World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tavaly ugye a bigworld-öt vették meg, idén pedig a Gas powered Games-t valamint a Day 1 Studios-t (FEAR 3 devek) potom 20 milkáért.
Hogy most ezeket az összegeket levonják e a végelszámolásnál...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ágyú a hosszú 88-as lehet vajon?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Csak ez az egy kép van sajnos fent Silentstalker blogján.
Szerintetek hányas tier lesz? Meg vajon hány fõs személyzet kell bele, és milyen ágyú lesz rajta? 😊
"You should use your bonus code as soon as you see this news as our code won’t be valid for long!"
majd az alján....
"The bonus code will be only available from 8th May 02:00 CEST (GMT+2) until 16th May 1:59 CEST (GMT+2)"
Valóban, tényleg nem lesz sokáig érvényes a kód 😊
The WG branch on Cyprus 2012 revenue was declared to be 217,9 mil. Euro, with net profit of 6,1 mil. Euro, as written in the annual report for the Cypriot stock exchange. Almost all the money was gained by its superhit computer game, World of Tanks.
Vigasztal a tudat, hogy azért adtam mindhármótoknak! 😊
de ezt csak hétvége óta vettem észre, én arra gondoltam hogy másnál van fent valami csaló mod, már ha létezik ilyen..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Eddig csak a megyek egyenesen bele a falba tipushoz bolt szerencsém illetve a top tankal várom a bázison a lesebbzetteket és én leszek a király tipus is népszerû!!!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Saor Alba
Talalkozott mar valamelyotok ezzel a buggal?
Saor Alba
(a szokásos 1 nap prém+consumablék)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
DE AZT AZÉRT IROM HOGY NEM VOLT TANKSZINTEM EGYENLÕ A CSATA!valszeg akkor nem lett volna egyszerû ha nem T8-al kolbászolnak 😊
Defeat!
Map: Pearl River
Date: 2013. május 7. 23:47:12
Vehicle: Indien-Panzer
Exp: 987 + Credits: 35 480
Achievements: : Radley-Walters medál, Pascucci medál, Top Gun, Kiváló Lövész
4566dmg 8 kill
Az utolsó Is-ük afk volt...egészen az utolsó 500-hp-jáig,már csak 3,5 perc volt hátra a játékból,amikor "életre" kelt oszt kilõtt...
Replay...nem hiszem el komolyan
Ez pedig egy jó kör lett volna,igaz a csapat nem igazán érdemelte meg.
Na meg persze ott volt a lucky faktor, amikor pattant rólam 😄.
Amúgy azt a részt, ha ilyen a helyzet, hogy mindkét oldalról (közép és kifli) is jön a fõ nyomás, akkor ahol hegy tövében érdemes befészkelni magát az embernek és mindkét irány tudja lõni. Az arty nem volt egy nagy ász tényleg, de egy-egy splash is sokat segíthet. Amúgy szépen csinálta az ellen, bevárta a fõ erõt alul és fölülrõl és alulról is szétszedte õket. A közép ezért is fontos Cliffen, szerintem az a kulcs.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ellenben nagyon kellet a klántársnak az a sebzés amit oda ki tudtam osztani, szóval ez ilyen kényszermegoldás volt, ami elég jól bevált.
Másrészt, kár volt spottolni, mert az arty egy idióta volt.
Zavar, hogy nem fullos a német techtree, szóval ráállok a Leo-ra, meg kinéztem magamnak a Francia Td-t, az egy állat😛
T8nál járok.
Nem attól menõ valaki ha gyors... 😊 Hanem attól, hogy megteheti azt, hogy nem az...
Ez a Black Prince is ilyesmi lehet... 😊
Nem biztos, hogy nincs igazam...
So az utolsó 20k xpt eltekintve 2xel haladtam, nem volt ez rossz.
És nagyon lassúúúúúúúúú lenti meccsen is izgultam, hogy visszaérek-e! 😄 Még a hummelnél is, ott voltam szinte base mellett, de 50%ig befoglalta..😄
amugy grat! 😊
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2013. május 7. 21:55:16
Jármû: Black Prince
Szerzett tapasztalat: 2 136
Szerzett kredit: 55 281
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Védõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Replay
köszi
Nekem Superpershing-em van, neki Löwe, az én effim 1200 az övé 700. Amúgy nem rossz játékos, de a legtöbb csatáját velem tolta szakaszban, miközben mind a ketten teljesen be boroskóláztuk magunkat.. (sört addig nem iszik amíg el nem jutt Prágába)
A lényeg, elõtte sokat olvastam a love tankról, fõleg rosszat, de az ágyúja valami isteni, át is üt, sebez is, nagyon bejött.
Direkt nem néztem meg a T26E4 meg a Löwe ágyúit elõtte, de simán cserélnék. 😊 love win
Ellenben egy ilyen sérülékeny tankot még nem láttam.. nem hp-ilag, de meglõ egy akármi és 3 dolog száll el egyszerre. Egy sima tank melléd lõ, erre maghal a sofõr, a töltõ, szétmegy az ágyú és leesik a lánctalp... és kigyullad a tank... 😊 Na jó, nyilván sarkítottam, de ha a love tank bekapja, akkor az be van kapva...
Viszont elvetemült állatokat is képes magáról pattintani, 150hp voltam amikor egy 110E4 rámlõtt nem túl messzirõl, jó a love tank kicsit be volt forgatva, de akkor is, a halálágyú lövedéke úgy pattant le, hogy öröm volt nézni.
De a lényega a ez...
Nem volt vele minuszos köröm (na jó, 300 csatából max. 5) szóval lehet vele játszani és a pénzt is hozza.
A "melyik prémium" vitához annyi, hogy mint irtam nekem superpershingem van, most meg löwe tankot próbálgattam, a konklúzió:
Löwe ágyú, T26E4 front páncálok és sebesség 2x-ezve... na az a tank klassz lenne, ezek csak simán játszhatók...
Mielõtt megint elkezdõdne, lehet, hogy szavakat rosszul használtam, elütések is lehetnek és persze ezek az én szubjektív véleményeim voltak... (kötözködést mellõzni)
Ha valaki a két felebbi tank között vacillál (van ilyen szó?), akkor válaszd azt ami neked jobban tetszik látványilag... 😊
(igen, love tank megy nagyobb tierbe is, de ott a sebzés is több pénzt hoz és ezek végülis farm tankok)
(ezeket kapcsold ki, ha nem jön be, akkor is lehet még gyorsítani a játékon (zoom módon is))

Csatlakoztam, de lengyelekkel való információcsere miatt csatban' állapotban vagyok.
Ettõl függetlenül tanulnék a nálam jobbaktól.
És még örülhetek, hogy nem robbantam fel <#hehe>#hehe>