World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az embernek ettõl nem hullik a haja és nem olyan emlékezetes😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Biztos vagyok benne hogy semmiféle szándékosság nincs a wg-részérõl arról hogy kinek milyen napja, hete, vagy hónapja van a játékon belül! Az ingadozó teljesítmények annak köszönhetõek hogy bugos a játék is, és a matchmaker is!!! Vannak olyan játékosok akiknek úgymond beragad a matchmaker és hosszú ideig tartósan kedvez a "szerencse"<#vigyor3>#vigyor3> és fordítva! Ezzel már én is találkoztam többször. Volt hogy szinte több napig nem tudtam lecsillagozni bizonyos tankokat mert az istennek se tudtunk nyerni a sok amatõr noob miatt. Viszont olyan is volt hogy zsinórban nyertem a csatákat vagy 50-60 csatát egymás után, pár vereséggel megtûzdelve persze! Az hogy ez mitõl függhet szerintem 4 fõ dolog függvénye lehet!
1.) Milyen tankkal mész, és mennyire fekszik neked! Vannak elátkozott tankok amivel valóban kisebb a nyerési ráta szinte mindenkinek.
2.) A matchmaker milyen arányban fogja neked osztani a csapatokat!
3.) Mennyire vagy jó játékos, vannak akik állandóan oda teszik magukat és a csaták kis százalékában egy maguk is képesek megfordítani a vereséget gyõzelemmé!
4.) A negyedik pedig egyszerûen az hogy ez a játék egy online csapatjáték amit sokan elfelejtenek és itt is igaz a mondás hogy általában "egy fecske nem csinál nyarat" tehát szakaszban kell nyomulni ketten-hárman és mindjárt több lesz a gyõzelem mint a vereség! Szerintem röviden ennyi lenne a szopóágas sztori!
Az meg hogy kinek van prémje meg kinek nincs tuti hogy nem befolyásolja a nyerési esélyeket! Több millió játékos van a szervereken és nevetséges a feltételezés is hogy a wg-nél figyelik ezeket és szopatják a nem prémeseket!<#idiota>#idiota> Arra sem veszik a fáradságot hogy a bugokat kijavítsák két éve, nemhogy ilyen komoly erõfeszítéseket tegyenek hogy több millió embert szelektáljanak és megszívassanak mert nincs prémjük!
Az ISU-152 volt komoly indítás (stockként 15 meccs bukó, és nem egy napon), de már tanácsadás után javult a helyzet.
Szóval a lényeg, hogy piszok változatos kinek mi a mumusa, és mi az, amivel 1v1-ben is arat, mint a fene 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Szóval, ha valaki költ a játékra, azt nem szopatják és lila lesz.
Akkor õt mivel magyarázod?
A következõ prém tankokkal rendelkezik:
IS6, Dicker Max, prém Pz.IV, prém Churchill, TOG II
Szerintem ennyi pénz kiadása után minimum 1600 eff dukálna neki.
Viszont ha jó lila játékos kell, aki nagyon minimálisat költ a játékra akkor nézd meg a Kwagga nevû játékost.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Mondanom se kell, hogy a két 7-es tank legyalulta az egész mezõnyt, aztán a végén a mi tigrisünket szétszedte a kv3.
alapból a tank se yo, meg sajnos a sok noob gyökér rányomja a bélyegét a random t10 gamere... +az artyk....
na tényleg léptem 😄 hétvégén RE! addig wot mentes sátorélet vár rám.. sok sok sörrel!!!!! <#duhos2>#duhos2><#pias>#pias>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Olyan gagyi érzésem van vele kapcsolatban, mint ahogy kinéz: tökre olyan, mint Sylvester Stallone a Túl a csúcson szkanderes filmben: "ha megfordítom a sapkám, gép lesz belõlem..!" (vagy vmi ilyesmi)
De milyen .D
(ugye a toronyból hátra nézõ géppuska sugallja ezt a képzetet, mint a baseballsapka😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mindenki hülye csak én nem!
Egy ilyen agyhalott...
Mindenki hülye csak én nem!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Igaz, hogy nekem még teljesen stock, kivéve az ágyú, mert abból a 212-es pen +240 dmg félét használom, de hihetetlenül lomha, teljesen beszûkülve is a lövések közel fele mellémegy, nem számít a távolság és a penetration lövések közel szintén a fele nem produkál sebzést. A páncélja szembõl meg mint egy b.chatnek. Csak az pattan aki szintén nem fizetett a wg-nek már egy jó ideje, vagy szopóágon van.
Remélem a 8-as jó lesz, ha minden igaz a modulok nagyrésze már 7-es szinten ki lesz fejlesztve szóval nem kellene hogy szenvedõs legyen de majd meglátjuk.
Amúgy a 9-es szint az auto-loaderes már vagy csak a 10-es fos lesz az egyedül?
habár a 7es elég nagy célpont 😊 de a 8as sem kicsi!
nem egy jpz4 kategória 😄
AMX AC Mle 48 meg még ennél is jobb! igaz az artyk szintén nagyot csapnak rá, de szintén mobilis, mégjobb gunnal (igaz ez is lassan szûkül), mégjobb páncélzattal
nem fogod megbánni õket 😛 élvezetes TD-k nagyon... (szerintem)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha tényleg az L/70 lesz, akkor viszont nem lesz egy nagy eresztés, fõleg ha azt vesszük, hogy a D.Maxon meg 105-ös van...
Tono:
Jajj, ilyet ne is mondj! Most kínlódok az ARL-lel, rémálmaimban ne jöjjön elõ 😄