World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Nyilvan gold es a derp amig nincs meg a BL10. Vigyazz, mert ha meglatjak a kalyhacsovet az ellenfelnek no 1 celpont leszel... <#alien>

Saor Alba

Vegyesen mindhárom, aztán váltogatod a szituációtól függõen. Bár én golddal lõnék, mert azzal olyan mint egy T7 ISU.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

jah Hetzert is vissza veszem majd csak kell garázshely 😊
várom a félárasat! és akkor még PZ2-õt is vissza kell vennem 😄

SU-152 152mm HE vagy ha van sok credited akkor gold ammo
Ma veszem meg a SU-152-õt. Alaplöveg maradjon végig, ezt vágom, de melyik lõszert ajánljátok hozzá a 3 közül?
Solten
Ja amugy majd megveszem... <#hehe> Kell a gozkiengedesre a tier 8-10 szobanovenyek utan.

Amugy a Hetzer-derp kombo szinten botranyos, ronggya lovod vele a tier 6 tankokat is... <#vigyor>

Saor Alba

azaz <#taps>
Solten

Saor Alba

nah visszavettem a T18-at mert múltkor eladtam, kellett a garázyhely...
többet nem adom el az tuti 😄😄😄
elsõ csata 4 kill második 6 <#zavart1>
ekkora egy fap-fap aljas geci tankot!!!!! <#kuss>
Akkor neked ajánlom az elsõ replay-em. <#vigyor>
IS-sel berakott T9 és T8-asok ellen. Szerencsém is volt, szép tábortüzet gyújtottam. Azt még mindig nem értem, hogy miért nem visznek poroltót a játékosok, fõleg egy német tankra.
Replay
Egy profi megszakértené, hogy mit csinálhattam volna másképp?

voivod32
<#pias><#falbav><#vigyor3>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Te szemét!<#idiota>
Természetesen loss lett.

voivod32
Ezta szívást! Nem is az eredmény a lényeg, hanem az, hogy kilõttem MadiHun-t, akivel szoktunk szakaszozni. Nem is vettem észre, hogy az ellenfélnél van, csak amikor már kilõttem!<#vigyor4>
http://mwreplays.com/replay/1DO42O1F6MHG/

Nem akarom nagyon telespammelni a fórumot, de a mai elsõ meccsem IS3al tipikus példája az elmúlt hét csapatainak akiket társul kaptam:
Shot

Köszi mindenkinek a választ meg a replayt is. IS-el nem volt gondom, 53.51% a winem vele. IS3al addig értettem a szopást amíg nem lett meg a BL-9, de azóta már faszán tudok vele ölni csak a winek nem jönnek 😊. Még a crew skillekre gyanakszom mert abból még csak BIA van meg repair 73%on.
Zajci: Platoonban szoktam menni de csak lower tierben mert az ismerõseim még csak tier 7ig kompatibilisek velem 😊.
Madi_Hun: Bocimaster a nickem, felveszlek én is.

Hát lehet hogy valaki arra használja a tank csövét😄 <#idiota>
Sunsetjoy
Lehet, hogy teregetik a szennyest a Siegfried vonalra 😄

"...We're gonna hang out the washing on the Siegfried line
Have you any dirty washing, mother dear?..."

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sebaj, majd lesz jobb is 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valaki ismeri a Siegfired-Line szindrómát? Nem? Na elmondom. Amikor védeni kell azta szerencsétlen várost, akkor bizony az ellenfél hez legközelebb esõ részen kb én vagyok meg 1 másik idióta. A többi a szabadban vagy azászló környékén. Általában tuti vereseég. Amikor én támadok az ellenség már ott tolong a kapuban...-.-"
Ez a méreg, én b@szott pipa lettem volna, együttérzek. 😞
Bakker, pár másodpercen múlott hogy nem tudtam visszalõni a cappet. Ha sikerül lehoznom, akkor ez esélyes lett volna 5k goldra.
Ha valaki megnézni, az jót nevethet azon ahogy elpicsáztam az 50-120at, ott szinte dõltem a röhögéstõl, hogy az milyen cocknoob volt 😄.

A tank nem látszódik, de a Leo protoval toltam.

Akkor nem kell közzé tenni. Ennyi😊
Hát csak néha nem éri meg a replay. Pár napja mentem egy 1500xp-s kört a db-vel, prém nélkül, aminek marhára megörültem, de alapvetõen egy semmilyen meccs volt. Álltam elöl egy jól védhetõ poziban, aki nekem akart jönni, azt a mögöttem lévõek megagyalták, akit meg értem azt én ütöttem. Összejött több, mint 3k sebzés, meg 2k spot is. Jó kör volt, de nem túl izgalmas egy kívülállónak.

Kissé érzékenyek itt az emberek, leoltásról nem volt szó, csupán leírtam a véleményem. Megértem én hogy örül neki, de nagy örömében mellékelhetne hozzá egy pár mondatos leírást, és máris átlényegül a dolog "dicsekvésbõl" hasznos, építõ jellegû dologgá. Mondjuk ehhez az sem árt, ha replayt tesz ki az illetõ, nem csata végi screenshotot.
voivod32
Éppen errõl írtam, máris megjött a leoltás.
"Ha csak kicsapja ide mint paraszt a taknyát", akkor lehet, hogy csak örül, büszke, és azt akarja, hogy más is lássa a sikerét. Az emberi természet már csak ilyen gyarló.
Ha téged ez irritál, és nem érdekel, egyszerüen görgesd lejjebb és kész!Engem sem minden érdekel amit itt írnak, ilyenkor továbblépek. Ennyi.

Koridor
Tudom hogy encountr modban több idö a foglalás, de az hogy több mint 3:28p kell a foglaláshoz az sok.

eott
Nagyon úgy tûnik, hogy a hiba forrása nálad van. Nincs fent esetleg az a bizonyos nem túl legális addon pack? Próbáltad teljesen üres res_mod mappával? Ha a válasz nincs, és igen, akkor egy reinstallt próbálj meg elõször teljesen szûz játékkal. Élek a gyanúperrel, hogy ezek valamelyike megoldja a gondodat.
Ízlések és pofonok. Információtartalma nulla, és ha az illetõ még minimális kommentárt se képes fûzni hozzá, óhatatlanul is "nézzétek de jó vagyok" lesz a dolog üzenete.
Azért mást még lehet érdekel, ha téged nem is (veled ellentétben én pl.megnézem, hogy kinek, mi jött össze egy adott tankkal).
"Az érem másik oldala az, hogyha valaki belinkeli egy jól sikerült meccsérõl készült screenshootját, akkor meg "offol", vagy dicsekszik"

Személy szerint nekem errõl az a véleményem, hogy ha valaki kitesz egy jól sikerült körrõl egy replayt, esetleg még neadjisten kommentálja is, elmondja mit miért csinált, miért erre miért arra ment, azzal semmi gond nincs. Aki akarja megnézi, kezdõk tanulhatnak belõle, és jó pap módjára a veteránok is holtig tanulnak ugye.
De amikor valaki fogja magát és se szó se beszéd kicsap ide egy screenshotot, mint paraszt a taknyát, ennyi és ennyi xp-vel meg kredittel, az aztán senkinek nem segít, és nem is érdekel senkit (engem pl. biztos nem)
csaba90
kb.. 😄D

Csaby

Bokorwarrior TD-k 😄
De az isten verje meg valaki árulja már el hogy lehet ez ellen a szar ellen védekezni....

Minden tereptárgyon keresztül lõnek...

És nem ma kezdtem, ugyanúgy helyezkedek mint eddig...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

de Te nem sima csatába voltál, bár gondolom azt sem tudod mi a különbség.

na, most kezd el magyarázni hogy "sima" csata volt... :-)

Gondolom sok TD-vel játszottál Te is.

Bocs, kicsit bamba vagyok, mert TS-en beszélgetünk közben 😊

KoJin Mekre
THX!

Koridor
sima csatában nem 100mp a foglalás egy tankal?

A lövegük ugyan az.Jó!
A Ferdinándnak jobb a páncélvédelme,cserébe jóval lomhább.Nagy távolságból a gyengébb lövéseket pattintja.
A JP II bilibádog.Minden szar átlövi.Viszont jóval mozgékonyabb a Ferdinándnál és észrevételem szerint az álcázása is jobb valamivel.
Innentõl kezdve.már a te dolgod,hogy melyik a szimpatikusabb.
Szerintem mindkettõ jó,bár ha szavazni kellene akkor többen voksolnának a Ferdire.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az XVM MOD (!!!) nemtudja pontosan a hátralévõ idõt, ha jól tudom csak abból saccolja meg hogy milyen gyorsan megy a csík, ugyanebbõl tippeli meg hogy hányan foglalják.

Néha ez értelemszerûen változhat (pl ha beérkezett még vki a körbe, esetleg vki kimegy), ilyenkor újrakalkulál, egy körülbelüli értékre (ami elég pontos, de nem atompontos).

Végül, ahogy tanult játékostársunk már írta, a encounter (egyzászlós) játékmódban a foglalás sokkal lassabb, mint a hagyományos játékmódokban - vhol 3 perc környékén van 1 tank esetén.

Encounter játékmódban, nem tudom magyarított wotban milyen néven fut (amikor egyetlen zászló van a térképen), sokkal több idõ kell a foglaláshoz, mint a többi típusnál.

NNa akkor most szépen én is felrakom a "spéci" modot..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

No,hát összefutottunk az elõbb 😊
Koridor
És menetközben ujraszámolta? Többször is. Hogy számolja a foglalást WG hogy több mint 3p nem elég foglalni?

a "számlálód" :-) gondolom XVM, és nem standard csata volt.

miért reklamálnál? hogy az xvm rosszul számolta ki a hátralévõ idõt ?

KoJin Mekre
összearácsoltam = össze harácsoltam

KoJin Mekre
Nagy nehezen összearácsoltam a pontokat... kérdésem a kövi

Jagdpanther II vagy Ferdinándot érdemes kifejleszteni???
Melyik a barátibb vas?

Koridor
Ketten maradtunk, az elenfél valahova elbujt én meg a matildával nem keztem el keresni hanem elkezdtem foglalni. Kiirta hogy a foglalásbol van hátra 3:10p, a csatábol volt még hátra 3:28. Hát nem sikerült. A számlálomon 1:28 után 1:45 mutatot. Még párszor csuszott vissza pár mp-et. A végére a +18mp-böl lett -12mp, és döntetlen. Fasza. <#nezze>
Van értelme reklamálni?

Nincs valami megoldás arra, hogy amikor zoomolok, akkor a pingem ne menjen fel az egekig, már nagyon idegesítõ, hogy állandóan emiatt maradok le a lövésrõl.

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Sok esetben egyszerre kapsz két lövést gyors egymásutánban, ami miatt úgy tûnhet, hogy oneshotoltak.