World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon homlokegyenest harcolós tank, ahogy az papíron is egyből látszik, az eleje erős, de az oldala rettentő sebezhető mind a test, mind a torony esetében. Jó magas és puha, szaftos célpont oldalról. Emiatt sidescrapelni sem nagyon lehet vele és körülményes a sarkok mögül kikukkantás városi harcban. Az artyk megeszik HE-vel, rá se bajszintva az advanced spall linerre. A lánctalpak túllógása elöl elég nagy, ezért könnyen leláncolnak és sebeznek, mielőtt kigurulnál a sarok mögül. Türelmes, megfontolt játékot igényel.
Hulldownban alapvetően nem erős a tumorjai miatt, de elég jó a gundepje olyan helyzetekhez, amikor egy magaslati pontról kell lenézni, ilyenkor meg megfelelő szög esetén nem látszanak a puklik és akkor tényleg csak az artytól kell félni.
Összességében élvezhető, teljesen más játékstílust igényel, mint egy amerikai vagy szovjet heavy, alapvetően supportként használom, de adott esetben brawlernek is be tud állni, mondjuk ehhez lehet, jobb üzlet a 470 alfás ágyú a nagyobb visszatartó erő miatt, ha az ember nem bánja az alacsonyabb átütést.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2021.06.03. 09:10:17
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2021.06.03. 04:41:52
Ha olyat látok szembe és nagy kaliberű ágyúval vagyok,egyből megküldöm he-vel.
Bár gondolom He rework után nem.
Ez a hülye normalizáció még mindig benne van a játékban? Igazán megszabadulhatnának tőle, teljesen ellentétes a valósággal.
#416980 azzal az OP döggel mindenki megszenved, nyugi, néztem több streamet, ahol elmondták a gyenge pontot... ami annyira nem az :D a kupola ofc meg a front felső része, de persze az utóbbit csak magas pennel, picit magasabbról és általában a heat viszi át biztonsággal, apcr a nagyobb normalizáció miatt többségében pattanni fog, hiába a 300+ átütés
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nekem is nagyon hasonló volt a szitu, jó ideje nem játszottam a játékkal nagyobb mennyiséget, aztán gondoltam, nézzünk egy ágat, amivel még nincs tapasztalatom. Hát a 65t-től aztán kaptam a WoT élményt csőstül...
A 9-es még nagyon friss nekem, kell vele még tapasztalat, de legalább már most sokkal használhatóbbnak tűnik, mint a nyolcas. Viszont igen, biztos nem lesz olyan biztonságos hulldown tank, mint a jó öreg T29 széria, ez már most látszik. A tízesre kíváncsi leszek (ha meglesz valaha), a 60TP-vel a mai napi nem nagyon találjuk a közös hangot.
Az AMX65t-t ne is emlegesd nekem. Pont mikor visszatértem 3 év után, akkor kezdtem el grindelni, hááát azt hittem eret vágok minden csata után. Akkora egy fos tankot... életem legkeservesebb T8 grindje volt- dettó :D Vetekszik vele a T8-as TVP med, azzal nem tudtam még ennyire mit kezdeni, de a T10 TVP miatt megértem, nagyon szeretem.
A T9-es francia heavy meg állítólag nagyon OP, de nekem vhogy nem ment vele igazán, azt az elcseszett nagy kupolát mindenki IS célozta és el is találták folyton. Alig tudtam vele hull downozni normálisan, de am szerettem. T10 is jó, de kb. ugyanez a koncepció :D
Elég semmilyen volt,de nem is az volt a lényeg,ostrom módban tolattam és rámentem valami kis szarra.Ettől a tank olyan hülyén felágaskodott hogy elröhögtem magam.Sajnos elfelejtettem lefényképezni,de nevetséges magasra felemelte a seggét,az ágyú csöve meg majdnem a földben és úgy ment egész addig míg át nem váltottam,sajnos nem tudtam szándékosan megismételni.
Klassz,nekem is megvan a P44.Megtartottam.
Egyik böngésző sem.

Nem is rossz ez a Pantera, ha top tanknak rakja.
Győzelem!
Csata: Tundra
Járművek: T30
Szerzett tapasztalat: 2 553 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 7
Szerzett kredit: 33 378
Csatában elért kitüntetések: Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kézi tűzoltókészülék (x1), Kis javító készlet (x1)
Majdnem meg lett a Top Gun is.Csak a láncom sérült volt és lassú voltam,így lemaradtam a hatodikról.
T10 csata volt sok T8-al.
Mind a három havi tank ágon a garázsban van a T8 tank.
Panther 2,Udes,Amx.
Régen nem volt t10 tankom mert sosem játszottam velük.
Most meg ott rohad sok T10 de nem tudom minek.
Na és folyton akarok újat.
De minek azt nem tudom.
Max annyit tud tenni hogy a bázis mögötti bokorból lövöldözik vagy kamikaze módjára öngyilkos lesz.
Esetleg beszédül a tóba.Tegnap olyan is volt.
Obj 268-al,ami tényleg tökre bejön nekem már rammolva is öltem.
Most meg minden csatában van 2-3 az ellenségnél ebből a hülye kerekfejű tankból.
Egész jó T10 tankokkal játszani most,ma is voltam csatában ahol ész nélkül neki jöttek a T10 tankomnak.
Desmodromic: Tankelit most épp a 277-el tolja Twitchen, nézz rá ha van időd vagy majd vissza is tudod nézni.
Egyébként meg cseszettül papír.Ha olyan küldi van hogy csinálj 15 kritikus sebzést akkor ha van char a csatában tuti rá vadászok,mert azzal hamar megvan.Egyébként meg érdemes körözni körülötte,még heavyvel is le lehet körözni a tornyát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.31. 14:28:24
Object 777 már megvan,a char future meg ritka szar,az nem kell.
9 tokent tudok most kiszedni, de a 9 pontosok közül nem tudok dönteni, úgyhogy még lövöldözök egy kicsit az év hátralévő részében. :)
Felmentem az anyahajóra és onnan,1 lövés 1 kill.<#vigyor>#vigyor>

A tízes meg a turbóval meglepetéseket is tud okozni.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A garázsban azt írja hogy az álló jármű álcája 31.28% na és a mozgó jármű álcája is 31.28%.
Normális ez?
Td-knél néztem,de az álca ott nagyobb állónál mint mozgónál.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.27. 10:58:08
Progettót megkaptam egy hónapra ingyen,azzal sem jöttem ki.<#vigyor>#vigyor>
Először azt hittem ki lettem dobva,de nem.
De akkor sincs.
Tegnap még szerintem volt,mert ment rajta a duma.
Valami nem kerek,barátlista sem elérhető,sem azt nem lehet megnézni hány klán tag online,mert csak egy fogaskerék jön elő azzal hogy kapcsolódás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.26. 11:14:22
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Két csatám volt,az első pár órája,amikor megvettem,de megszívtam az első csatába ahogy be mentem 100 fölé ment a ping majd 800 fölé.
Volt két jó lövésem egyébként lagfeszt úgy hogy öngyilkos lettem.Most újra elindítottam a játékot és nem volt lag.12-35 volt a pingem.
T8-10 csatában megállíthatatlan voltam vele.sima lőszerrel mentem.Egy T10-el ketten megrohamoztuk az ellenség bázisát,útközben három oneshot összejött.<#vigyor>#vigyor>
Lt-432 he lőszerrel tudott sebezni belém 42-t,én meg cserébe úgy szájba vágtam hogy elgurultak a golyóscsapágyai.<#vigyor>#vigyor>
Nagyon klassz Td,senki nem tudott belőni,még másik Obj268 4 sem,szemtől szembe mentünk egymásnak ő goldal én simával,kilőttem.
Su-130 is golddal lőtt,hiába,ha mindig ilyen lenne akkor mesés lenne.
Na és lehet vele repeszteni 50-el is.
Artyt 51-el robogva szűkülés nélkül kikaptam a bázisa mögött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.24. 17:23:27