World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szpecnyaz: Hol? Kinek? Mikor? Mit? Szóval akkor meddig is süketelsz még?
Szóval akkor ki is süketel?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kettõ: nincs rá bizonyíték.
Akkor hinném el, ha valaki bizonyítaná, teszem azt a játék programkódjában megtalálná ezt a direkt veszítsek generátor dolgot. De amíg ilyen nincs ez más mint a te bugyuta képzelgésed.
Az meg hogy egyesek kifejezetten személyeskedésnek fogják fel a dolgot, hogy igen csak veled szemétkedik ennyire, mert Serbnek az minden vágya hogy kitoljon veled, az meg egyszerûen röhejes.
Ilyen nagy rendszerekben csoportosítani szokták a usereket. pl:
A csoport: azok akik több mint x hónapja regisztráltak, y hónapja költöttek utoljára a játékra. nekik legyen mondjuk +5% bónusz a sebzésre meg átütésre, hátha megjön a kedvük és újra kinyílik a pénztárca.
B csoport: gyémántfokozatú támogatók akik rengeteg pénzt szórnak el itt, nics életünk a wot-on kívül, nekik +20%
és így tovább, itt a feltételek között bármit ki lehet találni, mérni hogy az adott újításokra, változásokra melyik csoport hogyan reagál esetleg, mik azok a körülmények amik segíthetnek játékosokat megtartani hosszútávon, mik azok amik miatt veszíthetnek playereket. Rengeteg hasznos piaci adat nyerhetõ ki belõle ami stabil alapja lehet marketinges kapányok megtervezéséhez is.
Mellesleg ilyen háttérfolyamat (szaknyelven: job) most is lehet, hogy folyamatosan osztályozza a playereket és dobálja õket össze vissza annak függvényében, hogy ki milyen feltételeknek felel meg.
Szintén ez sem bonyolult, feltételvizsgálat, majd csata közben meg szépen megkapja a csoport bónusz/malusz értékeit és kész.
Szpecnyaz: Hol? Kinek? Mikor? Így most csak te süketelsz. Bármelyik lila játékost néztem meg eddigi pár évem alatt, mindegyik kivétel nélkül törzsvásárló volt már ami a goldot illeti. Szakesz, meg Diegho is szépen beleillik ebbe a képbe.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem változik a helyzet!(mindenki írhat "noob team" ésatöbbi konstruktívat,ugyan úgy mint eddig)
Sokan félreértik ezt a post-battle chat dolgot,nem arról van szó.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ilyenkor bekopogtatnék hozzá és egy szaros léccel úgy elverném, hogy 1hónapig nem tudna egeret fogni a kezébe...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. május 8. 18:18:31
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 4 380 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 196
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Kiváló Lövész
És van olyan hülye, aki a 122-essel használja a SU/ISU-t ..
ha még nem volt
Ja, és politika off...és igen hulla fáradt vagyok ,de vesszek meg ha értettem mi a franc hogy F meg M meg csõd...de nem is érdekel igazából.
Azért mert te állítasz sületlenségeket.
Attól, hogy valaki fizet semmivel nem lesz jobb mintha nem fizet.
Egyetlen elõnye a gyorsabb fejlõdés, esetleg kevesebb szívás a stock tankokkal de a sebzése ugyan olyan szar marad a gyõzelme színtén..
Már az utópia, hogy a WG egyáltalán le tudna programozni ilyen egyénreszabott randomfaktort amikor ezt a foschkupacot se képesek rendbetenni.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Mindenki hülye csak én nem!
Meg egyáltalán miért gondolja azt itt egy két parafenomén, hogy ha valaki premiumos akkor nála minden rózsaszín és megy a boldogság. Egyáltalán ki beszél itt premiumról? Költeni nem csak premiumra lehet...
Jah és nem szavaztam ezekre az F betûs gyógyegerekre, de akik az M-esek azokat jobban lenézem, mert azok a parasztok 8 év alatt 3 vagy több kormányt csináltak és majdnem államcsõdöt csináltak ezek az f-esek meg legalább csõdveszélyt nem jelentenek az országra... de politika off, mert utálom az egészet.
NFOrokosBajnoka: én sehogy, miért nekem kellene eldöntenem? Van egy +-25% randomfaktor, majd az eldönti. Az én elméletem az, hogy ez a +-25% intervallum középértékétõl vannak eltérések, bizonyos esetekben, mondjuk ha a játékos teljesít bizonyos feltételeket.
A véletlenszám generátor mûködését pedig le tudod mérni az általa generált értékek hatásának megfigyelésével.
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
pedal to the metal...
virkir, te meg azért szívsz, mert biztos az M betûs alakulatra szavaztál, feltéve ha elérted már azt a kort (ne hozzunk ide politikát).
Eléggé felbacott ma megint a játék.
Ha megdöglök az elsõ percben bukó.
Ha kiosztok 4k sebzést bukó.
Már a csirkevéren kívül kipróbáltam mindent de majd 1,8k átlagsebzés meg 1,7 kill arány mellet valami 20-25%-nél járok.
Egyszerûen siralmas.
Egyébként egyetértünk.
Akkor szóljál már annak a retkes Wg-nek, hogy állítsák már át a szopókapcsólómat mert két hete prémiumos vagyok aztán semmivel nem lövök kevesebb nullást.
Helló...
Ja meg a trafikbiznisz is puszta véletlen úgy ahogy.
Komán mennyi idõs vagy te? Nem az F-betûs pártra szavaztál legutóbb ha egyáltalán elérted már azt a kort?
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Szerintem még ennyire sem drámai a helyzet! Abban bizos vagyok, hogy nincs "beragadó mm", sem "átkozott tank", egész egyszerüen random 30 ember és random +-25% szórás...