World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PZIV-ben van egy 2 killes csapat, õket akarom áttenni bele, majd pedig ezeket vinném tovább az Indien-Panzerbe is.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Oké, hogy hülye, meg értelmetlen papír tankra gold ammo, mert csak ott pattan ahol sima lõszerrel is pattannál, de ez az õ dolga. 😄
Lehet full prémlõszerrel töltötte fel, hogy mindent, mindig átlõjjön, aki megteheti, tegye. Még nem láttam mondjuk ilyen embert (kivétel talán a 183), de elõfordulhat.
És így tényleg az van, amit az elõbb írtak, hogy kihasználja a játék adta legjobb lehetõségeket.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Whatever vehicle you are driving, your crews will earn experience at twice the normal rate!
Medal Hunt: Patrol Duty
It’s time to help your team by spotting vehicles for them to damage! Whenever you earn the Patrol Duty medal this weekend by detecting at least six enemy vehicles so your team-mates can damage them, you will win an extra 25,000 credits!
30% Discount and 30% Credit Bonus on the following Tier VII Vehicles:
Type Nation Tank
T-43
T-34-1
VK 30.02 (D)
T20
Black Prince
AMX M4(1945)
Live the dream! Pick up these big hypothetical beasties for less and earn more with them!
80% Increased Credit Bonus with the following Tier III Vehicles:
Type Nation Vehicle
T-46
Pz.Kpfw. I Ausf. C
Pz.Kpfw. II Ausf. G
AMX 38
T82
Vickers Medium Mk. III
For those who prefer the small and nimble vehicles of the lower tiers – dust them off and earn a massive 80% additional credits for every battle with them!
From Saturday 25th May 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 28th May 08:00 CEST you will be able to enjoy above mentioned in-game bonuses.
These are not the tanks you’re looking for, Commander. Move along.
koszi
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Melyik tier3mast érdemes megvenni majd? Melyikkel lehet a legjobban keresni?
Trollgun T82vel és a pz. ausf. C-vel szemezek, de kíváncsi vagyok melyikbõl lehet a legtöbbet kihozni.
A hulldownnál meg mozgásban maradok majd, ha gyenge a feje. A pershinget nyugodtan kint lehetett hagyni, ha csak a feje látszott, ott nem sok minden ment át. 😊
T30ban legalább van hulldown, jó a torony és a kitéríthetõség is. Nekem mondjuk minden 2. lövés minimum volt, és most is az, de ez belefér.
Naponta gondolkodom, hogy eladjam-e és vegyek-e helyette e50m-et (vagy megtartsam leo1re a pénzt) 😄
Az ace tanker megvan vele, de azóta is max 2 köröm volt ami 1100 feletti. Lehet én csinálom rosszul, de randomban egyedül használhatatlan és a platoon sem sokat segít rajta. Vagy megyek elõre és minden engem lõ, természetesen át is lõnek. Vagy védem a bázist és 1. meghal a csapatom és egyedül maradok sok ellen, 2. a csapatom túl jó, és nem érem utol õket. 😄 Ez a 3 lehetõség fordul elõ leginkább.
Jó a torony rajta, de szerintem nem ér annyit, mint a többi TDn frontpáncélja (jpe100 oldala jobban pattog, mint az e4 frontja). Próbálom heavyként használni, de hiába megy elõttem 3 tank, ahogy spottolnak minket 85%, hogy engem lõ minden.
Kíváncsi vagyok javul-e valamit az armorváltozások után. De szerintem prém ammo nélkül is lazán átlövi minden 200 pen feletti tank.
Haladok a 183 felé, ha az bejön és nem nerfelik, akkor lehet megvállok tõle. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Valóban talán a Pershingre hasonlít legjobban a saját tierjében, csak rosszabb célzási idõvel, de jobb pennel. Tornyát könnyû átlõni, de a teste meglepõ dolgokat képes lepattintani, és a track is valóban szereti enni a skulókat. Meddel sidescrapelni néha elég szórakoztató 😄
Hulldown képessége nagyon jó, ez különösen nagy élvezet egy német tanktól. De a célzási idõ megszokást igényel. Top motorral relatíve mozgékony is, de addig csak vánszorogni fog.
Eleinte nem voltam lenyûgözve tõle, de 8-as medek közül ezzel a legmagasabb az átlagsebzésem, és a gyõzelmi arányom sem rossz vele. Nem egy falnkelõs klasszikus med, de jól lehet vele snipe-olni. Igazi platoonozós tank szerintem is, sokkal jobb vele társakkal együtt játszani, mint egyedül.
T-62A-t vettem utoljára, de az a tank megérte, egy álom 😊 Imádok vele menni, csak prémium nélkül nem tudom sûrûn elõvenni.
T30-assal jól megvagyok, 160k xp van benne, random csatákat el lehet vele dönteni könnyedén, az egy jó tank. Nem kiváló de jó.
De a páncél jobb, mint papíron. Kicsit talán random is. Farkitolós játékot szereti, de ott is van, aki át tudja lõni. A célzás lassú, de ezt én is írtam. Hibrid tank, semmiben sem a legjobb, de mindenbõl kapott valami jót.
Abban egyetértek hogy az oldala jó szögben elnyeli a lövéseket elég rendesen, fõleg mert csak a lánctalp vonalában 90mm az oldalpáncélzat.
A frontjának csak egy kis része 90mm, a felsõ frontpáncél csak 60, és az aztán tökmindegy hogy van döntve. A toronypáncél legszéle pattogós, amúgy a lövegpajzs középsõ része papír mert nincs mögötte semmi. Ha legfelül vagy legalul találják el a pajzsot akkor van rá esély hogy benyeli a lövést.
Én biztos szériahibásat kaptam, de egy csatában 2-nél több lepattanót még nem kaptam vele, rövid 88-as és társai ellen viszont kitûnõen véd ezt aláírom.
T110E4 platoonban sem jó. 😄
Az, hogy ronda, nem zavar. A tank akkor szép, ha ronda. 😊
Lehet vele sunyi módon szurkálódni dombok mögül, de ha vissza lõnek akkor sebezni is fognak és a 2.9-es célzási idõ miatt sokáig nyújt jó célpontot.
Platoonban szeretek vele menni, de platoonban minden tank jó 😊
Én a panther2 ágyúval elvagyok már 9-10es csatákban is, a top ágyú meg jobb pen és rof, és még könnyebb is. Bár nem tudom milyen mozgékony lesz fullos motorral, de már most is használható. Most kb olyan, mint egy hulldownnal rendelkezõ is3, jól pattogó páncél, fullos motor nélkül a mozgása is hasonló. Ágyúkitéríthetõség remek.
Egyetlen hátránya, hogy ronda. De ez megengedhetõ. 😄
(p2 ágyú mondjuk kicsit lassan céloz és nem is a legpontosabb, de rossznak sem mondanám.)
Fullos configról nem tudok nyilatkozni, nekem egyelõre tetszik a tank.
Sokan írták itt is, hogy megtartják. 😊
Milyen stílusú a tank?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha vmit tényleg szerveren tárolnak, akkor a fejed tetejére állhatsz a kliensbeli hackjeiddel, nem tudsz adatot átírni velük a szerveren.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
anno mw2-re is hogy mondták hogy nem lehet hackelni mert szerón tárolják az adatokat..... aztán még én is meghackeltem kézzel 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nagyon sok online játékban volt már ilyen "hack".
Volt csata? Nem. Akkor csökkent az arany? Nem. Akkor hack...
Azt nem gondolom, hogy egyáltalán nem lehet megkerülni a progit, mert kell visszaírnod az adatbázisba, de ha a semmibõl kerül elõ sok lóvé, az azért könnyen szemet szúr.
ki kellene próbálni egy nyú akkunton 😄