World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd 3 art találat és kész 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Serb meg nyomkodja a gombot bebaszva a vodkafelhõbe XD
jó ára volt bakker! 340k!
viszont a lõszer olcsó bele 😊 1060cr
Most komolyan, hol sírja ki magát, vagy hol büszkélkedjen egy játékos, ha nem egy wot fórumon?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De ha egyszer ez mind így van, akkor már nem marad más, mint a dühöngés.Attól ugyan nem nyerünk, de segít levezetni a feszültséget.
Az érem másik oldala az, hogyha valaki belinkeli egy jól sikerült meccsérõl készült screenshootját, akkor meg "offol", vagy dicsekszik. Ha egyiket sem tehetjük itt leoltás nélkül, akkor hol tegyük ezt?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Felmegyünk egy általunk kiválasztott fórumra, majd azt szépen telesírjuk. A hatékonyság érdekében érdemes a következõ formulákat felhasználni: "köcsög WG", "szar MM", "hülye lengyelek", "szopóág", "idióta lila játékosok", "én mindent megtettem, kiosztok 1k sebzést T10ben, de hát hülye a csapat" "rohadt 0ás hitek"
A következõ kifejezések viszont kerülendõek a rituálé sikerének az érdekében!
"próbálhatnék jobban is játszani" "legközelebb jobban odateszem magam", "lehet hogy én voltam a hibás", "shit happens"
Ha ez megvan, akkor esélyes hogy mások is csatlakoznak az Ómagyar Mária siralomhoz. Ami jó, mert a tömeg sírását könnyebben meghallja a kilõtt páncélosok roncsából készült trónusán ülõ Random God.
Aki ekkor a nevéhez méltóan, egy feldobott dobókockával dönt a szenvedõk sorsáról (vagy egy kevésbé teológiai magyarázat szerint, a fehérorosz árnyék kormány utasítása alapján osztja újra a szopóágakat, vagy netán maga a gonosz SerB nyomogatja a gombot).
Elvileg lehet ajánlani különbözõ áldozatokat is. A legnépszerûbb az, hogy megígérjük hogy sose költünk többet a játékra, hátha így megvonjuk a pénzt a nyomorban tengõdõ ruszki fejlesztõktõl.
Továbbá, érdemes lehet megígérni hogy rövidesen uninstallt nyomunk a kliensre. Ezt vérmérséklettõl függõen hajtsuk végre, mert utána lehet kínlódni az újratelepítéssel.
Remélem mindenki örömmel fogja használni eme kis leírást, a Random God magunk oldalára állításához!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Wins/Battles: 2/7 28.5%
Reggelvanmég.
Általában az arty ha hátbalõ, akkor jelentkeznek a gondok.
Mit kerestél az északról nyitott oldalon délrõl támadva?
T8 'osztmajd lepattan 😄
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2013. május 7. 11:34:20
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 1 932 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 908
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Top Gun, Mesterlövész
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyébként tökéletes.
Simán megcsinálom, hogy agyamban van mindez és mégsem ezt teszem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én csak azt akartam írni az elsõ HSZ-emben, hogy én a már biztosan becélzott ellenfelet nem szoktam feladni egy 20% találati esélyû lövésért. De itt tényleg más a helyzet.
FAQba raktam egy új szekciót....
Mit csináljak ha a csapattársak ügyetlenek/hülyék/bénák?
Ha valakinek van még hasznos tippje, bátran ossza meg (de tessék szépen megfogalmazni, hogy nekem csak copy/pastelni kelljen) 😊
Vagy inkább venti,célzás,töltésgyorsító.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Hülyeség ez a HE s dolog mert én látnék benne fantáziát? Meg amúgy is 268 on tarack van ha jól tudom. 😊
Van különálló modban is, de ha amúgy is van fenn xvm akkor sztem felesleges pöcsölni a másikkal 😊
Ezért mondom, hogy agy nélkül nyomja a legtöbb.
Ezt nézhetem úgy hogy oktató? Ha van infó akkor lehet tudni valamit hogy mikor lesz? Szeretnék egy videót amit ha elmentek gépre és megnézem akkor látok benne minden részletet amibõl fellehet építeni egy skillt TD zésre.