World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hawken
Amúgy vannak olyan pályák amiket nem használ most a játék?
Például hónapok óta nem láttam a serene coast erlenberg, komarin meg a south coast pályákat

Kellenek olyan palyak ahol a felderitok is elemukben lehetnek. Alig van ilyen palya
Widepark nem is lenne rossz ha mindkét oldalról azonnal felspotolódnának artyk, és nem csak 1ik oldalt lennének nyílt mezõn.
Ha õk nincsenek egész jól elszórakozok középen.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Fentrõl meddel még ok is, mert akkor lemegyek a völgybe aztán oldalt a kis úton fel. Heavy-vel maradt a hágó vagy mi, de ott meg szétlõnek az artyk.
A másik oldal viszont nagyon pudvás, sehova se lehet menni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

widepark sztem nem olyan rossz. Amit nagyon szeretek az az abbey
Itt van még egy o/
El haluffal meg én vagyok jól meg, amióta medezek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

hawken
Na én nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de volt két hónap prémium számlám, és sikerült növelni a winratet. Hétfõn lejárt a prém, azóta kb 70 százalék a vesztes meccsek száma.
Természetesen nem hiszem hogy direkt szopóágra tett volna a gém, de akkor hirtelen miért változott meg ilyen drasztikusan a win/loss arány?

Abban egyetértünk.
Port megint csak borzalom északi oldalról.
Widepark ismét, mivel délen az artyk védett helyen kezdenek.
Francért nem csinálnak még több Himmelsdorfot?

igen proho, meg malinovka heavyvel kínszenvedés, viszont amx13-90el nagyon jó
Nekem is tetszik az új pálya, pont azért amiket leírtál.

Redshire vagy mi az isten meg tényleg borzalom, hihetetlenül rühellem. A másik meg a Highway, na az is borzalom. A Port nem olyan rossz, a vagonok között jókat lehet mókázni. Na meg az örök talány az El Halluf. Ez mégis hogy lehet még mindig bent? Még nem láttam olyan embert akinek az tetszett volna.

Na campinovkát biza simán kivehetnék, nem sajnálnám...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

2. nekem is bejön, ha van map amit utálok az prohorovka fölég heavyvel.

Wot: Totti93

én szerintem a red shire kritikán aluli, meg a port vagy mi az a vasutas autópályás.
Fura ez a játék. Az egyik meccsen akár hová lövök a KV-nak, pattog (hátulról is, még a tornya hátuljáról is)-vereség.
Rögtön a következõ meccsen simán kilõttem messzirõl elõlrõl, még a szög sem volt elõnyös - nyertünk.

Lehet ebben a cikkben valami, mert azért elég sokszor érzõdik, hogy pár nagyon jó meccs után valami iszonyatos szopóágra tesz a játék.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ok 1.
Elfogadom.
De tuti nem tudsz még 20 embert mondani akinek tetszik! <#nevetes1>

itt az elsõ, sztem marha jó az új pálya. Medekkel kerülõ útra, heavykkel meg hatalmasat lehet fightolni a szorosban. Viszonylag artyvédett is. 😄
De csuka tank ez a T32 <#banplz>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Nem szoktam replayeket feltölteni, de ezt szerintem megéri megnézni. Nem sikerült lehozni, de jó kör volt.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Nem hiszem el, hogy valaki az mellett kampányol, hogy jó volt a régi rendszer, vagy hogy el kellene törölni az artyk korlátozását.
Nekem a mostani 100x jobban tetszik. (jó, én nem is vagyok pro. Max a Kv5ömnek volt jó a régi rendszer)
Sõt tovább megyek!!!
Artyk max 3! Lightokat megint csak korlátozni, vagy legalább balanszolná õket az MM.
+ ha volnának kedvesek megoldani azt a problémát, hogy 1000 várakozó játékosnál csak olyan meccset tud összedobni a gép, ahol egyik csapatban 2-3-mal több tank van tier pluszban, és ezt nem 5ös lightokkal kompenzálná a másik oldalon annak is nagyon örülnék.
WatThundereknek meg van egy kis esze, akkor rögtön olyan tankos játékot dobank ki, ami felhasználóbarátabb. (pl: új kínai pálya. Nem találkoztam még olyannal akinek tetszene. WG leközölte, hogy a játékosok nagy részének tetszik és ennek örülnek.)
Wg azonnal befosna félelmében, és akkor lehet elgondolkozna azon, hogy ezeket a dolgokat amik miatt sírunk nem hétvégi eventettel próbálnák meg orvosolni.

Még KV3-al...de mondjuk Panzer IV-el berakott egy ilyen csatába:
IS4, IS4, Vk45, IS3, T32, TigerII, TigerII, ISU-152, Jagdtiger, Tiger, KV3, M6, KV-1, S-51, Hummel.

És voltak ilyen szintû csaták akkoriban. Fú...régi szép idõk

A kezdetekben valóban így volt, de szépen lassan egyre több magas tieres tnak lett kigrindelve és játszhatatlan lett. Igazából nem véletlen, hogy változtattak rajta. Amúgy én akkor tértem rá a medekre, mert azokkal flankeléssel lehetet sebezni tankokat. Pl KV-3 botrány volt, azzal volt az egyik legszarabb statom (mondjuk nem csoda, konstans tier10ben). Mondjuk legalább arra jó volt, hogy rászoktam a medekre, amiket a mai napig a legjobban szeretek.
Továbbra sincs senki, aki megosztaná a véleményét ezekrõl?
Leginkább IS4/E4hez viszonyítva érdekelne, 1 heavyt/td-t szeretnék és érdekelne melyik a jobb.
Nekem az volt egyhangu mikor oldalankent volt 6-6 KV en meg az aktualis 3-4-5 -ös szintu tankommal toltottem be a töltelék szerepét. Most hogy kreditert veheto gold loszer mar jatszhatobb lehetne a regi MM. Biztos tobben anyaznanak mikor hatos tank lõné ki a tizesét 😊
..itt max szep lehetsz, okos nem.
"Tudod attól függ hogy mi jön szembe, hogy merre és hogyan indultál😉" - ne haragudj, de ebben a jatekban kiszamithatosag az nincs. eleg csak a himmelsdorf hegyen feltuno heavykre gondolni..
Akkor másképp emlékszünk. T5 folyamatosan T9-ben? A KV a 107-es ágyújával volt a leg op-bb masina, mivel folyton top vagy közel top tank volt. A T6 valamivel keményebb volt, de semmi kezelhetetlen, a KV-3-at pl imádtam, mészárszék volt az is. Ha pedig kicsi voltál a nagyok között, akkor mentél a. nagyok mögött, támogatóként. Nekem legalábbis jobban bejött mint a mostani birkabarát rendszer, de ezt zárjuk is le ennyivel, hogy ízlések és pofonok, mert fárasztó már mobilról ennyit pötyögni.
Ezzen egyáltalán nem értek egyet! Nagyon egysíkú volt régen. Tier5 folyamatosan tier9ben volt, tier6 pedig folyamatosan tier10ben. És nem az volt, amit te mondasz, hogy változatos volt, hanem tényleg kizárólag magastierben játszottak ezek a gépek.

Éredekes módon a tier7 már jó volt, a tier8ról nem is beszélve, mikor a lorainnel lehetett lõni a pz4eket emlékszem. A tier9 meg tier10 brutál OP volt. Lehetett érezni, hogy mindenki felett vagy, és nem tudnak kinyírni.

Viszont a tier5-6 grind nagyon elvette a élvezetet. Összeségében sokkal jobbnak és változatosabbnak tartom az új rendszert, mert most a tier6 tényleg lehet top tank, de mehet 8asok ellen is, régen ez nem így volt sajna, persze hozzáteszem, hogy a kicsiket élvezet volt kilõni. De a mai rendszer komplexebb, mert jobban oda kell figyelni minden meccsen.
Nekem az is elég mikor amx12-vel kell menni tizesek között. Sok ertelme van.
Tiger? Pf. Tigerrel még jó volt. De mondjuk egy stock vk36-al menni olyan csapat ellen, ami IS4-esekbõl meg Tiger II-esekbõl meg Jagdtigerkbõl meg franc tudja még mikbõl állt...na az volt a fasza.

Hát azért ez így nem teljesen igaz. Randomban bármi feltûnhet bárhol és bármikor. Hagy ne kelljen említenem a hegyet mászó T95-öket vagy a basecvamper top tankokat. Hiába megyek én a medek helyére ha az ellen topja is oda jön, nem az õ helyére.

Megismétlem amit mondtam. 15-bõl szinte senkit. Nem TOP tankot, hanem senkit ! Na, ilyenkor milyen úton is kell menni? Értsd már a lényeget!

Látom nem jött át amit írtam, javaslom olvasgasd még picit, egy idõ után még te ismeg fogod érteni.
Tudod attól függ hogy mi jön szembe, hogy merre és hogyan indultál😉 De lehet hogy hiúság elvárni ilyen magas szintû elõrelátást.
Nincs egy ilyen oktató videód amikor pl Tiger1-el mészárolod az E-75/IS4/ojjeck704 hordákat? Csak tanuló célzattal megnézném😊

Ohh párdon nem tudtam hogy ekkora pro vagy! meghajlok tudásod elõtt😊))

Igen nekem is mindig az a 2 tank jött szembe akit sebezni tudtam😄DDD Ha úgy mûködött volna az MM hogy pl 2 tier10 3 tier9 meg és mondjuk 7-8 tier8 meg 2 arty semmi gond nem lenne, na ez a legritkább esetben volt így....

Nekem kevés, igen.
Értem😊 tehát neked nem kihívás mondjuk egy Tigerben ülve egy E-75? JpZIV-ben egy ISU?😊 Értem én hogy a proknak ez kevés😄DDD Nekem elég....
Mert gondolom nem az volt a lényeg hogy kilencesben porrá lõdd a hatos tankokat😄D Vagy az kihívás?
De nem értem ezt a sablont.. mondjuk T6/7/8-ban hány tankal is találkozhatsz? ez kevés?

Aki képes volt olyan úton menni kicsi tankban, hogy top tankkal kellen pofozkodnia, az vessen magára. Az isten szerelmére, miért van mindenkinek az a kényszerképzete, hogy az ellen top tankjval kell neki közelharcot folytatnia, helyzettõl függetlenül? A lista veled szemben lévõ tankjaival kell harcolnod, MINDIG van rajtad kívül akkora tank mint te, és igenis meg lehet oldani, hogy ne legnagyobbakba botolj bele, csak ésszel kell játszani, figyelni a többieket, és nem vezetni a támadást egy T6-os lepkefingben. De persze könnyebb hisztizni, hogy "nem tudom átlõni az ellen top tankját, innentõl szar a játék". Mert nekem T6 medben hát persze hogy a másik T9 heavy cafattá lövése a feladatom...
Persze, mindenki szereti játszani a pedo tankot. De amikor stock t6-ossal szembe jött egy IS4...az de jó volt.
Jobb a mostani MM. 2 tier eltérés, így nincs olyan csata, ahol csak teljesen felesleges semmit sem érõ célpont vagyok.
Mellesleg azért mondjuk TigerII-vel se volt nagy élmény mondjuk egy LEE-t kiszedni.

Akkor bezzeg nem ment a nyafi mikor T8 tankban csupa T5-6 ellen mentél😊
Eagle16
Egyéb infók 0.8.6-ról: link

A normalizáción megint csökkentek, 5-rõl 2 fokra...a nehéztankok durvák lesznek, fõleg az új spall liner-el együtt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Óh igen. Gondolkodni és alkalmazkodni. Amikor berakott egy tankkal tier 9-10-es csatába ahol senkit nem tudtam sebezni. Nem arról van szó, hogy a TOP tankot nem. Még csak nem is arról ,hogy a elsõ hármat nem. Hanem hogy 15-búl legfeljebb 3-at tudnék sebezni, és abból is kettõ arty! Én viszont mindenkinek egy lövés vagyok.
Hogy az milyen változatos volt...imádtam. Tényleg. Isteni volt.

Régen is elég jól együtt tudtál élni vele. Gondolkodni kell és alkalmazkodni, nem menni elõre mint a buldózer. A változatosság akkor legalább megvolt, a mai fix sablonokkal szemben akkor tényleg sokféle szituációban találhattad magad csata közben.
- E-100 with the current gun is apparently not historical either (lol wtf)
- test won't come this week
- 0.8.6 won't come before 3rd June

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ez kurva nagy duma a faszom foglalkozzon vele helyett😄DD
Azért nem nyúlnak hozza mert szarnak rá plusz retardáltak hozzá...

Igen és sem szeretem a 2 tier limitet.. gondoltam is mostanában amikor a T6-os VK-val mentem és 10 kör óta T8 csatákba baszkodott legalulra.. hogy ez így mennyire szar az lenne a jó ha T9 közé rakna állandóan.....

csaba90
E50M pedig sokkal használhatóbb! 😊

Csaby

Kirakták hivatalos oldalra a CW tournament részleteit!

KV1S, nem is kérdéses.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;