World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
várom a félárasat! és akkor még PZ2-õt is vissza kell vennem 😄
SU-152 152mm HE vagy ha van sok credited akkor gold ammo
Amugy a Hetzer-derp kombo szinten botranyos, ronggya lovod vele a tier 6 tankokat is... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
többet nem adom el az tuti 😄😄😄
elsõ csata 4 kill második 6 <#zavart1>#zavart1>
ekkora egy fap-fap aljas geci tankot!!!!! <#kuss>#kuss>
IS-sel berakott T9 és T8-asok ellen. Szerencsém is volt, szép tábortüzet gyújtottam. Azt még mindig nem értem, hogy miért nem visznek poroltót a játékosok, fõleg egy német tankra.
Replay
Egy profi megszakértené, hogy mit csinálhattam volna másképp?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
http://mwreplays.com/replay/1DO42O1F6MHG/

Shot
Zajci: Platoonban szoktam menni de csak lower tierben mert az ismerõseim még csak tier 7ig kompatibilisek velem 😊.
Madi_Hun: Bocimaster a nickem, felveszlek én is.
"...We're gonna hang out the washing on the Siegfried line
Have you any dirty washing, mother dear?..."
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha valaki megnézni, az jót nevethet azon ahogy elpicsáztam az 50-120at, ott szinte dõltem a röhögéstõl, hogy az milyen cocknoob volt 😄.
A tank nem látszódik, de a Leo protoval toltam.
"Ha csak kicsapja ide mint paraszt a taknyát", akkor lehet, hogy csak örül, büszke, és azt akarja, hogy más is lássa a sikerét. Az emberi természet már csak ilyen gyarló.
Ha téged ez irritál, és nem érdekel, egyszerüen görgesd lejjebb és kész!Engem sem minden érdekel amit itt írnak, ilyenkor továbblépek. Ennyi.
Személy szerint nekem errõl az a véleményem, hogy ha valaki kitesz egy jól sikerült körrõl egy replayt, esetleg még neadjisten kommentálja is, elmondja mit miért csinált, miért erre miért arra ment, azzal semmi gond nincs. Aki akarja megnézi, kezdõk tanulhatnak belõle, és jó pap módjára a veteránok is holtig tanulnak ugye.
De amikor valaki fogja magát és se szó se beszéd kicsap ide egy screenshotot, mint paraszt a taknyát, ennyi és ennyi xp-vel meg kredittel, az aztán senkinek nem segít, és nem is érdekel senkit (engem pl. biztos nem)
Minden tereptárgyon keresztül lõnek...
És nem ma kezdtem, ugyanúgy helyezkedek mint eddig...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
na, most kezd el magyarázni hogy "sima" csata volt... :-)
A Ferdinándnak jobb a páncélvédelme,cserébe jóval lomhább.Nagy távolságból a gyengébb lövéseket pattintja.
A JP II bilibádog.Minden szar átlövi.Viszont jóval mozgékonyabb a Ferdinándnál és észrevételem szerint az álcázása is jobb valamivel.
Innentõl kezdve.már a te dolgod,hogy melyik a szimpatikusabb.
Szerintem mindkettõ jó,bár ha szavazni kellene akkor többen voksolnának a Ferdire.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Néha ez értelemszerûen változhat (pl ha beérkezett még vki a körbe, esetleg vki kimegy), ilyenkor újrakalkulál, egy körülbelüli értékre (ami elég pontos, de nem atompontos).
Végül, ahogy tanult játékostársunk már írta, a encounter (egyzászlós) játékmódban a foglalás sokkal lassabb, mint a hagyományos játékmódokban - vhol 3 perc környékén van 1 tank esetén.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
miért reklamálnál? hogy az xvm rosszul számolta ki a hátralévõ idõt ?
Jagdpanther II vagy Ferdinándot érdemes kifejleszteni???
Melyik a barátibb vas?
Van értelme reklamálni?
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!