World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Engem ISU is lõtt már ki full HP-ról IS3-ban (ammo rack).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Elõször történt ilyen ezzel a tankkal. Volt már párszor, hogy arty vagy nagydögtankvadász lelõtte egyszerre a HP-m 90%-át, de egylövésbõlhalálra még nem lõttek meg (ha jól emléxem). Pláne nem elõlrõl, pláne nem E100.

Pontosan 4%-nyi esélyed van arra, hogy 25-tel osztható xp mennyiséget szerezz.
Mekkora az esély arra, hogy sikerül valami 25-tel oszthatóra kihoznom az XP mennyiségemet? Mert hosszú idõ óta megint kimaradt egy harckocsi 24 XP, és gondoltam gyûjtök még amíg maradéktalanul t tudom váltani, csak sokáig nem akarom csinálni, mert annyi aranyat nem akarok rászánni.
voivod32
Jó neked! 😄
http://www.planetwot.com/playerDailyStats/?name=voivod32&day=2013-05-05&d=eu

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

csaba90
hát én 8+ felett gondolkodtam :S 😄

Csaby

Fordítva inkább igaz. Nem sok olyan TD van amivel elõre lehetne menni... azok is inkább magas szinten vannak 8+...

Tudom, hogy élcelõdtél, és nem is akarom túlragozni a dolgot 😊

DE:

Ami azt illeti, nálam pont hogy eléggé változékony napról napra az egyéni teljesítményem is 😊
És nem a gyõzelmi arányra gondolok, hanem a napi átlagos sebzésre és wn6-ra. A gyõzelmi arány azért lett jó, mert csak a duplákat csináltam szólóban tegnap, utána végig szakaszoztunk. De ettõl még lehetne gyenge átlagsebzésem és wn6-om is. Mert vannak olyan napok is, amikor nekem sem megy a játék, egyénileg, minden random tényezõtõl elvonatkoztatva sem, mert fáradt vagyok, ideges, türelmetlen, stb.

Tegnap viszont pont hogy elég jól ment, mert nyugodt is voltam, és kipihent is (ez a kettõ ritkán találkozik nálam WoT-ozás közben 😄 ), és nem is elsõsorban a gyõzelmi arány, hanem a hozzám képest magas sebzés és wn6 miatt tettem be a képet, mert örültem neki, hogy ilyen sok körön keresztül is képes voltam tartani egy kiegyensúlyozott teljesítményt 😊

voivod32
Kösz! Akkor csak sima szopat-o meter gomb felcsavarásáról volt szó!<#vigyor4>

csaba90
"a TD olyan, mint az arty, hátul állsz a bokorban, és nyomod a bal egérgombot."

Itt a hiba már nem kicsi 😄 én szinte minden TD-vel elõre megyek, ha úgy tenném ahogyan te mondtad nem sok damaget tudnék kiosztani 😄
(hozzáteszem, hogy tényleg van olyan TD aminek jobb ha hátul marad, de nem sok)

Csaby

Au Object268 - as egy ragadozó. Menni kell vele a csorda mögött, aztán amikor elkezdik a heavyk egymást toszogatni, akkor szépen oldalra kerülve füstölgõ rommá lõni mindet. Vagy vadászni vele a magányos csellengõkre. Mindenesetre félelmetes egy vas, a legjobb, amit eddig próbáltam a WoT-ban. Azzal az ágyúval bármit ki tudsz nyírni. A sebessége és a fordulékonysága is megvan ahhoz, hogy pl simán levadászd még az idegesítõ kis light felderítõket/batcsatokat.
szembõl a lámpákat nem szabad lõni, meg oldalról sem... meg a pirossaj jelölt rész képes benyelni nullára + még a gun is
Csak szarkasztikus voltam.. ugyanis a teljesítményed ugye általában nem változik napról-napra, ergó valószinüleg tegnap és tegnapelõtt is hasonlóan teljesítettél. CSak éppen akkor a másik csapat jobb volt.

Az hogy ekkor a winrátád egy adott napon, máskor meg 28%, az nem az egyéni teljesítmény kérdése. Nem véletlen írtad hogy ma jót írsz, nem mindig csak roszat.

Amikor majd 40% lesz a rátád, akkor is gondolj arra, én megtettem amit tudtam.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Szinte biztos hogy nem õ célzott pontosan, egyszerûen a random most így döntött... feltételezem nem facehuggoltad azt az E100-at, szóval õ megcélzott úgy középen (mert minek célozgatna ugye weakspotot), eltalált, hogy pontosan hol azt eldöntötte a random, aztán az ammorack mentõdobás nem jött össze és már repültél is.

Mivel T8-ad van, én picit csodálkozom hogy ekkora feneket kerítesz egy ilyen esetnek.

Ezt ismerem. olyan kellene ami listázza hogy kinek van pl T10 tankja...stb. mint anno a wotclan info.

wot-news.com

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

voivod32
Köszi, megpróbálom, bár gyanítottam, hogy a lánctalp fölötti rész az ilyen.
Más. Vagyis nem más:
És az AMX13F3-nak hol van a spaced armorja? Mert BL9-essel 30 méterrõl lõttem rajta egy nullás criticalt, továbbá egy T29-en egy nullást az oldalába. Mi a f@sz a dühítõ, ha nem ez?

Van valami oldal, vagy program, ahol 1 klán tankállományát tudom megnézni?

47 körön keresztül 😄 Lehetne ilyen "mázli" gyakrabban is 😉

Jó pontosan célzott az ellen... 😞

Piros helyen sosem lövöm... még BL-10el sem mert a 286mm átütési skuló úgy tûnik el az oldalában mint a szar!!!!
zöld helyeken szoktam lõni inkább.... ott 100% hogy beadja!
voivod32
Ha jól tudom, a spaced armor a tank hátsó harmadánál van ott nem szoktam lõni.Ha rosszul tudom, kérlek korrigálj, hogy ne szívjak vele. Köszi!

Nem a játék ment jól, csak mázlista voltál 😄

szembõl is lõhetõ az ammo torony alatt két szélen (lámpa mögött)

sosem felejtem el a lelegsõ csatámat IS-3al...
ENSK.. megyek városban, jön szembe löwe, na mondom ezt még a D25T-is viszi, bele csapok egyet.... erre egy lövésbõl kiszedett szembõl <#rinya>
Pedig más nem nagyon lehet, csak az ammorack....

Amúgy ott van az szemben 😊

azt ugye tudod hogy az is-3 oldalát hol szabad és hol nem szabad lõni? különben nyeli a skut mint a kacsa
Látom még mindíg szívod a csavarlazítót meg a technokolt 😄

Nade, szembeálltunk egymással - az ammo nem oldalt van? (és robbanásról nem olvastam a sérülések közt)

Ez mi a faszom hogy ezerszer lõnek ki full fedezékbõl olyan tankok akik NEM IS LÁTHATNÁNAK???

Mindegy mi az szikla, épület, himalája minden talál.. és minden felgyújt, felrobbant, motort kinyírja szembõl...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Bocsánat, rosszul írtam, az IS-3-ba "csak" 3 nullás ment. Találati arányom 100% páncélátütés 80%. Az összes lövést az IS-3 ra az oldalába lõttem.

Roger6
Ez szép eredmény, gratulálok!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

szokj hozzá, ha nincs fent ammo védõd.
könnyû kilõni ammo rackel, meg könnyû neki ammo sérülést okozni
voivod32
Négy o-ás sebzés az IS-3 oldalába, egy nullás a T69 be, egy sebzõ a 69-be, aztán ez a szituáció...

Roger6
Jó, mert nekem pont fordítva van ez az érték. Az egyes szerveren általában jól megyek, a 2-esen szarul. Kb. pont ennyit ér az általad leírt érték. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hogy ne csak mindig a panaszkodás legyen tõlem sem 😊

Tegnap egész jól ment a játék:

Attól függ merrõl nézzük.
Az mindenesetre nekem furcsa, hogy egy szerverváltástól megtáltosodik az összes csapat ahova kerülök. Ha lenne idõm elmennék itt is legalább a 10-es mintáig de most már nincs.

Tegnap az IS3 tankomat nem sokkal a csata kezdése után kilõtte egy E100. Egy lövéssel, szemtõl-szembe, 1500 (full)HP-t sebzett. Ilyet még nem tapasztaltam.

Roger6
15 meccs mérvadó?

Wins/Battles: 2/10 20% szerver1
Wins/Battles: 5/5 100% szerver2
A ma délelõtt. Azért érdekes.

88 win 28 defeat 😄 ha megtanulod, hogy kell használni iszonyat alázásokat lehet vele nyomni 😊
ha javítani akarod akkor T18-al menjél 😊
félve mutatom meg vele a statom de
118 csata 417 kill
voivod32
Ez 10-bõl 4x így van, a másik négy, hogy nullás, egyszer kilövöd, egyszer pedig lepattan és õ lõ ki téged.
Van egy másik jelenség amit megfigyeltem. Adott egy távolabbi célpont, mondjuk 300m, és te egy pontos löveggel snipels. Rálõsz a full HP-s ellenre négyet, mind talál,és sebez, marad 50 HP ja, az ötödik úgy mellémegy mint az állat,(pedig full be vagy célozva, és a célpont le van láncolva)a hatodikat meg már nem bírod ellõni, mert más kiszedi elõled.

Várjááál a legeslegidegesítõbb mikor te is low hpn vagy, belelõsz, 4hp marad, téged meg kinyír...
A forum 80%-a flame.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez még csak-csak, de hogy teljes lebontás után az utolsó 10 hp-t 4 lövésbõl se tudom leszedni ugyanoda lõve, mert penetrál, de 0 sebzés, az már sokkal bosszantóbb. Amúgy arra gondolok ezt direkt vezették be a WG-nél, hogy az utolsó hp-kat nehezebben vessze el egy harckocsi. Egyetlen tankomon, az M48 Pattonon van andrenalin rush és nagyon sokszor mûködik. Mármint nagyon sokszor vagyok én is 10 hp-n és nem bírnak kilõni, ez a perk pedig rendesen megdobja a vasat. Pörög, mint egy Chaffee és mindent találok, rövidebb töltési idõ alatt, stb. Szóval szerintem az andrenalin rush miatt vezették ezt az utolsó pár hp-t nehéz lenyomni dolgot.

3000 es dpm, az pedig 2,3 as rof. Álmaim tankja lenne.

Na Ómagyar Mária síralom következik!
Faszkivan azzal a technikával, hogyha van az enemynek low hpja van, akkor tuti minimumot lövök bele, hogy másé legyen a kill...
Javítanám a csata/kilõtt tankok arányát, de így fuck...
25 <#bohoc>

voivod32
Nem vagyok egy top játékos, de éppen ezért érdekes ez a replay, hogy milyen jól játszható az IS-3. A Winrate-em 53%-os vele.
http://mwreplays.com/replay/QSJEZKMF4VCQ/