World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
9-10es relatív páncélozott. Jól lehet vele rammolni (lejtõn akár 1000et is tankok oldalába, vagy papír tankba) Egész mozgékonyak és jó az ágyú pontossága, de nincs sok kitéríthetõség.
Leo ág indi után:
Gyors, papír, jó ágyú, 9esnek rossz kitéríthetõség, 10esnek egyik legjobb. Tár nélküli, hulldownképes batchathez tudnám hasonlítani. 65el mennek, eszméletlen mozgékonysággal és jó view rangeel (410 Leo1nek). HE lõszert nem szereti, de sima apval kb ugyanúgy sérül, mint más. T92 meg ugyanúgy egyhiteli, mint az E50Met, vagy bármelyik 10es medet.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
úgy bírom ezt a "amíg egy klánban vagyunk haverok vagyunk utánna meg bazdmeg magad" dolgot 😄
ugyanez volt eddig az összes klán-al amiben voltam -.-"
jó volt a háznál egy 1660 effis srác de amint kilépett vmiért már le is van szarva 😄
Ismerõs a név, de annyi német nickkel toltam az évek alatt, hogy egybefolynak. De várj, tippelek. HPTS?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Persze lehet hogy tényleg be volt csomagolva egy még attól mûködõ exe fájlba, ezt már utólag nehéz kideríteni.
JeffDunham: Gratula! Erre csak azt tudom mondani, hogy olyan kocka vagy, hogy az éleid karcolják a szobád falait 😄 😛
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
amúgy nekem is ugyanolyan szarul esett anno. amikor le TK-zott minden ok nélkül mint neki most ez.... szóval szo**ja le az anyját <#hehe>#hehe>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gyors guglizással találtam egy hírt is róla:
http://www.police.hu/friss/ORF-20121019_29.html
Nem kicsit kockultál rá. <#wink>#wink>
A legnagyobb köszönetem a VTEPS klánt illeti meg. Az elért tudásom java nekik köszönhetõ. Köszönet külön azért hogy 1.5 évig képesek voltak elviselni engem nap mint nap a TS-en. Továbbá köszönöm azoknak a játékostársaknak akik azzal segítettek hogy együtt jöttek velem szakaszban, és átlendítettek a holtponton, mikor már tele volt a t*k*m az egésszel. Köszönöm srácok!
u.i.: most már végre mehetek olyan tankkal is amit szeretek. Jipiiiiiiii <#taps>#taps>
Egy kis összefoglaló.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Már újra regisztráltam (majd egy év kihagyás után), most a német medium ágat szeretném kipróbálni. És lenne is egy kérdésem. Az Indien-Panzer, és onnantól felfele, milyen tankok? Most ott vagyok, hogy vagy a Leopard felé, vagy a Panther felé megyek, de nem tudom, melyik milyen.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
pechére az én csapatomban volt és mégnagyobb pechére S-51el voltam <#taps>#taps>

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
A cw-kampány meg egy "butított" cw, amin különdíjak vannak (m60 tank, extra medálok)
cyka blyat
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
..a GWPn kivül rengeteg érdekes nem arty cucc van ám...
júni 10 még úgyis odébb van 😄
habár nem néz ki rosszul...

holnap 8.6 test szerver!
amúgy jól értelmezem?
-Every player who takes part in at least one battle during the Campaign (including the preliminary stage) will receive a special First Campaign participant medal.
elég részt vennem egy CW-n? vagy mi lesz ez és kapok egy medált? (sry medálbuzi vagyok)
elvileg júni 10én kezõdik majd lemegyek egy CW-t 11.-én és megvan a medál? (The Campaign will begin on June the 10th.)
ha igen akkor be kell lépnem egy klánba aki hajlandó vinni tier8at 😊 mert a mostani klánom nem CW klán... azt se tudják mi az 😄