418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    T8 megvan,még nem tudtam le duplázni.
    Állandóan szarabbál szarabb csatákat megyek.
    T9-tól van asszem táras ágyú.
    Egyébként T25 legénysége nem megy bele.Csak részben.
  • yossarianHUN
    Igen, XP kell a szintekhez, a profibbak már hetek óta gyűjtik a prém tankokon is, én persze elfelejtettem lekapcsolni a legénységi XP turbózót.

Az új cseh prém heavyt megvette valakit? Jól néz ki, de nagyon nem győzött meg a statjaival. Kukibébi persze szétajnározta, de bounty felszerelésekkel, prém fogyócikkel és goldot fosva naná, hogy jó.
  • joe662
    Véletlenül mentem egy random csatát 1357el,amugy nem játszok már pár éve, csak néha, én lőttem 1k-t,és 7en nullaztak a csapatomban:-DD
  • suba53
    Nem igazán értem ezt a harctéri módosítás dolgot. Minden tankom elit státuszú, de úgy tűnik még egy zsák XP kellene mindegyikhez a módosítási funkciókhoz. Most kapcsoljam ki a legénység fejlesztést, hogy ismét kezdjen gyűlni a tankokra az XP?
    Vagy úgy vannak vele, hogy az új legénységi metódus úgy is értelmetlenné teszi, és inkább a módosításokra hajtson az ember?
  • Plata
    Fjords-on megint úszkáltak a csapattársak.
    T9 és T8 úgy gondolta búvárkodik.
    Egyébként a hülyeség ragadós,úgy nézett ki vesztünk ezért bele ronygoltam tök gázzal az ellenséges hordába.
    T110E4-et találtam telibe.
    Győzelem!
    Csata: Mannerheim-vonal
    Járművek: CS-59
    Szerzett tapasztalat: 2 844 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 7
    Szerzett kredit: 34 787
    Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Kaszás, Lehväslaiho medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Megszerzett tartalék készlet: 3 479
  • Plata
    Nekem 149 leszerelő készletem van még,küldikből.
    Más,nem lehet játszani még mindig.
    Mai nap legröhejesebb csatája az volt mikor fisherman bay-en T8-10 csatában mentünk páran a városba,heavyk meg td is.
    Maus akinek olyan hülye skinje volt aminek a tetején van légvédelmi anyám kínja is,fogta magát belökte három csapattársunkat a vízbe majd maga is utánuk ment.
    Azt hittem hogy rosszul látok én előre mentem és vártam jöjjenek utánam és segítsenek,erre gyökér maus ámokfutást rendezett.Na persze egyedül maradtam nagyobb tankok ellen.
    Reportoltam a gyökeret,de nem tudom foglalkoznak-e vele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.09. 12:51:41
  • suba53
    Már minden leszerelésért fizetni kell. Vagy 10 arany, vagy egy leszerelő jegy az ára.
    Amit hébe-hóba osztogatnak, meg napi küldikkel lehet szerezni. Az kvázi ingyen van.
  • Plata
    Mióta az új modulok vannak.
  • haflac
    Valaki mondja már el nekem, hogy az álcaháló levételéért mióta kell fizetni? Az régen tök ingyen volt.
  • Maala
    Lövésért max CWn és advanceon automata bannol, randomban, etc már nincs csapatsebzés.

Physics abuse-ért egyből megy a ban, nem is szoktam visszaadni, csak odébb megyek, és csata után egyből jelentem az eu honlapon keresztül. Rankeden a legjobb, ott azért szokott menni a lökdösődés. ;)
  • Plata
    Gondoltam ma felnézek WoT-ba.
    T8-10 csata,indulás után négyen meghalnak egyből,az egyik Top tankunk meg három barom egyszerűen elnézték a dolgot és azt hitték ez a World of warships,mert úszni mentek.
    Onnan már ment a csata a lecsóba.Főleg mert a maradék banda mind egy oldalon ment majdnem,ketten próbáltuk meg védeni a másik oldalt.
    Kép.
  • Plata
    Én már pár napja nem léptem fel,sajna így nem haladok a pass-al,de iszonyú sok az állat.
    Egyébként engem is próbáltak tolni,de nem jött össze
    CS-59-el voltam és egy hülye Progetto 54 próbált lökdösni meg eltolni,de kiderült a progettó kevés hozzá,majdnem fejre állítottam,attól észhez tért és elhúzott.Vicces hogy med tank erősebb mint egy heavy.
  • Balcsix #417257
    Lökdösődésért, csapattárs folyamatos blokkolásért/lövésért szeretnek bannolni (jogosan). Annyi, hogy kell nyitni egy ticketet, és küldeni a replayt a WG-nek. A játékbeli reportokkal ahogy észrevettem nem nagyon foglalkoznak, maximum ha összejön az emberre x darab adott report, akkor automatikusan kapja a büntit bot által.
  • lammaer
    Mióta reagálnak ilyen gyorsan a reportra?
  • xotyi
    Tegnap nem tudom mi volt,én már kínomban röhögtem,hogy 20 csatából csak 3 volt az amit nem +2 tierben töltöttem, de legalább a Panther 2 grind befejeződött,56% winrateröl 40%-re estem vissza a grind alatt LTG szintén zenész, egyre jobb lesz ez a World of Tank Tuning, szinte már minden gyorsabb mint egy régi vágású light. Az új fícsör meg az esti lag + EBR kombó, amúgy is lehetetlen eltalálni a kerekes szarokat de így meg aztán. Most egy csomó 9es grind várna rám, E50 , M103,T54E1, Type 61, Obj 430, BC 25 AP ,STRV 103 sok sok szabad XP és türelem kéne. :D
  • popey8
    Tegnap banoltak 3 napra... E50M-el mentem és egy retard Renegade bejött elém lövés közben. Aztán elkezdtem kicsit tologatni :D Ott hagyom, erre jön és ő is elkezd tologatni, onnantól meg eldurrant az agyam és nem hagytam békén csata végéig. Jött oda a kis barátja STA2-vel, de nem tudtak eltolni :D Ok, h én is tologattam őt, h ne legyen agyhalott, legközelebb figyeljen és ne jöjjön be elém vagy más elé vakon, meg hagyjon békén egy T10-est harcolni T8 csatában, de mégis én kapok 3 nap bant, mert ő agyhalott retard és pofátlanul belemegy csövembe lövés előtt? Azért ez tényleg röhejes a WG-től. Pedig ki sem toltam az ellen elé :D
  • Plata
    Jelenleg nem lehet játszani,tényleg agyhalott hordák vannak.
  • tothgyorgy
    Tegnap 7 csatát mentem a kis karakteremmel. 7 vereség. A fő karakterrel 7 csata, 6 vereség. Tényleg hülye vagyok, hogy nem törlöm le. Mondjuk a kláncsaták jók. Ha nem lennék klántag, biztos uninstall let volna már.
  • suba53
    Mázlid volt, hogy nyuszik voltak, és egyik sem mert lerongyolni a dombról.
    Ilyenkor ha egy vagy kettő feláldozza magát, sima nyerő. De sokszor láttam már hasonlót, mindegyik a másikra vár, hogy majd valaki kikaparja a gesztenyét, és közben simán letelik az idő. A vége felé meg egymást anyázzák.
  • Alanw
    Replayt megnéznék ;-)
  • Plata
    Meglátszik hogy nyár van.
    Győzelem!
    Csata: Kharkov
    Járművek: AE Phase I
    Szerzett tapasztalat: 1 548 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 15
    Szerzett kredit: 22 466
    Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x2), Kézi tűzoltókészülék (x1)
    Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x1)
    Be foglaltam úgy a bázist fél hp-val hogy a fél ellenséges csapat T9-10 tankok tőlem kétszáz háromszáz méterre a dombon kempeltek.Az ellenség bázisán van egy bucka az mögé beállva be foglaltam a bázist,ott rohadt előttem a fél bagázs,lőtték a buckát,többször el találták a tornyom is,de nem ütötték be.Mikor már tíz másodperc volt hátra akkor mert két barom elindulni felém,addig egyik sem,pedig ha hat barom megindul és rám jön,simán megszívom.
    M60,Kranvagen,E50M,Leopard PTA is volt,meg a rosseb tudja mi még,ezek lepattantak rólam így tudom.
  • Plata
    Ma reggel nagyon szarakodik Eu2.
    Irtózatos lagok vannak,mentem EBR-el egy csatát,hogy le duplázzam,erre a csatában irtózatosan rossz volt vele,lassan reagált a lag miatt.
    Végül meg is haltam az irányíthatatlan járgány miatt,néha a pingem felment 300-500 körülire.
    Kiléptem csatából mentem progettóval is egyet,az is lagos volt ,de azért más egy heavyvel mint egy 80-al robogó vacakkal.
    Na mindegy nyertünk progettóval és nézem hogy hol van EBR csatajelentése,de sehol.nincs,mentem még egy kört progettóval.
    Újra kint vagyok garázsban de nincs sehol az EBR jelentése,csak két Progettó csata jelentése van meg,az EBR sehol,az összesítésben ott van hogy 3 csatát mentem.De jelentés csak 2 van.Elvileg nyertem EBR-el is mert le jött róla a napi dupla csillaga.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.25. 10:05:00
  • Plata
    De hogy,csak egy tárat rá eresztettem meg még egyet mert nagyon nyomult.
  • Malarki
    Azt ne mond hogy a kilences Progetton a négy lövéses ágyút használod mert rögtön falnak megyek :D
  • Plata
    Progetto 66-al szembe találkoztam egy Kranvagennel,szemből négy lövésből három át vitte.Úgy hogy auto aim-al lőttem mert közben én vonultam vissza a domb mögé.
    Másik Is6B-vel farba lőttem egy Progetto 46-ot és meghalt,kevés Hp-ja volt.82 sebzést vittem be neki.De a jelentés szerint az ágyúját is kilőttem.
    Na de basszus,full hátsón lőttem,nem tornyon.
  • lammaer
    Ezt a kijelentést mire alapozod?
    Van valami megbizható statisztikád a WOT bevételeiről?
  • Balcsix #417243
    Leélte már fénykorát a WoT az biztos, de azért én ezt nem nevezném döglődésnek. :D
  • Plata
    Találkoztam egy ritka hülye char future-al.Magyar volt,egész végig a bázis mögötti bokorban dekkolt három TD-vel meg két heavyvel.
    Jah és ugatott mert az arty lőtte őket.Hogy arrébb menjen vagy segítsen az a briliáns agyában meg sem fordult.
    Kép.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.23. 11:09:31
  • Plata
    Na és ne felejtsd azt sem hogy jó ha még félévig él.
    Az is elhangzott párszor.
  • lammaer
    "Döglődik ez a ló." - jah, minden negyedévben ezt be kell írnia valakinek, cirka 2010 óta.... ;)

• Plata
    Sok idő után egy küldi miatt újra elővettem M40-et,mentem vele egy rossz csatát,mert a csapat tényleg nulla volt.
    Nem tudtam sokat sebezni mert az ellenség simán bejött bal oldalt,mindenki egy oldalon ment.
    De kaptam 1800 sebzésre két kiválóság jelét.
    Vereség
    Csata: Empire's Border
    Járművek: M40/M43
    Szerzett tapasztalat: 441
    Kapott Battle Pass pontok: 5
    Szerzett kredit: 18 577
    Csatában elért kitüntetések: 2 Kiválóság jele
  • yossarianHUN
    A játékosbázis zöme mindig is amőba szinten mozgott, ez már évekkel ezelőtt se ölte meg a játékot, nem hiszem, hogy most meg fogja, akkor már inkább az elborult MM (sok light meg arty egy csatában). Azzal amúgy teljesen egyetértek, hogy a vesztes csapatban is honorálhatná a játék a teljesítményt, én mondjuk kapásból a vesztes csapat 3 legjobb játékosának győzelemnek megfelelő XP-t adnék.
  • AJensen
    Tankelit lényegében elmondja ezt a hanyatlást, csak kissé burkoltan.
    Döglődik ez a ló. A játékosszám fogyása, és az irdatlan mennyiségű prémcuccok folyamatos arcba tolása jelzi, hogy nem sok jóra számíthat senki.
    3-5 perces csaták, amik rendre adják a percenként sorsolt szisztémát. Megy a bot, kilövik, majd a köv. és a köv. aztán már 0-5 az állás, onnan még pár lövés, és mehetsz a garázsba vissza szégyenkezve.
    Volt olyan csatám, ahol 4k plusz sebzés, a csapat legalja top tier tankok 0 v 300 dmg. Ez már nem változik, max rosszabb lesz. Látom a debileket az elején már néha rányomok a csata elhagyásra. Erre nem vesztegetem az időm. Főleg, ha a játék vesztes oldalon cseszik honorálni a fáradságos munkát.
  • popey8
    #417232 Én nem néztem ilyen 1000 csatás statot most, de pár hónapja nekem is ez volt. WR arányosan elég nagyot zuhant, igaz 3 év kihagyás itt is megvolt, de ez nem magyarázat, max az elején. Még mindig (hetente 1-2 nap) kapom a 33% napi WR-t, ma ez eddig 9 csatából van meg. Tavaly márciusban 55 félről, elejéről indultam, most van 54,34 THX WG

WN8 folyamatosan kínlódik, esik aztán felmegy, utána csökken és így tovább, de hosszútávon azaz tavaly márc óta vmi 100 WN8-at buktam, ha jól emlékszem. Igaz pont mikor visszatértem, akkor gondoltam kihúzom a maradék ágakat... bad idea :D Már tudom miért voltak azok abba hagyva :D Japán heavy, francia nem táras heavy, angol light ág stb. és ugye stock tankokkal is toltam, úgyh igazából nem meglepő ez a csökkenés :D Meg most már nagyrészt T10-ben játszok és úgy látszik ott nem tudom teljesen azt a szintet hozni, mint T8-ban.

Szerk.: vmiért nekem nem működik a válasz feature
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.07.22. 18:32:31
  • besti
    Nem tudom mit akartak, de kaptam 1 millió kreditet a Progettóért.
    Receipt
    Date: 2021. 07. 22. 12:53:04
    Credits added: 1 000 000
    Compensation for Progetto M35 mod. 46 credits 1 000 000

Annyi 8as prém van még amit adhatnának, de meg sem nézik mi van neked.
    Így van 2db T26E5 is, mert az eltérő festés miatt külön tanknak számítanak.

Egyébként nagyvonalú ajándék lenne, de így hogy 91 helyett van 92 millióm...
    Utoljára szerkesztette: besti, 2021.07.22. 12:58:34
  • Plata
    Csak bérletbe,egy hónapra.
  • besti
    Ezt nem értem, ilyeneket osztogatnak évfordulós ajándéknak?

http://kepkezelo.com/images/q3fwszrlucp0kvnoi6db.jpg

Most kapok egy progettót? De már ezer éve megvan, nem értem.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2021.07.22. 12:08:49
  • xotyi
    Nem csak nálad, az elmúlt 1000 csata átlaga 48.56% WR az eddigi 20.9e csata átlaga 53.66% , oké,hogy kb 3 évet kihagytam és rengeteg dolog változott,de most akkor vagy én lettem ennyivel szarabb, vagy más mindenki ennyivel jobb. Lehet kéne pár "meta" tankot szereznem, de még a tech-tree tankokkal is le vagyok maradva.
  • Plata
    Bakker,kifogytam alap lőszerből 60TP-vel.
    Győzelem!
    Csata: Abbey
    Járművek: 60TP Lewandowskiego
    Szerzett tapasztalat: 8 905
    Kapott Battle Pass pontok: 32
    Megszerzett kötvények: 7
    Szerzett kredit: 50 269
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
    Volt három arty,ami nem volt rossz,így be tudtam támadni az ellenséges bázist,olyan szép arty támogatást kaptam.
    Poén hogy gold noobok nem tudtak kilőni.

Ó bakker,miért nem megy a spoileres képberakás?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.20. 10:31:30
  • yossarianHUN
    Csapattársaim in a nutshell