World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Bizony nekem is van hogy 10/10 lose, máskor meg igy ad a gép:

Csak az embernek ettõl nem hullik a haja és nem olyan emlékezetes😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Én tegnap voltam egy meccsen, Redshire, 5 arty. Akit spotoltak instant halt😄D a többi meg lapult a folyóparti kövek bokrok közt mozdulatlanul😄 Igazi háborús feeling volt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ha esetleg valakit érdekel elmondanám és is errõl röviden a véleményemet ami szerintem a legvalószínûbb! (A szopóágról)

Biztos vagyok benne hogy semmiféle szándékosság nincs a wg-részérõl arról hogy kinek milyen napja, hete, vagy hónapja van a játékon belül! Az ingadozó teljesítmények annak köszönhetõek hogy bugos a játék is, és a matchmaker is!!! Vannak olyan játékosok akiknek úgymond beragad a matchmaker és hosszú ideig tartósan kedvez a "szerencse"<#vigyor3> és fordítva! Ezzel már én is találkoztam többször. Volt hogy szinte több napig nem tudtam lecsillagozni bizonyos tankokat mert az istennek se tudtunk nyerni a sok amatõr noob miatt. Viszont olyan is volt hogy zsinórban nyertem a csatákat vagy 50-60 csatát egymás után, pár vereséggel megtûzdelve persze! Az hogy ez mitõl függhet szerintem 4 fõ dolog függvénye lehet!

1.) Milyen tankkal mész, és mennyire fekszik neked! Vannak elátkozott tankok amivel valóban kisebb a nyerési ráta szinte mindenkinek.

2.) A matchmaker milyen arányban fogja neked osztani a csapatokat!

3.) Mennyire vagy jó játékos, vannak akik állandóan oda teszik magukat és a csaták kis százalékában egy maguk is képesek megfordítani a vereséget gyõzelemmé!

4.) A negyedik pedig egyszerûen az hogy ez a játék egy online csapatjáték amit sokan elfelejtenek és itt is igaz a mondás hogy általában "egy fecske nem csinál nyarat" tehát szakaszban kell nyomulni ketten-hárman és mindjárt több lesz a gyõzelem mint a vereség! Szerintem röviden ennyi lenne a szopóágas sztori!

Az meg hogy kinek van prémje meg kinek nincs tuti hogy nem befolyásolja a nyerési esélyeket! Több millió játékos van a szervereken és nevetséges a feltételezés is hogy a wg-nél figyelik ezeket és szopatják a nem prémeseket!<#idiota> Arra sem veszik a fáradságot hogy a bugokat kijavítsák két éve, nemhogy ilyen komoly erõfeszítéseket tegyenek hogy több millió embert szelektáljanak és megszívassanak mert nincs prémjük!
Elvileg 7,5 cm Pak42 L/70 a lövege. IRL is azzal szerelték volna fel. Mondjuk a kép alapján kicsit nagyobbnak tûnik a löveg, de ezek a szerencsétlenek imádják szarul lemodellezni a lövegeket.
Ómájgád!<#nevetes1> Pár napig nem vagyok fönn és mikor vissza jövök vagy jakuza balhézik itt össze 10-15 emberrel, vagy a havonta visszatérõ probléma van hogy a wg dirrekt szopatja a játékosokat!<#eljen><#vigyor>
Sunsetjoy
A T34-85 esetében én is csuklottam kicsit (a T-43 felüdülés volt számomra), de az SU-100-al egész jól elbohóckodtam kezdetekben is talán.
Az ISU-152 volt komoly indítás (stockként 15 meccs bukó, és nem egy napon), de már tanácsadás után javult a helyzet.

Szóval a lényeg, hogy piszok változatos kinek mi a mumusa, és mi az, amivel 1v1-ben is arat, mint a fene 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Zsoltika 007
Te most mirõl beszélsz?! Ki mondott itt bármit is a lila játékosokról? Annyit mondtál hogy szerinted aki nem fizet premet az biztos pattog. Erre írtam hogy prémmel is ugyanolyan szar 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Tényleg ráfér az artykra a nerf. Régen volt ilyen meccsem, amikor zsinórban így bejön minden. No és persze meg is lett az eredménye, nem mertek feljönni a dombra értünk pedig ott vége lett volna. <#wink>

Roger6
Nem, én nem olvastam rendesen a te hozzászólásod, elnézést!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ha Kwaggáról kérdeztél, akkor azért tudom hogy nem nagyon költ rá, mert ismerem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Roger6
Ki beszélt errõl a gyerekrõl? Jó ég. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ahhoz hogy ennyi prém tankot meg tudjon venni sok arany kell. Amit csak jó klánban lehet összeszedni. Szerinted õt melyik jó nevû klán lenne hajlandó felvenni? Kb neki kéne fizetnie hogy felvegyék...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Látszik nem mostanában CW-ztél utoljára. Egy átlag magyar klánban a zsold havi 200 gold, de csak akkor ha van legalább egy 1000 goldos területe az 5 90 goldos mellé...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ha jobban megnézed,ez az izé nincs is klánban,és ha lenne,szerinted mit nyerne a teljesítményével?😄
Roger6
De honnan tudod, ki mennyit költ? Aranyat CW-n is lehet nyerni, amibõl aztán vesz prémium tankot, stb.

Mivel gondolom hogy úgyse fogsz tudni mutatni semmit, cáfolom az elméleted ezzel.
Szóval, ha valaki költ a játékra, azt nem szopatják és lila lesz.

Akkor õt mivel magyarázod?
A következõ prém tankokkal rendelkezik:
IS6, Dicker Max, prém Pz.IV, prém Churchill, TOG II
Szerintem ennyi pénz kiadása után minimum 1600 eff dukálna neki.

Viszont ha jó lila játékos kell, aki nagyon minimálisat költ a játékra akkor nézd meg a Kwagga nevû játékost.

GabeE3e
Sziasztok Su-152-t melyik löveggel érdemesebb használni?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

És mi lenne ha Te meg azt próbálnád bizonyítani hogy a nem prémeseket direkt szopatják?

szakesz, szakesz, szakesz. 😄 Amikor nem kapott zsebpénzt 😊

Ok, akkor mutassál már nekem 1 darab lila játékost a wot-ban aki bizonyíthatóan egyáltalán nem, vagy csak alig költött a játékra.

Nálam a T34-85 és a SU-100 járt be hasonló pályafutást. Amikor fél áron volt megvettem, 20 csata után adtam el a gecibe (mindkettõ még stock volt, a leárazás miatt ugyanannyiért adtam el mint ahogy megvettem). De ilyen a T6 sherman.

Axon
Na ilyen csatám se volt még sosem. 1 db tier 7-es tank mindkét oldalon (tigris-kv3), az összes többi tier 5-ös tank vagy td, arty egy szál sem.
Mondanom se kell, hogy a két 7-es tank legyalulta az egész mezõnyt, aztán a végén a mi tigrisünket szétszedte a kv3.

hehe köszi meglesz!!!! már csak valahogy el kell jutni a velencei hegységbe a megrakott 50kg-os bringával<#vigyor>
Jó szórakozást! 😊

is-4et is-8at is-7et adtam el, is-3at vissza vettem....
alapból a tank se yo, meg sajnos a sok noob gyökér rányomja a bélyegét a random t10 gamere... +az artyk....
na tényleg léptem 😄 hétvégén RE! addig wot mentes sátorélet vár rám.. sok sok sörrel!!!!! <#duhos2><#pias>
Roger6
Foxnak nem jött be, de ha jól tudom eladta az IS-8-at és IS-3-at is. Nekem ezek a kedvenceim. <#taps>

patchaou
Az ilyeneknek csak azért éri el a win rátájuk a 45 százalékot, mert néha kifognak egy-egy olyan csatát, ami nélkülük is nyerhetõ.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

használati útmutató IS-7-hez: Eladni!!!!!! Szar!!!! Fos!!!! Hulladék!!!! 😊 na mentem túrázni xdddd kellemes szopást mindenkinek a wotban!!!! 😊
Ismerõs, meg a mai eset is tetszett. Mostnemjutazeszembepálya (ilyen mediterrán és az egyik oldalon tengerpart van, idegesítõ szekerekkel. Szóval ott nem volt semmi csak egy Su 85 amit szépen elintéztem aztán mentünk bázis felé. Ott végezte egy Stug meg egy PZ 3. Maradt kb 4-5 tank amit simán seggbe lehetett volna kukizni, tõlünk alig haltak meg. Mondom hogy ha lehet ne cap-oljanak, kérdezi az egyik miért? Mondom mert több sebzés és kill az több credit meg xp. Mégha teszem azt befailolunk a kis dombon lévõ faluban akkor is simán cappolhatnak vagy jönnek velem és szétszaggatjuk õket. Erre beírta hogy neki nem pénz kell hanem win😄 Na mondom stathuszár... A témaához visszatérve azért top-gun esélyesnek vagy meg ilyen 9 killes predátoroknak csak meg kéne hagyni az esélyt hogy megszerezzék ami kell...
Sunsetjoy
Lehet ekézni meg noobozni, de az arl v39-et kétszer vettem meg, és adtam el pár tucat meccs után. Nagy lelkierõ kell majd hozzá hogy egyszer fullozzam a kövi szinthez.

Olyan gagyi érzésem van vele kapcsolatban, mint ahogy kinéz: tökre olyan, mint Sylvester Stallone a Túl a csúcson szkanderes filmben: "ha megfordítom a sapkám, gép lesz belõlem..!" (vagy vmi ilyesmi)

De milyen .D

(ugye a toronyból hátra nézõ géppuska sugallja ezt a képzetet, mint a baseballsapka😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Roger6
Nekem mindig 6.000 felett van a szerzett lehetséges sebzés vele. Nekem nagyon tetszik.

patchaou
Simán szarfaszú suttyó köcsögök. Én még az enemynek is meghagyom a 10. kill-t ha úgy adódik, nemhogy a csapattársamnak. Amúgy elõlem is vittek már el 11.-et 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lehet lengyelül kellet volna próbálkozni...talán arra reagált volna😄
Amúgy nem tudom eldönteni, hogy ezt direkt csinálják, vagy tényleg ekkora gyökerek, hogy nem tudják felfogni a dolgokat?
patchaou
Az ilyeneknek nem való multis játék. Hihetetlen mennyire szarnak a csapattársakra a "játékosok".

Én csak azért szereztem meg hogy legyen X-es tankom de nem nagyon akarok játszani vele

Mindenki hülye csak én nem!

[/url][/img]

Egy ilyen agyhalott...
Tegnap elõtt szereztem meg én is... hááát😄 kéne egy használati útmutató, mert, hogy semmi nem pattan róla, az biztos...😄
is-3nak a csapatunkból 9 killje volt, írom a csapatnak, hagyják meg neki az utsó artyt, kb 3x beírtam, erre a mocsok tiger kilövi, ez volt az elsõ killje a csatában. Rohadjon meg az ilyen...Csak az vigasztal, hogy szárnysegéd lettem.
Végre meg van az IS-7<#szeret> Rettegjetek babuinok <#violent>

Mindenki hülye csak én nem!

Zsoltika 007
Hidd el! A pattogás nem prém függõ! 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Benjamin_Breeg
Mi a neved a játékban? Kíváncsi lennék a statodra, ha már ennyire dícséred azt a roncstelep 7-es td-t.
Igaz, hogy nekem még teljesen stock, kivéve az ágyú, mert abból a 212-es pen +240 dmg félét használom, de hihetetlenül lomha, teljesen beszûkülve is a lövések közel fele mellémegy, nem számít a távolság és a penetration lövések közel szintén a fele nem produkál sebzést. A páncélja szembõl meg mint egy b.chatnek. Csak az pattan aki szintén nem fizetett a wg-nek már egy jó ideje, vagy szopóágon van.

Remélem a 8-as jó lesz, ha minden igaz a modulok nagyrésze már 7-es szinten ki lesz fejlesztve szóval nem kellene hogy szenvedõs legyen de majd meglátjuk.

Amúgy a 9-es szint az auto-loaderes már vagy csak a 10-es fos lesz az egyedül?

jaja faszásan néz ki a 7es meg 8as is....
habár a 7es elég nagy célpont 😊 de a 8as sem kicsi!
nem egy jpz4 kategória 😄
És még a kinézetük is egész bejövõs 😛

az AMX AC Mle 46 nagyon jó TD, ha együtt tudsz élni a lassú szûkülésû gunjával!!!! Mellette mobilis, jó páncélja van (kivéve artyk ellen), kíváló pontosságú gun, jó átütés...
AMX AC Mle 48 meg még ennél is jobb! igaz az artyk szintén nagyot csapnak rá, de szintén mobilis, mégjobb gunnal (igaz ez is lassan szûkül), mégjobb páncélzattal

nem fogod megbánni õket 😛 élvezetes TD-k nagyon... (szerintem)
Levonják ofc! Mázli egyébként az alacsony profit, mert most Cipruson einstand van. Gondolom már dolgoznak az alternatíván . 😊
Merem remélni 😊

Tono34
ARL39 után már sokkal jobb lesz 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én csak tippelgetek, de nekem annál meg mintha vastagabbnak tûnne 😊
Ha tényleg az L/70 lesz, akkor viszont nem lesz egy nagy eresztés, fõleg ha azt vesszük, hogy a D.Maxon meg 105-ös van...

Tono:
Jajj, ilyet ne is mondj! Most kínlódok az ARL-lel, rémálmaimban ne jöjjön elõ 😄