World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T28 megint lomha.... ISU nem egyszer mentett meg a mobilitásával 😉
Akkor ígynézd.T28 camo jobb mint isu.

Maala
Nyugi, fullosan jó lesz az. Utána megtáltosodik, szó szerint. :-|

Artykhoz: Szerintem megint beszopatják a népséget. Lenerfelik az artykat, aztán adnak majd fasza splash növelést a nekik... A ____GOLD____ ammora. Én ezt tenném. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Koridor
A su100 utáni két TD ág között mi a külömbség?

Roger6
ua? Akkor ajánlom EZT a figyelmedbe. Persze ahol a 200 mm vs 90 mm ugyanaz, lehet nem fogja érteni. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Elõször én is csalódtam benne, de aztán rájöttem a tactikra vele, ami vicces lesz, de amolyan front TD-nek használtam.😄
Mondjuk motorokat asszem beszereztem Heavy ágról.
So mentem vele elõre, kicsit forgatva lehet pattintani is, ágyúja remek, gyors pontos lehet osztani. Általában ha egyszer pattintód az ellent, majd beleversz 500-akat 8-9 secen ként, akkor kicsit meghunyászkodik.
Hozzáteszem én szinte mindennel megyek elõre, bár nem gondoltam, hogy Ferdivel is mûködni fog. Már JpE100al megyek, de meglepõ módon vele is lehet menni elõre... gyakran vezetem a támadást😛
ua... ISU-nak nem kell páncél, annak ott van a láthatatlanság skill 😊
Roger6
mobilitás 0, fordulás 0.... - és a páncélja ISU-hoz képest?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Attól függ milyen stílust szeretsz.
Én a németet húztam, StugIII_ig nagyon jók, a JGPZIV kis hullámvölgy, de aztán a T7-T8-T9 megint jó, de a T10 felejtõs. Postos, gyors de gyengébb ágyú, pocsék rejtõzködés.
A ruszkik talán a legjobbak, jól rejtõzködnek, nagyot ütnek, cserébe nem túl pontosak.
Az amcsiknál a forgótorony nagy elõny, a másik ágon a T28 és a T95 türelemjáték.
Az angolok se rosszak, nekem tetszettek, átlagos péncél, nem túl erõs gun, de rohadt gyorsan lõ.
A franciákról semmi tapasztalatom nincs, de állítólag azok se rosszak.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

a gun már jó.... de eljutni A pontból B pontba elég lehetetlen....
mobilitás 0, fordulás 0....

ISU eddig sokkal élvezetesebb TD 😊 nem hiába van vele 500+ csatám
Roger6
Megszokhatnád, hogy itt SG-n mindig überbrutálhevi top játékosok vannak, és simán kilövik 500 méterrõl is a weak spot-od. <#nyes>

ja, a medeknek pedig meg 5x-ni a sebzését, és a lightoknak meg 10x-ni 😄 Akkor pislognának a TD-k 😉
Ezt nem értem,az az arty ami most Tier 3 az lesz tier 4,az az arty ami most tier 4 az tier 3 lesz.Mi az isten van?

Ja persze, hogyne...

Tono34
Amíg nem fullos addig bosszantani fog, bár utána sem lesz egy F1-es gép ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

de én nem 1böl akarom megvenni a 268at hanem eleitöl végig akarom húzni 😄
nah egyenlõre 60 meccs után bátran kijelenthetem hogy a Ferdi egy nagyon rossz hasznavehetetlen TD eddig 😄
talán a motor segíteni fog...
Mondom én hogy francia és a ruszkiktól a 268 😄.
Ja, és ezt úgy mondom hogy 4 ág ki van húzva 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez nagy igazság.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

szoval akkor sxzerinted meiket? 😄
<#bee1>

Sunsetjoy
Szerintem:

Ruszkinál simán élvezhetõ tier 8-ig a régebbi ág
Németeknél tier 6-nál csuklás a jóságot illetõen, de a vége...
Franciáknál belebolondultam a tier 6-nál...
Amcsinál tier 7-ig mindkét ág zsír.
Brit TD ágon nem mentem még igazából, de azt írták mások is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Koridor
Akkor alkamazkodj az artykhoz <#duhos2>

Koridor
Kb 1000-böl 3-an tudják hogy szemböl hol kell löni.

Csak az sír aki nem bír alkalmazkodni a helyzethez.

Koridor
Akkor meg a TD-k miat menne a sirás <#wilting>

Törölni az összes artyt a játékból!!!!! Akinek van artyja annak jár egy azonos tierû fullos TD. TD k nek meg megduplázni a sebzését.

Légyszi WG!!!! <#taps>

3 lövés kell neki átlagban.
Csak nem mind1hova lõsz.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

hat végig akarnám, és most azon goldolkozok, hogy kiknél kezdjem 😄
Hali! Legfõbbképen a saját accountodon! 😄

viccet félretéve attól függ meddig akarsz menni.... hanyas tierig 😄
Hát, szerintem meg érdemes tier V-ig az angoloknál, az AT2-õt kifejlesztetni. Rohadt vicces TD. Arty-kon, és gold ammo-sokon kívül senki nem tudja szembõl megállítani. Olyan 20-30 lövés kell, hogy ki tudjanak lõni általában.

A T95-öt nem nerfelik mer szembõl nehéz meglõni és nem akarom kerülgetni.
Meg az E75-öt is mer az is pattog szembõl.
Az új pályát meg vegyék ki mert nagy és eltévedek.
Rívás off......

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Szovjet (Obj 268) és francia.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hali!
Páncélvadászt kiknél érdemes fejleszteni?? 😊
Sunsetjoy
Közvetlen irányzás -> Aim dispersion on the move and while moving the gun increased by 100%

😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Oszt ezt mért nekem címezted? Nem kell újraindítani egy már 50x lejátszott artyflame-t...
Minél több nerfet kapnak, annál jobb! Mondom ezt úgy, hogy 2 arty ágon is megyek, és uram bocsáss élvezem is, pedig nem megy nagyon - egész egyszerûen azért, mert nincsenek frusztráló 0-ás critek, meg eltûnõ lövések és a random is kevésbé tud szopatni, mint egy tankban - de ettõl még nagyon megérettek a nerfre.

Amúgy lõhettek közvetlen irányzással tankra tarackal önvédelembõl (mint egy tankelhárító löveggel), ha túl közel került az ellen. De ha volt esze a kezelõszemélyzetnek, akkor inkább elfutott!😄 Persze, köze nincs a játékban lévõnek a valósághoz.

Desmo: ehh tudom!😄

Ui.: Megvan az esti szórakozásom, artista sírást olvasni a hivatalos fórumon.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Köszi!
Azért ez úgy tetszik...
"Az spg vel sosem lõttek direkt a tankokra csak egy területet lehetett célba venni." Emlékezik ezekre valaki? Itt volt a topikban.
Amikor az eddig túl gyorsan célzó arti (végre) nerfet kap, ráadásul pont ebbe az irányba, akkor az egybõl nem elég, meg nem jó.
...fõ a konzisztens vélemény és gondolkodás
Max létszám/oldal.

Akkora nerfet kapnak, már majdnem megsajnáltam õket... majdnem <#eplus2>
Pedig már fontolgattam, hogy megveszem a Su-26-ot aljaskodni a kicsikkel, de jó nagy szotyit csinálnak abból is 😄

Ha ehhez hozzáadjuk, hogy egy korábbi bejegyzésben olvasni lehetett arról is, hogy megváltoztatják a repesz páncél mûködését, és képes lesz elnyelni a HE által okozott sebzések 30%-át (ha valóban így lesz), még a végén kapunk egy élvezhetõ játékot <#law>

Más:
Nem tudtok valami oldalról, programról, akármirõl, ahol az ember pályák alapján tudná ellenõrizni az eredményességét?
Érdekelne, melyik pályán vagyok jó, melyiken gyenge, illetve hogy alátámasztanák-e az adatok az érzéseimet. Mert South Coaston pl kifejezetten bénának érzem magamat, nem találom a helyem azon a pályán, és szerintem emiatt kevesebb lehet rajta a sebzésem és a gyõzelmi arányom is...

Azmiaz?
De 30-ból max 2 😊
Mondjuk én jobban örülnék a 2es hardcap bevezetésének.

Csak hülyültem. 😛
Az a gáz baszki, hogy már rég átvergõdtem valahogy azon a szakaszon.😄 Én az ilyen kávé nélkül mosott szar kategória vagyok, kell az üzemanyag na...

Foxbat, de gondolj bele milyen frusztráló lesz majd 4 fokos oldalkitéríthetõséggel meg 8 seces célzással.😄

Nekem valamiért nem stimmel ez 0.8-0.7-es pontosság, meg a hosszú célzási idõ. Szerintem megnövelik majd a plash hatókörét, hogy azért a vörös ördögöknek legyen továbbra is sikerélményük valamivel.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

patchaou
Mi a bánatot szarakodnak mindig az artykkal? Töröljék õket a játékból és fasza lesz minden.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hát ideje hogy kezdjenek az artykkal valamit....
S-51el is miket lehet már alázni... E-100at tegnap meglõttem kapott vagy 1700at a maradék meg leégett... azért ez valahogy nincs rendben...
múltkor jpz e-100 kapott egy 2000+ost 😊

legyen lassabb töltési idõ és jóval szarabb pontosság!
1 részt örülök h nerfelik az artykat, de nem tetszik h eddig t6-ban ilyen t4 artyk voltak jóformán csak, azok se olyan sok csatába, nem túl szignifikáns hatással a játékmenetre, most viszont már t5-s artyk fognak durrogtatni, és akárhogy is nézem, nerfelhetik õket, de ha 1x azok betalálnak, jó pár tankot 1 shotolni fognak 😄 Eddig tök jó volt arty mentes csatákat menni t6-8-ban, most viszont állandóak lesznek mindenhol, kíváncsi vagyok mennyire lesz kihatással rájuk a nerf (nem hiszem h használhatatlanná tennék õket, mert ugyebár kellenek a fikatúróknak is játék szerek 😄)
Eagle16
Haladunk az optimális 15 perces töltési idõ felé, de még nem az igazi 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius