World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Nekem is megvolt régebben a DB és ezért minden megvan még hozzá, gondolva itt az összes ágyúra, motorra, stb. A legénység viszont már rég átalakult valami egészen mássá, hirtelen meg sem tudnám mondani, hogy most éppen melyik járgányban bohóckodnak.
A PZIV-ben van egy 2 killes csapat, õket akarom áttenni bele, majd pedig ezeket vinném tovább az Indien-Panzerbe is.

Szerintem nem noobság, hanem sznobság. 5900 dmg, 6 kill a csatában..ezt miért kell tovább ragozni? 😊
oké, ha nem biztos magába az ember, akkor rakjon bele mondjuk 10-15 goldot, de könyörgöm, ne telibe 😄 Fõleg ne médiumba...Én CW-re is max 10 gold ammot rakok, minek többet. Ez noobság akkor is...Nekem például 0 db gold ammo van a leo protoba mégis átütöm az ellenfelet.
Nálam pl T10ben, csak prém ammo van! 😄 Még JgdE100ban is, mert annál rühelltem mikor pattant valamirõl, pedig 300pennél már nem gondolná az ember.
Tono34
Legénység azt hiszem még megvan, azt nem kell átképeznem. Ma este össze is lehet szorgoskodni az árát. Viszont az 50-120-on még van hátra legénység átképzés.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mit kell a klánnak finanszírozni ezen? Vett magának egy-két prém tankot és finanszírozza önmagát. Lehet hozzád nem jutott el a hír, de már nem goldba kerül a prém ammo. O.o

Oké, hogy hülye, meg értelmetlen papír tankra gold ammo, mert csak ott pattan ahol sima lõszerrel is pattannál, de ez az õ dolga. 😄
Lehet full prémlõszerrel töltötte fel, hogy mindent, mindig átlõjjön, aki megteheti, tegye. Még nem láttam mondjuk ilyen embert (kivétel talán a 183), de elõfordulhat.
És így tényleg az van, amit az elõbb írtak, hogy kihasználja a játék adta legjobb lehetõségeket.
Axon
A DB kb. 960 ezer kredit lesz. Plus legénység átképzése az 100 ezer, plusz némi lõszer. Szóval kb. 1,1 millió kredit kell. nekem most van 900 ezer, szóval farmolok gõzerõvel.

nyomoréééééék!!!!! 50mmes páncélra golddal lõ, lehet, hogy fogalma sincs, hol vannak a tankok gyenge pontjai, csak a klán finanszírozza neki a goldot!!!
nem értem miért lenne nyomorék állat, hogy gold-al lõ csak kihasználja a játék adta lehetõségeket...
Ekkora nyomorékot! 1pdax-es gyerek végig arannyal lõtt nyomorék állatja. Ebbe a tankba nem is kell kb, max elég egy pár darab, de ez még rám is golddal lõtt. Aztán a második le is pattant neki, ki lõttem a francba. Lehet, hogy jó statja van, de ez már nyomorékság egy ilyen ágyúba full goldot rakni.
Tono34
DB-t meg kellene venni, de tegnap megvásároltam az Amx50-120-at. Most üres a kassza. Csinálnom kell egy T34, T59 napot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

pz1C nagyon nagy fun tank 😄
Eagle16
T82-vel szerintem többet lehet sebezni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Axon
Na végre meg tudom venni a DB-t, aztán jöhet az idiánpanzer 😊

x2 Crew Experience

Whatever vehicle you are driving, your crews will earn experience at twice the normal rate!

Medal Hunt: Patrol Duty

It’s time to help your team by spotting vehicles for them to damage! Whenever you earn the Patrol Duty medal this weekend by detecting at least six enemy vehicles so your team-mates can damage them, you will win an extra 25,000 credits!

30% Discount and 30% Credit Bonus on the following Tier VII Vehicles:

Type Nation Tank
T-43
T-34-1
VK 30.02 (D)
T20
Black Prince
AMX M4(1945)
Live the dream! Pick up these big hypothetical beasties for less and earn more with them!

80% Increased Credit Bonus with the following Tier III Vehicles:

Type Nation Vehicle
T-46
Pz.Kpfw. I Ausf. C
Pz.Kpfw. II Ausf. G
AMX 38
T82
Vickers Medium Mk. III
For those who prefer the small and nimble vehicles of the lower tiers – dust them off and earn a massive 80% additional credits for every battle with them!

From Saturday 25th May 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 28th May 08:00 CEST you will be able to enjoy above mentioned in-game bonuses.

These are not the tanks you’re looking for, Commander. Move along.
tudnad copy pastezni? sajna ceges fw mogul nem megy😞
koszi

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nekem a Pz. III és Pz. III/IV nagyon jól hozza a lóvét.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem vagyok oda a low tier csatákért, de a pénz jól jönne.
Melyik tier3mast érdemes megvenni majd? Melyikkel lehet a legjobban keresni?

Trollgun T82vel és a pz. ausf. C-vel szemezek, de kíváncsi vagyok melyikbõl lehet a legtöbbet kihozni.
A pershinget marha sokáig tartott megszokni, de most az egyik kedvencem. ha kapok egy hasonló tankot, ami mozgékonyabb, valószínû szeretni fogom. 😊

A hulldownnál meg mozgásban maradok majd, ha gyenge a feje. A pershinget nyugodtan kint lehetett hagyni, ha csak a feje látszott, ott nem sok minden ment át. 😊

T30at addig utáltam, amíg nem volt meg az E4. De ez is randomistenen múlik. Engem átlõnek ott, ahol én nem tudok fixen átlõni más E4eket.. 😄
T30ban legalább van hulldown, jó a torony és a kitéríthetõség is. Nekem mondjuk minden 2. lövés minimum volt, és most is az, de ez belefér.
Naponta gondolkodom, hogy eladjam-e és vegyek-e helyette e50m-et (vagy megtartsam leo1re a pénzt) 😄
Az ace tanker megvan vele, de azóta is max 2 köröm volt ami 1100 feletti. Lehet én csinálom rosszul, de randomban egyedül használhatatlan és a platoon sem sokat segít rajta. Vagy megyek elõre és minden engem lõ, természetesen át is lõnek. Vagy védem a bázist és 1. meghal a csapatom és egyedül maradok sok ellen, 2. a csapatom túl jó, és nem érem utol õket. 😄 Ez a 3 lehetõség fordul elõ leginkább.
Jó a torony rajta, de szerintem nem ér annyit, mint a többi TDn frontpáncélja (jpe100 oldala jobban pattog, mint az e4 frontja). Próbálom heavyként használni, de hiába megy elõttem 3 tank, ahogy spottolnak minket 85%, hogy engem lõ minden.

Kíváncsi vagyok javul-e valamit az armorváltozások után. De szerintem prém ammo nélkül is lazán átlövi minden 200 pen feletti tank.
Haladok a 183 felé, ha az bejön és nem nerfelik, akkor lehet megvállok tõle. 😊
Basszus, engem körbelõttek. VK3001D-m van, és addig tuti nem jön össze az XP a 3002-re... Na ilyen az én szerencsém... Ha egy héttel késõbb indították volna...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Eagle16
Hétvégi akció: link

Valóban nem ezeket a tankokat keresem 😊

A két kolléga már jól összefoglalta a lényeget elõttem 😊

Valóban talán a Pershingre hasonlít legjobban a saját tierjében, csak rosszabb célzási idõvel, de jobb pennel. Tornyát könnyû átlõni, de a teste meglepõ dolgokat képes lepattintani, és a track is valóban szereti enni a skulókat. Meddel sidescrapelni néha elég szórakoztató 😄
Hulldown képessége nagyon jó, ez különösen nagy élvezet egy német tanktól. De a célzási idõ megszokást igényel. Top motorral relatíve mozgékony is, de addig csak vánszorogni fog.

Eleinte nem voltam lenyûgözve tõle, de 8-as medek közül ezzel a legmagasabb az átlagsebzésem, és a gyõzelmi arányom sem rossz vele. Nem egy falnkelõs klasszikus med, de jól lehet vele snipe-olni. Igazi platoonozós tank szerintem is, sokkal jobb vele társakkal együtt játszani, mint egyedül.

Eagle16
Azt nem tudom, nem veszek Tier X-es tankot.

T-62A-t vettem utoljára, de az a tank megérte, egy álom 😊 Imádok vele menni, csak prémium nélkül nem tudom sûrûn elõvenni.

T30-assal jól megvagyok, 160k xp van benne, random csatákat el lehet vele dönteni könnyedén, az egy jó tank. Nem kiváló de jó.

Legyen az, amit Eagle mond, hisz jobb játékos, mint én. 😛

De a páncél jobb, mint papíron. Kicsit talán random is. Farkitolós játékot szereti, de ott is van, aki át tudja lõni. A célzás lassú, de ezt én is írtam. Hibrid tank, semmiben sem a legjobb, de mindenbõl kapott valami jót.
Eagle16
Nekem 99 csatám van vele, ebbõl vagy 50 platoonban volt úgyhogy a stat. nem reális vele.

Abban egyetértek hogy az oldala jó szögben elnyeli a lövéseket elég rendesen, fõleg mert csak a lánctalp vonalában 90mm az oldalpáncélzat.

A frontjának csak egy kis része 90mm, a felsõ frontpáncél csak 60, és az aztán tökmindegy hogy van döntve. A toronypáncél legszéle pattogós, amúgy a lövegpajzs középsõ része papír mert nincs mögötte semmi. Ha legfelül vagy legalul találják el a pajzsot akkor van rá esély hogy benyeli a lövést.

Én biztos szériahibásat kaptam, de egy csatában 2-nél több lepattanót még nem kaptam vele, rövid 88-as és társai ellen viszont kitûnõen véd ezt aláírom.

Én is arra felé tartok, bár még csak a VK3001D-vel szenvedek, remélem jó lesz...

ellenfélként nekem easy célpont....
"Platoonban szeretek vele menni, de platoonban minden tank jó 😊"

T110E4 platoonban sem jó. 😄
Na, akkor rögtön két, egymásnak homlokegyenest ellentmondó vélemény. 😄

Az, hogy ronda, nem zavar. A tank akkor szép, ha ronda. 😊

Eagle16
Olyan mint az amcsi és brit közepes tankok, csak páncélzat nélkül és hosszú célzási idõvel. Nekem nem tetszik.

Lehet vele sunyi módon szurkálódni dombok mögül, de ha vissza lõnek akkor sebezni is fognak és a 2.9-es célzási idõ miatt sokáig nyújt jó célpontot.

Platoonban szeretek vele menni, de platoonban minden tank jó 😊

Szeretni fogod. Pontosan nyilatkozni nem tudok, az enyém még csak stock, de e50 nem pattogott ennyit saját tierben. A frontja kegyetlen jól, a track eszi a lõszert, a torony is csak papíron papír. 😄

Én a panther2 ágyúval elvagyok már 9-10es csatákban is, a top ágyú meg jobb pen és rof, és még könnyebb is. Bár nem tudom milyen mozgékony lesz fullos motorral, de már most is használható. Most kb olyan, mint egy hulldownnal rendelkezõ is3, jól pattogó páncél, fullos motor nélkül a mozgása is hasonló. Ágyúkitéríthetõség remek.

Egyetlen hátránya, hogy ronda. De ez megengedhetõ. 😄
(p2 ágyú mondjuk kicsit lassan céloz és nem is a legpontosabb, de rossznak sem mondanám.)
Fullos configról nem tudok nyilatkozni, nekem egyelõre tetszik a tank.
Sokan írták itt is, hogy megtartják. 😊
Most, hogy már lassan jön a 8.6, a tapasztaltabb mogyorószakértõket kérdezném, hogy milyen az új nyolcas nemét med. Szép lassan átkeveredek a DB-n és hétvégén talán meg is tudom majd venni a jószágot.

Milyen stílusú a tank?

Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Kórházba kerültem,és hoztak nekem egy laptopot,amire telepítettem a játékot. Amikor a WOTLauncherre kattintok akkor azt írja ki,hogy az IE nem tudja megjeleníteni a kívánt oldalt. Nem frissíti be. Ha valaki tud segíteni,akkor azt megköszönném!
Tegnap elõtt még ment. Tegnap már nem lehetett megnyitni az oldalt.
Maala
Mwreplays régóta nem megy?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Ugyanaz, amelyik kitalálta, hogy 9-es meden 7-es ágyúval húzz ki több mint 80k xp-t egy értelmes pukkantóra.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Melyik idióta ruszki találta ki, hogy Tier VI-os medre elég lesz kezdésnek a Tier V-ös ágyú? Kínszenvedés, jó, hogy ha a Tier V-VI-ot tudom sebezni, de olyan meccsekbe dob be, ahol jó ha van 3-4 ilyen tank, a többi Tier VII-VIII, amik elõl csak menekülni tudok. Aztán ott a sok imbecil, aki a meccs elsõ öt percében öngyilkos lesz, és kb. 0-5-rõl kezdõdik az egész. 51 meccsembõl 33 vereség az alap VK3001D, 21 kilõtt, 67%-os találati arány. A 7.5cm KwK 40/L48 szuper fegyver a Pz.III/IV-en, de kínszenvedés egy tierrel feljebb...

Nyilván azért, mert NEM szerveren tárolták az adatokat.. emlékszem, én is csináltam, talán COD4ben, egy sima fájlban kellett átírni az xpt vagy mit, egy meccs és már lehetett választani a következõ unlockot 😊

Ha vmit tényleg szerveren tárolnak, akkor a fejed tetejére állhatsz a kliensbeli hackjeiddel, nem tudsz adatot átírni velük a szerveren.

lvl hack.... nem aim meg wh meg ilyen szarságok 😄
patchaou
Akkor egyike vagy azoknak akik miatt már nem codozok 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ezért kell menteni a PW-t elõre 😊

anno mw2-re is hogy mondták hogy nem lehet hackelni mert szerón tárolják az adatokat..... aztán még én is meghackeltem kézzel 😄
Eagle16
A videóban látni hogy kéri hogy jelentkezz be újra, mellette meg fut a program ugye. Nem nehéz kitalálni, hogy esetleg rögzíti a billentyû lenyomásokat majd elküldi valahova.

Sunsetjoy
Ja, csak egy szóval se mondtam, hogy artyval csinálom 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ha nem, akkor meg csak simán egy egyszerû kliens oldali "hack" mint pl a cheat machine... saját oldaladon nyilván át tudod írni a számokat, csak éppen amikor friss ül a képernyõ vagy amikor el akarnád költeni, akkor szépen visszaáll az eredeti értékre. Mivel a goldot, xpt és egyebeket a szerveren tárolja a rendszer, nálad csak ideiglenesen amig a kliens mutatja, de tõled-felfelé a szerverre nem frissíti ezeket az adatokat.

Nagyon sok online játékban volt már ilyen "hack".

Mivel adatbázisban tárolja a szerver oldalon, tuti nem okos ötlet még akkor sem, ha esetleg mûködik. Amit egyébként kétlek. ha nem teljesnen idióták a fehéroroszok, akkor figyelik a kiugró dolgokat. Amennyiben nincs arany csökkenés a pénznövekedéssel párhuzamosan, azt valószínû kiszúrják. Egy ilyen figyelõt összedobni max pár óra egy ûrhajósmajom programozónak is.
Volt csata? Nem. Akkor csökkent az arany? Nem. Akkor hack...

Azt nem gondolom, hogy egyáltalán nem lehet megkerülni a progit, mert kell visszaírnod az adatbázisba, de ha a semmibõl kerül elõ sok lóvé, az azért könnyen szemet szúr.

érdekes... nem kér felhasználó nevet meg jelszót 😄
ki kellene próbálni egy nyú akkunton 😄
Vagy átírta a videóban a számokat utólag, vagy két accountja van.
Eagle16
Nem, de arra valószínûleg jó hogy ellopja a felhasználóneved meg a jelszavad.

Én se próbálnám ki, de azért bosszant egy kicsit, hogy én grindelek mint egy hülye, más meg egy kis trükkel megoldja ezt 2 perc alatt...