált a oneshot 😉

köszi.
Hosszú inaktivitás után benéztem egy kicsit a wot-ba ismét, és elkezdtem az angol ágat az at-2-nél járok TD-be és véleményem a következõ.

Én vezetem is nem csak játszom ellene. A legnagyobb mumusa az M4 troll ágyúval, és minden HE-vel nagyot sebzõ ágyú. Minden képes pattanni róla, de vannak gyenge pontjai. Lassú mint a disznó, de ésszel használva ez nem akkor hátrány. Nem az a tipikus áttörõ tank, de arra nagyon is alkalmas, hogy megfogja az ellenfél támadást, akár komoly mértékû túlerõt is, persze ehhez azért kell az ellenfél balfaszsága is. A másik típus hiba, hogy nem teszik fel az emberek a howritzert az AT-2-re. Ha a sima páncéltörõ ágyúját használják akkor egy fostaliga, mert az kicsit sebez mindenrõl pattan, visszatartó ereje nulla. Ha meg nincs visszatartó erõ akkor pedig, még a legamatõrebb játékos is rájön, hogy lerohanjon és közelrõl lõjön rám. Na de ha rákerül a howritzer az elsõ találat után megáll a lemming train. Hoztam le 1 vs 4-ben is csatát simán. Okosan használva, howritzerrel együtt egy igazi terminátor ha kegyes hozzá az mm. Igenis képes jó kezekben csatadöntõ lenni szerintem, fõleg ha már nincs arty a pályán.
De azért a kis artikat buffolniuk kellett, nehogy szó érje a ház elejét.
Zene szemeimnek <#eljen>
Az angolból kb 1 van a klánban, szóval nem tudtuk még próbálni. De ha találkoztunk vele az ellenségnél, akkor mindig olyan gyorsan ki lettek fókuszolva hogy lõni se volt ideje. Meg ugye olyan lassan lõ hogy az nagyon hátrányos.
A 263-nak meg ugye alacsony az alfája, már pedig TD-t a nagy alfa miatt visz mindenki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"