World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nekem még csak 25k XP-m van, már most utálom.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mindenki hülye csak én nem!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
50-100 % major role 95.484 XP
0-100% elsõ skill 210.064 XP
0-100% második skill 420.128 XP
....
....
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De az elsõ skill elég hamar megvan, legyen inkább az perk, mint a második.
Egy 40-60% repair már sokat dob a tempón, de a perkek ugye csak 100%tól mennek.
Aki nagyon kocka, elõsnek a BiA-t húzza, másodiknak az egyébb fontos perkeket, és harmadiknak a javítás/camo, attól függ mi az amire megy.
Koko Jambo i Do Przodu
jelenlegi klánomba (E_P_C Elit Panzer Corps) kellenének játékosok!
amit tudni kell! NEM cw klán! NINCS kötelezettség! JÓ társaság! NEM kell jó effid-nek lenned!
beszélgetés megy a chaten, szakasztársat találni, 6-os 8-as század szokott menni (ha megvagyunk) de ezért kellene ember, hogy ne legyen szenvedõs összehozni egy századozást.....
a klánban nem unicumok játszanak, hanem fõleg a játékot kedvelõ átlagos gamerek, így igazán jó játékosok csak akkor jöjjenek ide ha ezt tudomásul veszik 😊
ha felkeltettem az érdeklõdésedet, akkor írj Bull32 kollégámnak vagy Panzerschreck_Hun -nak vagy nekem (Benjamin_Breeg) ! köszeee <#wave>#wave>

Kigyulladás ellen raknék perk-et, ammo rack védelemre, 6. érzék, kuplung égetõ, rádiós persze szerelhet, legalább kicsit segít.
Fõleg ha ezt a legénységet viszed tovább tierXre.
Tigert meg mindig látják 😊
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
és mikor lesz jó neted? <#finom>#finom>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
igaz lassabb.... de fasza páncélja van t6-ok ellen....
E8at meg minden átlövi
Lassan választáshoz érkezem, és nem tudom eldönteni, hogy merre haladjak tovább....a kérdés az lenne, hogy szerintetek melyik jobb, vélemények stb.
Szóval M4A3E2 Sherman Jumbo vagy M4A3E8 Sherman?? 😄
Mindkettõben vannak jó dolgok, de nemtudom melyik legyen...picit a Jumbo felé húzok...am köszi 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kupolát ellõni nem reális, amikor a célpont kényelmesen elfér az egész célkörben.
Amúgy nem sajnálom az AT2-tõl az erõs frontot, van annak elég baja, valami erõssége hadd legyen már 😄
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
- ugyan honnan látnák a többi hogy én hova lõttem... nem állunk az AT2 szájába hogy lássuk hol vannak azok a kis festékkopások
- normál harci távolságból nem lehet eltalálni a potenciális weakspotokat megbizhatóan. Ha meg olyan közel vagyok hogy ellõhetem a drive szeme fehérjét akkor már inkább megflankolom mint hogy pöcsöljek a weakspot lövésekkel
- szembõl az esetek többségében azért döglenek meg az ATk, mert a sofõrjeik nem használnak fedezéket és amikor 2-3-4 gyorstüzelõ ágyú lövi, akkor a nagy számok alapján lesz pár találat ami weakspotot ér és átmegy. De rohadt nehéz lebontani ha csak 1-2 ember lövi.
Azok a hp buffok ott nem kénének, igyse mindíg garantált a oneshot 😉
Én vezetem is nem csak játszom ellene. A legnagyobb mumusa az M4 troll ágyúval, és minden HE-vel nagyot sebzõ ágyú. Minden képes pattanni róla, de vannak gyenge pontjai. Lassú mint a disznó, de ésszel használva ez nem akkor hátrány. Nem az a tipikus áttörõ tank, de arra nagyon is alkalmas, hogy megfogja az ellenfél támadást, akár komoly mértékû túlerõt is, persze ehhez azért kell az ellenfél balfaszsága is. A másik típus hiba, hogy nem teszik fel az emberek a howritzert az AT-2-re. Ha a sima páncéltörõ ágyúját használják akkor egy fostaliga, mert az kicsit sebez mindenrõl pattan, visszatartó ereje nulla. Ha meg nincs visszatartó erõ akkor pedig, még a legamatõrebb játékos is rájön, hogy lerohanjon és közelrõl lõjön rám. Na de ha rákerül a howritzer az elsõ találat után megáll a lemming train. Hoztam le 1 vs 4-ben is csatát simán. Okosan használva, howritzerrel együtt egy igazi terminátor ha kegyes hozzá az mm. Igenis képes jó kezekben csatadöntõ lenni szerintem, fõleg ha már nincs arty a pályán.
A 263-nak meg ugye alacsony az alfája, már pedig TD-t a nagy alfa miatt visz mindenki.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"