World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

50 sec reload
Tono34
Tegnap én is produkáltam érdekeset is7-el. 6 lövés 4 találat 4 átütés 0 sebzés.
Majd 3 art találat és kész 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez jó 😄 gz

Serb meg nyomkodja a gombot bebaszva a vodkafelhõbe XD
Amit én TD nek neveznék az ott kezdõdne hogy object 263 180 mm es löveggel. 2000 es HE sebzés meg 1300 as alfa.

Próbáltam a 268at teszt szerón. Lehetne az a neve, hogy "easy mode", fõleg nagyon jó játékosok kezében...
na fent van az X-es gun a francia 8as TD-n... erre nagyon kíváncsi leszek 😄
jó ára volt bakker! 340k!
viszont a lõszer olcsó bele 😊 1060cr
a 268 gyakorlatilag egy vicc...ha nem lightal vagy valami gyors meddel vagy akkor annyi. Egy heavyvel esélyed nincs ellene, nem bírod lefordulni...
Én javaslom azt hogy lenne egy másik fórum ami wotos. Most komolyan itt lehetne tanulni meg a játék dolgairól témázni. Egy másikon meg sátánista szektákkal közösen égetni az arty játékosokat vagy átkot szórni a kezdõ tier 10 es tankban ülök azt se tudom melyik játékban vagyok játékosokat.Így meglenne mindennek a helye és nem mennének itt a flamek mert amott lehet tombolni. 😊

újratárazok😛 amúgy van benne 2 karika gold 😄
patchaou
A szomszéd vénasszony biztos otthon van wot témában, neki el lehet dicsekedni és sírni is lehet a szarságok miatt.

Most komolyan, hol sírja ki magát, vagy hol büszkélkedjen egy játékos, ha nem egy wot fórumon?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
""próbálhatnék jobban is játszani" "legközelebb jobban odateszem magam", "lehet hogy én voltam a hibás", "shit happens"
De ha egyszer ez mind így van, akkor már nem marad más, mint a dühöngés.Attól ugyan nem nyerünk, de segít levezetni a feszültséget.
Az érem másik oldala az, hogyha valaki belinkeli egy jól sikerült meccsérõl készült screenshootját, akkor meg "offol", vagy dicsekszik. Ha egyiket sem tehetjük itt leoltás nélkül, akkor hol tegyük ezt?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ennyire jó még nem vagyok. Ezért szeretnék tanulni.Egyenlõre nekem a TD zés ott merül ki hogy hú de szép sebzés meg megyek a heavyk után.

Ha a csapatod elhullott, akkor mindegy hogy miben ülsz, elõbb-utóbb szétpakolnak. Nagy, lassú heavyket és TD-ket elõbb, de egy kisebb, gyorsabb tankban sem fogsz tudni megoldani egy ilyen szituációt (hacsak nem foglalnak be a keresgélés helyett). Egy komolyabb TD-vel legalább be lehet védeni egy sávot (utcát, szorost, stb.), és egy kezdõbb ellenséges fél csapatot feltartani.
Nem tudom megnézted e Zajcev replayét, de azon pont az általad leírtak ellenkezõje látszik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Már visszafelé mentem, mert 4 ellenséges heavy áttört, mentem (volna)menteni. Egy T34 -et kilõttem ,indultam lefelé ám ekkor -1500. BBBBUUUUMMMMM! és egy gombafelhõ...

Pont ez a bajom TD vel randomban hogy függesz a csapattól és erre találtam ki a HE lõszert is. Ensken pl betámadtam 268 al löwe seggét. Külön figyeltem ne nézzen rám hogy legyen idõm visszagurulni azt RIKOSÉ.Vagy másik mapon ahol csak a tornya látszott amit egyébként egy BL9 essel is szétlehet alázni úgyszint RIKOSÉ. Azokról a körökrõl nem is beszélve hogy 3 perc alatt döglik a lemming aztán 8 an erõszakolnak egyszerre. HE lõszernek lenne értelme szépen mindent lesebezgetni de így hogy randomban szinte 80% tuti hogy 5 percen belül meghal mindenki és mivel te második sorba vagy tuti hogy kapod az arcodba a rusht.Egyenlõre nem tudom mi lenne az értelmes, talán csak CW de nehogy már megvan a játék legszebb TD je és képtelenség élvezetesen használni.

Aha, persze <#action>

Én úgy látom hogy a leghatékonyabb módszer a következõ:

Felmegyünk egy általunk kiválasztott fórumra, majd azt szépen telesírjuk. A hatékonyság érdekében érdemes a következõ formulákat felhasználni: "köcsög WG", "szar MM", "hülye lengyelek", "szopóág", "idióta lila játékosok", "én mindent megtettem, kiosztok 1k sebzést T10ben, de hát hülye a csapat" "rohadt 0ás hitek"
A következõ kifejezések viszont kerülendõek a rituálé sikerének az érdekében!
"próbálhatnék jobban is játszani" "legközelebb jobban odateszem magam", "lehet hogy én voltam a hibás", "shit happens"

Ha ez megvan, akkor esélyes hogy mások is csatlakoznak az Ómagyar Mária siralomhoz. Ami jó, mert a tömeg sírását könnyebben meghallja a kilõtt páncélosok roncsából készült trónusán ülõ Random God.
Aki ekkor a nevéhez méltóan, egy feldobott dobókockával dönt a szenvedõk sorsáról (vagy egy kevésbé teológiai magyarázat szerint, a fehérorosz árnyék kormány utasítása alapján osztja újra a szopóágakat, vagy netán maga a gonosz SerB nyomogatja a gombot).

Elvileg lehet ajánlani különbözõ áldozatokat is. A legnépszerûbb az, hogy megígérjük hogy sose költünk többet a játékra, hátha így megvonjuk a pénzt a nyomorban tengõdõ ruszki fejlesztõktõl.
Továbbá, érdemes lehet megígérni hogy rövidesen uninstallt nyomunk a kliensre. Ezt vérmérséklettõl függõen hajtsuk végre, mert utána lehet kínlódni az újratelepítéssel.

Remélem mindenki örömmel fogja használni eme kis leírást, a Random God magunk oldalára állításához!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az biztos, hogy parádés a mai felhozatal.
Wins/Battles: 2/7 28.5%

... és a 6os tárból sebzel bele 400 hpt, mert a maradék lepattan a seggérõl vagy 0-t sebez 😊

bocs, fordítva
Reggelvanmég.
Általában az arty ha hátbalõ, akkor jelentkeznek a gondok.
Jobbról kerüld a sziklát...
Mit kerestél az északról nyitott oldalon délrõl támadva?
T8 'osztmajd lepattan 😄
voivod32
Na, ez már jobb volt.
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2013. május 7. 11:34:20
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 1 932 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 908
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Top Gun, Mesterlövész

a TD olyan, mint az arty, hátul állsz a bokorban, és nyomod a bal egérgombot. Viszont az priceless, amikor megérkezek egy jgdpz e-100 mögé 13-90el 😉

<#fejvakaras>
+1. Nincs tökéletes taktika, ugyanaz mégegyszer nem biztos, hogy be fog jönni.
Egyébként tökéletes.

Simán megcsinálom, hogy agyamban van mindez és mégsem ezt teszem.

Nem volt,8.6-ba lesz arty-nerf remélhetõleg.
Roger6
7-es arty vert telibe, nem tudom mit vársz. Az arty nerf nem azt jelenti, hogy minden le fog pattogni rólad.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
Olvastam itt a fórumon, hogy volt valami arty nerf. Hát én ezt nem vettem észre...

patchaou
Kb a fele azoknak szólhat, akikkel a baj van 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tûzrókából megy jól...

Operából se nyílik meg. Misztikus.
gyá a kurva anyját a sok noobnak megint szopóágon vagyok 😄 eddig 1 win... nem is bánom, h holnap több napos túrára megyek 😄 tiszta furcsa lesz a noob mentes környezet!!!!
Akkor valahol az én készülékemben van a hiba.
Nekem bejön.
Csak nekem nem tölti be a FAQ-t? De már vagy fél éve.
voivod32
Most nézem , tényleg vízba fulladt a marha:-) Akkor meg mi a f@szra lõtt az arty, mert mást nemigen látok a minimapon. Ezekszerint tényleg gyagya volt.
Én csak azt akartam írni az elsõ HSZ-emben, hogy én a már biztosan becélzott ellenfelet nem szoktam feladni egy 20% találati esélyû lövésért. De itt tényleg más a helyzet.

FAQba raktam egy új szekciót....

Mit csináljak ha a csapattársak ügyetlenek/hülyék/bénák?

Ha valakinek van még hasznos tippje, bátran ossza meg (de tessék szépen megfogalmazni, hogy nekem csak copy/pastelni kelljen) 😊

voivod32
Most õszintén: Mekkora esélye lett volna a GW-nek fordulásból, célzás nélkül eltalálni A BatChatet? Szerintem elég kevés.

Erre érdemes felrakni a csigaszemet a modulokhoz?
Vagy inkább venti,célzás,töltésgyorsító.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

voivod32
Pedig, pont azután alszik ki a T54 ikonja a minimapon, amikor az arty elsüti a löveget.

505thZajcev[PT]
Folosleges bele HE. Azert van talan benne 3 db hogy CW-n vissza lehessen loni a capet. Alap loszer 303-as atutesu, gold loszer 450-es. A legnagyobb ami a jatekban van. Nagyon balfaszul kell vele loni hogy lepattanjon. Szamolni nem kell azzal hogy kifogy a loszer. Ha kiosztasz vele 10 db sebzo lovest akkor az a csata tobbnyire eldolt 😊

voivod32
Eleinte én is így jártam vele, de most már jobban megy. Még igen gyenge vele a WN6 értékem, (987) de az annak köszönhetõ, hogy az elsõ 150 csatát stock löveggel,toronnyal stb szoptam végig na és a csapatok is "jók" voltak. De mostanra már nagyon megszerettem.

Nagyon ott van ez a replay. Egy kérdésem lenne. Mi a véleményed object 268 és a HE lõszer használatáról? Arra gondolok hogy van neki 35 lõszere és tegyük fel csak 300 at sebez mind (tud 1200 at amx be vagy leopard1 be sebezni) Hogy így ha csak 300 al számolok akkor 10500 as sebzésig ellehet menni. Amiatt kérdezem mert nekem is megvan és nagyon degradáló volt mikor Löwe seggérõl meg a tornyáról pattogtam AP lõszerrel.

Hülyeség ez a HE s dolog mert én látnék benne fantáziát? Meg amúgy is 268 on tarack van ha jól tudom. 😊

voivod32
Igaza van Foxynak. Ha a javítás eléri a KB 120 %-ot, akkor eldobod, és kapsz egy 100 százalékos azonnal mûködõ pl. 6. érzék skillt, de a javítá addig is segíthet rajtad, sok -sok csatán át. Hidd el megéri.

höhö pul, szép. <#taps>

Ha jól emlékszem az online xvm configban (http://www.modxvm.com/en/xvm-xvm-xvmconf-configuration-editor/) egyszerûen csak betickeled a minimapnál az enabled opciót, és már lesz is szonarod.

Van különálló modban is, de ha amúgy is van fenn xvm akkor sztem felesleges pöcsölni a másikkal 😊

Nem lõtte ki a T-54-et az simán vízbefulladt a hüjje és nyilván az a tank veszélyes ami a pálya túloldalán van nem ami õt lõheti és utána lazán befoglal.
Ezért mondom, hogy agy nélkül nyomja a legtöbb.

505thZajcev[PT]
Ez csak visszajatszas, nem video. Kommentalva sincs. Majd egyszer lesz kommentalva. Iratkozz fel a youtube csatornara, es latni fogod ha egyszer megcsinaljuk.

KÖSZÖNÖM!

Ezt nézhetem úgy hogy oktató? Ha van infó akkor lehet tudni valamit hogy mikor lesz? Szeretnék egy videót amit ha elmentek gépre és megnézem akkor látok benne minden részletet amibõl fellehet építeni egy skillt TD zésre.