World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
http://www.planetwot.com/playerDailyStats/?name=voivod32&day=2013-05-05&d=eu
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
DE:
Ami azt illeti, nálam pont hogy eléggé változékony napról napra az egyéni teljesítményem is 😊
És nem a gyõzelmi arányra gondolok, hanem a napi átlagos sebzésre és wn6-ra. A gyõzelmi arány azért lett jó, mert csak a duplákat csináltam szólóban tegnap, utána végig szakaszoztunk. De ettõl még lehetne gyenge átlagsebzésem és wn6-om is. Mert vannak olyan napok is, amikor nekem sem megy a játék, egyénileg, minden random tényezõtõl elvonatkoztatva sem, mert fáradt vagyok, ideges, türelmetlen, stb.
Tegnap viszont pont hogy elég jól ment, mert nyugodt is voltam, és kipihent is (ez a kettõ ritkán találkozik nálam WoT-ozás közben 😄 ), és nem is elsõsorban a gyõzelmi arány, hanem a hozzám képest magas sebzés és wn6 miatt tettem be a képet, mert örültem neki, hogy ilyen sok körön keresztül is képes voltam tartani egy kiegyensúlyozott teljesítményt 😊
Itt a hiba már nem kicsi 😄 én szinte minden TD-vel elõre megyek, ha úgy tenném ahogyan te mondtad nem sok damaget tudnék kiosztani 😄
(hozzáteszem, hogy tényleg van olyan TD aminek jobb ha hátul marad, de nem sok)
Csaby

Az hogy ekkor a winrátád egy adott napon, máskor meg 28%, az nem az egyéni teljesítmény kérdése. Nem véletlen írtad hogy ma jót írsz, nem mindig csak roszat.
Amikor majd 40% lesz a rátád, akkor is gondolj arra, én megtettem amit tudtam.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Mivel T8-ad van, én picit csodálkozom hogy ekkora feneket kerítesz egy ilyen esetnek.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Más. Vagyis nem más:
És az AMX13F3-nak hol van a spaced armorja? Mert BL9-essel 30 méterrõl lõttem rajta egy nullás criticalt, továbbá egy T29-en egy nullást az oldalába. Mi a f@sz a dühítõ, ha nem ez?

zöld helyeken szoktam lõni inkább.... ott 100% hogy beadja!

sosem felejtem el a lelegsõ csatámat IS-3al...
ENSK.. megyek városban, jön szembe löwe, na mondom ezt még a D25T-is viszi, bele csapok egyet.... erre egy lövésbõl kiszedett szembõl <#rinya>#rinya>
Mindegy mi az szikla, épület, himalája minden talál.. és minden felgyújt, felrobbant, motort kinyírja szembõl...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
könnyû kilõni ammo rackel, meg könnyû neki ammo sérülést okozni
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tegnap egész jól ment a játék:

Az mindenesetre nekem furcsa, hogy egy szerverváltástól megtáltosodik az összes csapat ahova kerülök. Ha lenne idõm elmennék itt is legalább a 10-es mintáig de most már nincs.
Wins/Battles: 5/5 100% szerver2
A ma délelõtt. Azért érdekes.
félve mutatom meg vele a statom de
118 csata 417 kill
Van egy másik jelenség amit megfigyeltem. Adott egy távolabbi célpont, mondjuk 300m, és te egy pontos löveggel snipels. Rálõsz a full HP-s ellenre négyet, mind talál,és sebez, marad 50 HP ja, az ötödik úgy mellémegy mint az állat,(pedig full be vagy célozva, és a célpont le van láncolva)a hatodikat meg már nem bírod ellõni, mert más kiszedi elõled.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Faszkivan azzal a technikával, hogyha van az enemynek low hpja van, akkor tuti minimumot lövök bele, hogy másé legyen a kill...
Javítanám a csata/kilõtt tankok arányát, de így fuck...