World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eott
Akit esetleg érdekel és bírja az angolt. Gevlon mai szösszenete érdekes lett. Konteó hívõknek kötelezõ! <#circling>

Edit: a cikk elsõ és második részével teljes a kép.
Gratula! Irigylem a türelmed. De én soha nem tudnék ennyi idõt eltölteni az életembõl egy játékkal. <#love12>

eott
Gratula! Odabasz! <#worship>
Kötéltáncos
Melyik tier6 heavyt javasoljátok elsõ megvételre az M6-ot, vagy a KV-1S-t?

Antimat
Gratulálok!

cyka blyat

Antimat
Ja, már tovább olvastam.

cyka blyat

Antimat
Ez most komoly? Akkor patch után lehet 10-10 arty is egy csatában? Az szuper lesz.

cyka blyat

Wow, erre mi mást lehetne mondani: GG

Ennek az "egyhangú csaták" forgatókönyvnek a 2 tier diffis MM a melegágya, szóval...
Solten
Tovabbi cap allitolag nagyon belekopne a MM matematikai algoritmusaba, pl. hosszu percekig kellene varoban rostokolni. A mostani arty cappal se tul heppik a devek.

Saor Alba

Volt valahol egy okfejtés, hogy miért nem akarnak ilyen cap-eket bevezetni, de nem olvastam el alaposan, mert nagyon hosszú volt. Valami olyasmi a bajuk, hogy ha mondjuk raknának az artira limited, jönne a sírás, hogy tegyenek a TD-re. Ezután akkor már a heavy-kre, majd a medekre, lightokra is. Õk amikor játszottak korábban ilyen MMO-val az lett az eredménye, hogy a csaták nagyon egyformák lettek egy idõ után. Ugyanazok az ellenfelek meccsrõl-meccsre. Õk annak a hívei, hogy nem kell ráerõltetni semmit a MM-re, majd a játékosok saját maguk dinamikusan alakítják azt. Pl. sok lesz az arti -> megszaporodnak a light-ok, stb. Nem tudom ez valóban így mûködik-e, azért sztem elõbb kipróbálhattak volna egy 2-3-as arti hard cap-et...

Az idegesít csak, hogy egyesek a nagyfiút játszák, hogy õk majd kilövik az utolsókat, aztán jól seggbe rúgják õket és a csapat szív miattuk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

prémium

Valaki hozzáértõ tudna nyilatkozni az FV215ökrõl? Heavy/TD.

- Milyen a páncéljuk a tierjükben, melyik tanknál jobb/rosszabb,
- Az ágyú kárpótol-e a mozgékonyságért,
- Elõnyök, hátrányok: most/köv patchben pen csökkentés után (amiket esetleg nem lehet megmondani ránézésre, elképzelésem van róluk, de nem minden mûködik úgy, mint papíron)?

Conqueror / AT-15 jönne a sorban, érdekelne, hogy érdemes-e továbbmenni.
Roger6
Hát én pont az ellenkezõjével találkozom mindig, hiába írom be 10:5-nél hogy no cap, a sok idióta becap-el. És ez sokkal jellemzõbb, mint amit te írsz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Solten
Amugy a celbol nerfelik oket hogy eltoroljek az 5-os limitet 😄 Ruszki logika...

Saor Alba

Üdv! Nemrég ugyanilyet néztem be én is, csökkentett módban csináltam új felhasználói fiókot (abból nem jelentkezik a vírus), majd a Malwarebytes progi legfrissebb ingyenes verziója sikerrel ledarálta a géprõl. Állítólag több verziója is megjelent a. vírusnak, vannak komolyabbak is, de ha mázlid van olyat kaptál mint én, akkor ennek meg kell oldania.
Axon
Gratulálok!

Solten
Omfg. Get a life Jeff! 😊)

Saor Alba

Az igen. Hogy volt ehhez idegrendszered?
Hatalmas teljesítmény, gratulálok !!!

Awa

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

JeffDunham
Kérésedre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

De utálom ezeket a "no cap"-es barmokat! 9:8-as állásnál beírja, a sok birka meg kimegy a körbõl, hogy a barombank meglegyen a harmadik killje. Persze kilövik, és elvesztjük a meccset. Whááá. Simán nyertünk volna, ha foglalnak...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

a tech-tree-rõl is dobhatnál pár képet, ilyet úgysem nagyon fogunk látni :-)

Amcsik (t110-ek, M48) óta sokkal jobban odafigyelnek a balanszra, nem hiszem, hogy nerfelve lesz.
Ezt kihagytam, mert gondoltam egyértelmû, de inkább mégis leírom.
Azt is vedd számításba, hogy a Leo 1 új tank, ezért lényegesen jobb, mint amilyen késõbb lesz. 1-2 hónap múlva "nerfelik", mint általában minden új tankot. E50M már valószínûleg nem lesz változtatva.
El sem tudod képzelni, mennyire.

Szerintem azt az álló amx 1390-et célozta már egy ideje (csak várt, hogy a sajátot ne lõjje el splashel), és olyan kis ívben szállt a lõszer (vagy annyira mellélõtt volna 😄), hogy téged kapott oldalba. Megesik a dolog. Mondjuk elég sok tereptárgyat ledöntöttél+spotoltak, hogy kiszámítse hova kell célozni. 😄
patchaou
Ennyi öröme legyen egész hátralévõ életében.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JeffDunham
Köszönöm. Leginkább célirányos volt. Max napi 1-2 kedvenc kör.
Most a kedvencek jönnek. T110E5, BatChat, Obj 268, Foch155, AMX50B és a kisebbekkel való száguldozás.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Szerintem az ott harcoló tankokat akarta kilõni, mondván van ott úgy is egy csomó. Akit ki akart lõni elment te meg pont akkor értél oda. Artynak nagy mák neked nagy szerencsétlenség. Mindenesetre részvétem 😊

Tono34
Ilyenkor legalább egy Sorry-t beírok, de kiröhögni semmiképpen sem szoktam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ne már megint... Már pár száz oldalon keresztül megrágtuk a témát, ne legyél téma nekromanta!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

bakker.... ez utálom...

amikor egy tank egy helyben áll 2-5-10 másodpercig, akkor ok, lõje szét az arty, de amikor 50-60-el robogok, akkor hogy a pi..ába történik ilyen ?

prém nélkül... <#taps>

Pales27
Ti várjátok már az arty nerfet?

Azt a kutya 7százát nemvagy semmi!Hatalmas gratula <#taps>

WOT nick: tepi1

nemrég...
tudta jól hogy kivagyok amúgy
Ja hónapokkal ezelõtt mi?

mondom h szándékosan le TK-zott engem, de nem fogod fel 😄

amúgy én 17.000 csata után is tudok változtani az effimen meg WN6-omon 😊
igaz csak lassan de felfele megy mind2

virkir <#taps><#taps><#eljen>
szép! akkor akkor most hogyan tovább ?? mivel fogsz játszani ?

eddig hogy toltad, csak szigorúan célirányosan ? vagy mentél néha élvezetes tankkokal is ?(ami cél eléréshez felesleges volt)

Asszem maradok az eredeti tervemnél, és a Leo1 felé haladok tovább.

inkább a szándékos TK-sokkal foglalkozz vagy az effiddel 😄

Erre gondoltam. <#rolleyes>

A T110E5öt is 😊

Sokminden tudja egyhitelni, de hát ezért kapott olyan mozgékonyságot, mint egy elc. Aki tud vele játszani, azt csak véletlenül tudják eltalálni az artyk. Amúgysem frontharcos, 2. vonalról is tökéletesen átlõ mindent és, elég mocorogni, ha villan a sixth sense. Full camo > Repair
Ez mi volt, ha nem szándékos TK? Amõgy meg nem az eff miatt játszom, de 20k csata után az effen változtatni már nem igazán lehet. Bár lehet, hogy a Te farkad az eff miatt dagad, engem más dolgok hoznak izgalomba 😉

mivan? xD
Tudod ami nem megy azt nem kell erõltetni.
Sokkal egyszerûbb, kisebb befektetés grállovagot játszani annak az eredménye meg még nem is számszerûsíthetõ. xD

Bocs, de erre én is csak ezt tudom mondani rád:

"Gyerek korában komp akart lenni, de nem komplett."

Még, ha téged célzott volna, esetleg inzultál, vagy nem hagy játszani, akkor megérteném, talán. De csak így hátbalõni... itt dobálozhatsz az eff értékeddel, de az értelmi színted max a wn6 szinted felével ér fel. A vérvörös babuinok sem lõnek hátba artyval, ha nincs a közelben ellenfél. És akkor ezt még le is screeneled és felteszed fórumra. <#gonosz3><#ejnye1>

Na mind1, lehet lesz, aki szerint "vicces", hogy értelme is legyen a megosztásnak. De azért megnézném azt az embert is. <#fejvakaras>
nem tudom mit problémázol te ezen ennyit 😄
inkább a szándékos TK-sokkal foglalkozz vagy az effiddel 😄
Amúgy meg klántársnak is megmondom ugyanezt, ez "klánállástól" független balfaszság volt.