World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

505thZajcev[PT]
Elkepzelheto hogy lesz. Van egy franko 268 visszajatszasom. Itt csekkolhatod le:

Roger6
Nem lõtte ki a T54-et.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
Lehet, hogy rosszul látom, de nekem úgy tûnt, hogy mielõtt meghalt, még kilõtte az ellenség T-54-ét. Szerintem látta a BatChatalliont, de úgy volt vele,hogy a T-54 már be volt célozva, a Batmant meg úgysem találná el. Én is voltam ilyen szituációban és ugyanezt csináltam, mert legalább sebeztem még egyet a végén.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ez az Axe hatás...

Tud nekem valaki ajánlani linkben amolyan oktató jellegû replayt vagy videót ami a TD zés alapjait mutatja be? HUNS os oktató videónak örülnék de TD vel még nincs videójuk.

505thZajcev[PT]
Boci, a platoon a megoldas!
3 jo embernek nagyobb eselye van egyuttdolgozva befolyasolni a csata kimenetelet. Es ha lemmingekkel dob ossze a random, akkor menj a csordaval, vagy vedd a bazist es remenykedj, hogy a tuloldalon is siemkak vannak. 😊

volt olyan hogy AMX 13 90-el beszabadultam 3 közé.... és mind3nak állt a csöve 😄 kiszedem egyiket, többinek fel se tûnt... kiszedem másodikat, akkor mozdult meg a harmadik 😄😄 pedig asszem su-14, lorainne, gw panther trió volt... azok meg nem kezdõk voltak
Elég sokat voltam artysta de el kell ismernem, hogy az átlag agyhalott idióta.
Egyik gyönyörû, tipikus példányukat imént sikerült megnézni.
Minimap? Ugyan minek is figyelné. Esetleg idõnként normál nézet? Felesleges ficsõr.
Ellövi magát a vakvilágba amikor a bat ott táncol mellette.

Tono34
Nem elérhetõ.

Conquerror tulajokat kérdezném vagy kérném, hogy írják le legyenek oly szívesek, hogy a pitlibe is kellene ezt a semmirevaló tankot használni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

#225700 -re (vacak mobil)
Köszi, meló után megnézem. Valami rémlett, hogy az xvm-el kell összehangolni, de az nem, hogy magában az xvm-ben van benne. Különálló térképmodként kerestem. 😊
Elõvettem a játëkot, ha már úgy is nagy német med fannak tartom magam. 😄 Nehogy már az új ág pont nekem ne legyen meg! 😊

Tessék:
[url=]
Tono34
Egy replayt tegyél fel légy szíves, jól jönne egy kis kikapcsolódás melóban.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hatásos arty nerf most sem lesz, legfeljebb annyi hogy lentebb tudják õket vinni alacsonyabb tierbe, de a többi az változatlan lesz, talán egy kicsit rontanak a sebzésükön, hogy máshogy kalkulálják ki a repesz lövedék sebzését, de úgy gondolom hogy az átlagsebzéseken ez sem fog sokat változtatni...
Olvasd el a tervezett patch note-t, nem sok olyan dolgot lehet látni benne ami megjavíthatná a magas szintû csatákat, ellenben úgy néz ki most már a kis szint is el lesz rontva.

Sunsetjoy
Tegnap voltam olyan csatában, ahol a csapatunkban volt egy M4 platoon (1300,1400,1500 wn6) azonos (!) csíkos festéssel, a derpgunnal (valószinûleg golddal).
Elindultak egy irányban... sajnáltam az ellenfelet, de azért ott voltam Cromwell-el a sarkukban csipegetni 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én is szenvedek Is 3-al... mondjuk Is toplöveggel nemcsoda...
Egyet tudok érteni azzal, hogy minél magasabb tier-ben játszik az ember annál inkább kezd fontossá válni, hogy milyen társakkal kell együtt harcolnia.

A t1-t5-ben meg hát ugye ha top tank az ember például egy Matildában, egy AT-2-ben, egy kv-1-ben vagy T1 Heavy-ben akkor ott tényleg csatadöntõ tényezõvé válhat.

Az is igaz, hogy a t-8-as jármû sokszor kerül olyan csatába ahol t9-es t10-ek vannak mindkét oldalon, ergo a csatát eldönthetik, hogy mit játszanak oldalanként a "nagyok". Ráadásul a T-8 körül ugye már az arty-k teljesítménye is meghatározóvá válik, mert ha az ellenfélnél csupa profi artista van, saját csapatodba meg nem akkor ez simán eldöntheti az ütközetet.
"Sajnos" csak 4 aljas pondró volt<#eplus2>:

Igaz õk mind megkapták a magukét😊
Roger6
450 csatát azért írtam, mert azt egyetlen tankkal csináltam, ehhez még jön a többi low tier.

"low tierben annyit sztem mindenki eltöltött már" - okés, nekem csak 3.700 csatám van vazeg, nem természetes nálam ez <#wink>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Okés, mert a másik srác KV-1-rõl is beszélt, ami nálam nem low. <#eljen>

1-4 körül, bár amiket írtam (tapasztalatlanság, alacsony szintû legénység) sztem még az 5 körül is megvan (kivéve a farmtankokon).

Roger6
Megkérdezhetem pontosan mi a low-tier neked?

Semmi gond, véleménycsere zajlik, ami ugye akkor nem történne meg ha egyetértenénk. Akkor nincs mit kicserélni.

(a 450 csatát nem értem mire mondod, low tierben annyit sztem mindenki eltöltött már 😄 )

Roger6
Okés, én full 100%-os, egy skilles legénységgel 450 csata után ezt mondom. És mivel ez tapasztalat nálam, ezért ez a véleményem.

Azért vedd figyelembe, hogy kis tierben:

- az emberek kevésbé tapasztaltabbak, rengeteg 1-2-3k csatás játékos van akik még most tanulják a játékot. Sokuknak fingja nincs még a spotrendszerrõl, a fedezékhasználatrõl, csõlátásuk van és a pályákat se nagyon ismerik.

- a legénység ritkán 100%os, mivel valószinûtlen hogy aranyért konvertálnák õket, igy hiába lát és lõ rád, az 50-75%-os népekkel nem fog gyakran találni. A legtöbb tankot hamarabb átlépik minthogy a legénység 100%os lenne, másodlagos skillekrõl nem is beszélve.

Elég logikusnak tûnik amit írsz 😉

Ha jól értettem a kollégát, ez az elsõ T8-as tankja, és valahogy a hatékonysága messze az alatt van amit mással produkálni tud. Én gondolnék arra is hogy nem lehet hogy egyszerûen az IS3 vmiért nem fekszik neki.... Bár ha volt IS-e és abban meg nem volt szar, akkor nehezen tudnék rájönni hogy mi lehet a gond az IS3 esetén, hiszen lényegében ugyanazt a játékmodort kívánja mindkettõ.

Lett volna egy olyan elméletem is, hogy toptankként már nagyobb felelõsséget kell viselni és lehet hogy ebben van valami gond - de statisztikailag valószinüleg T6-T7-ben is ugyanannyiszor volt toptank mint most, T8ban. Szóval ez sem igazán jó ötlet.

Így marad amit mondtál, nevezetesen hogy az egyéni teljesítménynek magasabb tierben kisebb a hatása.

Roger6
Én pont hogy fordítva látom, mivel kis tier-ben nem pattan rólad semmi, te is írod ezt. Aki meglát, és rádlõ, az sebezni fog, esélytelen pattintani szinte. Van egy M3 light prémium tankom (Tier III), 450 csatával, és ott nem éreztem, hogy egyedül képes lennék egy csatát eldönteni. Egy IS-el (meg a felmenõivel - fõleg IS-3) már mosolyra húztam a számat, amikor csak pattogtak rólam a niggerek, és visszakézbõl daráltam be õket.

XVMben benne van ez a funkció.

Solten
Velem volt az ero (azaz 200 adag szerencse)... <#alien> Es az uj XP rekordom:

Victory!
Map: Lakeville
Date: 07 May 2013 05:21:57
Vehicle: Type 59
Exp: 4,728 (x2) + Credits: 139,689
Achievements: : Top Gun, Defender, Sniper, Spartan

Saor Alba

Solten
Vegre egy hatasos arty nerf? Az elso ertelmes lepesuket megteszik a developerek? Meglatjuk 😊

Olvasgatom a hivatalos forumot, rohogok ahogy rinyal a sok debil. A gonosz csunya WG tonkreteszi kedvenc jatekszeruket 😊

Saor Alba

Cáfoljon meg valaki, de minél feljebb kerülsz, annál inkább a csapatra leszel hagyatkozva. Kisebb tierben egyedül is le tudta hozni az ember, ha úgy volt. Viszont T7 T8ban már keményebb a játszma, ha balfasz a csapat akkor nincs mit tenni. Nincs T1 heavy, Kv1, aranylõszeres 105 amivel lehet nagyokat alkotni. Mindenkinek elérhetõ a goldammo,innentõl páncél sem ér semmit.(artykat nem is említve😉 Kis tierben annyira nem érezte az ember, hogy ha valami elnyelte a sebzést, nagy tierben a rld miatt ez döntõ lehet. Egyesek már összeesküvés elméleteket is gyártottak ez ügyben. (Kb, ha a Random Isten nem akarja, hogy nyerj, akkor nem is fogsz! )
Megoldás több is van. Célszerû embereket keresni szakaszolás céljából, lehetõleg nem 600wn6-osokat. (PL itt vagyok én, bátran keress meg: Madi_Hun) Vagy ilyenkor egyszerûen csak lépj ki, és csinálj mást! 😊
Welcome to the World of arty for babuin.
Nem tudom tudja-e valaki az okát, de elég furcsa tapasztalatom van jelenleg a WoTban. Nem játszom rosszul, 53% win arány, a wn6 ratingem a legutolsó 1000 gaméban 1,457. Nemrég megvettem az elsõ 8as tankom az IS-3at. Kifejlesztettem mindenét, de alig tudok vele nyerni. Folyamatosan akkora béna csapatokat kapok, hogy a win chance-t ritka ha 40% fölött látom. Vért izzadva jelenleg 43% a winem vele 130 game után, simán többször is veszített a csapatom akkor is ha 4-5 killt csináltam vele. Semmilyen más tankkal nincs ilyen gondom, pedig van 3 7es meg sok kisebb is.
Valaki esetleg tud tanácsot adni, hogy mit lehet tenni?

Fõleg a lassú töltési idejû tankoknál roppant frusztráló. Na meg amikor pont kivégeznéd, ráadásul még ott a mágikus burok ami a low hp-s tankokat védi 😊.
Roger6
Azért egy 10-es tank ha 8-ast 3-szor átüt 0 sebzéssel, az nem jó móka. Nem az IS-7 hibája, nem írtam ezt. Azóta amúgy már megbarátkoztunk. Egész megkedveltem.

Én nem vettem eddig észre, hogy a 0 sebzés tankspecifikus lenne, mindent és mindenkit súlyt(kivéve talán artyk).
JeffDunham
Vissza? Áááááááááá dehogy. <#ijedt>

Ha 8-as lótifuti kell akkor csak is az AMX13-90 vagy a WZ-132 jöhet szóba. <#eljen> <#hehe>

Indienre visszatérve egy szóra. Azért nem árt neki a biztonságos elhelyezés perk. Miután meg lett 100%-ra, sokkal kevesebbet kellett rekeszt javítanom. Valahogy igényli a kicsike. <#papakacsint>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Na jóét Bajtársak. Holnap találkozunk a csatamezõn!!
Anyúúúú! Ilyet akarok!! Amúgy ebben a hónapban születésnapom van úgyis.<#whatever>
JeffDunham
Hogy mit találtam. Sok ember szereti a LEGO-t. <#eljen>

LEGO + TANK = Tadaaaaaaaaaaaaaam! 😊

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A végén kiderül, hogy OP és visszaveszed.<#eplus2>
Ha belegondolok nemigazán gyulladt ki és modulsérülése is kevesebb volt eddig mint a Panther 2-vel.
JeffDunham
El sem hiszed mennyi minden lepattant rólam. Magam is alig hittem el hogy kicsit beforgatva a böszme nagy tankok csak pattogtak. Én is csak néztem hogy ezt hogy úsztam meg?!

Azért tegyük a szívünkre a kezünket. Az indien mozgékony, gyors, elég jól mozog a csöve felfelé és lefelé is ami azért a német tankokra annyira nem jellemzõ (inkább az amerikaiakra). És ezzel a csõvel arany nélkül is lehet szépen dolgozni. Sokkal jobban bejön az Indien mint a Panther 2 vagy a T-44.

Nekem is van t34, de annak elnézem mivel azért a torony páncél + a sebzés kárpótol. Na de itt semmi paraméter nincs ami erõs lenne.(bocs a pen 212mm)
hogy sír már mindenki (majdnem) az arty nerf miatt 😄DDDDD
csak olvasom a hozzászólásokat és röhögök xDDD

én majd megyek mindegyik artymmal 2-3 kört (amx105am, amx 13 f3 am, hummel, gw panther, s-51) és amelyik szar azt eladom 😄
azt ennyi, nem fogok belehalni, úgyis inkább counter artysta voltam, csak néha terrorizáltam a hvyket S-51el 😊)))
Tono34
Ennél nincs semmi, se páncél, se ágyú (talán majd az utolsó), mozgásra fogjuk rá, hogy elmegy ..

JeffDunham
Jogos. Az engem is zavart. Túl sokáig tart. De ha gyorsabb lenne a célzás, túl op verda válna belõle. A T34-el lenyomtam 3000 csatát. Azzal is csak akkor találsz el valamit ha teljesen összeszûkül (és szintén csigatempóban). Ezen szocializálódtam, szóval megszoktam valamennyire.

JeffDunham
A Centu 7/1 elég lomha, de nagyon jó kis páncélja van. Nekem tetszett. A Conquerort szintén imádtam annak ellenére hogy úgy lõtték át a tornyát mint a lufit. Sokkal jobban bejött mint a 10-es heavy. Amit imádtam az összes angolban az az ágyúcsõ. Szerintem fantasztikus. A Leo proto-n ugyan ez van, mindamellett repeszt vagy 60-al. Jóóóóóóóó lesz az. <#papakacsint>

Nem véletlenül vettem elõ a FUN verdákat (matilda + T40Trollgun). Így kevésbé idegölõ a grind. Viszont a T54E1 nekem abszolút nem szenvedés, pedig sokan lehúzzák.
pointer4
Pedig mostantól egyre vékonyabb lesz rajta a páncél 😄
A legzavaróbb számomra az Indiben a lassú célzás idõ. Ha ez normális szintre csökkenne talán nem lenne ennyire sz@r.
Hát a Centurion 7/1 sem sokkal egyszerûbb hidd el.