World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Például hónapok óta nem láttam a serene coast erlenberg, komarin meg a south coast pályákat
Ha õk nincsenek egész jól elszórakozok középen.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A másik oldal viszont nagyon pudvás, sehova se lehet menni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Természetesen nem hiszem hogy direkt szopóágra tett volna a gém, de akkor hirtelen miért változott meg ilyen drasztikusan a win/loss arány?
Port megint csak borzalom északi oldalról.
Widepark ismét, mivel délen az artyk védett helyen kezdenek.
Francért nem csinálnak még több Himmelsdorfot?
Redshire vagy mi az isten meg tényleg borzalom, hihetetlenül rühellem. A másik meg a Highway, na az is borzalom. A Port nem olyan rossz, a vagonok között jókat lehet mókázni. Na meg az örök talány az El Halluf. Ez mégis hogy lehet még mindig bent? Még nem láttam olyan embert akinek az tetszett volna.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Wot: Totti93
Rögtön a következõ meccsen simán kilõttem messzirõl elõlrõl, még a szög sem volt elõnyös - nyertünk.
Lehet ebben a cikkben valami, mert azért elég sokszor érzõdik, hogy pár nagyon jó meccs után valami iszonyatos szopóágra tesz a játék.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Elfogadom.
De tuti nem tudsz még 20 embert mondani akinek tetszik! <#nevetes1>#nevetes1>
Nekem a mostani 100x jobban tetszik. (jó, én nem is vagyok pro. Max a Kv5ömnek volt jó a régi rendszer)
Sõt tovább megyek!!!
Artyk max 3! Lightokat megint csak korlátozni, vagy legalább balanszolná õket az MM.
+ ha volnának kedvesek megoldani azt a problémát, hogy 1000 várakozó játékosnál csak olyan meccset tud összedobni a gép, ahol egyik csapatban 2-3-mal több tank van tier pluszban, és ezt nem 5ös lightokkal kompenzálná a másik oldalon annak is nagyon örülnék.
WatThundereknek meg van egy kis esze, akkor rögtön olyan tankos játékot dobank ki, ami felhasználóbarátabb. (pl: új kínai pálya. Nem találkoztam még olyannal akinek tetszene. WG leközölte, hogy a játékosok nagy részének tetszik és ennek örülnek.)
Wg azonnal befosna félelmében, és akkor lehet elgondolkozna azon, hogy ezeket a dolgokat amik miatt sírunk nem hétvégi eventettel próbálnák meg orvosolni.
IS4, IS4, Vk45, IS3, T32, TigerII, TigerII, ISU-152, Jagdtiger, Tiger, KV3, M6, KV-1, S-51, Hummel.
És voltak ilyen szintû csaták akkoriban. Fú...régi szép idõk
Leginkább IS4/E4hez viszonyítva érdekelne, 1 heavyt/td-t szeretnék és érdekelne melyik a jobb.
Éredekes módon a tier7 már jó volt, a tier8ról nem is beszélve, mikor a lorainnel lehetett lõni a pz4eket emlékszem. A tier9 meg tier10 brutál OP volt. Lehetett érezni, hogy mindenki felett vagy, és nem tudnak kinyírni.
Viszont a tier5-6 grind nagyon elvette a élvezetet. Összeségében sokkal jobbnak és változatosabbnak tartom az új rendszert, mert most a tier6 tényleg lehet top tank, de mehet 8asok ellen is, régen ez nem így volt sajna, persze hozzáteszem, hogy a kicsiket élvezet volt kilõni. De a mai rendszer komplexebb, mert jobban oda kell figyelni minden meccsen.
Mert gondolom nem az volt a lényeg hogy kilencesben porrá lõdd a hatos tankokat😄D Vagy az kihívás?
De nem értem ezt a sablont.. mondjuk T6/7/8-ban hány tankal is találkozhatsz? ez kevés?
Jobb a mostani MM. 2 tier eltérés, így nincs olyan csata, ahol csak teljesen felesleges semmit sem érõ célpont vagyok.
Mellesleg azért mondjuk TigerII-vel se volt nagy élmény mondjuk egy LEE-t kiszedni.
A normalizáción megint csökkentek, 5-rõl 2 fokra...a nehéztankok durvák lesznek, fõleg az új spall liner-el együtt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hogy az milyen változatos volt...imádtam. Tényleg. Isteni volt.
- test won't come this week
- 0.8.6 won't come before 3rd June
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Azért nem nyúlnak hozza mert szarnak rá plusz retardáltak hozzá...
Igen és sem szeretem a 2 tier limitet.. gondoltam is mostanában amikor a T6-os VK-val mentem és 10 kör óta T8 csatákba baszkodott legalulra.. hogy ez így mennyire szar az lenne a jó ha T9 közé rakna állandóan.....
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”