World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Most már itt lenne az ideje ha ennyi cég megvétele után optimalizálnák végre a programot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hát, nem tudom hogy a profitszámításnál beleszámít e vagy nem, de ugye súlyos dollármiliókat költöttek cégek felvásárlására.

Tavaly ugye a bigworld-öt vették meg, idén pedig a Gas powered Games-t valamint a Day 1 Studios-t (FEAR 3 devek) potom 20 milkáért.

Hogy most ezeket az összegeket levonják e a végelszámolásnál...

Tono34
Egyébként a test még hasonlíthat az arl39-re, legalábbis a tetején lévõ géppuska arra emlékeztet leginkább.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az tuti nem, azon van csõszájfék szerintem ez 7,5/70 😊
FIGYELEM MÉG 22 NAP A NEVEZÉS LEZÁRÁSÁIG 😊

Várunk mindenkit sok szeretettel 😊

Hajrá magyarok 😊
Lehetséges 😊 Egy kis konkurencia a Dickermaxnak? 😊
Ágyú a hosszú 88-as lehet vajon?

Nálam sajna jól mutat. <#wink>

Tono34
Szerintem berakják T6-ba a JP4 mellé 😊 Elég hasonlóak 😊

voivod32
Viccet félretéve, én is jártam úgy, hogy ott állt az enemy afk a saját kezdõkörében, lövöm mint az állat, egyszercsak elindul, rámnéz, két lövésváltás, nekem az egyik lepattanó...aztán kilõ és "hozza" nekik a meccset!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hát eldobom az agyamat. M6-al még mindig nincs meg a 90 mm-es, Lakevillen csinálok 2000 sebzést de minek, amikor a völgyben a csapat nagy része elesik úgy hogy az OP KV-1S-ek nem is sebezenk.... és befoglalnak minket!
voivod32
Így már én is jártam. Elindítom a játékot, aztán megyek kajálni. Pont megyek vissza, és valami gyökér lõ engem a kezdõkörben, miközben ott sem vagyok. Micsoda tahó, sportszerûtlen alak! Egybõl kilõttem a maradék 150 HP-ját a rohadéknak, még azt gondolta, hogy meglesz neki a Top Gun!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

De jól néz ki "élõben" ez a kis E25 😊

Csak ez az egy kép van sajnos fent Silentstalker blogján.
Szerintetek hányas tier lesz? Meg vajon hány fõs személyzet kell bele, és milyen ágyú lesz rajta? 😊

Tetszik a marketing....

"You should use your bonus code as soon as you see this news as our code won’t be valid for long!"

majd az alján....

"The bonus code will be only available from 8th May 02:00 CEST (GMT+2) until 16th May 1:59 CEST (GMT+2)"

Valóban, tényleg nem lesz sokáig érvényes a kód 😊

Ezek szerintem még a nagyanyjuk kötõtûit is elszámolják, hogy csak ennyi a haszon! 😊

The WG branch on Cyprus 2012 revenue was declared to be 217,9 mil. Euro, with net profit of 6,1 mil. Euro, as written in the annual report for the Cypriot stock exchange. Almost all the money was gained by its superhit computer game, World of Tanks.
Ja, a francba! Tegnap este eléggé ledomináltatok az M103-ban Prohorovkán, pedig 4.500-at sebeztem...
Vigasztal a tudat, hogy azért adtam mindhármótoknak! 😊
csak az xvm..

de ezt csak hétvége óta vettem észre, én arra gondoltam hogy másnál van fent valami csaló mod, már ha létezik ilyen..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Másnál is érdekes dolgokat mutat a planetwot? Tegnap elõtt az avg. tier 48 fölött volt, tegnapi eredmény a képen látható, már jobb a helyzet, de még mindig 11 fölötti az átlag tier besorolásom, ami hülyeségnek tûnik, ha azt veszem alapul, hogy tier10 a max. Tegnap 30 csatám mellé, meg a tankonkénit bontásnál szerepelt, 110csata jagdtigerrel, pedig azzal 1kört nem mentem..
Ez most komoly van ilyen bot?
Eddig csak a megyek egyenesen bele a falba tipushoz bolt szerencsém illetve a top tankal várom a bázison a lesebbzetteket és én leszek a király tipus is népszerû!!!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ja,legközelebb vigyázok erre is,a menet után az ellenfél(!!!) egyik játékosa keresett meg,hogy jelentsem fel a tagot botozásért.<#nevetes1>
Solten
OMFG... De szepen csinaltad pedig. Az afk-kal vigyazni kell, legtobbjuk bot, ahonnan jon a loves odaforditja a tornyot es visszalo.

Saor Alba

Solten
Figyeljetek milyen fasza ejszakai-bevetes-camo-t generalt nekem a jatek... 😄

Talalkozott mar valamelyotok ezzel a buggal?

Saor Alba

Boconadi
EZ Mekkora szívás 😄DDDDDDDddddddddd
Ja gondoltam csak én vagy a vak :S
Dehogynem, csak tessék alaposabban megnézni a mapot 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

NA de ez nem is fontos!Akartam kérdezni ti nem is CW-tek?vagy nincs területetek ?Mert nem láttam,vagy csak nem figyeltem!?
Nem vagyok olyan mint ti,fõleg m ivel csak egyedül randomban megyek,1x1x tesommal 2-en!Mondom nem volt egyenlõ küzdelem,ha mondjuk nem basz belém az arty meg egy is-7 😊Tx vs Tx-be tuti megperzselne a platon,de ma csak szerencséjük volt <#mf1><#mf1><#eplus2><#eplus2><#falbav><#falbav><#szeret>
Nyilván nem vagyunk hallhatatlanok 😄. De azért eléggé dominálni szoktunk ha 3as platoonban toljuk 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor a ti platoonotokkal futottam össze,de te asszem akk még nem voltál ott du 4 körül,VanDaal,meg kampokéz,a 3. -ra nem emléxem,de 2 indiánnal,meg egy löwével voltak,ha nem lett volna kiválóan faszbrigantyk a csapatom akkor lescreenelem ,hogy huns-osokat öltem 😄Van Daal meg is voltt a,a Lõwen 200 hp ha hagytam,dehát a csapatom nem tette lehetõvé a továbbiakat!
DE AZT AZÉRT IROM HOGY NEM VOLT TANKSZINTEM EGYENLÕ A CSATA!valszeg akkor nem lett volna egyszerû ha nem T8-al kolbászolnak 😊
Na jó tombolok a dühtõl!
Defeat!
Map: Pearl River
Date: 2013. május 7. 23:47:12
Vehicle: Indien-Panzer
Exp: 987 + Credits: 35 480
Achievements: : Radley-Walters medál, Pascucci medál, Top Gun, Kiváló Lövész

4566dmg 8 kill
Az utolsó Is-ük afk volt...egészen az utolsó 500-hp-jáig,már csak 3,5 perc volt hátra a játékból,amikor "életre" kelt oszt kilõtt...
Replay...nem hiszem el komolyan
Ez pedig egy jó kör lett volna,igaz a csapat nem igazán érdemelte meg.
De, láttuk hogy hátulról kapta az áldást, ezért rohantam elõre, majd vissza a roncshoz. Igazából nem gondoltam hogy túlélem a vele való harcot, fõleg miután az arty is elkúrta az álló amx-et. De hát annyira ostoba volt, hogy meg tudtam ölni.
Na meg persze ott volt a lucky faktor, amikor pattant rólam 😄.

Még egyszer megnéztem, jogos, a KV4 és a T-54 is tartotta egy ideig magát de végül mégis a gyenge AMX 50 120 nyerte meg nekik a csatát, azzal hogy átrusholt és kinyírta a KV-4-et és klántársad E-75-jét is hátulról. Azt nem vettétek észre? Mármint, hogy hátulról lett kilõve az E-75?
Amúgy azt a részt, ha ilyen a helyzet, hogy mindkét oldalról (közép és kifli) is jön a fõ nyomás, akkor ahol hegy tövében érdemes befészkelni magát az embernek és mindkét irány tudja lõni. Az arty nem volt egy nagy ász tényleg, de egy-egy splash is sokat segíthet. Amúgy szépen csinálta az ellen, bevárta a fõ erõt alul és fölülrõl és alulról is szétszedte õket. A közép ezért is fontos Cliffen, szerintem az a kulcs.

Roger6
Random artykban nem bíznék...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Elsõsorban azért mentem el, hogy segítsek tartani a kiflit. Úgy voltam vele hogy ami átjön középen azt úgy is látni fogom, mert volt ott egy KV4. Aztán ha átjöttek volna, akkor vissza fordultam volna.
Ellenben nagyon kellet a klántársnak az a sebzés amit oda ki tudtam osztani, szóval ez ilyen kényszermegoldás volt, ami elég jól bevált.
Másrészt, kár volt spottolni, mert az arty egy idióta volt.

Nagyon szép, nagyon szép és nem is akarok nagyon belekötni de vajon miért adtad föl a közepet? Nem azt mondom, hogy rámentem volna a SU-ra, de legalább spotolom tovább az artynak. Gondolom a klántárs segítése illetve a gyenge hegyoldal miatt mentél körbe a heavy útvonalon, de ha ott nem támad az E-75 és IS-8 csak bevárják az ellent, akkor oda is tud lõni az arty. Szóval lehet hülyeséget mondok, de én tuti nem hagytam volna veszni a közepet.

Egyenlõre nem terveztem. Más dolgok élveznek prioritást most! 😊
Zavar, hogy nem fullos a német techtree, szóval ráállok a Leo-ra, meg kinéztem magamnak a Francia Td-t, az egy állat😛
T8nál járok.
Tono34
Ha nem akarsz rosszat magadnak angol nehéztankot T8 után nem viszed tovább.

Trentaro
Ha voltál katona, akkor az "öreg csocsi nem sportkocsi" biztos mond valamit.. 😊

Nem attól menõ valaki ha gyors... 😊 Hanem attól, hogy megteheti azt, hogy nem az...

Ez a Black Prince is ilyesmi lehet... 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Hát vegyesek az érzéseim. Páncélja saját tierjében kiváló, és lehet vele játszogatni, ágyúja dettó. Viszont T8ban már annyira nem poén. Mondjuk melyik tankkal poén a nagyobb tier! 😄
So az utolsó 20k xpt eltekintve 2xel haladtam, nem volt ez rossz.

És nagyon lassúúúúúúúúú lenti meccsen is izgultam, hogy visszaérek-e! 😄 Még a hummelnél is, ott voltam szinte base mellett, de 50%ig befoglalta..😄
Trentaro
Nem tudom, hogy jó tank-e, bár átmentem rajta, de ritka rusnya jószág az a blak prince... 😊
amugy grat! 😊

Szép búcsú kör volt tõle! Klántársammal hoztuk le, bár nem voltunk szakaszban! 😛 Amúgy simán megnyerhették volna, ha befoglalnak, de inkább a frag kellett!

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2013. május 7. 21:55:16
Jármû: Black Prince
Szerzett tapasztalat: 2 136
Szerzett kredit: 55 281
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Védõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Replay
Trentaro
Ja, mivel artyt húzok magamnak a pecs miatt, be lehet scriptelni egy gomra, hogy beírja a csetbe, hogy: "Fogd be a pofád, Te mocskos állat!!!"?
köszi

Trentaro
Érdekes tapasztalatokban volt részem az elmúlt 3 napban, az egyik legjobb barátom aki szintén wot-ozik mondta, hogy ha van idõm, húzzam az õ tankjait.

Nekem Superpershing-em van, neki Löwe, az én effim 1200 az övé 700. Amúgy nem rossz játékos, de a legtöbb csatáját velem tolta szakaszban, miközben mind a ketten teljesen be boroskóláztuk magunkat.. (sört addig nem iszik amíg el nem jutt Prágába)

A lényeg, elõtte sokat olvastam a love tankról, fõleg rosszat, de az ágyúja valami isteni, át is üt, sebez is, nagyon bejött.
Direkt nem néztem meg a T26E4 meg a Löwe ágyúit elõtte, de simán cserélnék. 😊 love win

Ellenben egy ilyen sérülékeny tankot még nem láttam.. nem hp-ilag, de meglõ egy akármi és 3 dolog száll el egyszerre. Egy sima tank melléd lõ, erre maghal a sofõr, a töltõ, szétmegy az ágyú és leesik a lánctalp... és kigyullad a tank... 😊 Na jó, nyilván sarkítottam, de ha a love tank bekapja, akkor az be van kapva...

Viszont elvetemült állatokat is képes magáról pattintani, 150hp voltam amikor egy 110E4 rámlõtt nem túl messzirõl, jó a love tank kicsit be volt forgatva, de akkor is, a halálágyú lövedéke úgy pattant le, hogy öröm volt nézni.

De a lényega a ez...
Nem volt vele minuszos köröm (na jó, 300 csatából max. 5) szóval lehet vele játszani és a pénzt is hozza.

A "melyik prémium" vitához annyi, hogy mint irtam nekem superpershingem van, most meg löwe tankot próbálgattam, a konklúzió:
Löwe ágyú, T26E4 front páncálok és sebesség 2x-ezve... na az a tank klassz lenne, ezek csak simán játszhatók...

Mielõtt megint elkezdõdne, lehet, hogy szavakat rosszul használtam, elütések is lehetnek és persze ezek az én szubjektív véleményeim voltak... (kötözködést mellõzni)

Ha valaki a két felebbi tank között vacillál (van ilyen szó?), akkor válaszd azt ami neked jobban tetszik látványilag... 😊

(igen, love tank megy nagyobb tierbe is, de ott a sebzés is több pénzt hoz és ezek végülis farm tankok)

Trentaro
Nrm tudom, mi van nállad beállítva, de ahonnan el kel kezdeni, az ez:
(ezeket kapcsold ki, ha nem jön be, akkor is lehet még gyorsítani a játékon (zoom módon is))

Antimat
Csodálkozom, hogy május 8.-ra nem rittyentett valami komolyabb akciót a WG.

cyka blyat

Köszi neked is, és Solten neked is!
FOX!
Csatlakoztam, de lengyelekkel való információcsere miatt csatban' állapotban vagyok.
Ettõl függetlenül tanulnék a nálam jobbaktól.

Ezt nemrég fotóztam Európában:

Oké, köszönöm!
Az elõbb futottam össze IS-3-ban ülve egy gold ammós, 122-es derpgunos KV-1S-el. Szembõl lövöldözött rám, én balga a mellett álló Tiger P-re koncentráltam, gondolván az nagyobb veszélyt jelent. Az elsõ két lövése vitte a láncot, a töltõt, a lövészt, az ágyút, és az ammo rackot. Meggyógyítottam a töltõt, megjavítottam az ammo rackot, de ez utóbbit a következõ lövése vitte megint.
És még örülhetek, hogy nem robbantam fel <#hehe>