World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A te elsõ két pontod meg kapásból üti egymást. Magyarul vagy át se gondoltad mire reagálsz, mit írsz, vagy helybõl ilyen merev gondolkodású strucc vagy, aki jobban érzi magát ha homokba van dugva a feje.

Szpecnyaz: Hol? Kinek? Mikor? Mit? Szóval akkor meddig is süketelsz még?

Érdekes, mutattam olyan játékost aki sokat költött, mégis noob. Mutattam olyat aki keveset költött, mégis unicum. Te mit mutattál? Semmit, csak teóriákat gyártasz, bizonyíték nélkül.
Szóval akkor ki is süketel?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hali valaki tudna invite kódot küldeni nekem privibe. Nagyon megköszönném.
Egy: ez marhaság
Kettõ: nincs rá bizonyíték.

Akkor hinném el, ha valaki bizonyítaná, teszem azt a játék programkódjában megtalálná ezt a direkt veszítsek generátor dolgot. De amíg ilyen nincs ez más mint a te bugyuta képzelgésed.

Jah, amúgy virkirnek erre a hsz-ére ment az elõzõ kisregényem...

Valóban olyan nehéz lenne? Van egy bizonyos valaki által kigondolt középérték, teszem azt egy ágyúnak 390-es sebzés. Hozzávesszük a WG által is elismert +-25%-os faktort, kapunk egy 293-488-as intervallumot. Majd jön a player sebzése kijön, hogy 350, de ekkor jön a csoportelmélet, miszerint ez a player teszem azt benne van a D csoportban, ami kb annyit tesz, hogy az összes értékébõl szépen lejön 10%, azaz az új sebzése csak 315 lesz. Gyakorlatilag egyetlen plusz mûvelet az egész.
Az meg hogy egyesek kifejezetten személyeskedésnek fogják fel a dolgot, hogy igen csak veled szemétkedik ennyire, mert Serbnek az minden vágya hogy kitoljon veled, az meg egyszerûen röhejes.
Ilyen nagy rendszerekben csoportosítani szokták a usereket. pl:
A csoport: azok akik több mint x hónapja regisztráltak, y hónapja költöttek utoljára a játékra. nekik legyen mondjuk +5% bónusz a sebzésre meg átütésre, hátha megjön a kedvük és újra kinyílik a pénztárca.
B csoport: gyémántfokozatú támogatók akik rengeteg pénzt szórnak el itt, nics életünk a wot-on kívül, nekik +20%
és így tovább, itt a feltételek között bármit ki lehet találni, mérni hogy az adott újításokra, változásokra melyik csoport hogyan reagál esetleg, mik azok a körülmények amik segíthetnek játékosokat megtartani hosszútávon, mik azok amik miatt veszíthetnek playereket. Rengeteg hasznos piaci adat nyerhetõ ki belõle ami stabil alapja lehet marketinges kapányok megtervezéséhez is.
Mellesleg ilyen háttérfolyamat (szaknyelven: job) most is lehet, hogy folyamatosan osztályozza a playereket és dobálja õket össze vissza annak függvényében, hogy ki milyen feltételeknek felel meg.
Szintén ez sem bonyolult, feltételvizsgálat, majd csata közben meg szépen megkapja a csoport bónusz/malusz értékeit és kész.

Szpecnyaz: Hol? Kinek? Mikor? Így most csak te süketelsz. Bármelyik lila játékost néztem meg eddigi pár évem alatt, mindegyik kivétel nélkül törzsvásárló volt már ami a goldot illeti. Szakesz, meg Diegho is szépen beleillik ebbe a képbe.

én azért biztosra megyek.. <#idiota>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

- combat chat after your vehicle is destroyed won't be disabled for you in the future
Nem változik a helyzet!(mindenki írhat "noob team" ésatöbbi konstruktívat,ugyan úgy mint eddig)
Sokan félreértik ezt a post-battle chat dolgot,nem arról van szó.
ezért még idõben el kell küldeni a csapatot a picsába.. amíg ki nem lõnek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hajaj! Ha egy játék olyan indulatokat vált ki belõled, hogy fizikailag is bántalmaznál ilyenért valakit... inkább hagyd abba!
Az ilyen nyomorult minek játszik, elkezdte lõni a tigerp-nket, míg ki nem végezte? Kurva hasznos tagja volt a csapatnak.
Ilyenkor bekopogtatnék hozzá és egy szaros léccel úgy elverném, hogy 1hónapig nem tudna egeret fogni a kezébe...

csupan szorakazoasi celbol, melyik jelent nagyobb elmenyt: kv2 trollgun vs su100y?
Nem a halál utáni chatrõl, hanem a csata utániról van szó. Valami olyat képzelj el mint ami pl a LoL-ban van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem,itt egy játék utáni chat ablakról van szó,amit azért nem raknak be mert a játékosok egymás melegebb éghajlatra küldésére használnák csak a WG szerint(na meg szerintem is).
Az úgy érdekes lesz. Ezzel leginkább a felderítõk szívnak.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Az amelyik nincsen<#nevetes1>
Amikor kilõnek a tankból és halál után tudsz még írni.
Melyik az a post-battle chat?

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ezzel a T71-el nem tudok betelni. Hihetetlen OP-ra sikeredett véleményem szerint. Chaffee, ugyanmár, a közelébe se érhet. Azt se tudják honnan lövöm õket (nagyon jó camo), jó vele spotolni, jó vele sunnyogni, jó vele körülrohangálni, jó vele a nagyokat kísérni. Minden feladatra jó és élvezet vele a játék. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Ez azért ütött .. Elõtte zsinórban buktam mindent, majd megint kifogtam a vérvörös idiótákat. Ez esetben viszont nem csak az én csapatom, de az ellenség is CZ/SK/PL pöcsökkel volt tele .. 😛

Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. május 8. 18:18:31
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 4 380 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 196
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Kiváló Lövész

És van olyan hülye, aki a 122-essel használja a SU/ISU-t ..

Ez nem is baj!
Én már mutattam játékosokat akik cáfolják ezt, szóval hol is mutattál Te bármi bizonyítékot? Mert most csak süketelsz össze vissza.

- post-battle chat won't be implemented for now, because players would only insult each other after battle

ha még nem volt
Vannak akik arra esküsznek hogy a prémiumos emberek szopnak többet, vannak akik meg arra esküsznek hogy a prém nélküliek!<#fejvakaras> Nem lehet hogy mindenkinek vannak szar napjai és mindenki szopik idõnként, csak nem mindenki csinál belõle ügyet??? Hmmm? Jól kell játszani! Lehetõleg szakaszban mert ez egy csapat játék és 2-3 embernek sokkal nagyobb az esélye a gyõzelemre mert nem mindegy hogy 14 noob-al mész egy csapatban, vagy csak 12-vel!<#vigyor3> ha vagytok 2-3-an akkor több lesz a gyõztes csata és a nagytudásu unicum játékosok is így érnek el 60-61-62 s.t.b. százalékokat! Mutassatok már egy olyan 60%-fölötti embert aki nem szakaszozik, vagy legalábbis nagyon keveset!!! Az összes nagymenõ szakaszban nyomja és ezért olyan jó az átlaguk! (Na meg ügyesek is, ez kétségtelen!)
Paranoia...hogy beavatkozik a WG. Komolyan, még egy szaros játékban is képesek egyesek összesküvést látni? Az összeesküvés elmélet mindig ugyanúgy keletkezik. Van egy probléma, ami sokakat értint(érinthet). Vannak akik a problémát nem tudják feldolgozni. Továbbá, a saját személyes rossz sorsukat sem tudják elfogadni, de javítani sem képesek rajta. Mivel mind ezt nem látják be, mást kezdenek el hibáztatni, igen van egy felsõbb hatalom, ami direkt összeesküszik ellenenem. Így születnek a világot háttérbõl irányító gyíkemberek elmélete ,és az is hohgy nekem azért megy szarul a WoT mert a gonosz WG direkt ilyen gonosz és kitol velem. Anyám..

Ja, és politika off...és igen hulla fáradt vagyok ,de vesszek meg ha értettem mi a franc hogy F meg M meg csõd...de nem is érdekel igazából.

GabeE3e
Milyen jól belinkeltem.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GabeE3e

én sehogy, miért nekem kellene eldöntenem

Azért mert te állítasz sületlenségeket.
Attól, hogy valaki fizet semmivel nem lesz jobb mintha nem fizet.
Egyetlen elõnye a gyorsabb fejlõdés, esetleg kevesebb szívás a stock tankokkal de a sebzése ugyan olyan szar marad a gyõzelme színtén..
Már az utópia, hogy a WG egyáltalán le tudna programozni ilyen egyénreszabott randomfaktort amikor ezt a foschkupacot se képesek rendbetenni.

GabeE3e
Remélem egyszer majd lesz free for all,mert elég undorító azért veszíteni,mert sokan azt sem tudják merre induljanak.

MI az az NFO?

Mindenki hülye csak én nem!

virkir: el kell, hogy keserítselek, de amikor statisztikailag mérhetõ adatra gondoltam, akkor nem rólad volt szó, így ne is vedd ezt magadra.

Meg egyáltalán miért gondolja azt itt egy két parafenomén, hogy ha valaki premiumos akkor nála minden rózsaszín és megy a boldogság. Egyáltalán ki beszél itt premiumról? Költeni nem csak premiumra lehet...

Jah és nem szavaztam ezekre az F betûs gyógyegerekre, de akik az M-esek azokat jobban lenézem, mert azok a parasztok 8 év alatt 3 vagy több kormányt csináltak és majdnem államcsõdöt csináltak ezek az f-esek meg legalább csõdveszélyt nem jelentenek az országra... de politika off, mert utálom az egészet.

NFOrokosBajnoka: én sehogy, miért nekem kellene eldöntenem? Van egy +-25% randomfaktor, majd az eldönti. Az én elméletem az, hogy ez a +-25% intervallum középértékétõl vannak eltérések, bizonyos esetekben, mondjuk ha a játékos teljesít bizonyos feltételeket.
A véletlenszám generátor mûködését pedig le tudod mérni az általa generált értékek hatásának megfigyelésével.

Köszönöm szépen, remélem mûködni fog, eddig amit találtam mindegyikkel kifagyott.

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

És ezen húztad fel magad? Én úgy kezdtem ma, hogy 3 meccsen nem találtam el az ellent a SU-100-am 122-esével. 3 meccs -21.000. körüli bukó. A végén már csak röhögni tudtam. Aztán hirtelen megjavult és a negyedik meccsen 2600-at sebeztem. Csak azért nem többet, mert a lemmingek közben becappeltek...

pedal to the metal...

Na oké, eddig nem értettem, hogy mit jelent ez a beírásod, de kipróbáltam a linket. Bocs! Ezt használom.

virkir, te meg azért szívsz, mert biztos az M betûs alakulatra szavaztál, feltéve ha elérted már azt a kort (ne hozzunk ide politikát).
Hogyan döntöd el, hogy két játékos közel azonos tudású? Mert azt mondják? És hogyan mutatod ki a játék véletlenszám generátorának mûködését?
Áh...
Eléggé felbacott ma megint a játék.
Ha megdöglök az elsõ percben bukó.
Ha kiosztok 4k sebzést bukó.
Már a csirkevéren kívül kipróbáltam mindent de majd 1,8k átlagsebzés meg 1,7 kill arány mellet valami 20-25%-nél járok.
Egyszerûen siralmas.

pl, Szakesz is ezért annyira jó, mert õ több hónapra befizet, ergo elõnye van szinte mindenkivel szemben.
Ennyire azért ne izgasd fel magad! 😄
Egyébként egyetértünk.
Ez így van, két prémiumos játékos párharcánál pedig az dönt, hogy kinek van több napra befizetve.
És ezt te el is hiszed mi?
Akkor szóljál már annak a retkes Wg-nek, hogy állítsák már át a szopókapcsólómat mert két hete prémiumos vagyok aztán semmivel nem lövök kevesebb nullást.
Helló...
Ja meg a trafikbiznisz is puszta véletlen úgy ahogy.
Komán mennyi idõs vagy te? Nem az F-betûs pártra szavaztál legutóbb ha egyáltalán elérted már azt a kort?

Aki költ a játékra annál hosszútávon igenis kimuthatatóvá válik a játék álvéletlenszám generátorának jótékony hatása és azért kértem tõled lila játékost, mert õk a bizonyíték, hogy a randomfaktor az nem teljesen random mûködésû. Adott két nagyjából hasonló képességû kiváló játékos, az egyik fizet a másik nem, aki fizet az lila lesz, mert nem súlytja annyira a 0 lövés feature, meg egyéb negatív dolgok, míg a másik megreked a jó játékos szinten, mert mondjuk õ többször tapasztalja meg a játék negatív oldalát.

Herold.<#wilting><#nevetes2>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Ezt használom.
Valaki tudna linkelni nekem egy mûködõ camera zoom modot, megköszönném. 😊

Huuuu de kemény itt valaki....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

De van amikor érzi az ember egy bizonyos csataszám fölött hogy itt bizony nincs valami rendben...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Összeesküvés elmélet light! <#nyes>
Szerintem még ennyire sem drámai a helyzet! Abban bizos vagyok, hogy nincs "beragadó mm", sem "átkozott tank", egész egyszerüen random 30 ember és random +-25% szórás...
Mindenkinek van ilyen hidd el! Csak sokan ebbõl össze esküvés elméleteket gyártanak kínjukban mert idegesek ha többször veszítenek egymás után<#nyes> Engem is idegesít ilyenkor a dolog, olyankor feljövök ide és szét köpködöm a wg-t, mondok mindent majd megnyugszom! Ennyi!<#hehe> Ez egy ilyen játék!
Na most olyankor mivan amikor a fél csapat nem ad le 1! azaz egyetlen sebzést sem?