World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Állítólag valamikor jönnek majd spanyol tankok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.24. 08:17:58
Volt azért már részem pár jellemformáló T8 grindben, de ez az AMX 65t szerintem viszi a prímet. Ennél tényleg érződik, hogy úgy csinálták meg, hogy free XP-t kelljen váltanod, ha nem akarod direkt szívatni magad. 23 csata után 43% win rate, 830 átlagsebzés.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2021.05.24. 04:26:47
Valamire adták.
Pocsék az ágyúja,a tornyán van egy cseszett nagy kupola amit bármi röhögve belő.Hátul van az ágyúja gondolom azért olyan szar,nem nagyon lehet vele lefelé lőni.Egyébként meg ha artyval látod lődd a tornyát,az nagyon érzékeny és gyönge.
Na és szemből a hasát is simán át lövik.
Városi pályán be forgatva ha elrejti a gáz részeket jó,de nyílt területen nagyon gyorsan megeszik.Löwe jobb.
Vagy csak idióták vették meg eddig.
T34-85M és M4A1 FL10 is megeszi szemből alap lőszerrel.
Csak T6 tankkal volt hozzá szerencsém.
Kb 25 másodperc mire az 5 lőszert kilövi,utána 36 másodperc mire betáraz.
Somua az 5 lőszert 10 másodperc alatt kitárazza és ugyanennyi idő alatt vissza is tölt.
A 185 pen tényleg brutál rossz.
Na és állítólag marhára lomha.
Vagy várjak vele?
Szánalmas töltésidő autoloader létére, valószínűleg fos mozgékonyság, fos pontosság, de legalább fos pen is. Ráadásul csak 30 lövésnyi ammo, ami azért 320-as alfa mellett nem egy életbiztosítás. Páncélzat terén egyedül a tornya kemény, de azon meg ott világít a tipik amerikai tumor, úgyhogy valószínűleg hulldownozással is csak lábon lövi magát vele az ember.
Erre azért bőven ráfér a buff, mielőtt kihozzák élesre. Kár, mert egyébként jól néz ki.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: TeeKillah, 2021.05.22. 20:31:38
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
Végső soron nekem mindig csak használat közben alakul ki, hogy mennyire jön be egy tank, stat alapján a Mutz is jónak tűnt, aztán mégis utáltam, a Progettóval sem túlzottan szeretek játszani, pedig az aztán végképp a T8 prémek Szent Gráljaként van emlegetve. Ehhez képest a T-34-3, amit anno csak szitokszóként emlegettek, egyik nagy kedvencem volt.
Meg amúgy is med,med nem az én műfajom.
Ami vicc mert kezdőként az volt a kedvencem.Az első nagy tankom med volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.22. 19:23:27
#416915: ezek nem kapnak buffot, hanem nerfet a HE lőszerük, illetve változó, mert a Typenak növelik a HE penjét, de vszeg még így is kaki lesz a módosítások bevezetése után. A T49 a nagy lövegére kap buffot, jobb célzásidő meg pontosság.
Egyébként nektek mi a véleményetek erről a Kampfpanzer 07 RH-ról? 60-70%-nál érdemes lehet megvenni? OP lesz ez randomra? Most az SH-t hagyjuk. Én személy szerinte nem találom túl jó tanknak, a DPM tényleg beteg, de a nagyon alacsony alfa meg lőszer sebesség miatt sztem a mindennapi randomban nem lesz olyan jó, ahol inkább a trade meg az alfa számít. Sok esetben inkább nem fogja tudni kihasználni a DPM-t és a snipeolás sem lesz vele könnyű. Meg az az AP átütés... Megnéztem Tankelit meg Scheff vidijét a tankról és ők nagyon jónak tartják, Scheff egyenesen el van tőle ájulva, h jobb, mint a Progetto, de pl. azok a csaták, amiket bemutattak egyáltalán nem voltak élet szagúak/átlagos random csaták. Mondjuk, ha csak a statot nézzük, akkor a boroskóla sem nagy szám, aztán az egyik legjobb T8 prém lett belőle, persze annak másabb a tűzereje, mint ennek a német papírnehezék csodának.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Első csata.
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: M4A1 FL 10
Szerzett tapasztalat: 2 976 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 7
Szerzett kredit: 35 240
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kiváló Lövész, Elit lövész, Oskin medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
T7 csata volt.
Lehet van több is csak elfelejtettem.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.21. 20:12:12
T9-10 csatában spotolok,szépen fel spotoltam egy csomó tankot,spot sebzés szinte semmi,még egy kört csinálok újra spotolok,de megint lófing sebzés,közben cseten meg megy a hiszti,vissza fordultam a bázis felé,a bázis mellett jobb oldalt a bokorban char future meg amx 30b lövi egymást és lökdösik egymást.<#wilting>#wilting>
Hülye amx több mint 20 lövést leadott rá a csata jelentés szerint.
Ilyen hülyékkel hogy lehet játszani?
Egyedül a tornya az ami keményebb,a hull olyan papír mint a fene.
A T49 meg közben buffot kap.<#szeret>#szeret>
Célzás,sebzés,szűkülés. Satubbi.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: HerrWolf, 2021.05.21. 08:16:25
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Legalább is a neve valami ilyesmi volt.
T110E3-nak az oldalát mutatta,azt hitte ha az orrom előtt jobbra balra mozog nem találom el.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/150984-myreplaysru-convert-your-replay-into-a-youtube-video/
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf
Járművek: Object 263
Szerzett tapasztalat: 2 568 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 22
Szerzett kredit: 87 340
Csatában elért kitüntetések: 1 Kiválóság jele, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Obj 263-ban a gold ezerszer szarabb mint sima szerintem.
Teljes mértékben a WG tehet róla, hiszen eddig public peeringet használt a Deutsche Telekom irányába, és ebből adódott a probléma. Érdekességképpen amióta panaszkodnak a Vodás felhasználók, azóta a Telekomosoknak megjavult. <#nevetes1>#nevetes1> Úgy gondolták, hogy most legyen már egy kicsit rossz nekik is. <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Balcsix, 2021.05.17. 03:00:45
Csata: Prokhorovka
Járművek: Panhard EBR 90
Szerzett tapasztalat: 2 783
Kapott Battle Pass pontok: 5
Szerzett kredit: 43 633
Csatában elért kitüntetések: Őrjárat
Megszerzett tartalék készlet: 4 363
Nem igaz,az ellenséget állandóan spotoltam és hiába volt 3 arty összesen 4.5k spot sebzés jött össze,pedig végig folyamatosan spot alatt tartottam őket.
De az összes barom az erdőben cseszte a rezet,vagy főzték babfőzeléket.
Én meg mentem egy a közepéig elég bukónak kinéző, de a végére jól alakuló csatát LIS-sel, Megismeritek a medált a képről? 😉
Egy jó öreg Kolobanov. Volt belőle már 3, de ez a legértékesebb számomra. Régen azért sztem könnyebb volt megszerezni meg jobban is játszottam, de 3 év kihagyás után egy ilyen... igazi nem karácsonyi csoda. Amíg meg nem láttam csata után, le se esett a szitu 😄 Visszanézve a replayt azért az elején, vagyis amíg a hegyen voltam háááát elég szarul játszottam -.- Sok volt a mellé lövés/nem sebzés, ami persze RNG is meg nem jól célzás, de ahogy néztem többször csak forgolódtam, mint fing a fürdőben, nem igazán találtam a helyem vagy hogy hova is kéne mennem 😄 Az az enemy LIS a végén meg vagy cheater modot használt (rombolt tárgyak a minimapon vagy hogy hívják) vagy szimplán volt egy kis esze és tudta honnan fogok jönni 😄
Akartam kérdezni, h vki tud vmi módszert arra, h a replayből hogy lehetne vidit csinálni, vagy vmit ami megmarad frissítés után is? Azért ezt a kört megtartanám 😄 YT-on még mindig fent van egy másik Kolobanov köröm, de akkor vmi mail címre el kellett küldeni a replayt és tök ingyen megcsinálták vidinek és fel is töltötték YT-re. Létezik még ilyesmi dolog?
Kolobanov
Mi nyertünk és nem vesztettünk.
De akkor miért gondoltam?
Mert volt a csatában egy megfontoltan és okosan játszó T10 TD meg két arty szembe egy idióta őrült T9 olasz heavyvel.
Aki minő meglepő én voltam.<#idiota>#idiota>
T110E3 nem tudott eltalálni én meg roham van wazze stílusban menet közben szinte nulla célzással szemből kiszedtem,minden lövés bement.Ő nem talált el én igen,az artyk nem találtak el.A mi artynk meg a T110E3-at szépen telibe kapta.Mert sajna 3-3 arty volt,ami miatt be is voltam tojva,de hiába,nulla sebzést kaptam tőlük,egyik sem talált el.
Rohadt gyorsan 15-2-re nyertünk.Olyan volt mintha a hülye progetto-mat egy védőpajzs védte volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.11. 16:19:51
Én T110E3-al simát lőttem,szerintem abban a tankban a gold szarabb mint a sima.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.11. 12:39:56
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2021.05.11. 12:24:21
Győzelem!
Csata: Live Oaks
Járművek: IS-2
Szerzett tapasztalat: 6 261 (x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 50 697
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Radley-Walters medál, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
A többiek csak lestek.Nyolc kill,majdnem meg lett a 9 is ,de arty be nyúlta.
A végén már goldot kellett használnom,a sima lőszer elfogyott.<#vigyor>#vigyor>
De a cset tetszett a legjobban.
T110E3-al voltam,mentem előre a városban,valahonnan lőtt engem egy Obj705A,nem láttam honnan,de a lövés irányába eleresztettem egy lövést,erre kinyiffant egy 703 II.<#vigyor>#vigyor>
Őt sem láttam.
U.i.: Thx a VPN-es ötletért, lement 50-re a ping holland szerveren keresztül. Faking Vodafone, fix your shit plz.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2021.05.10. 17:31:21
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem egy csomószor próbálkoztak ezzel mikor húztam Jagdtiger JpzE100-at.
Sosem értettem miért a hátsójukkal támadnak.
Egyébként tegnap boroskóla seggéről úgy lepattant T110E3 lövése mint a fene.
Én meg szidtam a jó édes anyját.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.10. 13:46:26
Vajon az Lt duónak mi lehetett a terve?
A Skorpiora miért seggel tolattál fel,az valami taktikai elem volt?
Grat amúgy!<#eljen>#eljen>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"